Αρχιζω να σε συμπαθω, κανα δυο τετοια να πεις ακομα και θα σε προσθεσω στους φιλους μου....Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:45Ποτε δε θα διαμαρτυρομουν αμα σκοτωνανε τετοιο ατομοMaspoli έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:41Θα είχες όμως πρόβλημα;Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:40 Κατσε να σου μπει ενοπλος γκριζος λυκος και να σηκωνει τουτκικες σημαιες στη θρακη και θα σου πω εγω τι θα κανει η ελληνικη αστυνομια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
Re: Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- YouOnlyLiveOnce
Θα εξεταστεί τελικά η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα από Έλληνα ιατροδικαστή - Δεκτό μετά και από διπλωματικές πιέσεις το αίτημα της οικογένειας του 35χρονου ομογενή - Συγκεχυμένες ακόμα οι πληροφορίες για το ποιος θα κάνει την εξέταση - Ιατροδικαστής από την Κοζάνη πηγαίνει στην Αλβανία σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ
https://www.newsit.gr/egklhma/konstanti ... i/2647913/
https://www.newsit.gr/egklhma/konstanti ... i/2647913/
- Cecily Anne
Bάλτον τώρα ρε να'χομε να κοτσομπολευομε.Nostalgia έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:46Αρχιζω να σε συμπαθω, κανα δυο τετοια να πεις ακομα και θα σε προσθεσω στους φιλους μου....
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Υδράργυρος
Τα τελευταια 5 χρονια πηγαινει αυτος στο χωριο δηθεν για να δουλεψει. Σημ 7 ευρω το μεροκαματο στην αλβανιαrun έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:45 https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/o ... -soros-toy
Στο μεταξύ, τις συνθήκες θανάτου του Κώστα Κατσίφα όπως αυτές διαπιστώθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σωρός του περιέγραψε ο γιατρός και φίλος του Π. Πάπιστας, μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνα, μιλώντας ΣΚΑΪ. Τόνισε ότι τον έσυραν 70 με 80 μέτρα και στη συνέχεια του έδωσαν τη χαριστική βολή: «Βρήκαμε μια μεγάλη λίμνη αίματος με αίμα ζωηρά κόκκινο που σημαίνει ότι ο Κωνσταντίνος ζούσε όταν τον έσυραν σε αυτήν την απόσταση» δήλωσε.
Αναφερόμενες στις μέρες που προηγήθηκαν, ο κ Πάπιστας είπε ότι η αλβανική αστυνομία είχε φροντίσει να υπάρχει μια εσωτερική ένταση στον Κωνσταντίνο. Όταν ξεκίνησε ο σημαιοστολισμός τον είχαν στοχοποιήσει και τον προειδοποιούσαν ότι θα κατεβάσουν τις σημαίες.
εκτελση κανονικη
κι τα αριστερα κκε κτλ βγαζουν λαδι την αλβανικη αστυνομια
Από τη στιγμή όμως που η Αλβανία αποδέχτηκε την ιατροδικαστική εξέταση από Έλληνα, μήπως αποδυναμώνεται λιγάκι το σενάριο της εκτέλεσης;run έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:45 https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/o ... -soros-toy
Στο μεταξύ, τις συνθήκες θανάτου του Κώστα Κατσίφα όπως αυτές διαπιστώθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σωρός του περιέγραψε ο γιατρός και φίλος του Π. Πάπιστας, μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνα, μιλώντας ΣΚΑΪ. Τόνισε ότι τον έσυραν 70 με 80 μέτρα και στη συνέχεια του έδωσαν τη χαριστική βολή: «Βρήκαμε μια μεγάλη λίμνη αίματος με αίμα ζωηρά κόκκινο που σημαίνει ότι ο Κωνσταντίνος ζούσε όταν τον έσυραν σε αυτήν την απόσταση» δήλωσε.
Αναφερόμενες στις μέρες που προηγήθηκαν, ο κ Πάπιστας είπε ότι η αλβανική αστυνομία είχε φροντίσει να υπάρχει μια εσωτερική ένταση στον Κωνσταντίνο. Όταν ξεκίνησε ο σημαιοστολισμός τον είχαν στοχοποιήσει και τον προειδοποιούσαν ότι θα κατεβάσουν τις σημαίες.
εκτελση κανονικη
κι τα αριστερα κκε κτλ βγαζουν λαδι την αλβανικη αστυνομια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 30 Οκτ 2018, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σηκώνουν σημαίες της "ανεξάρτητης Θράκης" συνέχεια, και όσο για ένοπλους έχει τέτοιους του τουρκικού Προξενείου. Για δείξε καμιά εκτέλεση.Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:40Κατσε να σου μπει ενοπλος γκριζος λυκος και να σηκωνει τουτκικες σημαιες στη θρακη και θα σου πω εγω τι θα κανει η ελληνικη αστυνομιαKauldron έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:37Δικαιολογίες.
Είναι θέμα που αφορά Έλληνα. Υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το τί πραγματικά έγινε.
Και στην τελική καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Αν είναι καθαρός.
Μη γράφεις όταν κάνεις μυτιές.Τι θες να πεις; αυτοι οι ρομα ειναι ελληνες πολιτες και παραβατικα στοιχεια. Δεν ειναι ενοπλος παραστρατιωτικος αλλου κρατους που σηκωνει σημαιες. Εκει πρωτα πυροβολας και μετα ρωτας
Γράφεις μαλακίες. Καλά, γενικώς γράφεις μαλακίες.
Λές βλακείες, και το ξέρεις.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:41αιτιολόγηση.Kauldron έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:37Δικαιολογίες.
Είναι θέμα που αφορά Έλληνα. Υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το τί πραγματικά έγινε.
απότι ξέρω αλβανου πολίτη. καμια σοβαρή αμφιβολία απλά σπεκουλάρισμα
αυτο είναι εκβιασμός, ελπίζουμε να μην υποκύψουν οι αλβανικές αρχές.
https://www.newsbomb.gr/ellada/news/sto ... trodikastiΡαγδαίες εξελίξεις: Εγκρίθηκε η εξέταση της σορού του Κατσίφα και από Έλληνα ιατροδικαστή
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Υδράργυρος
Βαλε με συ στους φιλους καλυτεραCecily Anne έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:47Bάλτον τώρα ρε να'χομε να κοτσομπολευομε.Nostalgia έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:46Αρχιζω να σε συμπαθω, κανα δυο τετοια να πεις ακομα και θα σε προσθεσω στους φιλους μου....
βλέπω όπου σε βολεύει τις αναγνωρίζεις τις δικαιοδοσίες
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Κατσε να προσθεσω εσενα πρωτα....Cecily Anne έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:47Bάλτον τώρα ρε να'χομε να κοτσομπολευομε.Nostalgia έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:46Αρχιζω να σε συμπαθω, κανα δυο τετοια να πεις ακομα και θα σε προσθεσω στους φιλους μου....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Βινόσαυρος
κακώς για μένα.Kauldron έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:51Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:41αιτιολόγηση.Kauldron έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:37
Δικαιολογίες.
απότι ξέρω αλβανου πολίτη. καμια σοβαρή αμφιβολία απλά σπεκουλάρισμα
αυτο είναι εκβιασμός, ελπίζουμε να μην υποκύψουν οι αλβανικές αρχές.https://www.newsbomb.gr/ellada/news/sto ... trodikastiΡαγδαίες εξελίξεις: Εγκρίθηκε η εξέταση της σορού του Κατσίφα και από Έλληνα ιατροδικαστή
παραδεξου τωρα ότι είναι καθαρός ουρανός.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Υδράργυρος
Δεν υπαρχει τουρκικη σημαια σε δημοσιο χωρο ουτε στη θρακη ουτε σε ροδο-κωKauldron έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:49Σηκώνουν σημαίες της "ανεξάρτητης Θράκης" συνέχεια, και όσο για ένοπλους έχει τέτοιους του τουρκικού Προξενείου. Για δείξε καμιά εκτέλεση.Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:40Κατσε να σου μπει ενοπλος γκριζος λυκος και να σηκωνει τουτκικες σημαιες στη θρακη και θα σου πω εγω τι θα κανει η ελληνικη αστυνομιαKauldron έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:37
Δικαιολογίες.
Μη γράφεις όταν κάνεις μυτιές.
Γράφεις μαλακίες. Καλά, γενικώς γράφεις μαλακίες.
Λές βλακείες, και το ξέρεις.
- Βινόσαυρος
τις χρησημοποιώ αλα καρτ
που είναι το κακό;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
- Cecily Anne
Τι λε ρε, σε έχω στο ινστα. Μ'εχεις κάνει ανφόλοου μαρή σουπιά;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Βαλε ΒΕΤΟ. Χωρις Νοσταλγια πες του, οτι δεν δεχεσαι....Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:51Βαλε με συ στους φιλους καλυτεραCecily Anne έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:47Bάλτον τώρα ρε να'χομε να κοτσομπολευομε.Nostalgia έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:46
Αρχιζω να σε συμπαθω, κανα δυο τετοια να πεις ακομα και θα σε προσθεσω στους φιλους μου....![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1054 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 17 Απαντήσεις