!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερώτηση Για δέμα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
student

Re: Ερώτηση Για δέμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Λοξίας έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:19 Μ' αρέσει που του απαντάτε με μεγάλη σοβαρότητα...
:003:
Γύρισα από κάτι κοκτειλάκια ρε συ λοξ, είχα καλή διάθεση και μ έπιασε μια μαλακία να τον πάρω λίγο σοβαρά... :fp:
...δύσκολο νομίζω να επαναληφθεί. :lol:
Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι »

Λοξίας έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:19 Μ' αρέσει που του απαντάτε με μεγάλη σοβαρότητα...
Αφού υποφέρει το παιδί και δε βοηθάνε ούτε οι ψυχολόγοι ,ούτε τα φάρμακα ..Θέλει να τα πει εδώ ,να ξεδώσει ,να μη του απαντήσουμε; :003:
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

student έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:25
Γύρισα από κάτι κοκτειλάκια ρε συ λοξ, είχα καλή διάθεση και μ έπιασε μια μαλακία να τον πάρω λίγο σοβαρά... :fp:
Γυφτάκι έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:28 Αφού υποφέρει το παιδί και δε βοηθάνε ούτε οι ψυχολόγοι ,ούτε τα φάρμακα ..Θέλει να τα πει εδώ ,να ξεδώσει ,να μη του απαντήσουμε; :003:
Ναι εντάξει, αλλά κατά την γνώμη μου, υπάρχουν δύο πιθανότητες...

1. Όλα αυτά που λέει είναι αλήθεια. Τότε τα πράγματα είναι σοβαρά και ο άνθρωπος χρειάζεται ειδική βοήθεια. Οι συμβουλές από ιντερνετικούς ανειδίκευτους ψυχολόγους, μόνο κακό του κάνουν.

2. Είναι τρολ. Τότε σας γλεντάει και ξεκαρδίζεται στα γέλια που τον παίρνετε στα σοβαρά.

Αν λοιπόν έχω δίκο και μόνον αυτές οι πιθανότητες υπάρχουν, τότε μόνον μία επιλογή έχετε... :)
:wink
Γυφτάκι

Λοξίας έγραψε: 07 Αύγ 2023, 20:06
student έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:25
Γυφτάκι έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:28 Αφού υποφέρει το παιδί και δε βοηθάνε ούτε οι ψυχολόγοι ,ούτε τα φάρμακα ..Θέλει να τα πει εδώ ,να ξεδώσει ,να μη του απαντήσουμε; :003:

1. Όλα αυτά που λέει είναι αλήθεια. Τότε τα πράγματα είναι σοβαρά και ο άνθρωπος χρειάζεται ειδική βοήθεια. Οι συμβουλές από ιντερνετικούς ανειδίκευτους ψυχολόγους, μόνο κακό του κάνουν.

2. Είναι τρολ. Τότε σας γλεντάει και ξεκαρδίζεται στα γέλια που τον παίρνετε στα σοβαρά.

Αν λοιπόν έχω δίκο και μόνον αυτές οι πιθανότητες υπάρχουν, τότε μόνον μία επιλογή έχετε... :)
Ναι,να σταματήσουμε .
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Γυφτάκι έγραψε: 07 Αύγ 2023, 20:07
Spoiler
Λοξίας έγραψε: 07 Αύγ 2023, 20:06
student έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:25 Γύρισα από κάτι κοκτειλάκια ρε συ λοξ, είχα καλή διάθεση και μ έπιασε μια μαλακία να τον πάρω λίγο σοβαρά... :fp:

Ναι,να σταματήσουμε .
Για "γυφτάκι", παραείσαι έξυπνος... :lol:

Αστειάκι έτσι;
Ε, αν ήταν παγωμένο, ζέστη κάνει καλό είναι... :lol:
Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

Το κακό στο να τα γράφω εδώ για να ξεφεύγω πού είναι; Έχω πάει ήδη σε ψυχολόγο και διαφωνεί πως δεν είναι φυσιολογικό να με ενοχλεί. Μου παίρνει παραπάνω χρόνο από άλλα άτομα να ξεπεράσω καταστάσεις. Τώρα που βρίσκετε το τρελό σε αυτό δεν το ξέρω, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν ξέρω πώς να το ξεπεράσω. Όλο λέω ότι προχωράω, αλλά σήμερα είδα αυτό με το μπλογκ και πήγα ένα μήνα πίσω. Πώς να μην ζηλεύω που αναπτύσσει την ίδια ακριβώς σύνδεση με κάποιον άλλο;
Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el »

Kappa έγραψε: 07 Αύγ 2023, 20:14 Το κακό στο να τα γράφω εδώ για να ξεφεύγω πού είναι; Έχω πάει ήδη σε ψυχολόγο και διαφωνεί πως δεν είναι φυσιολογικό να με ενοχλεί. Μου παίρνει παραπάνω χρόνο από άλλα άτομα να ξεπεράσω καταστάσεις. Τώρα που βρίσκετε το τρελό σε αυτό δεν το ξέρω, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν ξέρω πώς να το ξεπεράσω. Όλο λέω ότι προχωράω, αλλά σήμερα είδα αυτό με το μπλογκ και πήγα ένα μήνα πίσω. Πώς να μην ζηλεύω που αναπτύσσει την ίδια ακριβώς σύνδεση με κάποιον άλλο;
Καί γιατί τα λές εδω μέσα ?Πήγαινε πιάστην και πές της αυτά που αισθάνεσαι και που νιώθεις .Τι τα λές σε εμάς ?Νομίζω θα το εκτιμήσει δεόντως.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Kappa

Δεν υπάρχει κανένας διαθέσιμος ψυχίατρος,είναι όλοι διακοπές (εχω καλέσει περίπου 30 την τελευταια ωρα).

Δεν νιώθω καλά σήμερα. Νεύρα, απογοητευση, ζήλια. Έγραψα ένα παραληρηματικο μέιλ που είχα σκοπό να το στείλω μετά τα γενεθλια μου όταν δεν θα μου έγραφε αλλά το έδωσα να το διαβάσει μια φίλη μου και είπε όχι. Πως αν θέλω να στείλω κατι απλώς να τη βρίσω γιατί όλα τα υπόλοιπα δεν ωφελούν και δεν την νοιαζουν.

Έχω αποδεχτεί πια πως δεν θα μου ξαναμιλήσει
Αλλά θέλω να ξέρει ότι τη θεωρώ φαύλη.
Γυφτάκι

Kappa έγραψε: 09 Αύγ 2023, 19:52 Δεν υπάρχει κανένας διαθέσιμος ψυχίατρος,είναι όλοι διακοπές (εχω καλέσει περίπου 30 την τελευταια ωρα).

Δεν νιώθω καλά σήμερα. Νεύρα, απογοητευση, ζήλια. Έγραψα ένα παραληρηματικο μέιλ που είχα σκοπό να το στείλω μετά τα γενεθλια μου όταν δεν θα μου έγραφε αλλά το έδωσα να το διαβάσει μια φίλη μου και είπε όχι. Πως αν θέλω να στείλω κατι απλώς να τη βρίσω γιατί όλα τα υπόλοιπα δεν ωφελούν και δεν την νοιαζουν.

Έχω αποδεχτεί πια πως δεν θα μου ξαναμιλήσει
Αλλά θέλω να ξέρει ότι τη θεωρώ φαύλη.
Σε νησί είπες ότι είσαι... 30 ψυχίατρους που τους βρήκες και επικοινώνησες;
Kappa

Έψαχνα συνέδρια ονλαιν, πήρα κι αλλού. Είναι δυνατόν να φεύγουν όλοι μαζικά για διακοπες; Αν είναι δυνατόν.
Γυφτάκι

Πηγαινε αυριο σε νοσοκομείο ,αν δεν υπάρχει ψυχίατρος ίσως μπορεί παθολόγος να βοηθήσει ,να γράψει συνταγή για κάποιο ηρεμιστικό για λίγες μέρες μέχρι να έρθει ο ειδικός..
Kappa

Έχω ζαναξ. Αλλα τι να το κάνω το ηρεμιστικό; Να του πω τα καθέκαστα θέλω να μου πει κι αυτός, όπως η ψυχολόγος ότι φταίει αυτή, να νιώσω δικαιωμένος.
Στη δουλειά είχα νεύρα, τώρα μου πέρασαν. Αύριο θα ξαναεχω βέβαια αλλά δεν μπορώ να πάρω ζαναξ το πρωί, θα κοιμηθώ στην καρέκλα. Θα πιω μισό λίτρο χαμομήλι, ίσως βοηθήσει. Είναι και τα γενέθλια μου αύριο, δεν έχω καμία όρεξη για τίποτα, θέλω απλώς να περάσει αυτή η ημέρα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”