Έχει κάνει εισβολή η Βάγκνερ;Υδράργυρος έγραψε: 07 Αύγ 2023, 17:36Βεβαια. Για αυτο θα τον στειλουμε να αντιμετωπισει τη βαγκνερNandros έγραψε: 07 Αύγ 2023, 17:25Δεν στέλνεις στρατό για να διαχειριστεί λάθρο. Δεν έχει την εκπαίδευση. Άλλη είναι η αποστολή του.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Αύγ 2023, 13:22
Ο Ελληνικός στρατός δεν είναι ούτε για να φυλάει τα σύνορα. Και εκεί την αστυνομία και τη FRONTEX έστειλαν. Όλες οι στρατιωτικές αποστολές που συμμετέχει η χώρα μας είναι κάτι επιτελείς σε στρατηγεία και κάτι stand by φρεγάτες που παίρνουν τα εκτός έδρας επιδόματα.
Για τον ίδιο λόγο δεν τον στέλνεις να αντιμετωπίσει απεργίες και πορείες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα στειλουμε στρατο στο Σαχελ αν το ζητησουν οι Γαλλοι?
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Θα στειλουμε στρατο στο Σαχελ αν το ζητησουν οι Γαλλοι?
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ο πατ ρε φίλε είναι ούλτραψεκ τυπάκι, έχει καταπιεί όλο το ψεκαστικό, μπεκάκι δεν έχει αφήσει λαίμαι.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Αύγ 2023, 12:52https://www.africom.mil/πατησιωτης έγραψε: 07 Αύγ 2023, 12:18Οι ΗΠΑ δεν πολυασχολούνται γενικά με την Αφρική.Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν είναι η πρώτη φορά.
Μου είχε κάνει εντύπωση η επέμβαση των Κουβανών στις αποικίες της Πορτογαλίας και την Αιθιοπία τη δεκαετία του 70 που έστειλαν στρατεύματα και κατέλαβαν για λογαριασμό των μαύρων συντρόφων τους Αγκόλα,Μοζαμβίκη και Αιθιοπία.Το θέμα δεν είναι απλά ότι δεν έστειλαν δυνάμεις εκεί οι Αμερικανοί,δεν περίμενα κάτι τέτοιο,αλλά πως πέρασαν οι Κουβανοί τον Ατλαντικό όταν αυτός ελέγχεται από το αμερικανικό Ναυτικό.Δεν έγινε καμμία προσπάθεια παρεμπόδισης.
Όλοι αυτοί έπαιζαν μόνοι τους μέχρι το 1990 που κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση και έφυγαν από μόνοι τους.
Τα έχεις φτιάξει τόσο ωραία τα πράγματα στο μυαλό σου που ζεις σε ένα θέατρο του παραλόγου. Εκεί που ο Αντρέας ζει και κυβερνά ακόμη και μία κυριούλα με το όνομα Σώτη είναι think tank. Όσον αφορά τα διεθνή εκεί ενημερώνεσαι από κάποια εν δυνάμει βυζιτού εν όνοματι Όλγα και οι Αμερικανοί δεν ασχολούνται με τους μαύρους...![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τα σύνορα της χώρας είναι στο Έβρο και όχι στις χωρες του Σαχελ
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Και της Κούβας είναι στην Καραϊβική αλλά είχε στείλει στρατό στη μισή Αφρική.
- Nandros
Θα πάμε όπου είναι το συμφέρον της χώρας και σεις θα πήζετε νεοκομμούνια.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Όχι μόνο στην Αγκόλα αλλά και εκεί αρχικά είχαν πάει σαν εθελοντές και μετά τους είχε καλέσει η κυβέρνηση της Αγκόλας να τους βοηθήσουν στην εισβολή από την Ν.Αφρικη.Golden Age έγραψε: 07 Αύγ 2023, 20:00Και της Κούβας είναι στην Καραϊβική αλλά είχε στείλει στρατό στη μισή Αφρική.
Αλλά αυτή θα είναι η απάντηση στους στρατιωτες.
Θα πεθάνετε στον Νίγηρα επειδή η Κούβα βοήθησε την Αγκόλα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
zteo έγραψε: 07 Αύγ 2023, 20:50Όχι μόνο στην Αγκόλα αλλά και εκεί αρχικά είχαν πάει σαν εθελοντές και μετά τους είχε καλέσει η κυβέρνηση της Αγκόλας να τους βοηθήσουν στην εισβολή από την Ν.Αφρικη.Golden Age έγραψε: 07 Αύγ 2023, 20:00Και της Κούβας είναι στην Καραϊβική αλλά είχε στείλει στρατό στη μισή Αφρική.
Και σε άλλους πολέμους είχαν συμμετάσχει. Πχ στον πόλεμο Σομαλίας - Αιθιοπίας.
Δεν χρειάζεται να πάνε στρατιώτες. Μπορούν να πάνε στελέχη εθελοντικά.
- Nandros
Castro justified the use of the armed forces on the African continent as a result of the debt Cuba owed Africa due to its participation in the Atlantic slave tradezteo έγραψε: 07 Αύγ 2023, 20:50Όχι μόνο στην Αγκόλα αλλά και εκεί αρχικά είχαν πάει σαν εθελοντές και μετά τους είχε καλέσει η κυβέρνηση της Αγκόλας να τους βοηθήσουν στην εισβολή από την Ν.Αφρικη.Golden Age έγραψε: 07 Αύγ 2023, 20:00Και της Κούβας είναι στην Καραϊβική αλλά είχε στείλει στρατό στη μισή Αφρική.
Πρέπει να είναι μεγάλοι μαλάκες όσοι μασάνε αυτο τον σανό!
.
-
Εμπεδοκλής
Να πάει όποιος θέλει man μου. Αλλά να μη πρέπει να πληρώνω εγώ τη σύνταξη της χήρας του, την κηδεία του και το διορισμό στο δημόσιο του μισού σογιού του λόγω θανάτου του.Golden Age έγραψε: 07 Αύγ 2023, 20:57zteo έγραψε: 07 Αύγ 2023, 20:50Όχι μόνο στην Αγκόλα αλλά και εκεί αρχικά είχαν πάει σαν εθελοντές και μετά τους είχε καλέσει η κυβέρνηση της Αγκόλας να τους βοηθήσουν στην εισβολή από την Ν.Αφρικη.Golden Age έγραψε: 07 Αύγ 2023, 20:00
Και σε άλλους πολέμους είχαν συμμετάσχει. Πχ στον πόλεμο Σομαλίας - Αιθιοπίας.
Δεν χρειάζεται να πάνε στρατιώτες. Μπορούν να πάνε στελέχη εθελοντικά.
Δηλαδή θα πεις στους Έλληνες στρατιωτες ότι θα τους σκοτώνουν οι μισθοφόροι της Βάγκνερ επειδή ο Κάστρο έστειλε στρατό στην ΑγκολαNandros έγραψε: 07 Αύγ 2023, 21:06Castro justified the use of the armed forces on the African continent as a result of the debt Cuba owed Africa due to its participation in the Atlantic slave tradezteo έγραψε: 07 Αύγ 2023, 20:50Όχι μόνο στην Αγκόλα αλλά και εκεί αρχικά είχαν πάει σαν εθελοντές και μετά τους είχε καλέσει η κυβέρνηση της Αγκόλας να τους βοηθήσουν στην εισβολή από την Ν.Αφρικη.Golden Age έγραψε: 07 Αύγ 2023, 20:00
![]()
![]()
![]()
.
Ότι θα πεθάνουν για να έχει στρατιωτική βάση η Τουρκία στον Νίγηρα θα τους το πείτε η το θεωρείται περιττό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Nandros
Τί μαλακίες γράφεις; Δεν είμαστε μαλάκες σαν μερικούς-μερικούς από Περισσό μεριά.zteo έγραψε: 07 Αύγ 2023, 21:20Δηλαδή θα πεις στους Έλληνες στρατιωτες ότι θα τους σκοτώνουν οι μισθοφόροι της Βάγκνερ επειδή ο Κάστρο έστειλε στρατό στην ΑγκολαNandros έγραψε: 07 Αύγ 2023, 21:06Castro justified the use of the armed forces on the African continent as a result of the debt Cuba owed Africa due to its participation in the Atlantic slave tradezteo έγραψε: 07 Αύγ 2023, 20:50
Όχι μόνο στην Αγκόλα αλλά και εκεί αρχικά είχαν πάει σαν εθελοντές και μετά τους είχε καλέσει η κυβέρνηση της Αγκόλας να τους βοηθήσουν στην εισβολή από την Ν.Αφρικη.
![]()
![]()
![]()
.![]()
Ότι θα πεθάνουν για να έχει στρατιωτική βάση η Τουρκία στον Νίγηρα θα τους το πείτε η το θεωρείται περιττό.
Μέχρι να στείλουμε στρατό στο Σαχελ το βουλώνετε και σταματάτε την γελοία προπαγάνδα σας.
-
Εμπεδοκλής
Btw, οι νίγηρες αγόρασαν μπαϊρακτάρ. Γενικά, ο ελληνικός στρατός έχει μείνει σε τακτικές του 1960...zteo έγραψε: 07 Αύγ 2023, 21:20Δηλαδή θα πεις στους Έλληνες στρατιωτες ότι θα τους σκοτώνουν οι μισθοφόροι της Βάγκνερ επειδή ο Κάστρο έστειλε στρατό στην ΑγκολαNandros έγραψε: 07 Αύγ 2023, 21:06Castro justified the use of the armed forces on the African continent as a result of the debt Cuba owed Africa due to its participation in the Atlantic slave tradezteo έγραψε: 07 Αύγ 2023, 20:50
Όχι μόνο στην Αγκόλα αλλά και εκεί αρχικά είχαν πάει σαν εθελοντές και μετά τους είχε καλέσει η κυβέρνηση της Αγκόλας να τους βοηθήσουν στην εισβολή από την Ν.Αφρικη.
![]()
![]()
![]()
.![]()
- Golden Age
Ήταν να κατασκευάσουμε κι εμείς ελληνικό drone, αλλά μπλόκαραν οι κομμουνιστές την προσπάθεια.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Αύγ 2023, 21:29Btw, οι νίγηρες αγόρασαν μπαϊρακτάρ. Γενικά, ο ελληνικός στρατός έχει μείνει σε τακτικές του 1960...zteo έγραψε: 07 Αύγ 2023, 21:20Δηλαδή θα πεις στους Έλληνες στρατιωτες ότι θα τους σκοτώνουν οι μισθοφόροι της Βάγκνερ επειδή ο Κάστρο έστειλε στρατό στην ΑγκολαNandros έγραψε: 07 Αύγ 2023, 21:06
Castro justified the use of the armed forces on the African continent as a result of the debt Cuba owed Africa due to its participation in the Atlantic slave trade
![]()
![]()
![]()
.![]()
Golden Age έγραψε: 07 Αύγ 2023, 21:35Ήταν να κατασκευάσουμε κι εμείς ελληνικό drone, αλλά μπλόκαραν οι κομμουνιστές την προσπάθεια.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Αύγ 2023, 21:29Btw, οι νίγηρες αγόρασαν μπαϊρακτάρ. Γενικά, ο ελληνικός στρατός έχει μείνει σε τακτικές του 1960...zteo έγραψε: 07 Αύγ 2023, 21:20
Δηλαδή θα πεις στους Έλληνες στρατιωτες ότι θα τους σκοτώνουν οι μισθοφόροι της Βάγκνερ επειδή ο Κάστρο έστειλε στρατό στην Αγκολα![]()
- Υδράργυρος
Αφού είσαστε ρετάλια ανίκανα για το παραμικρό.Golden Age έγραψε: 07 Αύγ 2023, 21:35
Ήταν να κατασκευάσουμε κι εμείς ελληνικό drone, αλλά μπλόκαραν οι κομμουνιστές την προσπάθεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 5 Απαντήσεις