Ξεκινάω κρύα ντους και (σχετικά ελαφριά για αρχή) καλλισθενική οσωνούπω δικέ μου.Feindflug έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:54Τι μαλακίες έλεγε αυτός και τι μαλακίες λέω εγώ, τύπε;omg kai 3 lol έγραψε: 06 Αύγ 2023, 00:25exiledd έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:00 Μιμάκος μορφάρα, Ξένος που λέει και η Γάτα, υπέροχο τυπάκι με δομημένο λόγο, εργδημεργ, Φλογόπουστας, καμμένος όσο δεν πάει αλλά έβγαζε γέλιο ώρες ώρες, Nostalgia που γράφει κι εδώ, Δέλτα Λοξ.
Αναρωτιέμαι το απέγιναν η. Φάεννα, η Ann, ο mm365, ο Κούπης, ο Περίκαλλος, χάθηκε κόσμος και ντουνιάς
ο Feindflug θυμιζει επικινδυνα Φλογοπαιγμων, και μαλιστα και ηλικιακα γιατι λεει τις ιδιες μ@λακιες με μικρη δοση ωριμοτητας/αυτολογοκρισιας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξέρει κανείς γιατί εξαφανίστηκαν οι γιεγιεσέδες του πχώρου;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Ξέρει κανείς γιατί εξαφανίστηκαν οι γιεγιεσέδες του πχώρου;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
το ειπα πρωτοςΓΑΛΗ έγραψε: 06 Αύγ 2023, 14:02 Στο γιεγιεσέ πάντως, η πλειοψηφία ήταν αριστεροί, κομμουνιστές, αναρχοκάτι κλπ
Πλην Ρασσιά που ήταν φουλ Λακεδαιμόνιος (έβγαλε και σχετικό βιβλίο) η πλειοψηφία ήταν φάση "Μέγας Αλέξανδρος-σφαγέας των λαών" - "στρατόκαβλοι Σπαρτιάτες" - "Τσε τσε τσένγκις χαν" κλπ
Σφυράτε...Nostalgia έγραψε: 05 Αύγ 2023, 23:38Ναι αμε, θα βγουμε με Λοξια και Κουπακια.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2023, 23:32Αυτός ήταν η πέτρα του σκανδάλου επειδή τα έριχνε σε όλους. Αρχαιοπρεπείς, χριστιανούς, εσωτεριστές, ποιητές, τους έπαιρνε επίσης σβάρνα. Πράγμα απαράδεκτον για τα σεπτά ήθη των ευαίσθητων πσυχών.![]()
Ενιγουέι, όταν κατέβει στον κάμπο ο μεγάλος, κανόνισε κάτι.
...λίγο δυνατά όμως.
Η ηλικία βλέπετε...
Ναι υπήρχε, γράφει ακόμα στο FB
Αυτός που είχε και δικό του φόρουμ δεν είναι;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ε άμα ξεχνάς τον Τίγρη, ξεχνάς το μισό Μαύρο...exiledd έγραψε: 06 Αύγ 2023, 14:39Σε ξέχασα ρε Κούρε, κι εσένα και τον Τίγρη που τότε είχε το ρόλο του Αρίστου με τις προφητείες και τον Γ'ΠΠomg kai 3 lol έγραψε: 06 Αύγ 2023, 00:25exiledd έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:00 Μιμάκος μορφάρα, Ξένος που λέει και η Γάτα, υπέροχο τυπάκι με δομημένο λόγο, εργδημεργ, Φλογόπουστας, καμμένος όσο δεν πάει αλλά έβγαζε γέλιο ώρες ώρες, Nostalgia που γράφει κι εδώ, Δέλτα Λοξ.
Αναρωτιέμαι το απέγιναν η. Φάεννα, η Ann, ο mm365, ο Κούπης, ο Περίκαλλος, χάθηκε κόσμος και ντουνιάς
ο Feindflug θυμιζει επικινδυνα Φλογοπαιγμων, και μαλιστα και ηλικιακα γιατι λεει τις ιδιες μ@λακιες με μικρη δοση ωριμοτητας/αυτολογοκρισιας
Δεν νομίζω ότι ο Feind είναι ο Φλογο...
Πριν 3-4 χρόνια τον είχα πετύχει στο FB. Με άλλο νικ αλλά ο τρόπος γραφής και το κρητικό νικ που είχε διαλέξει με υποψίασαν...
Δεν χρειάστηκε παρά να του γράψω: "στις 10/10 θα πέσουν ντομάτες, να είσαι εκεί."
Για να πηδήσει μέχρι το ταβάνι...
Επίσης στο FB είναι και ο Φραπές, αλλά με το πραγματικό του όνομα.
Το φόρουμ που λες, το είχε φτιάξει (μετά το κλείσιμο του Μαύρου) ο Αρίων.
Κάποια στιγμή το "πούλησε" στον Αβραάμ και αναγκάστηκα να αποχωρήσω...
Δεν νομίζω ρε συ...omg kai 3 lol έγραψε: 06 Αύγ 2023, 00:25ο Feindflug θυμιζει επικινδυνα Φλογοπαιγμων, και μαλιστα και ηλικιακα γιατι λεει τις ιδιες μ@λακιες με μικρη δοση ωριμοτητας/αυτολογοκρισιαςexiledd έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:00 Μιμάκος μορφάρα, Ξένος που λέει και η Γάτα, υπέροχο τυπάκι με δομημένο λόγο, εργδημεργ, Φλογόπουστας, καμμένος όσο δεν πάει αλλά έβγαζε γέλιο ώρες ώρες, Nostalgia που γράφει κι εδώ, Δέλτα Λοξ.
Ο Φλογό ήταν χυδαίος.
Θύμισέ μου ρε συ Δέλτα πώς το έλεγαν. Σπάω το κεφάλι μου. Το διάβαζα αρκετά συχνα, αλλά έχω κολλήσει με το όνομα.Λοξίας έγραψε: 06 Αύγ 2023, 19:20Το φόρουμ που λες, το είχε φτιάξει (μετά το κλείσιμο του Μαύρου) ο Αρίων.
γραφει ακομη για σαυρες; και με ποιο νικ;Λοξίας έγραψε: 06 Αύγ 2023, 19:20Το φόρουμ που λες, το είχε φτιάξει (μετά το κλείσιμο του Μαύρου) ο Αρίων.
Λοξίας έγραψε: 06 Αύγ 2023, 19:18Ε άμα ξεχνάς τον Τίγρη, ξεχνάς το μισό Μαύρο...exiledd έγραψε: 06 Αύγ 2023, 14:39Σε ξέχασα ρε Κούρε, κι εσένα και τον Τίγρη που τότε είχε το ρόλο του Αρίστου με τις προφητείες και τον Γ'ΠΠomg kai 3 lol έγραψε: 06 Αύγ 2023, 00:25
Δεν νομίζω ότι ο Feind είναι ο Φλογο...![]()
![]()
Πριν 3-4 χρόνια τον είχα πετύχει στο FB. Με άλλο νικ αλλά ο τρόπος γραφής και το κρητικό νικ που είχε διαλέξει με υποψίασαν...
Δεν χρειάστηκε παρά να του γράψω: "στις 10/10 θα πέσουν ντομάτες, να είσαι εκεί."
Για να πηδήσει μέχρι το ταβάνι...![]()
Επίσης στο FB είναι και ο Φραπές, αλλά με το πραγματικό του όνομα.

Ωχ...έχω και αυτό το έμμενταλ...Πασιφάη έγραψε: 06 Αύγ 2023, 19:22Θύμισέ μου ρε συ Δέλτα πώς το έλεγαν. Σπάω το κεφάλι μου. Το διάβαζα αρκετά συχνα, αλλά έχω κολλήσει με το όνομα.
Δεν το θυμάμαι μωρέ!
Και όχι τίποτε άλλο, πριν μερικές μέρες έκανα εκκαθάριση στα bookmarks μου και εκεί ήταν αποθηκευμένα όλα τα παλιά φόρα, όπως το Πειρατικό.
Θα το θυμηθούμε, που θα πάει...
Έχει κλείσει και αυτό το φόρουμ εδώ και πολλά χρόνια. Κάπου το 2012.
Λοξίας έγραψε: 06 Αύγ 2023, 19:30Ωχ...έχω και αυτό το έμμενταλ...Πασιφάη έγραψε: 06 Αύγ 2023, 19:22Θύμισέ μου ρε συ Δέλτα πώς το έλεγαν. Σπάω το κεφάλι μου. Το διάβαζα αρκετά συχνα, αλλά έχω κολλήσει με το όνομα.Λοξίας έγραψε: 06 Αύγ 2023, 19:20
Το φόρουμ που λες, το είχε φτιάξει (μετά το κλείσιμο του Μαύρου) ο Αρίων.
Κάποια στιγμή το "πούλησε" στον Αβραάμ και αναγκάστηκα να αποχωρήσω...![]()
Δεν το θυμάμαι μωρέ!
Και όχι τίποτε άλλο, πριν μερικές μέρες έκανα εκκαθάριση στα bookmarks μου και εκεί ήταν αποθηκευμένα όλα τα παλιά φόρα, όπως το Πειρατικό.
Θα το θυμηθούμε, που θα πάει...![]()
ειπες και για φβΛοξίας έγραψε: 06 Αύγ 2023, 19:31Έχει κλείσει και αυτό το φόρουμ εδώ και πολλά χρόνια. Κάπου το 2012.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 774 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
-
- 1 Απαντήσεις