αυτό είναι επιχείρημα υπέρ του ότι δεν τρέχει μια αν πληρώσω τις επιστολές του χριστού τον έξυπνο πουτσομεγεθυντή ή τίποτα ημιπαράνομο με κάρτα?οκChilloutbuddy έγραψε: 05 Αύγ 2023, 20:05 Σε παίρνουνε τηλέφωνα άσχετοι να σου πουλήσουν κάτι; Λαμβάνεις σπαμ email; κάτι άσχετα φυλλάδια με το ταχυδρομείο που όμως έχουν το όνομά σου πάνω; Ε όλα αυτά τα δεδομένα σου από κάπου το πήρανε, κάποιος τους τα πούλησε. Θα κολλήσουν νομίζεις να πουλήσουν και όλα τα υπόλοιπα; Άλλοι δε χρειάζεται να τα αγοράσουν, ξέρουν να τα βρίσκουν μόνοι τους. Το τηλέφωνό σου ξέρει πού ήσουνα ανά πάσα στιγμή, οτιδήποτε έχεις κάνει στο ίντερνετ έχει καταγραφεί για πάντα, όλα τα κλικ, ό,τι έχεις γράψει σε σόσιαλ, ό,τι έχεις δει στην τηλεόραση, όλες οι φωτογραφίες, ότι ανεβάζει αυτόματα το τηλέφωνο στο cloud για αποθήκευση, όλες οι συνδρομές, πράγματα που ούτε θυμάσαι ότι έχεις κάνει. Υπάρχουν άνθρωποι και μηχανισμοί που είναι δουλειά τους να φτιάχνουν προφίλ και βάσεις δεδομένων από όλα αυτά, κυρίως για λόγους πωλήσεων και διαφήμιση. Πάντα υπήρχαν, απλά σήμερα η δουλειά τους έχει γίνει εξαιρετικά πιό εύκολη, λεπτομερής και αποτελεσματική. Και δεν είναι καν παράνομο τις περισσότερες φορές. Κάθε φορά που σου βγαίνει κάτι που λέει "διαβάστε τους όρους χρήσης" τους διαβάζεις; σιγά μην τους διαβάζεις, πατάς οκ και πας παρακάτω. Το έχεις υπογράψει και εξουσιοδοτήσει 100 φορές το μοίρασμα των προσωπικών σου δεδομένων![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πετσόκοψέ τους Κυριάκαρε.
Re: Πετσόκοψέ τους Κυριάκαρε.
Το καλύτερο ποιο είναι; που πιστεύουν κάποιοι πως κάνοντας απαγόρευση μετρητών στην Ελλάδα θα εξάλειψουν τη φοροδιαφυγή και το μαύρο χρήμα 
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
δεν θα την εξαλείψουν αλλά σίγουρα θα τη μειώσουν πάρα πολύ.Ερμής έγραψε: 05 Αύγ 2023, 21:53 Το καλύτερο ποιο είναι; που πιστεύουν κάποιοι πως κάνοντας απαγόρευση μετρητών στην Ελλάδα θα εξάλειψουν τη φοροδιαφυγή και το μαύρο χρήμα![]()
- Dwarven Blacksmith
Αυτό. Και είναι σίγουρο ότι θα τη μειώσουν πολύ γιατί οι ΕΕ λένε ότι είναι μάταιο.
Μπορεί να την μειώσουν πάρα πολύ για τον φτωχό που θέλει να μη πληρώνει ΦΠΑ για κόψει κάτι αλλά θα την αυξήσουν γεωμετρικά για τους πραγματικούς έχοντες μαύρο χρήμα
Γιατι να το δει αυτο; εχει τους κωδικους της τραπεζας και το OTP?sharp έγραψε: 05 Αύγ 2023, 09:37Όταν δει η γυναίκα σου σε τι μαγαζιά κυκλοφορείς, θα σού πω εγώ...foscilis έγραψε: 05 Αύγ 2023, 09:19Δεν ξερει τι ψωνισες, ξερει μονο MID (επιχειρηση), MCC (κυρια δραστηριοτητα) και ποσό. Και ειναι χρηματοπιστωτικο ιδρυμα οχι ανθρωπος ούτε κυβερνηση, η σχεση σας προστατευεται απο πολυ ισχυρο απορρητο.sharp έγραψε: 05 Αύγ 2023, 03:30
Στο ότι δεν θέλω να ξέρει η τράπεζα πού ξοδεύω τα χρήματα μου. Ουσιαστικά έχει στοιχεία για κάθε βήμα της ζωής σου, πού πήγες, πού έφαγες, τι ψώνισες, αν πας θέατρο, αν πάς σε μπουρδέλο, πότε πήγες διακοπές και πού κλπ.
Μην την μπερδευεις με το λειτουργικο συστημα και καμια τριανταρια διαφορετικες εφαρμογες του κινητου που χρησιμοποιησες για να εκφρασεις την ανησυχια σου, το οποιο ακομα και αυτο που εγραψες ήδη το εχει βαλει στο προφιλ σου.![]()
- Οργισμένος
Εσυ γιατι δεν θες την καταργηση μετρητων. Μηπως φοβασαι κατι;;;Ερμής έγραψε: 05 Αύγ 2023, 21:53 Το καλύτερο ποιο είναι; που πιστεύουν κάποιοι πως κάνοντας απαγόρευση μετρητών στην Ελλάδα θα εξάλειψουν τη φοροδιαφυγή και το μαύρο χρήμα![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γιατί δε θέλω αύξηση της φοροδιαφυγήςΟργισμένος έγραψε: 05 Αύγ 2023, 22:03Εσυ γιατι δεν θες την καταργηση μετρητων. Μηπως φοβασαι κατι;;;Ερμής έγραψε: 05 Αύγ 2023, 21:53 Το καλύτερο ποιο είναι; που πιστεύουν κάποιοι πως κάνοντας απαγόρευση μετρητών στην Ελλάδα θα εξάλειψουν τη φοροδιαφυγή και το μαύρο χρήμα![]()
Εγω δεν το πιστευω και εχω πει οτι θελει φορολογηση στην πηγη (ΑΤΜ).Ερμής έγραψε: 05 Αύγ 2023, 21:53 Το καλύτερο ποιο είναι; που πιστεύουν κάποιοι πως κάνοντας απαγόρευση μετρητών στην Ελλάδα θα εξάλειψουν τη φοροδιαφυγή και το μαύρο χρήμα![]()
- Οργισμένος
θα φορολογηθει, φτου κακα...mao mao έγραψε: 05 Αύγ 2023, 20:57Και ποιο είναι το πλεονέκτημα του να αγοράσεις γυαλιά ηλίου με μετρητά και όχι με κάρτα;Otto Weininger έγραψε: 05 Αύγ 2023, 20:53
Σπίτι όχι, αλλά ρούχα πχ ναι. Γυαλιά ηλίου, παπούτσια κλπ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
εν ολιγοις βαλε τη γιαγια να ζητησει αποδειξη απο δικηγορο υδραυλικο γιατρο και δε συμμαζευετα8. Οχι, ψηφιακο μονο χρημα. Εκτος του μαυρου χρηματος ισχυροποιειται το τραπεζικο συστημα και το νομισμα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ερμής έγραψε: 05 Αύγ 2023, 22:05Γιατί δε θέλω αύξηση της φοροδιαφυγήςΟργισμένος έγραψε: 05 Αύγ 2023, 22:03Εσυ γιατι δεν θες την καταργηση μετρητων. Μηπως φοβασαι κατι;;;Ερμής έγραψε: 05 Αύγ 2023, 21:53 Το καλύτερο ποιο είναι; που πιστεύουν κάποιοι πως κάνοντας απαγόρευση μετρητών στην Ελλάδα θα εξάλειψουν τη φοροδιαφυγή και το μαύρο χρήμα![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Η διαφορά είναι πως όλα αυτά δεν συνιστούν απόδειξη ότι κάπου ήσουν και κάτι έκανες. Ενημερωτικά πάντως, από τα παραπάνω μόνον σπαμ στο ιμειλ παίρνω.Chilloutbuddy έγραψε: 05 Αύγ 2023, 20:05 Σε παίρνουνε τηλέφωνα άσχετοι να σου πουλήσουν κάτι; Λαμβάνεις σπαμ email; κάτι άσχετα φυλλάδια με το ταχυδρομείο που όμως έχουν το όνομά σου πάνω; Ε όλα αυτά τα δεδομένα σου από κάπου το πήρανε, κάποιος τους τα πούλησε. Θα κολλήσουν νομίζεις να πουλήσουν και όλα τα υπόλοιπα; Άλλοι δε χρειάζεται να τα αγοράσουν, ξέρουν να τα βρίσκουν μόνοι τους. Το τηλέφωνό σου ξέρει πού ήσουνα ανά πάσα στιγμή, οτιδήποτε έχεις κάνει στο ίντερνετ έχει καταγραφεί για πάντα, όλα τα κλικ, ό,τι έχεις γράψει σε σόσιαλ, ό,τι έχεις δει στην τηλεόραση, όλες οι φωτογραφίες, ότι ανεβάζει αυτόματα το τηλέφωνο στο cloud για αποθήκευση, όλες οι συνδρομές, πράγματα που ούτε θυμάσαι ότι έχεις κάνει. Υπάρχουν άνθρωποι και μηχανισμοί που είναι δουλειά τους να φτιάχνουν προφίλ και βάσεις δεδομένων από όλα αυτά, κυρίως για λόγους πωλήσεων και διαφήμιση. Πάντα υπήρχαν, απλά σήμερα η δουλειά τους έχει γίνει εξαιρετικά πιό εύκολη, λεπτομερής και αποτελεσματική. Και δεν είναι καν παράνομο τις περισσότερες φορές. Κάθε φορά που σου βγαίνει κάτι που λέει "διαβάστε τους όρους χρήσης" τους διαβάζεις; σιγά μην τους διαβάζεις, πατάς οκ και πας παρακάτω. Το έχεις υπογράψει και εξουσιοδοτήσει 100 φορές το μοίρασμα των προσωπικών σου δεδομένων![]()
Καλά δε περίμενα πως το μυαλό σου πάει κάπου παραπέρα από τον υδραυλικό που δε κόβει απόδειξηΟργισμένος έγραψε: 05 Αύγ 2023, 22:09Ερμής έγραψε: 05 Αύγ 2023, 22:05Γιατί δε θέλω αύξηση της φοροδιαφυγήςΟργισμένος έγραψε: 05 Αύγ 2023, 22:03
Εσυ γιατι δεν θες την καταργηση μετρητων. Μηπως φοβασαι κατι;;;![]()
- Οργισμένος
Ναι ναι οκ . Και πως το ψηφιακο χρημα θα αυξησει τη φοροδιαφυγη μεγαλε. Φωτισε μας...Ερμής έγραψε: 05 Αύγ 2023, 22:10Καλά δε περίμενα πως το μυαλό σου πάει κάπου παραπέρα από τον υδραυλικό που δε κόβει απόδειξη
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
-
- 17 Απαντήσεις