!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πετσόκοψέ τους Κυριάκαρε.
Re: Πετσόκοψέ τους Κυριάκαρε.
Στηρίζω μιζοτάκη αν καταργήσει τα μετρητά
Όχι βρε, απλώς μου έκανε εντύπωση η πεποίθηση σου για το που ξοδεύουν τα 20ρικα οι άλλοι πλην της δικής σου υπεράνω κατηγορίας.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Αύγ 2023, 16:12Ναι, είχα βάλει gps σε 20άρικο. Είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι τα χρήματα όταν πάνε στην τράπεζα τα πλένουν;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2023, 15:51Προσωπική εμπειρία;Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Αύγ 2023, 15:43 Δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα με την κάρτα στα μικροποσά; Υποτίθεται ότι η προμήθεια δεν πάει με τη συναλλαγή αλλά αναλογικά.
Από εκεί και πέρα, αν κάτσει και σκεφτεί κανείς τη βόλτα που κάνει το 20άρικο που έχει στην τσέπη του. Μπορεί να έχει περάσει από τα βυζιά στριπτιτζούς, από τον κώλο άλλης στριπτιτζούς, από τα βυζιά τραβεστί, έπειτα, από κωλότσεπη βαπορακίου, από χέρια Πακιστανού που δεν πλένεται, από χέρι βουλκανιζαντερά, από παγκάρι εκκλησίας ως τάμα και έπειτα, από βαφτιστίρι...
Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το ήθος σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Εγώ σοβαρά μιλάω. Ξεκίνα να το χρησιμοποιείς σε σοβαρές αγορές/συναλλαγές και θα το διαπιστώσειςDwarven Blacksmith έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:09Και τα μακαρόνια με κιμά είναι δικαιοσύνη.Otto Weininger έγραψε: 05 Αύγ 2023, 16:59Το μετρητό είναι δύναμη και ελευθερία.sharp έγραψε: 05 Αύγ 2023, 16:43 Για πείτε οι σιχασιάρηδες, σάς προέκυψε ως covid side effect ή το είχατε από πριν;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Όχι με νόμο, απλώς κάποια μαγαζιά δεν δέχονται κάρτα για συναλλαγή κάτω των 10 ευρώ, συνήθως.Otto Weininger έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:01Στην Γερμανία, αν δεν λαθάνω, μέχρι ένα ποσό, υποχρεωτικά μετρητά.sharp έγραψε: 05 Αύγ 2023, 15:23 Εν τω μεταξύ μόλις διάβασα ότι στην Αυστρία ο Καγκελάριος θέλει να κατοχυρώσει συνταγματικά το δικαίωμα του πολίτη να πληρώνει σε μετρητά![]()
- Dwarven Blacksmith
Τι είναι οι σοβαρές αγορές; Να πάω με μια βαλίτσα μετρητά στο Χονγκ Κονγκ να αγοράσω αγοράσω μετοχές BYD ;Otto Weininger έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:11Εγώ σοβαρά μιλάω. Ξεκίνα να το χρησιμοποιείς σε σοβαρές αγορές/συναλλαγές και θα το διαπιστώσεις
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
από μικρός εγώsharp έγραψε: 05 Αύγ 2023, 16:43 Για πείτε οι σιχασιάρηδες, σάς προέκυψε ως covid side effect ή το είχατε από πριν;
επίσης έχω χάσει δουλειές γιατί αρνούμαι να φορέσω κουστούμι, και αρνούμαι γιατί τα κουστούμια δεν πλένονται ποτέ στη ζωή τους. Στεγνοκαθαριστήριο σημαίνει το ψεκάζω με ατμό και χημικά για να μη βρωμάει, αλλά η μπίχλα όλη μένει πάνω για πάντα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
talaipwros
θα πας στα σοβαρα να αγορασεις σπιτι με μια σακουλα ευρω;Otto Weininger έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:11Εγώ σοβαρά μιλάω. Ξεκίνα να το χρησιμοποιείς σε σοβαρές αγορές/συναλλαγές και θα το διαπιστώσεις
Σε τσιγάρα ΠΑΝΤΑ με μετρητά, εκτός αν πρόκειται για αλυσίδα σούπερ μάρκετ, οπότε στα... ξες ποια.Antares έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:17 Αν αγοράζετε τσιγάρα στο περίπτερο πληρώνετε με κάρτα; Σε περίπτερα και για μικρές αγορές χρησιμοποιώ μετρητά.
Η τράπεζα έχει ανάλυση που ξόδεψες τα χρήματα με κάρτα. Δεν μου αρέσει πολλές φορές.![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Και να θες, δεν μπορείς. Εκτός κι αν το εξοφλήσεις σε 1-2 χρόνια (ανάλογα την αξία του) δίνοντας πεντακοσάρικο-πεντακοσάρικο. Κι αυτό, αν στο μεταξύ δεν αλλάξει σε διακοσάρι.talaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:16θα πας στα σοβαρα να αγορασεις σπιτι με μια σακουλα ευρω;Otto Weininger έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:11Εγώ σοβαρά μιλάω. Ξεκίνα να το χρησιμοποιείς σε σοβαρές αγορές/συναλλαγές και θα το διαπιστώσεις
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Όχι μόνο οικονομικό. Εάν μού πεις πού ακριβώς ξόδεψες και το τελευταίο σεντ τον περασμένο μήνα, είμαι σε θέση με καλή προσέγγιση να ξέρω πότε και πού βρισκόσουν ανά πάσα στιγμή καθώς και τι έκανες, τουλάχιστον για όταν ήσουν εκτός σπιτιού. Για μέσα ξέρω αρκετά από τις ονλάιν αγορές, ενδεχομένως ντελίβερυ, κάτι Νετφλιξ κλπ.ST48410 έγραψε: 05 Αύγ 2023, 12:26 Λίγο, λίγο, τα προσωπικά μας δεδομένα γίνονται φύλλο και φτερό και με βάση αυτά που ακούω να συμβαίνουν μέσα στις τράπεζες, δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα ότι θα έχουν πλήρες οικονομικό προφίλ μας.
Aπό τη στιγμή που μιλάμε για καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, σημαίνει ότι οι συναλλαγές θα είναι στη διάθεση του κράτους, έστω σε περίπτωση αμφισβήτησης, επομένως πάνε περίπατο τα προσωπικά δεδομένα.
Παρομοίως, αν βάλουμε κάμερες μέσα στα σπίτια θα εξαλείψουμε την εγκληματικότητα, την τρομοκρατία κλπ. αφού κανείς κακός δεν θα μπορεί να κρυφτεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 05 Αύγ 2023, 17:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δεν θελω να σε τρομαξω αλλα στα περισσοτερα ετσι γινεται,ενα μερος του ποσου δινεται σε σακουλα.talaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:16θα πας στα σοβαρα να αγορασεις σπιτι με μια σακουλα ευρω;Otto Weininger έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:11Εγώ σοβαρά μιλάω. Ξεκίνα να το χρησιμοποιείς σε σοβαρές αγορές/συναλλαγές και θα το διαπιστώσεις
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
talaipwros
ναι οκ, ουτε κατα διανοια.GoBack έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:43Δεν θελω να σε τρομαξω αλλα στα περισσοτερα ετσι γινεται,ενα μερος του ποσου δινεται σε σακουλα.talaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:16θα πας στα σοβαρα να αγορασεις σπιτι με μια σακουλα ευρω;Otto Weininger έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:11
Εγώ σοβαρά μιλάω. Ξεκίνα να το χρησιμοποιείς σε σοβαρές αγορές/συναλλαγές και θα το διαπιστώσεις
Δεν το γνωρίζεις ή δεν το πιστεύεις; 
Ρωτα τον αρισβιλλα,νομιζω συμβολαιογραφος ειναι κατι θα χει παρει το αυτι τουtalaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:44ναι οκ, ουτε κατα διανοια.GoBack έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:43Δεν θελω να σε τρομαξω αλλα στα περισσοτερα ετσι γινεται,ενα μερος του ποσου δινεται σε σακουλα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
talaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:44ναι οκ, ουτε κατα διανοια.GoBack έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:43Δεν θελω να σε τρομαξω αλλα στα περισσοτερα ετσι γινεται,ενα μερος του ποσου δινεται σε σακουλα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
-