μου θύμισες τον λόγο που ειχα δύο τροφοροτικά για τον κόμοντορε, ευτυχώς πέρα απο κακούργα είναι και άσχετη και τελικά δεν χρειάστηκε να της το κρατήσω, έβαζα με το άλλο όταν έφευγε.Custom_F έγραψε: 30 Οκτ 2018, 11:43 Για φέρε το μαραφετι εκείνο, το μονοροδο, να του ρίξω μια... ματχια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο παλιός είσαι;
Re: Πόσο παλιός είσαι;
enaon έγραψε: 30 Οκτ 2018, 11:55μου θύμισες τον λόγο που ειχα δύο τροφοροτικά για τον κόμοντορε, ευτυχώς πέρα απο κακούργα είναι και άσχετη και τελικά δεν χρειάστηκε να της το κρατήσω, έβαζα με το άλλο όταν έφευγε.Custom_F έγραψε: 30 Οκτ 2018, 11:43 Για φέρε το μαραφετι εκείνο, το μονοροδο, να του ρίξω μια... ματχια.![]()
Μα ούτε κάν τον είχε διαβάσει, να εκτιμήσει τη λογοτεχνική του αξία
Πάνος Σκουρλέτης
Κλαιωωωω!
Καμία ξαναστροφη έπρεπε να σου δώσει!
Έτσι όμως πήρα το απολυτήριο με 13 και 4/12
και διαγωγή κοσμία
Πάνος Σκουρλέτης
Γιατί ο υπεράνθρωπος και ο σούπερμαν φόραγαν μπέρτες;
Για να τους δυσκολεύουν στις κινήσεις και να τους χαλάνε την αεροδυναμική, αφού δεν χρησίμευαν σε τίποτα;
Αντιστοιχεί με 17 σημερινό.
και εγώ έτσι νόμιζα, βλακείες τελικά, είναι χρήσιμη η μπέρτα.Μηχανικός έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:15 Γιατί ο υπεράνθρωπος και ο σούπερμαν φόραγαν μπέρτες;
Για να τους δυσκολεύουν στις κινήσεις και να τους χαλάνε την αεροδυναμική, αφού δεν χρησίμευαν σε τίποτα;![]()
ακόμα δεν είμαι σε αυτό το στάδιο, αλλά στρίβω καλύτερα όταν κάνω κόντρα τον άνεμο στην μπλούζα, οπότε. Έχει πλάκα που επιτέλους δεν κάνω πλάκα 
Πάντα είχα την απορία, καλά ο σούπερμαν αντέχει σε κάθε είδους καταπόνηση, τα ρούχα του πως αντέχουν;
Υπάρχει ραφτάδικο που φτιάχνει ειδικά ρούχα για υπερήρωες με ειδικά εξωγήινα υφάσματα;
Θέλω και εγώ να αγοράσω ρούχα από τέτοιο ύφασμα.
Υπάρχει ραφτάδικο που φτιάχνει ειδικά ρούχα για υπερήρωες με ειδικά εξωγήινα υφάσματα;
Θέλω και εγώ να αγοράσω ρούχα από τέτοιο ύφασμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 30 Οκτ 2018, 12:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προσπάθησε η γυναίκα! Το καλό σου ήθελε! Αυτό ήξερε, αυτό έκανε! Αχ... Μανούλες...
Άμα δεν τα έκαιγε, δε θαχες πάρει καν απολυτήριο! Μ!
μηχ και εσένα σου τα πέταξαν και δεν τα ξέρεις αυτά; Το είχε υφάνει η μαρθα απο υλικα που βρήκε στην κάψουλα, έχει κρυπτονίτη στις ίνες, έλεος, σαν να μην ξέρεις οτι ειναι αληθινός κάνεις.Μηχανικός έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:30 Πάντα είχα την απορία, καλά ο σούπερμαν αντέχει σε κάθε είδους καταπόνηση, τα ρούχα του πως αντέχουν;
Θέλω και εγώ να αγοράσω ρούχα από τέτοιο ύφασμα.![]()
Οι άλλοι, ο μπάτμαν, ο σπάιντερμαν, ... τι ρούχα φοράνε;enaon έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:44μηχ και εσένα σου τα πέταξαν και δεν τα ξέρεις αυτά; Το είχε υφάνει η μαρθα απο υλικα που βρήκε στην κάψουλα, έχει κρυπτονίτη στις ίνες, έλεος, σαν να μην ξέρεις οτι ειναι αληθινός κάνεις.Μηχανικός έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:30 Πάντα είχα την απορία, καλά ο σούπερμαν αντέχει σε κάθε είδους καταπόνηση, τα ρούχα του πως αντέχουν;
Θέλω και εγώ να αγοράσω ρούχα από τέτοιο ύφασμα.![]()
ο σπιντερμαν δεν φοράει κάν στολή, ρομπότ είναι ουσιαστικά που του εκανε δώρο ο ιρον μαν, καλά και μία εξωγήινη οντότητα φόραγε αλλά για λίγο. Τωρα αν αμφιβάλεις οτι ο τόνι ή ο μπρούς μπορουν να φτιάξουν κάτι τόσο απλό, τι να πώ, στον κόσμο σου εισαι. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
-
- 0 Απαντήσεις