Χαντάκι στα exchange office; Απ' ότι θυμάμαι συνέφερε παρά την προμήθεια τους. Κι έπειτα, να μην έχω ένα σουβενίρ με τη μακαρίτισσα; Μικρός μάζευα νομίσματα από όλο τον κόσμο, βαλθήκατε να τα ισοπεδώσετε όλα πια.Chilloutbuddy έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:45Τι εννοείς; Την προμήθεια αλλαγής συναλλάγματος θα την πληρώσεις έτσι κι αλλιώς, είτε αν τραβήξεις μετρητά είτε πληρώνεις με κάρτα. Και απ'τη χώρα σου να φέρεις συνάλλαγμα και πάλι όταν αγόρασες το συνάλλαγμα την πλήρωσες. Και αν τραβήξεις μετρητά από ΑΤΜ θα πληρώσεις συν 3 δολάρια μπαξίσι για τη χρήση του ΑΤΜ.sharp έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:38 Στην Αυστραλία πάντως η συναλλαγή με πιστωτική δεν συμφέρει τον Ευρωπαίο τουρίστα, γιατί κάθε φορά έχει επί πλέον μπαχτσίσι λόγω μετατροπής νομίσματος. Από την άλλη υπάρχουν σε κάθε γωνιά αυτοί οι καλοί Ινδοί που αλλάζουν το χρήμα με πολύ καλό rate.
Τώρα αν θες να ψάχνεις και να εμπιστεύεσαι Ινδούς στη γωνία όπου πας, βοήθειά σου. Πρόσεχε μη βρεθείς σε κανα χαντάκι.
(και να πλένεις τα χέρια σου)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πετσόκοψέ τους Κυριάκαρε.
Re: Πετσόκοψέ τους Κυριάκαρε.
εντάξει με την καλή μου την καρδιά είπα να βοηθήσω συνανθρώπους μας με παθολογική καρτολαγνεια,όχι να εκμεταλλευτώ καταστάσειςΕρμής έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:46 Έχω μια καλύτερη συνταγή.
Για όποιον του βρωμάνε τα ποταπα κέρματα και μικροποσα, ας τα δώσει σε εμένα
Δεν είναι οι κάρτες που κάνουν την Αγγλία να έχει χαμηλή φοροδιαφυγή, αλλά η διαφορετική κοινωνία και φυσικά η αυστηρότερη νομοθεσία. Στην Ελλάδα η φοροδιαφυγή δεν είναι ποινικό αδίκημα, κάτι που αν γινόταν θα άλλαζε πολλά. Προσπάθησε επί Πασοκ ο Δρεττάκης, αλλά κράτησε ελάχιστα, γιατί μόλις το έμαθε ο Αντρίκος τον έστειλε σπίτι του. Την παύση του από υπουργού οικονομικών την έμαθε τηλεφωνικά στο υπουργικό αυτοκίνητοtalaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:37
στην Αγγλια το μετρο ισχυει επι της ουσιας, ολοι με καρτες πληρωνουμε.
Υπάρχει και η κάρτα revolut με την οποία μπορείς να μετατρεπεις ευρώ σε ότι νόμισμα θες με μηδενική η ελάχιστη προμήθεια και μετά να πληρώνεις με αυτή στο τοπικό νόμισμα. Μάλλον καλύτερη λύση από τους ινδούς.sharp έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:38
Στην Αυστραλία πάντως η συναλλαγή με πιστωτική δεν συμφέρει τον Ευρωπαίο τουρίστα, γιατί κάθε φορά έχει επί πλέον μπαχτσίσι λόγω μετατροπής νομίσματος. Από την άλλη υπάρχουν σε κάθε γωνιά αυτοί οι καλοί Ινδοί που αλλάζουν το χρήμα με πολύ καλό rate.
Δε Θελω κάρτα, τη βρίσκω με το μετρητοChilloutbuddy έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:47Εγώ έχω ακόμα καλύτερη: πληρώνεις με κάρταΕρμής έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:46Έχω μια καλύτερη συνταγή.nowhere έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:43 για όποιον σιχαίνεται τα κέρματα έχω μια καλή απολυμαντική φόρμουλα.1/3 μπεταντίν,1/3 χλωρίνη και 1/3 κοινό απορυπαντικό.τα αφηνεις μέσα ένα 24ωρο,τα τρίβεις καλά με λίγο οινόπνευμα και γίνονται καθαρά σαν ανέπαφη κάρτα
Για όποιον του βρωμάνε τα ποταπα κέρματα και μικροποσα, ας τα δώσει σε εμένα![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μπορουμε απλα να πλαστικοποιησουμε καθε νόμισμα, χαρτινο ή ή νικελ ή να τα κουβαλάμε μέσα σε διαφάνειες.nowhere έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:43 για όποιον σιχαίνεται τα κέρματα έχω μια καλή απολυμαντική φόρμουλα.1/3 μπεταντίν,1/3 χλωρίνη και 1/3 κοινό απορυπαντικό.τα αφηνεις μέσα ένα 24ωρο,τα τρίβεις καλά με λίγο οινόπνευμα και γίνονται καθαρά σαν ανέπαφη κάρτα
Ανέπαφα μετρητά.
δεν είναι λύση για τα κέρματα,τα θέλουν τετράγωνα
Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς που διαχειρίζονται δεδομένα αλλά και το χρήμα. Αυτοί θα έχουν τις off shore και τα εισοδήματά τους καλά κρυμμένα και θα διαχειρίζονται τα χρήματα και τα δεδομένα των υπολοίπων.
Τις εξελίξεις βέβαια τις καθορίζουν οι πολλοί. Ελπίζω να ζητήσουν διαφάνεια και για τα χρήματα του ποσοστού που κατέχει το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πλούτου.
Τις εξελίξεις βέβαια τις καθορίζουν οι πολλοί. Ελπίζω να ζητήσουν διαφάνεια και για τα χρήματα του ποσοστού που κατέχει το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πλούτου.
- EKPLIKTIKOS
Φαντάσου τώρα να θες να δώσεις χαρτζιλίκι σε κάνα ανιψι σου κ να το ρωτάς αν έχει pos ή να του ζητάς να σου στείλει το Iban
Ή να παίζεις χαρτιά την πρωτοχρονιά με μεταφορές από κινητά κτλ
Να πας τις πρώτες διακοπές σου στην Ίο σαν 18αρης κ να θες να αγοράσεις μπαφο που θα έχει νομιμοποιηθει όμως οπότε δε θα έχει καμία μαγκιά η φάση, απλά θα πας στο περίπτερο να αγοράσεις 10 τζι με την ντεμπιτ καρντ λες κ αγοράζεις μεντος
Αυτήν την κοινωνία ονειρεύεστε μερικοί? Με ανώμαλους δε μιλάω αντε γεια
Να πας τις πρώτες διακοπές σου στην Ίο σαν 18αρης κ να θες να αγοράσεις μπαφο που θα έχει νομιμοποιηθει όμως οπότε δε θα έχει καμία μαγκιά η φάση, απλά θα πας στο περίπτερο να αγοράσεις 10 τζι με την ντεμπιτ καρντ λες κ αγοράζεις μεντος
Αυτήν την κοινωνία ονειρεύεστε μερικοί? Με ανώμαλους δε μιλάω αντε γεια
- EKPLIKTIKOS
Btw επειδή πλερώ κ με κάρτα κ καλά ανέπαφα, αρκιδια ανέπαφα είναι. Οι μισοί ακουμπάνε απλα την καρτα στο pos μόνοι τους, οι άλλοι μισοί άθελά τους. Κ πάνω από ένα ποσο θελει pin που έχει πιάσει με τα βρωμοχερα του ή κάθε πλεμπα κ φτωχαλα που είχε αγγίξει κέρματα (ιου) πριν
-
talaipwros
μια χαρα γουσταρει να φοροδιαφευγει η κοινωνια στην Αγγλια, για αυτο και ηλεκτρονικα ολα ( οκ, αρκετα )sharp έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:52Δεν είναι οι κάρτες που κάνουν την Αγγλία να έχει χαμηλή φοροδιαφυγή, αλλά η διαφορετική κοινωνία και φυσικά η αυστηρότερη νομοθεσία. Στην Ελλάδα η φοροδιαφυγή δεν είναι ποινικό αδίκημα, κάτι που αν γινόταν θα άλλαζε πολλά. Προσπάθησε επί Πασοκ ο Δρεττάκης, αλλά κράτησε ελάχιστα, γιατί μόλις το έμαθε ο Αντρίκος τον έστειλε σπίτι του. Την παύση του από υπουργού οικονομικών την έμαθε τηλεφωνικά στο υπουργικό αυτοκίνητοtalaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:37
στην Αγγλια το μετρο ισχυει επι της ουσιας, ολοι με καρτες πληρωνουμε.
Ήξερε ο Αντρέας ότι δεν θα έπαιρνε ούτε 1% αν περνούσε τέτοιο νόμο
ξαναλεω οτι λογικα μιλωντας μονος που γουσταρει να πληρωνει για ποσα ανω των 20 ευρω ( και πολλα λεω ) με μετρητα ειναι ή ανθρωπος που γουσταρει φοροδιαφυγη ή ουυυυυ666ουυυυυ
Αλλιως να καταργησουμε και τα μετρητα και να επιστρεψουμε στη συναλλαγη με ειδος. Σου διδω τοσες κοτες και τοσα προβατα για να μου φτιαξεις τα υδραυλικα
Σερβιτόροι υπάρχουν στην Αυστραλία ή έχουν αντικατασταθεί από ρομπότ?Chilloutbuddy έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:34
Δεν υπάρχουν τιπς στην Αυστραλία, ο κόσμος δεν κρέμεται από την αποψάρα του καθε καραμήτρου για την ποιότητα του σέρβις.
Είναι ένα καλό που έχει αυτή η χώρα.
Τα διόδια είναι ηλεκτρονικά, και να θες να πληρώσεις με κέρματα δεν υπάρχει δυνατότητα. Καφέ μπορείς να πληρώσεις με κέρματα αν θες, αλλά για πιό λόγο να κουβαλάω κέρματα και κινητό και πορτοφόλι μαζί μου, ενώ μπορώ να έχω μόνο κινητό και πορτοφόλι, ή και μόνο κινητό αν θέλω;
Πραγματικά, δεν ξερω αν θα ηθελα να ξοδέψω τα φανταστικά μου credits σε μιια χώρα όπου οι σερβιτόροι δεν έχουν να περιμένουν μια κάποια υλική επιβράβευση αν κάνουν το extra mile στη δουλειά τους.
Neocon δυστοπία.
Βέβαια, για να μην είμαι άδικος, αν πληρώνονται με ποσοστά επι του τζίρου*, αποσύρω την αμφισβήτηση και όλα καλά.
*Τι γίνεται όμως αν δεν πατησει κοσμος στο μαγαζι καποιες μερες?
Φεύγει απλήρωτο το παιδί?
Δύσκολο σταυρόλεξο για δυνατούς λίτες.
-
talaipwros
Αν ειναι πολυ μικρο για να εχει τραπεζικο λογαριασμο, τοτε δωροεπιταγη/prepaid cardEKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Αύγ 2023, 11:04 Φαντάσου τώρα να θες να δώσεις χαρτζιλίκι σε κάνα ανιψι σου κ να το ρωτάς αν έχει pos ή να του ζητάς να σου στείλει το Iban
παιζεις με μαρκες, εκτος και αν οταν πας καζινο πετας κανα πανερι με ευρω πανω στη τσοχαEKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Αύγ 2023, 11:04
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
https://store.steampowered.com/EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Αύγ 2023, 11:04 Φαντάσου τώρα να θες να δώσεις χαρτζιλίκι σε κάνα ανιψι σου κ να το ρωτάς αν έχει pos ή να του ζητάς να σου στείλει το Iban
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Εμένα με βολεύει πολύ η κάρτα, γιατί περνάνε αυτόματα όλες οι πληρωμές χωρίς να χρειάζονται αποδείξεις κλπ για τη φορολογική δήλωση.
Για μικροποσά, σαφώς και χρησιμοποιώ μετρητά γιατί ξέρω ότι υπάρχει επιβάρυνση που μειώνει το κέρδος και κυρίως για τα τιπς.
Για μικροποσά, σαφώς και χρησιμοποιώ μετρητά γιατί ξέρω ότι υπάρχει επιβάρυνση που μειώνει το κέρδος και κυρίως για τα τιπς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
-