Αν δεν έχεις πρόβλημα θες να πεις δημόσια το νικνέιμ που είχες; Αλλιώς στείλε πμ.user έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:47Έχω περίπου 9 χρόνια που το έσβησα...πριν 13 χρόνια είναι αυτά που σου λέω. Είχα ψιλοεισχωρησει σε αυτούς τους κύκλους ιντερνετικά, με αρχαιοπρεπές νικνέιμ....
Μπορεί να ειμασταν φίλες ναι.
Την τύπισσα την αναφέρω γιατί ήταν χαρακτηριστική...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξέρει κανείς γιατί εξαφανίστηκαν οι γιεγιεσέδες του πχώρου;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Ξέρει κανείς γιατί εξαφανίστηκαν οι γιεγιεσέδες του πχώρου;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
user0972003
Ωκυπέτη...Πασιφάη έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:49Αν δεν έχεις πρόβλημα θες να πεις δημόσια το νικνέιμ που είχες; Αλλιώς στείλε πμ.user έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:47Έχω περίπου 9 χρόνια που το έσβησα...πριν 13 χρόνια είναι αυτά που σου λέω. Είχα ψιλοεισχωρησει σε αυτούς τους κύκλους ιντερνετικά, με αρχαιοπρεπές νικνέιμ....Πασιφάη έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:41
Εγώ έχω αρκετούς απ'αυτούς ''φίλους''. Απλά έχω πάνω απο 3 χρόνια να ασχοληθώ με το φου- μπου.![]()
Βρε λες να έχω κι εσένα φίλη;![]()
(Ποιος να θυμάται?)
Το θέμα είναι το τι λέγεται δημόσια και όχι σε πιμί.
Στοιχειώδες.
Στοιχειώδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι, δεν μου θυμίζει κάτι. Μήπως έγραφες εκτός απο φου- μπου, σε κάποιο Ελληνοκεντρικό φόρουμ;user έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:51Ωκυπέτη...Πασιφάη έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:49Αν δεν έχεις πρόβλημα θες να πεις δημόσια το νικνέιμ που είχες; Αλλιώς στείλε πμ.user έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:47
Έχω περίπου 9 χρόνια που το έσβησα...πριν 13 χρόνια είναι αυτά που σου λέω. Είχα ψιλοεισχωρησει σε αυτούς τους κύκλους ιντερνετικά, με αρχαιοπρεπές νικνέιμ....
(Ποιος να θυμάται?)
Ώχου, άσε μας καλή μου που θα μας βάλεις και νόμο. Μπορεί η κοπέλα να μην ήθελε να το πει δημόσια.
-
user0972003
Όχι, δεν είχα μπει.Πασιφάη έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:53Όχι, δεν μου θυμίζει κάτι. Μήπως έγραφες εκτός απο φου- μπου, σε κάποιο Ελληνοκεντρικό φόρουμ;
Αυτή που σου είπα το άλλαξε μετά το εβραϊκό της όνομα με τελετή ονοματοδοσίας κι το έκανε ελληνικό Μυρ.....
Σίγουρα την ξέρεις πιστεύω.
Δεκτόν και απολύτως συνηθισμένο.
Αλλά αν δεν κάνω λάθος, σύμφωνα με τα νομιζόμενα και ειωθότα των προγόνων, αυτό που μετρούσε ήταν ο δημόσιος λόγος στην αγορά.
Η μαύρη αγορά, είναι άλλο πράγμα. Επαρκώς πιασάρικη/κατανοητή μεν απολύτως αδιάφορη δε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπορεί, αλλά τη δεδομένη στιγμή δε μου λέει κάτι. Άσε μπορεί να φάω φλασσιά μέσα στη μέρα και να το βρω. Έχουμε βλέπεις και τον μπαμπούλα εδώ που μας κάνει και κουμάντο για τα πμ.user έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:56Όχι, δεν είχα μπει.
Αυτή που σου είπα το άλλαξε μετά το εβραϊκό της όνομα με τελετή ονοματοδοσίας κι το έκανε ελληνικό Μυρ.....
Σίγουρα την ξέρεις πιστεύω.
Το ''κήρυγμά'' σου αλλού, εκεί που σε παίρνει. Αλέ.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2023, 11:00Δεκτόν και απολύτως συνηθισμένο.
Αλλά αν δεν κάνω λάθος, σύμφωνα με τα νομιζόμενα και ειωθότα των προγόνων, αυτό που μετρούσε ήταν ο δημόσιος λόγος στην αγορά.
Η μαύρη αγορά, είναι άλλο πράγμα. Επαρκώς πιασάρικη/κατανοητή μεν απολύτως αδιάφορη δε.
-
user0972003
Θα σου 'ρθειΠασιφάη έγραψε: 05 Αύγ 2023, 11:02Μπορεί, αλλά τη δεδομένη στιγμή δε μου λέει κάτι. Άσε μπορεί να φάω φλασσιά μέσα στη μέρα και να το βρω. Έχουμε βλέπεις και τον μπαμπούλα εδώ που μας κάνει και κουμάντο για τα πμ.user έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:56Όχι, δεν είχα μπει.Πασιφάη έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:53
Όχι, δεν μου θυμίζει κάτι. Μήπως έγραφες εκτός απο φου- μπου, σε κάποιο Ελληνοκεντρικό φόρουμ;
Σίγουρα την ξέρεις πιστεύω.![]()
Για την ώρα σε χαιρετώ, πάω να πάρω χρυσά πέδιλα
Τσάο καλέ.user έγραψε: 05 Αύγ 2023, 11:07Θα σου 'ρθειΠασιφάη έγραψε: 05 Αύγ 2023, 11:02Μπορεί, αλλά τη δεδομένη στιγμή δε μου λέει κάτι. Άσε μπορεί να φάω φλασσιά μέσα στη μέρα και να το βρω. Έχουμε βλέπεις και τον μπαμπούλα εδώ που μας κάνει και κουμάντο για τα πμ.user έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:56
Όχι, δεν είχα μπει.
Σίγουρα την ξέρεις πιστεύω.![]()
![]()
Για την ώρα σε χαιρετώ, πάω να πάρω χρυσά πέδιλα![]()
Εγώ δεν επιχείρησα ποτέ και πουθενά να κάνω κουμάντο.
Καρατσεκαρισμένο.
Απλώς απολαμβάνω τις εξουσιαστικές τάσεις ελληνοπρεπών και καγκουροπρεπών όπως έκανα και στο παρελθόν.
Οπότε, κάντε μου τη χάρη ελληνοπρεπή και ρωμαιοπρεπή καγκουράκια μου και δείτε το συγκεκριμένο θέμα ως ένα τάμα μου στην Παναγιά τη Γοργόνα.
Καρατσεκαρισμένο.
Απλώς απολαμβάνω τις εξουσιαστικές τάσεις ελληνοπρεπών και καγκουροπρεπών όπως έκανα και στο παρελθόν.
Οπότε, κάντε μου τη χάρη ελληνοπρεπή και ρωμαιοπρεπή καγκουράκια μου και δείτε το συγκεκριμένο θέμα ως ένα τάμα μου στην Παναγιά τη Γοργόνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βασικό. Μη λέμε κι ό,τι θέμε τώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2023, 11:10 Εγώ δεν επιχείρησα ποτέ και πουθενά να κάνω κουμάντο.
Καρατσεκαρισμένο.
Σε κάθε περίπτωση αυτό που προκύπτει μέχρι στιγμής ως απάντηση στο ερώτημα του νήματος είναι ότι οι επικοί γιεσεσέδες του πχώρου εξαφανίστηκαν γιατί τους έχουν φτύσει ακόμη και οι πρώην αφελείς ή μη γιεσεσέδες.
Ακόμη μία περηφανής νίκη της ροδοκοπανατζίδικης αρχαιοπρέπειας.
Ακόμη μία περηφανής νίκη της ροδοκοπανατζίδικης αρχαιοπρέπειας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Αύγ 2023, 14:46Ε ναι. Μετά από το οβερντόουζ της ελληνοπρεπούς αρχαιοπρέπειας, αυτό που έμεινε ήταν οι βάρδοι του Αστερίξ.Chilloutbuddy έγραψε: 04 Αύγ 2023, 14:43 Εμ, αυτά είναι. Με τις τελετές δε μένει ο κόσμος, τελετές είχαν και οι Ινδιάνοι, και οι Ζουλού, και ο Αστερίξ.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 774 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
-
- 1 Απαντήσεις