Κοινως αυτό που γράφω ότι εάν η ΝΔ σπάσει την συμφωνία με τους μικροαστους απλά θα αποσύρεται την στήριξη σας.Γυφτάκι έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:48Δεν υπάρχει τρόπος .. Μέσα απο τον έλεγχο στη βουλή ,με κάποιο νέο κόμμα που θα ζητάει λογαριααμό και αναφορές για τα έξοδα ; Δεν ξέρω αλλά το θεωρώ σοβαρό να μη ξέρει ο πολίτης .zteo έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:41Πως θα επιβάλεις στο κράτος να δίνει λογαριασμό για τα λεφτά που ξοδεύει?Γυφτάκι έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:31 Καλά , ας δώσει λογαριασμό πρώτα το κράτος για το που ξοδεύει και το τελευταίο ευρώ κι αν είναι αναγκαίο το κάθε έξοδο που μας φορτώνει και μετά να ζητάει ειλικρίνεια απο τον πολίτη..Όσο το πράμα λειτουργεί στο σκοτάδι μη περιμένουμε υπάρξει φορολογική συνείδηση .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πετσόκοψέ τους Κυριάκαρε.
Re: Πετσόκοψέ τους Κυριάκαρε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
τι λέτε ρε παιδιά, για τι πράμα μιλάτε; Ορίστε ο λογαριασμός πού τα ξοδεύει, δεν μπορεί να μην το ξέρετε οτι υπάρχει αυτό;Γυφτάκι έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:48Δεν υπάρχει τρόπος .. Μέσα απο τον έλεγχο στη βουλή ,με κάποιο νέο κόμμα που θα ζητάει λογαριααμό και αναφορές για τα έξοδα ; Δεν ξέρω αλλά το θεωρώ σοβαρό να μη ξέρει ο πολίτης .zteo έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:41
Πως θα επιβάλεις στο κράτος να δίνει λογαριασμό για τα λεφτά που ξοδεύει?
https://www.minfin.gr/documents/20182/1 ... 55b833c7d2
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ε για να μου γκρινιάζει μπορεί να τα ξεπερνάω. Σάμπως ξέρω? Εγώ του λέω να μου κάνει τη δήλωση και να κάνει ότι ξέρει γιατί εγώ δεν ξέρω.Nandros έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:26Δεν απάντησες: Κάνεις έξοδα που ξεπερνούν τα δηλωμένα εισοδήματά σου;George_V έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:24Καλά με γυναίκα και παιδί μου φεύγουν πολλά λεφτά.
Επίσης όλα (λογαριασμούς, εφορείες, πληρωμές, χρεωστικα κτλ.) Όλα τα κάνω με κάρτες.
Βασικά δεν κρατώ ποτέ μετρητά πάνω μου
Επιπλέον: Έχεις μαύρα εισοδήματα;
Υ.Γ. Αν έχω μαύρα εδώ θα στο πω φάτσα φορά στο ίντερνετ να μας πιάσει καμία εφορία... Yeah right.
Πάντως μου κάναν προ τριμήνου έρευνα για ξέπλυμα λόγω μεταφοράς ενός μεγάλου ποσού. Αλλά οκ το ξεμπερδεψαμε καθώς τους πήγα τα δικαιολογητικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Σωστά .zteo έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:50Κοινως αυτό που γράφω ότι εάν η ΝΔ σπάσει την συμφωνία με τους μικροαστους απλά θα αποσύρεται την στήριξη σας.Γυφτάκι έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:48Δεν υπάρχει τρόπος .. Μέσα απο τον έλεγχο στη βουλή ,με κάποιο νέο κόμμα που θα ζητάει λογαριααμό και αναφορές για τα έξοδα ; Δεν ξέρω αλλά το θεωρώ σοβαρό να μη ξέρει ο πολίτης .zteo έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:41
Για να το δούμε λοιπόν ..Chilloutbuddy έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:55τι λέτε ρε παιδιά, για τι πράμα μιλάτε; Ορίστε ο λογαριασμός πού τα ξοδεύει, δεν μπορεί να μην το ξέρετε οτι υπάρχει αυτό;Γυφτάκι έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:48Δεν υπάρχει τρόπος .. Μέσα απο τον έλεγχο στη βουλή ,με κάποιο νέο κόμμα που θα ζητάει λογαριααμό και αναφορές για τα έξοδα ; Δεν ξέρω αλλά το θεωρώ σοβαρό να μη ξέρει ο πολίτης .zteo έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:41
Την τύχη του να έχειtalaipwros έγραψε: 04 Αύγ 2023, 13:07 https://www.pagenews.gr/2023/08/04/oiko ... gelmaties/
Μιλάμε για νεο ΚαποδίστριαΣχέδια για κατάργηση των μετρητών στους ελεύθερους επαγγελματίες
-
talaipwros
Δεν εχουμε αναγκη τους φοροφυγαδες, 5 εκατομμυρια ελληνοαμερικανοι περιμενουν να ψηφισουν τον Ηρωα που θα παταξει τη φοροδιαφυγηzteo έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:50Κοινως αυτό που γράφω ότι εάν η ΝΔ σπάσει την συμφωνία με τους μικροαστους απλά θα αποσύρεται την στήριξη σας.Γυφτάκι έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:48Δεν υπάρχει τρόπος .. Μέσα απο τον έλεγχο στη βουλή ,με κάποιο νέο κόμμα που θα ζητάει λογαριααμό και αναφορές για τα έξοδα ; Δεν ξέρω αλλά το θεωρώ σοβαρό να μη ξέρει ο πολίτης .zteo έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:41
Μόνο που αυτό το νούμερο δεν υπάρχει από εκεί και πέρα η ψήφος των πολιτών άλλων χωρών μια χαρά θα χειραγωγηθει ώστε να συμβαδίζει με την εσωτερική πλειοψηφία.talaipwros έγραψε: 04 Αύγ 2023, 21:27Δεν εχουμε αναγκη τους φοροφυγαδες, 5 εκατομμυρια ελληνοαμερικανοι περιμενουν να ψηφισουν τον Ηρωα που θα παταξει τη φοροδιαφυγηzteo έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:50Κοινως αυτό που γράφω ότι εάν η ΝΔ σπάσει την συμφωνία με τους μικροαστους απλά θα αποσύρεται την στήριξη σας.Γυφτάκι έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:48
Δεν υπάρχει τρόπος .. Μέσα απο τον έλεγχο στη βουλή ,με κάποιο νέο κόμμα που θα ζητάει λογαριααμό και αναφορές για τα έξοδα ; Δεν ξέρω αλλά το θεωρώ σοβαρό να μη ξέρει ο πολίτης .
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
talaipwros έγραψε: 04 Αύγ 2023, 21:27Δεν εχουμε αναγκη τους φοροφυγαδες, 5 εκατομμυρια ελληνοαμερικανοι περιμενουν να ψηφισουν τον Ηρωα που θα παταξει τη φοροδιαφυγη.zteo έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:50Κοινως αυτό που γράφω ότι εάν η ΝΔ σπάσει την συμφωνία με τους μικροαστους απλά θα αποσύρεται την στήριξη σας.Γυφτάκι έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:48
Δεν υπάρχει τρόπος .. Μέσα απο τον έλεγχο στη βουλή ,με κάποιο νέο κόμμα που θα ζητάει λογαριααμό και αναφορές για τα έξοδα ; Δεν ξέρω αλλά το θεωρώ σοβαρό να μη ξέρει ο πολίτης .

03|08|2023talaipwros έγραψε: 04 Αύγ 2023, 13:07 https://www.pagenews.gr/2023/08/04/oiko ... gelmaties/
Μιλάμε για νεο Καποδίστρια.Σχέδια για κατάργηση των μετρητών στους ελεύθερους επαγγελματίες
Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!! Αυτό το βίντεο «μαρτυρά» ότι ο Κούλης χρειάζεται ΑΓΩΓΗ.

Ανησυχία έχει προκαλέσει το βίντεο από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας στην Κύπρο, όπου πήγε να καταθέσει στεφάνι για τη μνήμη των θυμάτων της τουρκικής εισβολής.
Στο βίντεο από ζωντανή σύνδεση διακρίνεται ο πρωθυπουργός να τα χάνει ξαφνικά και να κάνει έναν κύκλο γύρω από τον εαυτό του, την ώρα μάλιστα που όλοι σίγησαν για να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων.
Τι συνέβη στον πρωθυπουργό; Βιαζόταν να φύγει; Τον πείραξε η ζέστη; Ο,τι και να έπαθε πάντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το σίγουρο είναι ότι η συμπεριφορά του άφησε τους Κύπριους άναυδους.
https://twitter.com/AretiAthanasiu/stat ... f84cebf%2F
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %84%ce%bf/
Θα φροντίσουμε να μάθουν οι αχέπανς για τη φορομπηχτικές πολιτικές σας και θα δείξει ..talaipwros έγραψε: 04 Αύγ 2023, 21:27Δεν εχουμε αναγκη τους φοροφυγαδες, 5 εκατομμυρια ελληνοαμερικανοι περιμενουν να ψηφισουν τον Ηρωα που θα παταξει τη φοροδιαφυγηzteo έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:50Κοινως αυτό που γράφω ότι εάν η ΝΔ σπάσει την συμφωνία με τους μικροαστους απλά θα αποσύρεται την στήριξη σας.Γυφτάκι έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:48
Συνιστώ περισσότερη προσοχή στις εκφράσεις γιατί πιθανόν να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες.George_V έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:56Ε για να μου γκρινιάζει μπορεί να τα ξεπερνάω. Σάμπως ξέρω? Εγώ του λέω να μου κάνει τη δήλωση και να κάνει ότι ξέρει γιατί εγώ δεν ξέρω.Nandros έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:26Δεν απάντησες: Κάνεις έξοδα που ξεπερνούν τα δηλωμένα εισοδήματά σου;George_V έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:24
Καλά με γυναίκα και παιδί μου φεύγουν πολλά λεφτά.
Επίσης όλα (λογαριασμούς, εφορείες, πληρωμές, χρεωστικα κτλ.) Όλα τα κάνω με κάρτες.
Βασικά δεν κρατώ ποτέ μετρητά πάνω μου
Επιπλέον: Έχεις μαύρα εισοδήματα;
Υ.Γ. Αν έχω μαύρα εδώ θα στο πω φάτσα φορά στο ίντερνετ να μας πιάσει καμία εφορία... Yeah right.
Πάντως μου κάναν προ τριμήνου έρευνα για ξέπλυμα λόγω μεταφοράς ενός μεγάλου ποσού. Αλλά οκ το ξεμπερδεψαμε καθώς τους πήγα τα δικαιολογητικά.
Βρετανία: «Ο όρος "μαύρη αγορά" είναι ρατσιστικός και πρέπει να καταργηθεί», λέει εμπορική ένωση
https://www.lifo.gr/now/world/bretania- ... i-emporiki
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αμάν τι σιχασιάρηδες που έχετε γίνει εσείς οι νέοι...Chilloutbuddy έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:24μπίχλα είναι, απ'την κατουρημένη και ιδρωμένη τσέπη κάθε γύφτουλα
να πλένεις τα χέρια σου.
Πςς.. 35 εκατομύρια στον Οκανα ,45 εκ σε θύματα πολέμου ,έχουμε θύματα πολέμου; Επιχορηγήσεις σε ελεύθερα θέατρα ,495 εκατομυρια σε λοιπές δαπάνες για υπηρεσίες .. Σοκ ..Τελικά όλοι σιτίζονται απο το δημόσιο..Chilloutbuddy έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:55τι λέτε ρε παιδιά, για τι πράμα μιλάτε; Ορίστε ο λογαριασμός πού τα ξοδεύει, δεν μπορεί να μην το ξέρετε οτι υπάρχει αυτό;Γυφτάκι έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:48Δεν υπάρχει τρόπος .. Μέσα απο τον έλεγχο στη βουλή ,με κάποιο νέο κόμμα που θα ζητάει λογαριααμό και αναφορές για τα έξοδα ; Δεν ξέρω αλλά το θεωρώ σοβαρό να μη ξέρει ο πολίτης .zteo έγραψε: 04 Αύγ 2023, 20:41
Κάρτα μόνο σε πολυεθνικές, σε λογαριασμούς και σε όσους δε συμπαθούμε. Σε όλους τους άλλους μετρητά. Και ατέρμονο πήξιμο σε όσους νομίζουν πως θα καταργηθεί το χρώμα του χρήματος
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
-