!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ταχυδρόμος
Ταχυδρόμος
Παιδιά έχει υπάρξει καμία αλλαγή γενικά με τους ταχυδρόμους μας τελευταία;
Πάντα έφερναν μικρά φακελάκια, και στα μεγαλύτερα άφηναν χαρτάκι απλά. Μια χαρά ήταν. Μετά για 2-3 χρόνια έγινε μπάχαλο, τα έβλεπα στο σύστημα να έχουν έρθει και περίμεναν στο ταχυδρομείο μέρες, γενικά ο χάλι μαυρο, πήγαινα και τα έπαιρνα εγώ. Εδώ και 6 μήνες είναι λές και ζώ στο τρουμανσοου. Σήμερα ο ταχυδρόμος με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν προτιμώ να μου φέρει τον φακό του αλλιεξπρές πρωί ή μεσημέρι, και με πήρε πάλι 2 λεπτά πριν φτάσει. Έχω πέσει στην περίπτωση ή γενικά κάτι έχει αλλάξει;
Πάντα έφερναν μικρά φακελάκια, και στα μεγαλύτερα άφηναν χαρτάκι απλά. Μια χαρά ήταν. Μετά για 2-3 χρόνια έγινε μπάχαλο, τα έβλεπα στο σύστημα να έχουν έρθει και περίμεναν στο ταχυδρομείο μέρες, γενικά ο χάλι μαυρο, πήγαινα και τα έπαιρνα εγώ. Εδώ και 6 μήνες είναι λές και ζώ στο τρουμανσοου. Σήμερα ο ταχυδρόμος με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν προτιμώ να μου φέρει τον φακό του αλλιεξπρές πρωί ή μεσημέρι, και με πήρε πάλι 2 λεπτά πριν φτάσει. Έχω πέσει στην περίπτωση ή γενικά κάτι έχει αλλάξει;
Re: Ταχυδρόμος
ΣΥΡΙΖΑ ΡΕ ΜΟΝΙΑ!enaon έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:15 Παιδιά έχει υπάρξει καμία αλλαγή γενικά με τους ταχυδρόμους μας τελευταία;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
είπα να το αναφέρω σαν εξήγηση και εγώ, αλλά κρατήθηκα 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν κρατήθηκες και τόσο όμως. 
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άσε σε μενα την βρώμικη δουλειά!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Έπεσες σε ευσυνείδητο δεξιό.enaon έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:15 Σήμερα ο ταχυδρόμος με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν προτιμώ να μου φέρει τον φακό του αλλιεξπρές πρωί ή μεσημέρι, και με πήρε πάλι 2 λεπτά πριν φτάσει. Έχω πέσει στην περίπτωση ή γενικά κάτι έχει αλλάξει;
Και εμένα εδώ και χρόνια με παίρνει τηλέφωνο η ταχυδρόμος όταν δεν με βρίσκει σπίτι και για τα απλά δεματάκια που δεν είναι συστημένα.
στο άνοιγμα δεν αφήνω καμία υπόνοια, ίσως να πάει το μυαλό μας μόνο του
- Cecily Anne
Εγώ έχω θέμα μεγάλο, αν εξαιρέσεις την DHL. Έχω σταματήσει εδώ και κάνα χρόνο να πληρώνω με κάρτα και πληρώνω ΜΟΝΟ αντικαταβολή, μετά από τα τόσα και τόσα που συνέβησαν.enaon έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:15 Παιδιά έχει υπάρξει καμία αλλαγή γενικά με τους ταχυδρόμους μας τελευταία;
Ειδικά με την ΑCS Πειραιά, πραγματικά απορώ, γιατί δεν έχει μπει μέσα άνθρωπος να τους δείρει. Πιο ευχαριστημένη προς το παρόν είμαι με το Πόρτα-Πόρτα, αλλά πανάκριβο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Kαι μετά λέμε ότι δε διοριζαν αβέρτα οι δεξιοιΜηχανικός έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:24Έπεσες σε ευσυνείδητο δεξιό.enaon έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:15 Σήμερα ο ταχυδρόμος με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν προτιμώ να μου φέρει τον φακό του αλλιεξπρές πρωί ή μεσημέρι, και με πήρε πάλι 2 λεπτά πριν φτάσει. Έχω πέσει στην περίπτωση ή γενικά κάτι έχει αλλάξει;
Και εμένα εδώ και χρόνια με παίρνει τηλέφωνο η ταχυδρόμος όταν δεν με βρίσκει σπίτι και για τα απλά δεματάκια που δεν είναι συστημένα.
θα προσπαθήσω να το αλιεύσω κάπως, είναι ζήτημα που πρέπει να λύσουμε για να πάμε παραπέρα
πάντως όταν γίνουν έτσι οι ταχυδρόμοι γενικά, οι αγορές απο το ιντερνετ θα ειναι πολύ ωραίες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 1288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης