Για την ακρίβεια δε θυμάμαι καμία ισλαμιστική τρομοκρατική επίθεση στην Ελλάδα. Τώρα που ο κομμουνιστής δολοφόνος Κουφοντίνας παίρνει άδεια και πάλι, πιστεύω ότι πρέπει να συζητήσουμε το ζήτημα της ακροαριστερής τρομοκρατίας.

Στην Ελλάδα αναφέρομαι γι' αυτό το έβαλα στην εσωτερική πολιτική.Σταύρακας έγραψε: 30 Οκτ 2018, 05:17 Τους 21 αποκεφαλισθέντες Κόπτες ορθόδοξους χριστιανούς από ισλαμιστές πριν 2-3 χρόνια στην Λιβύη δεν τους θυμάσαι;
Ναι, δλδλ δεν πρέπει να τηρηθουν οι νόμοι;

Η 17Ν δολοφονούσε όποιον βρισκόταν στο δρόμο της για να μην καθυστερήσει στις διακοπές της, όπως π.χ. τον Αξαρλιάν, κάτι φουκαριάρηδες οδηγούς, κάτι αστυφύλακες και κάτι φανταράκια.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 11:32 καλα η χ.α. δεν ειναι εναντιον των νταβατζηδων δλδ αυτων που δολοφονουσαν οι της 17ν?![]()
τα φανταρακια ηταν στρατιωτες της αμερικανικης βασης που εμπλεκονταν σε εγκληματικες πραξειςΓάταρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 11:37Η 17Ν δολοφονούσε όποιον βρισκόταν στο δρόμο της για να μην καθυστερήσει στις διακοπές της, όπως π.χ. τον Αξαρλιάν, κάτι φουκαριάρηδες οδηγούς, κάτι αστυφύλακες και κάτι φανταράκια.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 11:32 καλα η χ.α. δεν ειναι εναντιον των νταβατζηδων δλδ αυτων που δολοφονουσαν οι της 17ν?![]()
Τι λες ρε μεγάλε; Δηλαδή αν εγώ αντιτίθεμαι π.χ. σε έναν βιομήχανο θα πάω να δολοφονήσω τον εργάτη του και θα το δικαιολογήσω λέγοντας ότι δούλευε για τον βιομήχανο που έβλεπα ως εχθρό μου; Δεν είμαι ψυχοπαθής για να κάνω κάτι τέτοιο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 11:56 τα φανταρακια ηταν στρατιωτες της αμερικανικης βασης που εμπλεκονταν σε εγκληματικες πραξεις
το 90% των θυματων της 17ν ηταν υπηρετες της αμερικανοκρατιας και ντοπιοι νταβατζηδες (αγγελοπουλοι,περατικοι)
ναι για αυτους που γαυγιζει εναντιον τους δηθεν η χ.α.![]()
προφανως αν δεν θεωρεις τους νατοικους αντιπαλους σου εχεις αυτη την οπτικηΓάταρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:11Τι λες ρε μεγάλε; Δηλαδή αν εγώ αντιτίθεμαι π.χ. σε έναν βιομήχανο θα πάω να δολοφονήσω τον εργάτη του και θα το δικαιολογήσω λέγοντας ότι δούλευε για τον βιομήχανο που έβλεπα ως εχθρό μου; Δεν είμαι ψυχοπαθής για να κάνω κάτι τέτοιο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 11:56 τα φανταρακια ηταν στρατιωτες της αμερικανικης βασης που εμπλεκονταν σε εγκληματικες πραξεις
το 90% των θυματων της 17ν ηταν υπηρετες της αμερικανοκρατιας και ντοπιοι νταβατζηδες (αγγελοπουλοι,περατικοι)
ναι για αυτους που γαυγιζει εναντιον τους δηθεν η χ.α.![]()
Τα φανταράκια είναι φανταράκια. Είναι σαν να βγεις να σκοτώσεις τώρα έναν Έλληνα φαντάρο με την αιτιολογία ότι ανήκει στον νατοϊκό στρατό που βλέπεις εχθρικά.