Βεβαια και με τις ευλογιες της εκκλησιας ο τραμπουκος του υποκοσμου. Ομοιος ομοιω...Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 11:49
Τον Βόλο θα επισκεφθεί ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος – Συνάντηση με Μπέο στην Κωνσταντινούπολη
![]()
Τον Βόλο θα επισκεφθεί και πάλι στις αρχές Ιουνίου του 2023, μετά από 20 χρόνια που μεσολάβησαν από την προηγούμενη επίσκεψή του, η Α. Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προσκεκλημένος του Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος, κ. Ιγνατίου και του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου που μετέβησαν το Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη και συναντήθηκαν μαζί στο Επισκοπείο Σηλυβρίας για το σκοπό αυτό.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, που αποδέχθηκε με ευχαρίστηση την πρόσκληση αυτή, κατά την παραμονή του στο Βόλο θα τελέσει τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημοτικού Θεάτρου, σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση που ήδη προετοιμάζεται, ενώ βεβαίως θα παραστεί και στις εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, και θα είναι αφιερωμένες στην γενέτειρά του,την Ιμβρο. Οι ακριβείς λεπτομέρειες και οι ημερομηνίες θα καθοριστούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Με την ευκαιρία της εκεί επίσκεψής του ο κ. Μπέος παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022, στην Ακρόπολη της Σηλυβρίας, στην Ανατολική Θράκη, γενέτειρα πόλη του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως, με την ευκαιρία του επικείμενου εορτασμού της μνήμης του.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Παναγιώτατος τέλεσε Τρισάγιο για τους αναπαυομένους στην πόλη και την περιοχή, «τους τε ειρηνικώς κοιμηθέντας και τους μαρτυρικώς τελειωθέντας».
https://www.thenewspaper.gr/2022/11/07/ ... i-eikones/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
-
stergiosbik
Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
Μπεο γιγαντα κανε ρομπα του κοπριτες,ανεγκεφαλους ελ δυ.
Πραγματικα ρε πστ μου,ποσο ηλιθιοι μπορει να ειναι;
- Sid Vicious
Αν ειχαμε τον Αχιλλεα δημαρχο το μετρο θα ηταν ηδη ετοιμο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Κυριαρχεί συντριπτικα στις προτιμήσεις των πολιτών ο Αχιλλέας Μπέος
70,5% ικανοποίηση για το σύνολο του έργου
Σε υψηλό ποσοστό της τάξης του 70,5% είναι ο βαθμός ικανοποίησης συνολικά για το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής. Σύμφωνα με τους δημοσκόπους, πρόκειται για ένα τεράστιο ποσοστό ικανοποίησης, που δεν συναντάται σε παρόμοιες έρευνες ανά τη χώρα, δείχνοντας μάλιστα και υπερκομματική απήχηση.
https://www.taxydromos.gr/magnisia/volo ... mpeoy/amp/
70,5% ικανοποίηση για το σύνολο του έργου
Σε υψηλό ποσοστό της τάξης του 70,5% είναι ο βαθμός ικανοποίησης συνολικά για το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής. Σύμφωνα με τους δημοσκόπους, πρόκειται για ένα τεράστιο ποσοστό ικανοποίησης, που δεν συναντάται σε παρόμοιες έρευνες ανά τη χώρα, δείχνοντας μάλιστα και υπερκομματική απήχηση.
https://www.taxydromos.gr/magnisia/volo ... mpeoy/amp/
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- Παλαιοελλαδίτης
Την πέτυχα και πριν από λίγο σε καφετέρια. Άθελά της μου ''έφαγε'' και τη σειρά αλλά ζήτησε συγγνώμη. Ωστόσο δεν έφταιγε εκείνη αλλά η κοπέλα που ετοίμαζε τους καφέδες.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 19 Μάιος 2020, 19:35Την είχα δει πριν μερικούς μήνες στο μετρό. Δεν την λες άσχημη για την ηλικία της, ωστόσο το στυλ της ταιριάζει περισσότερο σε γυναίκες τουλάχιστον 15 χρόνια νεότερες.georgebi έγραψε: 19 Μάιος 2020, 19:32 Φωτεινή Λαμπρίδη tvxs.gr Ζητείται κίνημα για Σταγιάτες και Βολιώτες
![]()
- Παλαιοελλαδίτης
Α, ετοιμάζω αναρτήσεις για το πολιτικό κλίμα ενόψει των επερχόμενων εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση. 
- Υδράργυρος
Στείλτε στο διάολο τον μπράβο
Δανείζομαι αυτές τις δυο αναρτήσεις
από δυο τελείως διαφορετικής πολιτικής τοποθέτησης χρήστες
καθώς δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα νήμα που όλοι εμείς οι θαυμαστές του Μπεου
του έχουμε αφιερώσει

από δυο τελείως διαφορετικής πολιτικής τοποθέτησης χρήστες
καθώς δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα νήμα που όλοι εμείς οι θαυμαστές του Μπεου
Isildur έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 14:19vatraxos έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 11:48 Λοιπόν από δικούς μου ανθρώπους στην Αγχίαλο:
Μόλις τους ήρθε το μήνυμα από 112, καλέσαν στο ίδιο νούμερο και ενημερώσαν ότι δεν έχουν όχημα για να φύγουν και ότι έχουν ΑΜεΑ. Σε 6 λεπτά είχαν έρθει 2 περιπολικά και τους μετέφεραν στο σημείο συγκέντρωσης (S/M Γαλαξίας).
Μεταφέρθηκαν στη συνέχεια με λεοφωρείο στο συνεδριακό κέντρο όπου το ΑΜεΑ εξετάστηκε από γιατρό και επειδή δεν πήραν τα φάρμακά του, του χορήγησαν επί τόπου. Κατά το στάδιο της καταγραφής των κατοίκων προκειμένου να τους στείλουν σε ξενοδοχεία, ο ίδιος ο Μπέος είπε ότι δε θα πάνε σε ξενοδοχείο λόγω του ΑΜεΑ αλλά για να μείνουνε μαζί, θα τους στέλνανε σε σπίτι. Πράγματι πήγαν σε σπίτι, όπου ένα ασθενοφόρο παρέμεινε όλη τη νύχτα απ έξω. Τους έδωσαν νερά, σάντουιτς κλπ.
Μέσα στο συνεδριακό κέντρο υπήρχε απόλυτη οργάνωση, είχαν ήδη στηθεί ράντσα, κλιματιστικά κλπ. Όλη η διαδικασία ήταν άψογη.
Μπέος ούμπερ άλες! Και το εννοώ, ε;

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Παλαιοελλαδίτης
Στην πρώτη γραμμή της μάχης για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος.
Δύσκολα τα πράγματα για το ντουέτο Παπαπέτρου-Βαξεβανόπουλου και την "πλατιά συμμαχία πολιτών".
Δύσκολα τα πράγματα για το ντουέτο Παπαπέτρου-Βαξεβανόπουλου και την "πλατιά συμμαχία πολιτών".
Ο Μπέος σε ρόλο επιβλέποντα μηχανικού. Μάλλον έμπλεξε τις αρμοδιότητες.
https://www.facebook.com/mpeosachilleas ... 4718497473
Στη χάραξη των δίδυμων κυκλικών κόμβων στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως Μαιάνδρου μπροστά από το παλιό κοιμητήριο των Ταξιαρχών στη Νέα Ιωνία, προχώρησαν σήμερα συνεργεία του Δήμος Βόλου, υλοποιώντας απόφαση – δέσμευσή μου.
Η χάραξη έγινε υπό την επίβλεψη μου και με τη συνδρομή των συνεργατών μου, των υπηρεσιακών παραγόντων και του μελετητή, καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Νίκος Ηλιού.
Η οριοθέτηση των κόμβων έγινε με μπαριέρες νερού τύπου New Jersey ενώ τοποθετήθηκε και πλήρης σήμανση.
Σκοπός είναι να καταστεί δυνατή η αποτύπωση της αποτελεσματικότητας και της λειτουργικότητας των κόμβων.
https://www.facebook.com/mpeosachilleas ... 4718497473
Στη χάραξη των δίδυμων κυκλικών κόμβων στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως Μαιάνδρου μπροστά από το παλιό κοιμητήριο των Ταξιαρχών στη Νέα Ιωνία, προχώρησαν σήμερα συνεργεία του Δήμος Βόλου, υλοποιώντας απόφαση – δέσμευσή μου.
Η οριοθέτηση των κόμβων έγινε με μπαριέρες νερού τύπου New Jersey ενώ τοποθετήθηκε και πλήρης σήμανση.
Η αμήχανη στιγμή που ο μαφιόζος είναι πιο αποτελεσματικός από τους επαγγελματίες πολιτικούς
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Υδράργυρος
Σε τι είναι αποτελεσματικός; Είναι ένα λαικίστικο φαινόμενο που πουλάει στα ΜΜΕ. Τον στηρίζει κάργα η ΝΔ και ο Μητσοτάκης, έχει και τις ευλογίες από τα πατρια@@. Ο κόσμος πιστεύει οτι είναι αποτελεσματικός γιατί έτσι του είπανε τα ΜΜΕ. Όπως με τον Άδωνη που ο κόσμος είχε συνδέσει τις επενδύσεις με τον Άδωνη άσχετο αν ο Άδωνης δεν έφερε καμία επένδυση.Beria έγραψε: 04 Αύγ 2023, 12:07Η αμήχανη στιγμή που ο μαφιόζος είναι πιο αποτελεσματικός από τους επαγγελματίες πολιτικούς
Μια καραμπαμπική φιγούρα που δήθεν σηκώνει τα μανίκια και δουλεύει με τους εργάτες του δήμου, με λίγο από Παττακό.
Ο Βόλος ήταν ανέκαθεν μια μαζεμένη και καθαρή πόλη.
Οι ναρκωβαρώνοι και οι λαθρέμποροι καυσίμων που έχουν τα ΜΜΕ θέλουν μπράβους για δημάρχους.
Νοσηρό φαινόμενο είναι
- Παλαιοελλαδίτης
Και επί Σκοτινιώτη και μια πεταμένη πόλη.
Σε λίγες μέρες θα είμαι πάνω. Να αναμένετε ρεπορτάζ.
- Παλαιοελλαδίτης
Σε ό,τι αφορά το μέτωπο των εκλογών, οι μέχρι στιγμής υποψηφιότητες είναι οι ακόλουθες:
*Ο τωρινός Δήμαρχος.
*Ο Νίκος Παπαπέτρου, ο οποίος θα προσπαθήσει να συστήσει ευρύ αντιμπεϊκό μέτωπο με καλέσματα σε πασόκους, συριζαίους αλλά και τα ακτιβιστικά κινήματα της πόλης (βλ. Βαξεβανόπουλος, Λημνιός, κάτοικοι και ''κάτοικοι'' Σταγιατών κλπ).
*Ο Καντόλας, πρώην δήμαρχος Αισωνίας και πρώην συνεργάτης του κυρίου Αχιλλέα.
*Ο υποψήφιος του ΚΚΕ, το οποίο ακόμη και αν κατεβάσει τον Κάμελ (για όσους ξέρουν), ένα 5% θα το πάρει.
Η ΝΔ, όπως και στον Πειραιά, φαίνεται πως αυτή τη φορά δεν θα μπει καν στον κόπο να κατεβάσει επίσημη κομματική υποψηφιότητα.
*Ο τωρινός Δήμαρχος.
*Ο Νίκος Παπαπέτρου, ο οποίος θα προσπαθήσει να συστήσει ευρύ αντιμπεϊκό μέτωπο με καλέσματα σε πασόκους, συριζαίους αλλά και τα ακτιβιστικά κινήματα της πόλης (βλ. Βαξεβανόπουλος, Λημνιός, κάτοικοι και ''κάτοικοι'' Σταγιατών κλπ).
*Ο Καντόλας, πρώην δήμαρχος Αισωνίας και πρώην συνεργάτης του κυρίου Αχιλλέα.
*Ο υποψήφιος του ΚΚΕ, το οποίο ακόμη και αν κατεβάσει τον Κάμελ (για όσους ξέρουν), ένα 5% θα το πάρει.
Η ΝΔ, όπως και στον Πειραιά, φαίνεται πως αυτή τη φορά δεν θα μπει καν στον κόπο να κατεβάσει επίσημη κομματική υποψηφιότητα.
- Υδράργυρος
Τι να κατεβάσει η ΝΔ; Αφού από τερτίπι των μηχανισμών της ΝΔ βγήκε αρχικά ο μπράβος. Υποψήφιος της ΝΔ και του Μητσοτακισμού είναι ο μπράβος. Όμοιος ομοίωΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 04 Αύγ 2023, 13:03
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 3 Απαντήσεις