!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξέρει κανείς γιατί εξαφανίστηκαν οι γιεγιεσέδες του πχώρου;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Ξέρει κανείς γιατί εξαφανίστηκαν οι γιεγιεσέδες του πχώρου;
Γαλη μου θυμίζεις την σχωρεμενη την γιαγιά μου.
Από ένα σημείο και μετά θυμόταν τα παλιά μόνο και γκρίνιαζε διαρκώς για τον έναν και τον άλλον.
Από ένα σημείο και μετά θυμόταν τα παλιά μόνο και γκρίνιαζε διαρκώς για τον έναν και τον άλλον.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Και οι συγγραφείς Επιστημονικής Φαντασίας έκαναν πολλές προφητείες, αλλά δεν τους αγιοποίησε κανείς.nemo έγραψε: 03 Αύγ 2023, 18:25εγω μονο αντιλαμβανομαι τις κοσμοαλλαγες που εγιναν και συμβαινουν σχεδον καθε μερα;student έγραψε: 03 Αύγ 2023, 18:08Ναι ρε συ έχεις δίκιο. Του μάξιμου του μοναχού με τη δεκαοχτούρα που φωνάζει 18, 18 σαν επιβεβαίωση.taliban έγραψε: 03 Αύγ 2023, 17:56
Αυτοί ήταν οι αναλαμπιστές και τους θυμάμαι καλά από το παλιό. Γνωρίζω βέβαια και το πως ξεκίνησε η όλη φάση από το Τραχώνι της Κύπρου και έπειτα πήρε μεγάλη προβολή λόγο του Λιακόπουλου με το ανάλογο βιβλίο.
Αυτό που σου διαφεύγει όμως ήταν πως είχαμε και την αντίπαλη ομάδα εδώ στο παλιό , αυτή του τέλος του Κόσμου του 2018 με πάρα πολλά θέματα αναλυτικά με ημερομηνίες πότε θα γίνει η Δ.Παρουσία πότε θα έρθουν οι Προφήτες κλπ.
Βέβαια και οι μεν και οι δε ξεφούσκωσαν και βαρέθηκαν να ασχολούνται πολύ νωρίτερα από τον κορονοιό.![]()
Αλλά αυτό ήταν σχετικά μεταγενέστερο και φευγαλέο με λίγους οπαδούς. Έπεσε πολύ ξύλο όμως και πάλι με τους αναλαμπιστές.
δηλαδη εσεις τι περιμενατε να συμβει η δευτερα παρουσια που λεει ο αλλος;
ολα τα παλια λεχθεντα σχεδον εχουν επαληθευτει ή μηπως οχι δεν υπαρχει νεα ταξη;
ή ενα παραδειγμα ο ταλιμπαν πχ πριν απο κανα διμηνο δεν πιστευε στο τεχνικο κρεας
σε αλλα παλι οπως την προσεχως εγκυμοσύνη των ανδρων δεν το προβλεψε κανεις
με τις προφητειες συμβαινει ενα παραξενο ποτε δεν πεφτουν εξω
Λείπει κάποια βίδα στους θρήσκους χριστιανούς.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
βλεπεις να λεω τιποτα για αγιοποιημενες προφητειες ; γενικως τα λεωNandros έγραψε: 04 Αύγ 2023, 11:32Και οι συγγραφείς Επιστημονικής Φαντασίας έκαναν πολλές προφητείες, αλλά δεν τους αγιοποίησε κανείς.nemo έγραψε: 03 Αύγ 2023, 18:25εγω μονο αντιλαμβανομαι τις κοσμοαλλαγες που εγιναν και συμβαινουν σχεδον καθε μερα;student έγραψε: 03 Αύγ 2023, 18:08
Ναι ρε συ έχεις δίκιο. Του μάξιμου του μοναχού με τη δεκαοχτούρα που φωνάζει 18, 18 σαν επιβεβαίωση.![]()
Αλλά αυτό ήταν σχετικά μεταγενέστερο και φευγαλέο με λίγους οπαδούς. Έπεσε πολύ ξύλο όμως και πάλι με τους αναλαμπιστές.
δηλαδη εσεις τι περιμενατε να συμβει η δευτερα παρουσια που λεει ο αλλος;
ολα τα παλια λεχθεντα σχεδον εχουν επαληθευτει ή μηπως οχι δεν υπαρχει νεα ταξη;
ή ενα παραδειγμα ο ταλιμπαν πχ πριν απο κανα διμηνο δεν πιστευε στο τεχνικο κρεας
σε αλλα παλι οπως την προσεχως εγκυμοσύνη των ανδρων δεν το προβλεψε κανεις
με τις προφητειες συμβαινει ενα παραξενο ποτε δεν πεφτουν εξω
Λείπει κάποια βίδα στους θρήσκους χριστιανούς.
.
Παντού συμβαίνει. Και άλλοι νομίζουν ότι βρίσκονται στην πρώτη φωτογραφία, ενώ στην πραγματικότητα αποτελούν ατάκτως εριμμένα κομμάτια της δεύτερης.

Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Και άλλοι γκρινιάζουν για μένα, ακόμη και αν δεν κάνω αναφορές στα παλιά.taliban έγραψε: 04 Αύγ 2023, 11:31 Γαλη μου θυμίζεις την σχωρεμενη την γιαγιά μου.
Παρακάτω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Συμφωνώ απολύτως.
Μπορώ να προσθέσω και άλλες φωτο σ' αυτό το πλαίσιο σε σχετικές με τα σύγχρονα τεκταινόμενα. Οπότε, ευχαριστώ για την προσθήκη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 04 Αύγ 2023, 11:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οκ αλλα ο ποπος ειναι αρχαιοελληνικο δειγμα σε αντιθεση με τον ποπο των αριστεροσυμμοριτων
που δεν ξερει κανεις απο που βασταει η σκουφια τους
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
γμσε τα εγώ έχω μπει στη φάση που λέω το ίδιο αστείο στον ίδιο άνθρωπο 4 φορές το χρόνοtaliban έγραψε: 04 Αύγ 2023, 11:31 Γαλη μου θυμίζεις την σχωρεμενη την γιαγιά μου.
όταν φτάσω στις 4 φορές το μήνα πληρώστε παιδιά έναν χιτμαν, θα σας στείλω τη διεύθυνση
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Ναι, αλλά μήν ξεχνάτε ότι γράφουμε σε ένα πχόρουμ όπου γεγονότα που έγιναν πριν 10, 20 ή 40 χρόνια, εκλαμβάνονται σαν να έγιναν χθες.Chilloutbuddy έγραψε: 04 Αύγ 2023, 12:38γμσε τα εγώ έχω μπει στη φάση που λέω το ίδιο αστείο στον ίδιο άνθρωπο 4 φορές το χρόνοtaliban έγραψε: 04 Αύγ 2023, 11:31 Γαλη μου θυμίζεις την σχωρεμενη την γιαγιά μου.
όταν φτάσω στις 4 φορές το μήνα πληρώστε παιδιά έναν χιτμαν, θα σας στείλω τη διεύθυνση
Γράφονται επίσης χαρακτηρισμοί κατά των χριστιανών και επιχειρήματα που αφορούσαν σε προπολεμικές περιόδους και σε τέρμα κωλοπετεινιτσιώτικα περιβάλλοντα. Ξανά και ξανά.
Κατά τα άλλα, έχουν γραφτεί δεκάδες σχόλια σε άσχετες φάσεις για το μαύρο, από τυπάκους που δεν θυμάμαι καν. Οπότε, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε άσχετος με ένα νήμα που αφορά στους μαύρους και τους γιεσεσέδες που πάτησε το τραίνο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στη δεύτερη φωτό, αυτή που ''ιερουργεί'' είναι η γυναίκα του Βλάσση.
Τεσπα, απο κάποια στιγμή και μετά, κατάλαβα το λόγο που γίνονται όλα αυτά. Μοιράζουν αξιώματα, όπως οι παπάδες καλή ώρα.
Αν έπρατταν το σαφές για μένα που είναι η ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού, θα ήταν εντάξει. Όμως δεν νοείται να επιθυμείς αναγνωρισιμότητα μέσω τελετών και να επιμένεις σ'αυτό ενώ αντιλαμβάνεσαι πως δεν δουλεύει η προσέγγισή σου. Άσε που έχεις μείνει με 5 γίδια στο μαντρί. Δεν χρειάζεσαι τα γίδια, αλλά ανθρώπους να σου δείξουν άλλον επικοινωνιακό τρόπο. Για να συνεισφέρεις τρόπον τινά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Τι Ελληνικός Πολιτισμός, αυτός ήταν ο Ελληνικός πολιτισμός;Πασιφάη έγραψε: 04 Αύγ 2023, 14:03 Αν έπρατταν το σαφές για μένα που είναι η ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού, θα ήταν εντάξει.
Και στο χωριό του Αστερίξ να πας, μια τελετή με βάρδο και δρυίδη την είχανε. Όλοι οι πολιτισμοί την είχανε, και οι απολίτιστοι επίσης την είχανε.
Γι'αυτό σου λέω μην μπλέκουμε τώρα τα πράματα με πολιτισμούς και τέτοια, καμμιά παρτούζα κάνανε;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Θα σε λέω από δω και πέρα ως γιαγιά Γαλή
Ας πούμε ότι υπήρξε και η φάση του Υπαρκτού Ελληνικού Πολιτισμού, που είχε την ίδια ακριβώς κατάληξη.Chilloutbuddy έγραψε: 04 Αύγ 2023, 14:30Τι Ελληνικός Πολιτισμός, αυτός ήταν ο Ελληνικός πολιτισμός;Πασιφάη έγραψε: 04 Αύγ 2023, 14:03 Αν έπρατταν το σαφές για μένα που είναι η ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού, θα ήταν εντάξει.
Και στο χωριό του Αστερίξ να πας, μια τελετή με βάρδο και δρυίδη την είχανε. Όλοι οι πολιτισμοί την είχανε, και οι απολίτιστοι επίσης την είχανε.
Γι'αυτό σου λέω μην μπλέκουμε τώρα τα πράματα με πολιτισμούς και τέτοια, καμμιά παρτούζα κάνανε;
Μία βροντώδη πτώση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάτι πιο πρωτότυπο παίζει;
Υποθέτω όχι, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν μου είχε τύχει να πέσω σε όργια ή παρτουζιαραίους μαν.Chilloutbuddy έγραψε: 04 Αύγ 2023, 14:30Πασιφάη έγραψε: 04 Αύγ 2023, 14:03 Αν έπρατταν το σαφές για μένα που είναι η ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού, θα ήταν εντάξει.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 774 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
-