Άλλος ένας που περιμένει την 2α παρουσία, μαζί με τα χριστιανά και τα κομμούνια!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί θα ψηφίζω Ηλία Κασιδιάρη till the end!!!!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Γιατί θα ψηφίζω νεοναζιάρη Κλασιδιάρη till the end!!!!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Re: Γιατί θα ψηφίζω Ηλία Κασιδιάρη till the end!!!!
προτωφαναίς!1!ένα!11Ναύτης έγραψε: 03 Αύγ 2023, 10:20Έχουν αρχίσει ήδη να συμβαίνουν και θαύματα. Για παράδειγμα, οι Φαληριώτες γίνονται Αθηναίοι!The Rebel έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 20:04 (...)Η Χριστιανική πίστη και παράδοση των Αθηνών θα διαφυλαχτούν ακέραιες. Προτεραιότητά μας η ευημερία, η ασφάλεια και η οικονομική ανάπτυξη του Αθηναίου πολίτη. Ενωμένοι μπορούμε να ξανακάνουμε την Αθήνα πρωτεύουσα των Ελλήνων».
https://twitter.com/simetaxas/status/16 ... gr%5Etweet
![]()

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Τι έγινε, αφήσαμε τον Θανούλη και πιάσαμε στασίδι στον Λιάκο τώρα;Lugozzi έγραψε: 04 Αύγ 2023, 09:51προτωφαναίς!1!ένα!11Ναύτης έγραψε: 03 Αύγ 2023, 10:20Έχουν αρχίσει ήδη να συμβαίνουν και θαύματα. Για παράδειγμα, οι Φαληριώτες γίνονται Αθηναίοι!The Rebel έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 20:04 (...)Η Χριστιανική πίστη και παράδοση των Αθηνών θα διαφυλαχτούν ακέραιες. Προτεραιότητά μας η ευημερία, η ασφάλεια και η οικονομική ανάπτυξη του Αθηναίου πολίτη. Ενωμένοι μπορούμε να ξανακάνουμε την Αθήνα πρωτεύουσα των Ελλήνων».
![]()
![]()
Απ' το καλό στο καλύτερο πας.
παραδέξου ότι έγραψες μαλακίαΝαύτης έγραψε: 04 Αύγ 2023, 10:03Τι έγινε, αφήσαμε τον Θανούλη και πιάσαμε στασίδι στον Λιάκο τώρα;Lugozzi έγραψε: 04 Αύγ 2023, 09:51προτωφαναίς!1!ένα!11Ναύτης έγραψε: 03 Αύγ 2023, 10:20
Έχουν αρχίσει ήδη να συμβαίνουν και θαύματα. Για παράδειγμα, οι Φαληριώτες γίνονται Αθηναίοι!
![]()
![]()
Απ' το καλό στο καλύτερο πας.
και παμ παρακάτ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Μια χαρά τα έγραψα εγώ: ο Φαληριώτης έγινε ως εκ θαύματος Αθηναίος, εσύ πάσχεις από μόνιμη από τυφλοποντικίαση.
Αυτά και μη μου ζαλίζεις άλλο τ' @@, νομίζω τα έχουμε πει.
ο καλόπιστος αναγνώστης διαβάζει και κρίνειΝαύτης έγραψε: 04 Αύγ 2023, 10:10Μια χαρά τα έγραψα εγώ: ο Φαληριώτης έγινε ως εκ θαύματος Αθηναίος, εσύ πάσχεις από μόνιμη από τυφλοποντικίαση.
σταμάτα να κάνεις σα γκόμενα επιτέλους
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
ποια ειναι ακριβως η αντιθεση του κασιδιαρη με των αλλων υποψηφιων;
ο βλακας εκ γενετης θα μας πει οτι ειναι ναζι και φασιστας
οκ! παμε παρακατω ...και ερωτω αν ειναι ναζι και τα λοιπα -σε τι ακριβως θα επηρεάσει τον δημο ;
εκει θελω να καταληξω - γιατι αυτο μετραει στην τελικη
ο βλακας εκ γενετης θα μας πει οτι ειναι ναζι και φασιστας
οκ! παμε παρακατω ...και ερωτω αν ειναι ναζι και τα λοιπα -σε τι ακριβως θα επηρεάσει τον δημο ;
εκει θελω να καταληξω - γιατι αυτο μετραει στην τελικη
Ασφαλώς κρινόμαστε γι' αυτά που γράφουμε.Lugozzi έγραψε: 04 Αύγ 2023, 10:16ο καλόπιστος αναγνώστης διαβάζει και κρίνει
Για ποια γκόμενα μιλάς, ρε κατακαημένε, δεν συμφωνήσαμε να μην ασχολούμαστε ο ένας με τον άλλον; Γιατί σείεις τη φτέρη τώρα, λαγός είσαι;
Τράβα πιάσε κάνα στασίδι στον ποινικό.
οκ, πάμε σε προσωπικές προσβολές ρε κατακαημένεΝαύτης έγραψε: 04 Αύγ 2023, 10:18Ασφαλώς κρινόμαστε γι' αυτά που γράφουμε.Lugozzi έγραψε: 04 Αύγ 2023, 10:16ο καλόπιστος αναγνώστης διαβάζει και κρίνειΝαύτης έγραψε: 04 Αύγ 2023, 10:10
Μια χαρά τα έγραψα εγώ: ο Φαληριώτης έγινε ως εκ θαύματος Αθηναίος, εσύ πάσχεις από μόνιμη από τυφλοποντικίαση.
Για ποια γκόμενα μιλάς, ρε κατακαημένε, δεν συμφωνήσαμε να μην ασχολούμαστε ο ένας με τον άλλον; Γιατί σείεις τη φτέρη τώρα, λαγός είσαι;
που δεν έχεις τα αρχίδια να πεις ότι είσαι ο Ιανός
για τις μαλακίες που έγραφες τόσα χρόνια
καραγκιοζάκο που έπαιρνα και το μέρος σου όταν σε έκραζαν
και λίγα σου λέγανε Ιανέ, μπινέ
άντε καλημέρα!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Lugozzi έγραψε: 04 Αύγ 2023, 10:22οκ, πάμε σε προσωπικές προσβολές ρε κατακαημένεΝαύτης έγραψε: 04 Αύγ 2023, 10:18Ασφαλώς κρινόμαστε γι' αυτά που γράφουμε.Lugozzi έγραψε: 04 Αύγ 2023, 10:16
ο καλόπιστος αναγνώστης διαβάζει και κρίνει
άντε καλημέρα!![]()
Κατά τ' άλλα, τα προσωπικά τα ξεκίνησες εσύ με τις χυδαιότητες και τις ψευτομαγκιές σου. Εγώ σού είπα, τότε, όμορφα και καθαρά ότι, αφού είναι έτσι, δεν θέλω παρτίδες, αλλά είσαι ψυχάκιας και δεν λογάς.
Κάνε τώρα τον αγώνα σου για τον ποινικό -απ' τον Θανούλη στον Λιάκο, ένα τσιγάρο δρόμος- και σταμάτα να μου ζαλίζεις τα παπάρια ρε εμμονικέ.
τους αγώνες σου για τον Σαμαρά τους θυμάσαι?Ναύτης έγραψε: 04 Αύγ 2023, 10:27Lugozzi έγραψε: 04 Αύγ 2023, 10:22οκ, πάμε σε προσωπικές προσβολές ρε κατακαημένεΝαύτης έγραψε: 04 Αύγ 2023, 10:18
Ασφαλώς κρινόμαστε γι' αυτά που γράφουμε.
άντε καλημέρα!![]()
κάτσε κάτω από καμιά σκιά ρε, γιατί έκοψες ιμάντα και βλέπεις φαντάσματα.
Κατά τ' άλλα, τα προσωπικά τα ξεκίνησες εσύ με τις χυδαιότητες΄και τις ψευτομαγκιές σου. Εγώ σού είπα όμορφα και καθαρά ότι, αφού είναι έτσι, δεν θέλω παρτίδες, αλλά είσαι ψυχάκιας και δεν λογάς. Κάνε τώρα τον αγώνα σου για τον ποινικό -απ' τον Θανούλη στον Λιάκο, ένα τσιγάρο δρόμος- και σταμάτα να μου ζαλίζεις τα παπάρια ρε εμμονικέ.
θα γράφω όπου θέλω και ότι θέλω
Λες σ αυτήν την ηλικία να σου φυτρώσουν ξαφνικά αρχίδια?
για να δούμε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Πάει, έκοψε καπίστρι! 
Καλά, καλά
οι παλιοί ξέρουν
οι παλιοί ξέρουν
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άστα αυτά και κάνε τον υπέρ πάντων αγώνα για τον ποινικό, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, θα σφίξουν κι οι ζέστες τον Αύγουστο.
Τελικώς, θα κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος ή δεν είναι σίγουρο ακόμα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 889 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon