!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξέρει κανείς γιατί εξαφανίστηκαν οι γιεγιεσέδες του πχώρου;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Ξέρει κανείς γιατί εξαφανίστηκαν οι γιεγιεσέδες του πχώρου;
τα προμηθεια !!! τα ειχα ξεχασει
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Θυμάμαι τον KGBίτη όταν πρωτοεμφανίστηκε να κρατάει με περισσό θράσος και ψεύτικη ευλάβεια την λαμπάδα στην λειτουργία.Green Dragon έγραψε: 03 Αύγ 2023, 20:16Να σου θυμίσω ότι μόλις κατέρρευσε ο υπαρκτός, μετά από πολλές δεκαετίες αθεΐας, ο κόσμος έτρεξε στις εκκλησίεςΛεγεών έγραψε: 03 Αύγ 2023, 10:27 Ο νεοπαγανιστικός δωδεκαθεϊσμός ήταν μία πολιτισμική επανάστασις που έριξε τον σπόρο της, βοηθητικές ρόδες που κάποια στιγμή αφαιρέθηκαν και βοήθησαν αρκετούς να ξεμπλέξουν από τα δίχτυα του δισχιλιετούς ψέματος. Οι νεότερες γενιές του ταλαιπωρημένου τούτου τόπου ασπάζονται αρκούντως την τελική πνευματική κατάσταση του σκεπτόμενου ανθρώπου, τον αθεϊσμό δηλαδή, ώστε η επανάστασις να θεωρηθεί επιτυχημένη. Και πάντα υπάρχει και συνέχεια.
Πανύψηλα γράμματα βέβαια για τους γονυπετείς οσφυοκάμπτες του δεκαπενταύγουστου.![]()
Τώρα περπατάει μάγκικα, σαν νταβατζής στην Τρούμπα.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Πολύ λογικό και έξυπνο αυτό που είπες αλλά δεν ισχύειπατησιωτης έγραψε: 03 Αύγ 2023, 15:01Στήριξη είχε πάντως και όχι κρυφή και ανέφερα περιπτώσεις.Μέχρι και η ανάθεση των ολυμπιακών αγώνων του 2004 οφείλεται εν μέρει εκεί.Τώρα εάν πήραν και χρήματα δεν ξέρω.Υπήρχαν πάντως άνθρωποι πρόθυμοι να το προωθήσουν.Ένα πρόβλημα φυσικά που όμως ήταν αναπόφευκτο ήταν ότι μπορούσε να εξοκείλει σε συνωμοσιολογικές και ακροδεξιές κατευθύνσεις που όμως θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί με αποκήρυξη των τυχόν εξτρεμιστών.Ευτυχώς δεν έγινε τίποτε το σοβαρό.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Ισχύει.taliban έγραψε: 03 Αύγ 2023, 14:35Ποιος ασχολείται πλέον;Πασιφάη έγραψε: 03 Αύγ 2023, 12:29Ναι μωρέ. Που τρέχουν και ιερουργούν στα βουνά και στα λαγκάδια. Οι περισσότεροι που δεν γούσταραν τα ιερατεία, την κοπάνησαν. Κλίκα αδερφέ, κλίκα. Να είναι καμιά δεκαριά με το ζόρι πχια.taliban έγραψε: 03 Αύγ 2023, 12:26 Υπάρχουν ακόμη υεσσεδες.
Να σκάσουν μύτη και οι τέλος του κόσμου 2018 να ολοκληρωθεί το σετ.![]()
Νομίζω οι ηλικίες είναι αρκετά μεγάλες για να μένει ο άλλος σε αυτά όπως και με την εκκλησία.
Σε 2 γενιές το πολύ θα εχουν σβήσει αυτά...λογικά.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Nandros έγραψε: 03 Αύγ 2023, 14:51Τί έλαχε χριστιανοταλιμπάνα;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2023, 00:04 Ρητορικόν και όχι μόνον το ερώτημα.
Γιατί εξαφανίστηκαν όλα αυτά τα παιδγιά που δίδασκαν καθημερινά τα ειωθότα και νομιζόμενα των προγόνων τους;
Σε έτσουξε το μηνιάτικο μπαν και άνοιξες το νήμα για να προβοκάρεις τους ιδεατούς σου αντιπάλους;
Ιδεατοί σαν τον θεό που πιστεύεις;
![]()
Ξεφτιλίστηκε η ενότητα της Θρησκειολογίας. Όταν κάποτε γίνονταν καραμπινάτες μάχες με τα μεγάλα κανόνια της θρησκείας, μπαίνουν τώρα τα θρήσκα τσόλια και προκαλούν.
Βρε Νάνδρε θα σε μαλώσω.
Ακόμη δεν κατάλαβες το λόγο που η μεγαλομανής φίλη μας άνοιξε το νήμα; Έλα να σου πω εγώ μάνα μου.
Ένα μήνα εκεί στα ιαματικά λουτρα που καθόταν, προετοίμαζε την επιστροφή της και έξυνε τα νυχάκια της, (όπως ακριβώς το είχα προβλέψει η άτιμη..).
Έπρεπε να κατηγορήσει εμμέσως πλην σαφώς τον εδώ συντονισμό που την μπάναρε ''αδίκως'', (εδώ γελάμε..).
Αποφάσισε λοιπόν να παίξει ακόμη μια φορά με τις λέξεις, με απώτερο στόχο να μας ενημερώσει για πολλοστή φορά, πως ήταν διαχειρίστρια του μαύρου φόρουμ, χρόνια στο διαδικτυακό κουρμπέτι και υπέρ της ελευθερίας λόγου κι έκφρασης, πως εδώ είμεθα τσουσέκια και ασχολείται αποκλειστικά για να γελάει με την πλέμπα.
Άλλο αν διάβαζε μανιωδώς απ'το πρωί μέχρι το βράδυ, πόσοι ασχολούνται μαζί της για να βγάλει το άκρατο μίσος της με το που θα λήξει η ποινή της.
Μιας και πέρασαν όμως οι εκλογές, είπε να ασχοληθεί με τα θρησκευτικά δρώμενα, για να'χει ''πάτημα''.
Έλα, όλα εγώ θα τα βρίσκω πχια;
Αυτό τώρα το είδα.
Προετοιμάσου, τώρα, για την πρωινή πανταχούσα.
Ε σιγά κι εσύ τώρα. Θα με πει πλεμπαία, ''δήγμα'', κατιναριό, ξες μωρέ, τα γνωστά.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ηφτούνοι;

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Tα Προμήθεια ήταν αξέχαστη εμπειρία. Κάτι σαν μίνι γούντστοκ στο πιο επικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
καμμιά παρτούζα κάνουνε ή τζάμπα οι καντάδες;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Όχι βρε. Οι περισσότεροι είναι σεμνά παιδιά, γαλουχημένα σε ένα καταπιεστικό χριστιανικό περιβάλλον (με ό,τι καλό ή κακό συνεπάγεται αυτό για την εκσέλικση τους).
Και οι εκδηλώσεις αυτού του τύπου, τους ανεβάζουν.
Απλώς φαντάζονται ότι είναι αυτό

ή αυτό

ενώ είναι αυτό

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 04 Αύγ 2023, 11:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 774 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
-