!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Αν όπως λες δεν είχες ερωτικό στόχο απο την αρχή ,που της πρότεινες να διαβαζετε μαζί ,να βλέπετε ταινίες κτλ,τότε πως έκατσε αυτή η ξαφνική ερωτική εξομολόγηση όταν την είδες απο κοντά ; Δηλαδή δεν μπορεί να ήταν ξαφνικός έρωτας ,απο κάποιο σημείο και μετά άρχισες να την βλέπεις ερωτικά και ταυτόχρονα προσπαθούσες να ερμηνεύσεις τα ''σημάδια'' που νόμιζες ότι σου έστελνε . Πότε κατάλαβες πως την έχεις ερωτευτεί;
Δεν είπα ποτέ ότι την ερωτευτηκα.Γυφτάκι έγραψε: 03 Αύγ 2023, 23:09 Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Αν όπως λες δεν είχες ερωτικό στόχο απο την αρχή ,που της πρότεινες να διαβαζετε μαζί ,να βλέπετε ταινίες κτλ,τότε πως έκατσε αυτή η ξαφνική ερωτική εξομολόγηση όταν την είδες απο κοντά ; Δηλαδή δεν μπορεί να ήταν ξαφνικός έρωτας ,απο κάποιο σημείο και μετά άρχισες να την βλέπεις ερωτικά και ταυτόχρονα προσπαθούσες να ερμηνεύσεις τα ''σημάδια'' που νόμιζες ότι σου έστελνε . Πότε κατάλαβες πως την έχεις ερωτευτεί;
Άρχισε να μου αρέσει στην πορεία της επικοινωνίας μας, περίπου στους δύο μήνες. Της το είπα σε ηχητικό μήνυμα όταν ξεκίνησε να βγαίνει με έναν ατάλαντο συγγραφεα (που συμφωνούσε και η ίδια ότι είναι αταλαντος) και τον οποίο σούταρε μετά από δύο βδομάδες. Και δεν γαμησε ο μαλακας και μας γαμησε παρόλα αυτά γιατί από εκεί ξεκίνησαν όλα τα προβλήματα αφού εκείνη ερμήνευσε όσα ελεγα μετά την εξομολογηση ως ζήλια και πικρόχολα σχολα (παρόλο που τον έκραζε και η ίδια).
Εκείνη στο ηχητικό μου μήνυμα απάντησε πολύ αόριστα. Δηλαδη: της είπα ότι δεν με αφήνει αδιάφορο και ότι μου αρέσει και ότι αν αυτό πληγώνει τη φιλια μας θα σεβαστώ αν δεν θέλει να μιλάμε. Εκείνη μου είχε απαντήσει ότι αν σταματήσουμε να μιλάμε θα αρχίσει να κλαίει και ότι είμαι σημαντικός στη ζωή της και ότι μεταξύ μας υπάρχει χημεία και πνευματική ανύψωση αλλά δεν είναι εδώ για να σχολιάσει οτιδήποτε άλλο γιατί τα θεωρεί συμβατικά και η φιλια και ο έρωτας μοιάζουν. Εγω τοτε είχα θεωρήσει ότι δεν λέει ξεκάθαρα ότι δεν της αρέσω επειδή δεν είχαμε βρεθεί από κοντά. Συνεχίσαμε κανονικά την φιλία μας και ό,τι κάναμε μαζί και απλώς σταμάτησε να μου λέει γισ όσους βγαίνει με λεπτομερειες. Σε κάποια φάση κατάλαβα ότι μου κρύβει εσκεμμένα πράγματα καθώς μου είχε πει ότι δεν θέλει να αποκτησει σύνδεση με κάποιον και απλώς βγαίνει για να περνάει η ώρα της. Το ότι μου απεκρυπτε τα ραντεβού της το είχα θεωρήσει επίσης ως ενδιαφέρον από την πλευρά της. Προφανώς δεν θα σταματούσε τη ζωή της αλλά είχα θεωρήσει ότι της αρέσω και περιμένει να βρεθούμε από κοντά. Και μετά με καλεί να μεινω τρεις μέρες σπίτι της, ε εκεί πια λέω όντως της αρέσω. Με ποιο σκεπτικό με καλεί σπίτι της ενώ ξέρει ότι με ελκύει; Αλλά σε κάθε περίπτωση είχα αποφασίσει να μην κάνω καμιά κίνηση αν δεν κάνει κίνηση Εκείνη. Προσπάθησα να της δείξω ότι μου αρέσει αλλά δεν έκανα χοντρό πέσιμο. Η γραπτή ερωτική εξομολογηση λίγες ώρες πριν φυγω ήταν λάθος και νομίζω αυτό την νευρίασε πιο πολύ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 04 Αύγ 2023, 01:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τώρα κατάλαβα επιτέλους ...Ναι ,μάλλον σου έστελνε αντιφατικά μηνύματα και η φιλοξενία ήταν περίεργη απόφαση αφού ήξερε ήδη ότι σου αρέσει. Τώρα η γραπτή ερωτική εξομολόγηση είναι αστεία ,δεν υπήρχε λόγος να μη φερθείς όπως ένας αντρας που γουστάρει μια γυναίκα αν και δεν πιστεύω ότι θα είχες καλύτερο αποτέλεσμα ,αλλά με το μέηλ της έδωσες την ευκαιρία να απαντήσει ουδέτερα με μαλακιούλες ..Kappa έγραψε: 03 Αύγ 2023, 23:23Δεν είπα ποτέ ότι την ερωτευτηκα.Γυφτάκι έγραψε: 03 Αύγ 2023, 23:09 Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Αν όπως λες δεν είχες ερωτικό στόχο απο την αρχή ,που της πρότεινες να διαβαζετε μαζί ,να βλέπετε ταινίες κτλ,τότε πως έκατσε αυτή η ξαφνική ερωτική εξομολόγηση όταν την είδες απο κοντά ; Δηλαδή δεν μπορεί να ήταν ξαφνικός έρωτας ,απο κάποιο σημείο και μετά άρχισες να την βλέπεις ερωτικά και ταυτόχρονα προσπαθούσες να ερμηνεύσεις τα ''σημάδια'' που νόμιζες ότι σου έστελνε . Πότε κατάλαβες πως την έχεις ερωτευτεί;
Άρχισε να μου αρέσει στην πορεία της επικοινωνίας μας, περίπου στους δύο μήνες. Της το είπα σε ηχητικό μήνυμα όταν ξεκίνησε να βγαίνει με έναν ατάλαντο συγγραφεα (που συμφωνούσε και η ίδια ότι είναι αταλαντος) και τον οποίο σούταρε μετά από δύο βδομάδες γιατί είχε θέματα στυτικης δυσλειτουργιας. Και δεν γαμησε ο μαλακας και μας γαμησε παρόλα αυτά γιατί από εκεί ξεκίνησαν όλα τα προβλήματα αφού εκείνη ερμήνευσε όσα ελεγα μετά την εξομολογηση ως ζήλια και πικρόχολα σχολα (παρόλο που τον έκραζε και η ίδια).
Εκείνη στο ηχητικό μου μήνυμα απάντησε πολύ αόριστα. Δηλαδη: της είπα ότι δεν με αφήνει αδιάφορο και ότι μου αρέσει και ότι αν αυτό πληγώνει τη φιλια μας θα σεβαστώ αν δεν θέλει να μιλάμε. Εκείνη μου είχε απαντήσει ότι αν σταματήσουμε να μιλάμε θα αρχίσει να κλαίει και ότι είμαι σημαντικός στη ζωή της και ότι μεταξύ μας υπάρχει χημεία και πνευματική ανύψωση αλλά δεν είναι εδώ για να σχολιάσει οτιδήποτε άλλο γιατί τα θεωρεί συμβατικά και η φιλια και ο έρωτας μοιάζουν. Εγω τοτε είχα θεωρήσει ότι δεν λέει ξεκάθαρα ότι δεν της αρέσω επειδή δεν είχαμε βρεθεί από κοντά. Συνεχίσαμε κανονικά την φιλία μας και ό,τι κάναμε μαζί και απλώς σταμάτησε να μου λέει γισ όσους βγαίνει με λεπτομερειες. Σε κάποια φάση κατάλαβα ότι μου κρύβει εσκεμμένα πράγματα καθώς μου είχε πει ότι δεν θέλει να αποκτησει σύνδεση με κάποιον και απλώς βγαίνει για να περνάει η ώρα της. Το ότι μου απεκρυπτε τα ραντεβού της το είχα θεωρήσει επίσης ως ενδιαφέρον από την πλευρά της. Προφανώς δεν θα σταματούσε τη ζωή της αλλά είχα θεωρήσει ότι της αρέσω και περιμένει να βρεθούμε από κοντά. Και μετά με καλεί να μεινω τρεις μέρες σπίτι της, ε εκεί πια λέω όντως της αρέσω. Με ποιο σκεπτικό με καλεί σπίτι της ενώ ξέρει ότι με ελκύει; Αλλά σε κάθε περίπτωση είχα αποφασίσει να μην κάνω καμιά κίνηση αν δεν κάνει κίνηση Εκείνη. Προσπάθησα να της δείξω ότι μου αρέσει αλλά δεν έκανα χοντρό πέσιμο. Η γραπτή ερωτική εξομολογηση λίγες ώρες πριν φυγω ήταν λάθος και νομίζω αυτό την νευρίασε πιο πολύ.
Με βάση αυτά θεωρεις ότι ίσως όντως ήθελε να με γνωρίσει πρώτα από κοντά για να με απορριψει ξεκαθαρα; Δηλαδή αν θεωρήσουμε ειλικρινή όσα μου είπε στο μέιλ, είναι φυσιολογική η αντίδραση της; να κάνει λες και τη βιασα ενώ απλώς εξεφρασα ερωτικό ενδιαφέρον. Αυτή λέει ότι είχε θεωρήσει ότι είχα καταλάβει ότι δεν με βλεπει ερωτικά από πριν ανέβω για αυτό και νευρίασε που επανέφερα το πέσιμο. Δεν ξερω αν την πιστεύω, μου φαίνεται ακατανόητο το να με καλέσει σπίτι της και μάλιστα με επιμονή γιατί είχα αλλάξει πολλές φορές γνώμη και ήθελα να κλείσω ξενοδοχείο και πάντα με απετρεπε. Είναι σαν μετά το ηχητικό και τις ζηλιες να έκανε υπομονή, να πήγαινε με τα νερα μου,μέχρι να ανέβω Αθηνα. Από την άλλη, να με γνωρίσει θα μπορούσε και χωρίς να με φιλοξενήσει τρεις μέρες και χωρις να μου αγορασει δωρο την πρωτη μερα κλπ κλπ. Δεν ξερω, δεν μπορώ να καταλάβω τη συμπεριφορά της. Ισως πρέπει να τη θεωρήσω ειλικρινή και να φερθηκε κι εκεινη με αφελεια, αν και μου είπε διαφορά περίεργα όσο ήμουν εκεί, όπως "μπορεί να είμαι πιο ύπουλη από ο,τι δείχνω ". Και είναι και το περιστατικό με τον φάκελο που υπάρχει υπόνοια ότι το έστησε μόνη της. Ποιος ξέρει τι ήθελε να πετύχει.Γυφτάκι έγραψε: 03 Αύγ 2023, 23:56Τώρα κατάλαβα επιτέλους ...Ναι ,μάλλον σου έστελνε αντιφατικά μηνύματα και η φιλοξενία ήταν περίεργη απόφαση αφού ήξερε ήδη ότι σου αρέσει. Τώρα η γραπτή ερωτική εξομολόγηση είναι αστεία ,δεν υπήρχε λόγος να μη φερθείς όπως ένας αντρας που γουστάρει μια γυναίκα αν και δεν πιστεύω ότι θα είχες καλύτερο αποτέλεσμα ,αλλά με το μέηλ της έδωσες την ευκαιρία να απαντήσει ουδέτερα με μαλακιούλες ..Kappa έγραψε: 03 Αύγ 2023, 23:23Δεν είπα ποτέ ότι την ερωτευτηκα.Γυφτάκι έγραψε: 03 Αύγ 2023, 23:09 Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Αν όπως λες δεν είχες ερωτικό στόχο απο την αρχή ,που της πρότεινες να διαβαζετε μαζί ,να βλέπετε ταινίες κτλ,τότε πως έκατσε αυτή η ξαφνική ερωτική εξομολόγηση όταν την είδες απο κοντά ; Δηλαδή δεν μπορεί να ήταν ξαφνικός έρωτας ,απο κάποιο σημείο και μετά άρχισες να την βλέπεις ερωτικά και ταυτόχρονα προσπαθούσες να ερμηνεύσεις τα ''σημάδια'' που νόμιζες ότι σου έστελνε . Πότε κατάλαβες πως την έχεις ερωτευτεί;
Άρχισε να μου αρέσει στην πορεία της επικοινωνίας μας, περίπου στους δύο μήνες. Της το είπα σε ηχητικό μήνυμα όταν ξεκίνησε να βγαίνει με έναν ατάλαντο συγγραφεα (που συμφωνούσε και η ίδια ότι είναι αταλαντος) και τον οποίο σούταρε μετά από δύο βδομάδες γιατί είχε θέματα στυτικης δυσλειτουργιας. Και δεν γαμησε ο μαλακας και μας γαμησε παρόλα αυτά γιατί από εκεί ξεκίνησαν όλα τα προβλήματα αφού εκείνη ερμήνευσε όσα ελεγα μετά την εξομολογηση ως ζήλια και πικρόχολα σχολα (παρόλο που τον έκραζε και η ίδια).
Ο λόγος που τα έγραψα και δεν τα είπα λεκτικως είναι γιατί δεν ήθελα να την πιέσω. Υποτίθεται ότι θα ερχόταν και στο νησί μου σε ένα μήνα από τότε, άρα σκέφτηκα ας της δείξω ότι μου αρέσει και βλέπουμε όταν έρθει εδώ, δεν περίμενα να γίνει κάτι εκεί. Επιπλέον ήμουν τρεις μέρες αυπνος,είχα πιει αλκοόλ και είχα πάρει και ζαναξ, εδρασα παρορμητικά και χωρις να σκεφτω. Και εντωμεταξύ την είχα ρωτήσει αν θέλει να της το στείλω, της είχα διαβάσει κάποια αποσπάσματα και αυτή είπε "αν θες στείλτο " Τώρα σκέφτομαι ότι το είπε μαλλον ενοχλημενα, τότε δεν το είχα καταλάβει. Την έβλεπα και πρώτη φορά, δεν μπορούσα να καταλάβω τις διαθέσεις της.
Το ένα βράδυ που είχε χαμηλώσει τα φώτα και άρχισε να μου λέει για τον ιδρωμένο μαθηματικό που του πλήρωσε το ποτό και ότι θέλει να πεθάνουν όλοι οι άνδρες, πήγα να της κάνω κουβέντα ότι μου αρέσει αλλά δεν βρήκα τον τρόπο και δεν θα πήγαινε καλά οπως βλέπω τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 04 Αύγ 2023, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παρακολουθείς μέχρι και τους φίλους της στα σοσιαλ ρε τύπε;Kappa έγραψε: 03 Αύγ 2023, 22:49 Σήμερα πρόσθεσε έναν νέο συγγραφέα, που φυσικά είναι το κλασικό γούστο που της αρέσει, μουσατος με γυαλια. Έχει καμιά 100σταρια από δαύτους και είναι τόσο ίδιοι που δεν μπορείς να τους ξεχωρίσεις.
Δυστυχώς έχω σκιλς στην κατασκοπεία. Τον φωτογραφο τον ειχα βρει απο ενα στορυ χωρις να τον ταγκαρει καν, χωρις να δειχνει προσωπο, μονο απο το βιβλίο που διαβαζε. Ως συγγραφεας μπορω να διακρινω τετοιες λεπτομέρειες. Αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση είδα το update στο σαιτ για τα βιβλία. Κανω μια μικρη ερευνα για τον καθενα τους. Τωρα αναγκαστικά βλεπω τι βιβλια διαβαζει ο φιλαρακος (αυτος που δεν ειναι γκομενος, ο αντικατάστατης μου εννοω) για να δω αν οντως διαβαζουν μαζι. Προσπαθω να μην το κανω, αλλά βαριέμαι κάποιες φορές στη δουλειά.GoBzi έγραψε: 04 Αύγ 2023, 00:08Παρακολουθείς μέχρι και τους φίλους της στα σοσιαλ ρε τύπε;Kappa έγραψε: 03 Αύγ 2023, 22:49 Σήμερα πρόσθεσε έναν νέο συγγραφέα, που φυσικά είναι το κλασικό γούστο που της αρέσει, μουσατος με γυαλια. Έχει καμιά 100σταρια από δαύτους και είναι τόσο ίδιοι που δεν μπορείς να τους ξεχωρίσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 04 Αύγ 2023, 00:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκέφτηκες να γράψεις την ιστορία σου με την τύπισσα σε μυθιστόρημα ;Kappa έγραψε: 04 Αύγ 2023, 00:13Δυστυχώς έχω σκιλς στην κατασκοπεία. Τον φωτογραφο τον ειχα βρει απο ενα στορυ χωρις να τον ταγκαρει καν, χωρις να δειχνει προσωπο, μονο απο το βιβλίο που διαβαζε. Ως συγγραφεας μπορω να δοακρινω τετοιες λεπτομέρειες. Αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση είδα το update στο σαιτ για τα βιβλία. Κανω μια μικρη ερευνα για τον καθενα τους. Τωρα αναγκαστικά βλεπω τι βιβλια διαβαζει ο φιλαρακος (αυτος που δεν ειναι γκομενος, ο αντικατάστατης μου εννοω) για να δω αν οντως διαβαζουν μαζι. Προσπαθω να μην το κανω, αλλά βαριέμαι κάποιες φορές στη δουλειά.GoBzi έγραψε: 04 Αύγ 2023, 00:08Παρακολουθείς μέχρι και τους φίλους της στα σοσιαλ ρε τύπε;Kappa έγραψε: 03 Αύγ 2023, 22:49 Σήμερα πρόσθεσε έναν νέο συγγραφέα, που φυσικά είναι το κλασικό γούστο που της αρέσει, μουσατος με γυαλια. Έχει καμιά 100σταρια από δαύτους και είναι τόσο ίδιοι που δεν μπορείς να τους ξεχωρίσεις.
Τουλάχιστον για να έχει κάποια χρηστική αξία η εμπειρία σου.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
aLiCat έγραψε: 04 Αύγ 2023, 00:16Σκέφτηκες να γράψεις την ιστορία σου με την τύπισσα σε μυθιστόρημα ;Kappa έγραψε: 04 Αύγ 2023, 00:13Δυστυχώς έχω σκιλς στην κατασκοπεία. Τον φωτογραφο τον ειχα βρει απο ενα στορυ χωρις να τον ταγκαρει καν, χωρις να δειχνει προσωπο, μονο απο το βιβλίο που διαβαζε. Ως συγγραφεας μπορω να δοακρινω τετοιες λεπτομέρειες. Αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση είδα το update στο σαιτ για τα βιβλία. Κανω μια μικρη ερευνα για τον καθενα τους. Τωρα αναγκαστικά βλεπω τι βιβλια διαβαζει ο φιλαρακος (αυτος που δεν ειναι γκομενος, ο αντικατάστατης μου εννοω) για να δω αν οντως διαβαζουν μαζι. Προσπαθω να μην το κανω, αλλά βαριέμαι κάποιες φορές στη δουλειά.
Τουλάχιστον για να έχει κάποια χρηστική αξία η εμπειρία σου.![]()
Είναι κάπως νωπο ακόμα και αυτη τη στιγμη δουλευω ενα αλλο μυθιστορημα. Μελλοντικά ισως γράψω κάποια νουβέλα. Τι πλοκή να έχει ομως; Θα πρέπει να περιγράψω και το παρελθόν της. Να την κανω καπως φαμ φαταλ. Βασικά αυτό ίσως να της εξηπτε το ενδιαφέρον. Το ποίημα που έγραψα για εκείνη το διαβασε από το ινστα του περιοδικου και εκανε λαικ. Αλλά σκέφτομαι μήπως το έκανε επειδή ξέρει ότι με ξέρουν εκεί και θέλει να δείξει ότι με ξέρει για να έχει διασυνδέσεις και να της στέλνουν βιβλια για κριτικές. Δεν ξέρω, μπορεί να ήταν και τυχαίο, μπορεί και όντως να της άρεσε.
Η αφέλεια είναι κι αυτή μια υπόθεση ,ναι ,μπορει να σκέφτηκε ότι αφου το ξεκαθαρισε μαζί σου γιατί να μη σε φιλοξενήσει ..Αλλά και πάλι γιατί να αντιδράσει έτσι στο μέηλ και να μη σου πει απλά οτι λάθος έκανες ,δε σε βλέπει ερωτικά και τέλος . Οπότε η άλλη εκδοχή που σκέφτομαι είναι ότι βαρέθηκε να κάνει τα ίδια με το ιδιο άτομο για καιρό κι ίσως η εξομολόγηση να ήταν η αφορμή που έψαχνε, θα έβρισκε κάτι να ξεκόψει απλά τη διευκόλυνες . Κι εγώ βαριέμαι γρήγορα καταστάσεις και πρόσωπα κι αν δεν βρώ τρόπο να ξεφύγω πνίγομαι..Πρόσφατα ξέκοψα εντελώς απο μια ολόκληρη φιλική παρέα 5 ατόμων ,δεν απαντάω στο τηλ,δεν με βρίσκουν γιατί δεν έχω τι να πω .. Περνούσαμε καλά τους πρώτους μήνες μετά άρχισε να με κουράζει η επανάληψη ,ήθελα να κάνω άλλα πράγματα με άλλους ..Τι να έλεγα αν τους μιλούσα; Σας βαριέμαι ; Όλοι απο τις εμπειρίες μας κρίνουμε
Αναρωτιέμαι πώς μπορείς και συγκεντρώνεσαι στο άλλο μυθιστόρημα που λες.Kappa έγραψε: 04 Αύγ 2023, 00:21aLiCat έγραψε: 04 Αύγ 2023, 00:16Σκέφτηκες να γράψεις την ιστορία σου με την τύπισσα σε μυθιστόρημα ;Kappa έγραψε: 04 Αύγ 2023, 00:13
Δυστυχώς έχω σκιλς στην κατασκοπεία. Τον φωτογραφο τον ειχα βρει απο ενα στορυ χωρις να τον ταγκαρει καν, χωρις να δειχνει προσωπο, μονο απο το βιβλίο που διαβαζε. Ως συγγραφεας μπορω να δοακρινω τετοιες λεπτομέρειες. Αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση είδα το update στο σαιτ για τα βιβλία. Κανω μια μικρη ερευνα για τον καθενα τους. Τωρα αναγκαστικά βλεπω τι βιβλια διαβαζει ο φιλαρακος (αυτος που δεν ειναι γκομενος, ο αντικατάστατης μου εννοω) για να δω αν οντως διαβαζουν μαζι. Προσπαθω να μην το κανω, αλλά βαριέμαι κάποιες φορές στη δουλειά.
Είναι κάπως νωπο ακόμα και αυτη τη στιγμη δουλευω ενα αλλο μυθιστορημα. Μελλοντικά ισως γράψω κάποια νουβέλα. Τι πλοκή να έχει ομως; Θα πρέπει να περιγράψω και το παρελθόν της. Να την κανω καπως φαμ φαταλ. Βασικά αυτό ίσως να της εξηπτε το ενδιαφέρον. Το ποίημα που έγραψα για εκείνη το διαβασε από το ινστα του περιοδικου και εκανε λαικ. Αλλά σκέφτομαι μήπως το έκανε επειδή ξέρει ότι με ξέρουν εκεί και θέλει να δείξει ότι με ξέρει για να έχει διασυνδέσεις και να της στέλνουν βιβλια για κριτικές. Δεν ξέρω, μπορεί να ήταν και τυχαίο, μπορεί και όντως να της άρεσε.
Αφού Εκείνη έχει κάνει κατάληψη ακόμα και στην παραμικρή γωνιά του μυαλού σου.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Τελείωσα το πρώτο κεφάλαιο και αυτο μόνο και μόνο για να της το στείλω γιατί έλεγε ότι σίγουρα θα είναι η καλύτερη μου δουλειά. Είδα ότι διαβασε το αρχείο αλλά δεν μου απάντησε φυσικά. Είναι (περιπου) ιστορικό μυθιστόρημα και μια από τις προσωπικότητες στο βιβλίο της μοιάζει αρκετα. Θα αρχίσω να το δουλεύω σε κάνα μήνα, προς το παρόν λέω να βρω παρηγοριά σε αναγνωσεις και να προσπαθήσω να θυμηθώ τι έκανα πριν εμφανιστει στη ζωη μου. Η αλήθεια είναι πως πριν τη γνωρίσω είχα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ποτε δεν θα βρω κάποια να ταιριάζουμε πλήρως. Με αυτή άρχισα να αλλάζω γνώμη. Και τι κερδισα; Η όλη κατάσταση με εχει πληγώσει τόσο που δεν φέρνω καμία κοινή αναμνηση στο μυαλό μου, ούτε λεγόμενά της. Κλωθογυριζω μονάχα τις λέξεις του τελευταίου της μειλ, λες και είναι κάποιο ξόρκι ή έργο προς αναλυση. Τέλος πάντων. Ξερω πως όλα ξεπερνιουνται κάποια στιγμή. Απλώς δεν μπορώ να βρω κανένα θετικό από αυτή την ιστορία. Αν μπορουσα, αφού δεν θα μου ξαναμιλησει, θα επέλεγα να τη διαγράψω εντελώς από το μυαλό μου.aLiCat έγραψε: 04 Αύγ 2023, 00:28Αναρωτιέμαι πώς μπορείς και συγκεντρώνεσαι στο άλλο μυθιστόρημα που λες.Kappa έγραψε: 04 Αύγ 2023, 00:21aLiCat έγραψε: 04 Αύγ 2023, 00:16
Σκέφτηκες να γράψεις την ιστορία σου με την τύπισσα σε μυθιστόρημα ;
Σε λίγους μήνες θα κυκλοφορήσει και το δικό της βιβλίο που τη βοήθησα στην επιμελεια. Φυσικά δεν θα με αναφέρει πουθενά, στον πρώην της θα το αφιερωσει. Ελπίζω να την έχω ξεχάσει μέχρι τότε γιατί αλλιώς θα μου είναι πολύ δύσκολο να τη βλεπω παντού, αφού έχουμε κοινούς φίλους που θα διαβάζουν το βιβλίο της.
Δεν ήταν ειλικρινης ότι θελει απλως μια παυση. Θελει να την αφησεις ησυχη. Για τις γυναίκες είναι πιο δύσκολο να σου πουν να πας να γαμήθεις για πολλους λογους (βασικά για να μην υποστουν φυσικη βια αλλα οχι μονο) οποτε συχνα επιλεγουν αυτο τον τροπο. Αλλες γυναικες και φοβουνται αλλα και βρισκουν χρησιμο να σε κρατανε σε στανμπαι. Οι λογοι μπορει να ειναι πρακτικη χρηση, συναισθηματικη χρηση (με σκοπο να οφεληθουν αυτες χωρίς να ενδιαφερεται αν σε βλαπτει ή όχι) και συναισθηματικη χρηση κακοβουλη (οπου η οφελεια ειναι να σε βλαψει για σαδιστικο λογο). Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι στανμπαι, κανεις κανονικο χαρασμεν και σαημπερστολκι αυτη τη στιγμη.Kappa έγραψε: 03 Αύγ 2023, 21:21 Ο ΙΔΨ δεν έχει καμία σχέση με την τυπισσα που με αγνοεί. Τον ανεφερα λόγω της αναλυτικοτητας μου. Είμαι απόλυτα εντάξει από άποψη ψυχικής υγείας και έχω κάνει και πρόσφατα συνεδριες ΚΑΙ για το θέμα της κοπέλας.
Δεν με βοήθησαν καθόλου. Ρώτησα κάτι συγκεκριμένο: αν υποθέσουμε πως εκείνη ήταν ειλικρινής στο ότι θέλει απλώς μια παύση δικαιολογείται να μην μου στείλει μήνυμα ενώ είχε φωτιες κλπ κλπ; Όχι υποθέτω. Άρα περιμένει να καταλάβω από την έλλειψη ενδιαφέροντος ότι είναι οριστικό και απλώς δεν με διαγραφεί για τους δικούς της λογους;
Φυσικά και τα γράφω για να ξεδινω. Τι άλλο να κανω; Σήμερα είδα ότι ο καινούργιος της φιλαράκος πρόσθεσε ένα βιβλίο που σκοπεύει να διαβάσει κι αυτή. Άρα μάλλον θα το διαβάσουν μαζί. Ναι, ζηλεύω τρομερά. Αλλά για αυτό με σούταρε. Δεν είχα δίκιο ομως; Τι φοβία εγκατάλειψης; Ουτε δύο μήνες δεν πέρασαν και με αντικατεστησε. Αν είναι να βρίσκει ανά πέντε λεπτά αυτό το "ξεχωριστό δέσιμο" που έλεγε ότι έχουμε, φαντάζομαι σε πόσους άλλους τα έχει πει.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ε οκ, τι σωματική βία να υποστεί, είμαι κοντυτερος της και οσο ήμουν εκεί της ζητουσα την άδεια μέχρι και για να κατσω πιο κοντά της σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ καναπε. Και μένουμε σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Ουτε σκαστος που λέει ο λογος μπορω να εμφανιστώ σπίτι της (οχι ότι θα το έκανα έτσι κι αλλιώς) ουτε να κανω κάτι άλλο. Αυτή μου έχει πει ιστορίες που κάλεσε την αστυνομία για εναν που ήρθε κατω από το σπίτι της. Δεν θα το έκανα ποτέ και δεν νομιζω ότι είναι το ίδιο. Ασχολειται με σοσιαλ, δέχεται καθημερινά δεκάδες μηνύματα από άσχετους.Yochanan έγραψε: 04 Αύγ 2023, 00:49Δεν ήταν ειλικρινης ότι θελει απλως μια παυση. Θελει να την αφησεις ησυχη. Για τις γυναίκες είναι πιο δύσκολο να σου πουν να πας να γαμήθεις για πολλους λογους (βασικά για να μην υποστουν φυσικη βια αλλα οχι μονο) οποτε συχνα επιλεγουν αυτο τον τροπο. Αλλες γυναικες και φοβουνται αλλα και βρισκουν χρησιμο να σε κρατανε σε στανμπαι. Οι λογοι μπορει να ειναι πρακτικη χρηση, συναισθηματικη χρηση (με σκοπο να οφεληθουν αυτες χωρίς να ενδιαφερεται αν σε βλαπτει ή όχι) και συναισθηματικη χρηση κακοβουλη (οπου η οφελεια ειναι να σε βλαψει για σαδιστικο λογο). Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι στανμπαι, κανεις κανονικο χαρασμεν και σαημπερστολκι αυτη τη στιγμη.Kappa έγραψε: 03 Αύγ 2023, 21:21 Ο ΙΔΨ δεν έχει καμία σχέση με την τυπισσα που με αγνοεί. Τον ανεφερα λόγω της αναλυτικοτητας μου. Είμαι απόλυτα εντάξει από άποψη ψυχικής υγείας και έχω κάνει και πρόσφατα συνεδριες ΚΑΙ για το θέμα της κοπέλας.
Δεν με βοήθησαν καθόλου. Ρώτησα κάτι συγκεκριμένο: αν υποθέσουμε πως εκείνη ήταν ειλικρινής στο ότι θέλει απλώς μια παύση δικαιολογείται να μην μου στείλει μήνυμα ενώ είχε φωτιες κλπ κλπ; Όχι υποθέτω. Άρα περιμένει να καταλάβω από την έλλειψη ενδιαφέροντος ότι είναι οριστικό και απλώς δεν με διαγραφεί για τους δικούς της λογους;
Φυσικά και τα γράφω για να ξεδινω. Τι άλλο να κανω; Σήμερα είδα ότι ο καινούργιος της φιλαράκος πρόσθεσε ένα βιβλίο που σκοπεύει να διαβάσει κι αυτή. Άρα μάλλον θα το διαβάσουν μαζί. Ναι, ζηλεύω τρομερά. Αλλά για αυτό με σούταρε. Δεν είχα δίκιο ομως; Τι φοβία εγκατάλειψης; Ουτε δύο μήνες δεν πέρασαν και με αντικατεστησε. Αν είναι να βρίσκει ανά πέντε λεπτά αυτό το "ξεχωριστό δέσιμο" που έλεγε ότι έχουμε, φαντάζομαι σε πόσους άλλους τα έχει πει.
Το σαιμπερ σκοκινκ δεν ξέρω κατά πόσο υφίσταται εφόσον με έχει νόμιμα μέσα στους φίλους της και έτσι κι αλλιώς τα έχει όλα δημοσια. Εγώ που δεν θέλω να υφίσταμαι το βλέμμα του καθένα δεν έχω τίποτα δημόσιο. Ας με μπλοκαρε έστω τυπικά. Θεωρώ ότι το κάνει για να έχει την εναλλακτικη αν κάποτε την φτυσουν όλοι. Και η ψυχολόγος μου είπε πως ναι, έχει θέματα (της διάβασα όλο το μειλ της ) τα οποία προβαλε σε εμένα και πως το έκανε εσκεμμένα για να με πληγώσει. Δεν ξερω αν υιοθετώ αυτή την ιδέα, ότι το έκανε εσκεμμένα δηλαδή. Πιστεύω ότι φοβήθηκε ότι αν μου έλεγε ξεκάθαρα ότι δεν με γουστάρει θα την έφτυνα πρώτος, θα σταματαγα δηλαδή εγώ τις επαφές. Στο μειλ της λεει οτι τα κομπλιμεντα την κολακευαν. Η προσοχη της αρεσε αλλα οχι και το να μου κατσει. Άρα διεκοψε αυτή για να μην το κανω εγώ οταν θα μου ελεγε οτι δεν με βλεπει ερωτικα και επέλεξε τον μη ξεκάθαρο τρόπο γιατί δεν ήθελε να χάσει το ενδιαφέρον μου. Δηλαδή θέλει να σκέφτεται ότι υπάρχουν άτομα που περιστρεφονται γύρω της, να μην μου παρει εντελως την ελπιδα και την ξεχασω. Αυτό πιστευω.
Το παιχνίδι το έχασα από τη στιγμή που της είπα ότι μου αρέσει. Το είπα πολύ νωρίς και πολύ ατσαλα.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Γιατί δεν μπορείς; Σου έδειξε ξεκάθαρα τι είσαι για κείνη.Kappa έγραψε: 04 Αύγ 2023, 00:37Τελείωσα το πρώτο κεφάλαιο και αυτο μόνο και μόνο για να της το στείλω γιατί έλεγε ότι σίγουρα θα είναι η καλύτερη μου δουλειά. Είδα ότι διαβασε το αρχείο αλλά δεν μου απάντησε φυσικά. Είναι (περιπου) ιστορικό μυθιστόρημα και μια από τις προσωπικότητες στο βιβλίο της μοιάζει αρκετα. Θα αρχίσω να το δουλεύω σε κάνα μήνα, προς το παρόν λέω να βρω παρηγοριά σε αναγνωσεις και να προσπαθήσω να θυμηθώ τι έκανα πριν εμφανιστει στη ζωη μου. Η αλήθεια είναι πως πριν τη γνωρίσω είχα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ποτε δεν θα βρω κάποια να ταιριάζουμε πλήρως. Με αυτή άρχισα να αλλάζω γνώμη. Και τι κερδισα; Η όλη κατάσταση με εχει πληγώσει τόσο που δεν φέρνω καμία κοινή αναμνηση στο μυαλό μου, ούτε λεγόμενά της. Κλωθογυριζω μονάχα τις λέξεις του τελευταίου της μειλ, λες και είναι κάποιο ξόρκι ή έργο προς αναλυση. Τέλος πάντων. Ξερω πως όλα ξεπερνιουνται κάποια στιγμή. Απλώς δεν μπορώ να βρω κανένα θετικό από αυτή την ιστορία. Αν μπορουσα, αφού δεν θα μου ξαναμιλησει, θα επέλεγα να τη διαγράψω εντελώς από το μυαλό μου.aLiCat έγραψε: 04 Αύγ 2023, 00:28Αναρωτιέμαι πώς μπορείς και συγκεντρώνεσαι στο άλλο μυθιστόρημα που λες.Kappa έγραψε: 04 Αύγ 2023, 00:21
Σε λίγους μήνες θα κυκλοφορήσει και το δικό της βιβλίο που τη βοήθησα στην επιμελεια. Φυσικά δεν θα με αναφέρει πουθενά, στον πρώην της θα το αφιερωσει. Ελπίζω να την έχω ξεχάσει μέχρι τότε γιατί αλλιώς θα μου είναι πολύ δύσκολο να τη βλεπω παντού, αφού έχουμε κοινούς φίλους που θα διαβάζουν το βιβλίο της.
Κι αντί να ευγνωμονείς την τύχη σου που δεν σου άφησε καμιά αμφιβολία, κάθεσαι μηρυκάζεις το παρελθόν και εικάζεις τα πώς και τα γιατί.
Καιρός να επικεντρωθείς στα δικά σου λάθη, να την αποκαθηλώσεις από το βάθρο που την έστησες (και να την πετάξεις στο "βόθρο" του παρελθόντος).
Όπως και να'χει, κέρδισες ένα "καλό" μάθημα/δίδαγμα.
Κι αν κάτι έχασες, ήταν ο χρόνος σου.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση