Ετσι μόνο για ψυχαγωγια, να πούμε εδώ ότι τα ασφαλιστικά μέτρα κοστίζουν 2000 χιλιάρικα, μόνο σε πρώτη φάση. Έστω ότι για κάποιο λόγο , που μόνο εσύ ξέρεις, ενω μπορει να με μπλοκαρει για να μην βλεπει τι της στελνω (που δεν της στελνω καν πλεον κατι), κάνει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και παρουσιάζει στην προσωρινή διαταγή τα εξής στοιχεία: μια εκτενής αλληλογραφία μεταξύ μας και μετά δέκα μέιλ από τη μεριά μου όταν μου ζήτησε διάλειμμα. Μέιλ στα οποία της ζητάω συγνώμη και της λέω ότι θα σεβαστώ την απόσταση που χρειαζεται. Πολύ λογικά ο δικηγόρος μου θα πει ότι θα μπορούσε απλώς να με μπλοκαρει και δεδομένου ότι μένουμε σε άλλα μέρη της Ελλάδας θα ήταν γελοίο να βγει ακόμα και μια τυπική προσωρινή διαταγή για να μην την πλησιάζω στα 100 μέτρα πχ. Λέτε λέτε, αλλά να έχουν επαφή και με την πραγματικότητα όλα αυτά.
Το να υπονοείς με οποιονδήποτε τρόπο ότι είμαι επικίνδυνος επειδή έχω ΙΔΨ είναι στιγματιστικο και επίσης δεν εχει σχέση με την πραγματικοτητα της συγκεκριμένης ψυχικής πάθησης. Οπότε αν λες οτιδήποτε από αυτά σοβαρά, θα σε παρακαλούσα απλώς να αποχωρήσεις απο το θρεντ. Διότι εγώ έκανα μια σοβαρή ερώτηση με σκοπό να βοηθηθω στην κατανόηση της κατάστασης και εσύ απλώς εκτρεπεις το θέμα σε ανόητα σενάρια.