Βασίλισσα θα τον έχει τον Kappa μας.user έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:30-έξουαλ η μία -έξουαλ κι η άλλη, βιβλία η μία βιβλία κι η αλλα αμέ γιατί όχι?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
-
user0972003
Βασίλισσα βέβαια! ..κι αυτός όμωωωςςς, κορώνα στο κεφάλι του θα την έχει. Με τα δωράκια της τα ακριβά, με τα βιβλία της με τις σοκολατίτσες της τις ληγμένες/λιωμένες, 20 βιβλία το μήνα θα της αγοράζει, θα τα διαβάζουν μετά θα σχολιάζουν τους συγγραφείς τρώγοντας φρούτα απο κείνο το καλάθι. Τα βράδυα θα κάνουν γλυκό έρωτα
Δεν ειναι ιαλουρονικο.user έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:25Έχουμε όμως εμείς μαζί σου εξού κι η εμμονή με το νήμα σουKappa έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:15Με εσάς δεν είχα ποτέ συναισθηματικο δέσιμο. Αυτή προφανώς και όφειλε να μην φερθεί ως δημοσια υπηρεσια (μου αρέσει αυτός ο παραλληρισμος)ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2023, 17:59
Ε, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την κοπελιά που της στέλνεις δέματα και μηνύματα.
Είναι πολύ απλό... ή όχι;![]()
Θα σε πρηξω για να δεις πως είναι!![]()
Δεν κάνω διακρισεις, αλλά θέλω μια της ηλικίας μου και του γούστου μου. Της μόδας είναι όντως το να είναι διανοουμενες αλλά το θέμα είναι να είναι πραγματι, γιατί αν είναι κανένα φρούτο που περιφερει στην παραλία τον Κούντερα μόνο για να βγάζει σελφις ,δεν με ελκύει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 03 Αύγ 2023, 18:05, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Κι αυτή καπως έτσι είχε το ειδύλλιο στο μυαλό της αραγε, για αυτο το σνομπαρε;user έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:41![]()
![]()
![]()
Βασίλισσα βέβαια! ..κι αυτός όμωωωςςς, κορώνα στο κεφάλι του θα την έχει. Με τα δωράκια της τα ακριβά, με τα βιβλία της με τις σοκολατίτσες της τις ληγμένες/λιωμένες, 20 βιβλία το μήνα θα της αγοράζει, θα τα διαβάζουν μετά θα σχολιάζουν τους συγγραφείς τρώγοντας φρούτα απο κείνο το καλάθι. Τα βράδυα θα κάνουν γλυκό έρωτα![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 03 Αύγ 2023, 18:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δεν απαιτώ αποκλειστική χρήση, αυτό που ήθελα ήταν μια ανθρωπινη αντιμετώπιση και όχι να μου φερθεί σαν να ειμαι σακι με πατάτες που δεν την ενδιαφέρει.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:25Η αλήθεια είναι ότι εσύ την αντιμετωπίζεις ως δημόσια υπηρεσία από την οποία απαιτείς ατομική χρήση.Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:15Με εσάς δεν είχα ποτέ συναισθηματικο δέσιμο. Αυτή προφανώς και όφειλε να μην φερθεί ως δημοσια υπηρεσια (μου αρέσει αυτός ο παραλληρισμος)ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2023, 17:59
Ε, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την κοπελιά που της στέλνεις δέματα και μηνύματα.
Είναι πολύ απλό... ή όχι;![]()
Υποθέτω ότι αυτός ο παραλληρισμός δεν σου αρέσει, οπότε συνέχισε το δικό σου παραλήρημα.
Το να μου στείλει ξαφνικά ένα μειλ σε χαρακτηρα εξωδικου ή τοιχοκολλημενης προειδοποιησης, ναι θυμιζει δημοσια υπηρεσία. Εχω διαβάσει πολλά βιβλία ψυχολογίας το τελευταίο διάστημα,είναι παράλογο να απαιτεί από εμένα να ήξερα τους κώδικες συμπεριφοράς της. Το να με αποκοπτει ξαφνικα δεν είναι υγιες. Είναι κακοποιητικη συμπεριφορά ναρκισσιστη.
Αν είσαι σίγουρος για το ποιος είναι ο εμμονικός ναρκισσιστής σ' αυτήν τη φάση, προχώρα.Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:45Δεν απαιτώ αποκλειστική χρήση, αυτό που ήθελα ήταν μια ανθρωπινη αντιμετώπιση και όχι να μου φερθεί σαν να ειμαι σακι με πατάτες που δεν την ενδιαφέρει.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:25Η αλήθεια είναι ότι εσύ την αντιμετωπίζεις ως δημόσια υπηρεσία από την οποία απαιτείς ατομική χρήση.Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:15
Με εσάς δεν είχα ποτέ συναισθηματικο δέσιμο. Αυτή προφανώς και όφειλε να μην φερθεί ως δημοσια υπηρεσια (μου αρέσει αυτός ο παραλληρισμος)![]()
Υποθέτω ότι αυτός ο παραλληρισμός δεν σου αρέσει, οπότε συνέχισε το δικό σου παραλήρημα.
Το να μου στείλει ξαφνικά ένα μειλ σε χαρακτηρα εξωδικου ή τοιχοκολλημενης προειδοποιησης, ναι θυμιζει δημοσια υπηρεσία. Εχω διαβάσει πολλά βιβλία ψυχολογίας το τελευταίο διάστημα,είναι παράλογο να απαιτεί από εμένα να ήξερα τους κώδικες συμπεριφοράς της. Το να με αποκοπτει ξαφνικα δεν είναι υγιες. Είναι κακοποιητικη συμπεριφορά ναρκισσιστη.
Και καλή τύχη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και γω αυτό νομίζω, τύπε.Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:17... Και πάω στοίχημα ότι της τρώει μια χαρά.user έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:14Αχάριστο πλάζμα αυτό είναι το ευχαριστώ?! Που όλο το πχόρουμ έπεσε πάνω σου σύσσωμο κι έσκυψε πάνω σου να σε συμβουλεύσει, να σου δείξει όσα δεν μπορούσες να δεις, να σε παρηγορήσει, να σου γλείψει τις πληγές, που μπήκαμε στο ίδιο το πετσί σου και υποφέραμε τον παραληρηματικό σου πόνο, αχ αχαριστία.Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2023, 17:48
Δεν σας αναγκάζει κανείς να τα διαβάζετε. Δεν μπορώ να πληρώνω αμέτρητες συνεδρίες, κάπου πρέπει να τα λέω. Δεν προσφέρετε και λύσεις όμως.
Δεν μπορώ να το χωνέψω...
...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Νομίζω ότι το συγκεκριμένο καλάθι, τύπισσα, θα έχει μόνο σύκα.user έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:41![]()
![]()
![]()
Βασίλισσα βέβαια! ..κι αυτός όμωωωςςς, κορώνα στο κεφάλι του θα την έχει. Με τα δωράκια της τα ακριβά, με τα βιβλία της με τις σοκολατίτσες της τις ληγμένες/λιωμένες, 20 βιβλία το μήνα θα της αγοράζει, θα τα διαβάζουν μετά θα σχολιάζουν τους συγγραφείς τρώγοντας φρούτα απο κείνο το καλάθι. Τα βράδυα θα κάνουν γλυκό έρωτα![]()
Dein Herz, meine Gier
Πού εντοπίζεις δικά μου σημεία ναρκισσιστικης συμπεριφορας; Ρωταω με ειλικρινές ενδιαφέρονΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2023, 20:18Αν είσαι σίγουρος για το ποιος είναι ο εμμονικός ναρκισσιστής σ' αυτήν τη φάση, προχώρα.Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:45Δεν απαιτώ αποκλειστική χρήση, αυτό που ήθελα ήταν μια ανθρωπινη αντιμετώπιση και όχι να μου φερθεί σαν να ειμαι σακι με πατάτες που δεν την ενδιαφέρει.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:25
Η αλήθεια είναι ότι εσύ την αντιμετωπίζεις ως δημόσια υπηρεσία από την οποία απαιτείς ατομική χρήση.![]()
Και καλή τύχη.![]()
Σκεφτόμουν πριν μήπως κάτι από αυτά που είπα στα μέιλ την πρόσβαλε. Με θεωρεί επικριτικό. Φοβόταν επειδή εκραζα τον συγγραφισκο που έβγαινε στην αρχή. Τον σούταρε μονη της όμως έτσι κι αλλιώς.
Αλλά όχι.

Θα πάθουμε στερητικό (και μετά θα στέλνουμε εμείς σοκολατάκια στον Κάπα για να συνεχίσει).
"Και τώρα τι θα γενούμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις"
...κατά πώς λέει κι ο ποιητής.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
tinaftare???
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
talaipwros
Ka(s)ppa(er) ?
Εγώ φίλε Καππα προτείνω το εξής
1) ανοιγεις τα σοσιαλ της Γυναίκας Της Ζωής Σου
2) Ετοιμάζεσαι να κάνετε παθιασμένο έρωτα αλλά εχεις και ένα κοφτερό πσαλίδι δίπλα
3) Λίγο πριν ολοκληρώσετε τον ερωτά σας τον κόβεις
4) Τον ταχυδρομείς στο δέμα που ρώταγες στο ΟΡ
Μετά δε θα σε νοιάζει - αν θες σου κόβω και μια συνδρομή στο Vanilla WoW να περνάς την ώρα σου τώρα που θα χεις πιο πολύ ελεύθερο χρόνο
ΥΓ1: Που είναι η Νάϊδα η Νεράϊδα τώρα που χρειάζεται;
ΥΓ2: Ο Άγις μόλις μαζέψει τα κομμάτια του με αυτά που διάβασε παρακαλώ να γράψει
1) ανοιγεις τα σοσιαλ της Γυναίκας Της Ζωής Σου
2) Ετοιμάζεσαι να κάνετε παθιασμένο έρωτα αλλά εχεις και ένα κοφτερό πσαλίδι δίπλα
3) Λίγο πριν ολοκληρώσετε τον ερωτά σας τον κόβεις
4) Τον ταχυδρομείς στο δέμα που ρώταγες στο ΟΡ
Μετά δε θα σε νοιάζει - αν θες σου κόβω και μια συνδρομή στο Vanilla WoW να περνάς την ώρα σου τώρα που θα χεις πιο πολύ ελεύθερο χρόνο
ΥΓ1: Που είναι η Νάϊδα η Νεράϊδα τώρα που χρειάζεται;
ΥΓ2: Ο Άγις μόλις μαζέψει τα κομμάτια του με αυτά που διάβασε παρακαλώ να γράψει
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Αυτό είναι το τελευταίο ποίημα του Γιεητς, του μεγαλύτερου και σπουδαιότερου simp-cuck στην σύγχρονη δυτική ιστορια. Το έγραψε και το δημοσίευσε ένα έτος πριν πεθάνει.
Το 90% των προηγούμενων ποιημάτων του ήταν αφιερωμένα στην Γυναίκα Της Ζωής Του.
https://www.poetryfoundation.org/poems/ ... -desertion
Το 90% των προηγούμενων ποιημάτων του ήταν αφιερωμένα στην Γυναίκα Της Ζωής Του.
https://www.poetryfoundation.org/poems/ ... -desertion
Χειριστική συμπεριφόρα, ανειλικρινής, δειλή συμπεριφορά. Δεν είναι ναρκισιστική συπεριφορά, ειναι κλασσικο nice guy συμπλεγμα. Insecureyl attached, προβληματική σχέση με γονείς που σε απέριπταν και αναγκαστηκες να αναπτύξεις ενα placating persona, κρυψίνους, φοβικός, βάζεις τις ανάγκες και επιθυμίες των αλλων πανω απο τις δικες σου, φοβασαι να εκφρασεις και να ζητήσεις αυτο που θες, ντρέπεσαι για τον εαυτό σου, φοβάσαι τη σύγκρουση. Προφανώς αυτο σε κανει κλωτσοσκουφι και μονιμο θυμα και για αυτο εισαι πικροχολος, εχεις θυμο και κακια μεσα σου τα οποια καταπιεζεις μέχρι να διαβάσουμε για σενα στις ειδήσεις.Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2023, 22:03 Πού εντοπίζεις δικά μου σημεία ναρκισσιστικης συμπεριφορας; Ρωταω με ειλικρινές ενδιαφέρον
Σκεφτόμουν πριν μήπως κάτι από αυτά που είπα στα μέιλ την πρόσβαλε. Με θεωρεί επικριτικό. Φοβόταν επειδή εκραζα τον συγγραφισκο που έβγαινε στην αρχή. Τον σούταρε μονη της όμως έτσι κι αλλιώς.
Διάβασε:
Αρχικά
https://podcastnotes.org/the-readers-jo ... s-journey/
Το βιβλίο
https://www.amazon.co.uk/dp/0762415339/ ... tnotesu-21
Μετά έχει Mark Manson, Jordan Peterson κλπ. Αλλά αρχικά αυτά που σου έδωσα. Και πέρνα την Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου - όχι αυτόν που σε μισούσε, τον άλλο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση