Δεν σας αναγκάζει κανείς να τα διαβάζετε. Δεν μπορώ να πληρώνω αμέτρητες συνεδρίες, κάπου πρέπει να τα λέω. Δεν προσφέρετε και λύσεις όμως.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Ε, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την κοπελιά που της στέλνεις δέματα και μηνύματα.
Είναι πολύ απλό... ή όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γυμναστική ,βάρη, τρέξιμο, κολύμπι και ...τουρίστριες ,φαντάζομαι έχετε εκεί . Κάθε μέρα κι άλλη και τις εμπειρίες ανέβασμα στα σόσιαλ. Ίσως βοηθήσει να αποκτήσεις κάποια αυτοεκτίμηση και η έντονη κοινωνική ζωή θα σε κάνει να ξεχαστείς ..
Δεν θέλω να πάω φυλακή, συγνώμη.
-
user0972003
Ξέρεις τι θυσίες έχω κάνει εγώ για να παρακολουθήσω την ιστορία του? Που την έτρεχε και δεν τον ένοιαζε ότι δουλεύουμε και που στο τέλος ούτε τη φώτο του δεν είδα, ε? Έχουμε δεθεί μαζί του πλέον, έγινε μέρος της πχόρουμοζωης μας!
Πως να μην μπω στο νήμα όταν το βλέπω μπρος στα μάτια μου πως κάτι γίνεται ε;; Μα πωςςςςς, μου λες?? Πως μπορώ, ε??
Αχχχ Κάππα δεν μπορώ άλλο, μ' έφαγες την ψυχή μ' εφαγες, τα καλύτερα μου χρόνια, ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που έμπαινα στο νήμα, τι το θελα η έρμη...τώρα νιώθω αβοήθητη..έχω μπλεχτεί στα δίχτυα του έρωτα σου...εεεεεε της εμμονής σου.... κι με κόλλησες εμμονή...εμμονή με το νήμα σου..αχ τραβάτε με ρε κι ας κλαίω ...
Αχ αχ θα μου το πληρώσεις αυτό το μαρτύριο που τραβάω...θα σου στείλω ληγμένες σοκολάτες
-
user0972003
Αχάριστο πλάζμα αυτό είναι το ευχαριστώ?! Που όλο το πχόρουμ έπεσε πάνω σου σύσσωμο κι έσκυψε πάνω σου να σε συμβουλεύσει, να σου δείξει όσα δεν μπορούσες να δεις, να σε παρηγορήσει, να σου γλείψει τις πληγές, που μπήκαμε στο ίδιο το πετσί σου και υποφέραμε τον παραληρηματικό σου πόνο, αχ αχαριστία.
Δεν μπορώ να το χωνέψω...
Έχει τουριστριες αλλά έκλεισα το τιντερ γιατι με έπιανε κατάθλιψη όταν συγκρινα τις γκόμενες μαζί της. Καταρχάς έχει ασυγκριτα χείλη. Έχω ένα ιδιαίτερο φετίχ με τα χειλη, δεν νομίζω να βρω αλλα πανομοιοτυπα.Γυφτάκι έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:02Γυμναστική ,βάρη, τρέξιμο, κολύμπι και ...τουρίστριες ,φαντάζομαι έχετε εκεί . Κάθε μέρα κι άλλη και τις εμπειρίες ανέβασμα στα σόσιαλ. Ίσως βοηθήσει να αποκτήσεις κάποια αυτοεκτίμηση και η έντονη κοινωνική ζωή θα σε κάνει να ξεχαστείς ..
Η κινηματογραφιστρια αφού την έφτυσα δυο φορές σταμάτησε να μου στέλνει.
Γυμναστική και βάρη το σκέφτηκα κι εγώ αλλά προς το παρόν κάνει ζέστη, δεν θα πεθάνω κιόλας.
Θελω να πάρω κάποιο λογοτεχνικό βραβείο για να τη θαμπωσω αλλά ούτε καν γραφω αυτο το διαστημα. Μόνο παραγγέλνω κάθε βδομάδα βιβλία. Εχω καθυστερήσει δυο κριτικες από βιβλία που μου είχαν στείλει δωρεάν, ούτε που με νοιάζει πλέον. Δεν μπορώ να δω ήσυχος μια σειρα, να διαβάσω ένα βιβλίο. Ισως πω να μου γράψουν ξανά ζαναξ. Αλλά καλοκαιριατικα θα μου πεφτει η πίεση.
Μόνο σκάκι παίζω που μπορω παράλληλα να σκεφτομαι αλλα πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 02 Αύγ 2023, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με εσάς δεν είχα ποτέ συναισθηματικο δέσιμο. Αυτή προφανώς και όφειλε να μην φερθεί ως δημοσια υπηρεσια (μου αρέσει αυτός ο παραλληρισμος)ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2023, 17:59Ε, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την κοπελιά που της στέλνεις δέματα και μηνύματα.
Οι σοκολάτες δεν ήταν ληγμένες. Και πάω στοίχημα ότι της τρώει μια χαρά.user έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:14Αχάριστο πλάζμα αυτό είναι το ευχαριστώ?! Που όλο το πχόρουμ έπεσε πάνω σου σύσσωμο κι έσκυψε πάνω σου να σε συμβουλεύσει, να σου δείξει όσα δεν μπορούσες να δεις, να σε παρηγορήσει, να σου γλείψει τις πληγές, που μπήκαμε στο ίδιο το πετσί σου και υποφέραμε τον παραληρηματικό σου πόνο, αχ αχαριστία.
Έχετε μήπως να μου γνωρίσετε καμία ιντελεξουαλ κοπελα; Να βλέπουμε μαζί ταινίες και να διαβάζουμε, Αυτά ήταν δικές μου ιδέες κι όμως με τον καινούργιο φιλαρακο της κάνει πιθανον τα ίδια.
-
user0972003
Υαλουρονικό είναι Κάππα μου , κοίτα γύρω σου και θα δεις πολλά τέτοια. Πρέπει να αφοσιωθείς σε κάτι, κάτι που θα σε θεραπεύσειKappa έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:14Έχει τουριστριες αλλά έκλεισα το τιντερ γιατι με έπιανε κατάθλιψη όταν συγκρινα τις γκόμενες μαζί της. Καταρχάς έχει ασυγκριτα χείλη. Έχω ένα ιδιαίτερο φετίχ με τα χειλη, δεν νομίζω να βρω αλλα πανομοιοτυπα.Γυφτάκι έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:02Γυμναστική ,βάρη, τρέξιμο, κολύμπι και ...τουρίστριες ,φαντάζομαι έχετε εκεί . Κάθε μέρα κι άλλη και τις εμπειρίες ανέβασμα στα σόσιαλ. Ίσως βοηθήσει να αποκτήσεις κάποια αυτοεκτίμηση και η έντονη κοινωνική ζωή θα σε κάνει να ξεχαστείς ..Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2023, 17:48
Δεν σας αναγκάζει κανείς να τα διαβάζετε. Δεν μπορώ να πληρώνω αμέτρητες συνεδρίες, κάπου πρέπει να τα λέω. Δεν προσφέρετε και λύσεις όμως.
Η κινηματογραφιστρια αφού την έφτυσα δυο φορές σταμάτησε να μου στέλνει.
Γυμναστική και βάρη το σκέφτηκα κι εγώ αλλά προς το παρόν κάνει ζέστη, δεν θα πεθάνω κιόλας.
Θελω να πάρω κάποιο λογοτεχνικό βραβείο για να τη θαμπωσω αλλά ούτε καν γραφω αυτο το διαστημα. Μόνο παραγγέλνω κάθε βδομάδα βιβλία. Εχω καθυστερήσει δυο κριτικες από βιβλία που μου είχαν στείλει δωρεάν, ούτε που με νοιάζει πλέον. Δεν μπορώ να δω ήσυχος μια σειρα, να διαβάσω ένα βιβλίο. Ισως πω να μου γράψουν ξανά ζαναξ. Αλλά καλοκαιριατικα θα μου πεφτει η πίεση.
Μόνο σκάκι παίζω που μπορω παράλληλα να σκεφτομαι αλλα πράγματα.
-
user0972003
Έχουμε όμως εμείς μαζί σου εξού κι η εμμονή με το νήμα σουKappa έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:15Με εσάς δεν είχα ποτέ συναισθηματικο δέσιμο. Αυτή προφανώς και όφειλε να μην φερθεί ως δημοσια υπηρεσια (μου αρέσει αυτός ο παραλληρισμος)ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2023, 17:59Ε, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την κοπελιά που της στέλνεις δέματα και μηνύματα.Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2023, 17:48
Θα σε πρηξω για να δεις πως είναι!
Η αλήθεια είναι ότι εσύ την αντιμετωπίζεις ως δημόσια υπηρεσία από την οποία απαιτείς ατομική χρήση.Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:15Με εσάς δεν είχα ποτέ συναισθηματικο δέσιμο. Αυτή προφανώς και όφειλε να μην φερθεί ως δημοσια υπηρεσια (μου αρέσει αυτός ο παραλληρισμος)ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2023, 17:59Ε, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την κοπελιά που της στέλνεις δέματα και μηνύματα.Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2023, 17:48
Υποθέτω ότι αυτός ο παραλληρισμός δεν σου αρέσει, οπότε συνέχισε το δικό σου παραλήρημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
user0972003
Έλα τώρα βρίσκεις εύκολα πια ιντελεξουαλ, είναι της μοδός!Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:17Οι σοκολάτες δεν ήταν ληγμένες. Και πάω στοίχημα ότι της τρώει μια χαρά.user έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:14Αχάριστο πλάζμα αυτό είναι το ευχαριστώ?! Που όλο το πχόρουμ έπεσε πάνω σου σύσσωμο κι έσκυψε πάνω σου να σε συμβουλεύσει, να σου δείξει όσα δεν μπορούσες να δεις, να σε παρηγορήσει, να σου γλείψει τις πληγές, που μπήκαμε στο ίδιο το πετσί σου και υποφέραμε τον παραληρηματικό σου πόνο, αχ αχαριστία.Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2023, 17:48
Έχετε μήπως να μου γνωρίσετε καμία ιντελεξουαλ κοπελα; Να βλέπουμε μαζί ταινίες και να διαβάζουμε, Αυτά ήταν δικές μου ιδέες κι όμως με τον καινούργιο φιλαρακο της κάνει πιθανον τα ίδια.
Έχω μια τρανσέξουαλ που της αρέσουν οι ταινίες και τα βιβλία, άμα σε ψήνει πες.Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:17
Έχετε μήπως να μου γνωρίσετε καμία ιντελεξουαλ κοπελα; Να βλέπουμε μαζί ταινίες και να διαβάζουμε
-
user0972003
-έξουαλ η μία -έξουαλ κι η άλλη, βιβλία η μία βιβλία κι η αλλα αμέ γιατί όχι?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση