Αγαπημένος βόρειος κιμπάρης.
https://cdn.metrosport.gr/portal-img/po ... onis-1.jpg

Η τεχνική στο άλμα εις ύψος δεν είναι το δικό μου κριτήριο για τον Πατρώνη.georgebi έγραψε: 01 Αύγ 2023, 13:55 ....και ο τελευταίος σπουδαίος straddler στην Ελλαδα
Είχε έρθει πια ανεπιστρεπτί , όπως και στον υπόλοιπο κόσμο, η εποχή των flopers
Το βαλα γιατί το νήμα είναι στα ''αθλητικά''
Οι φίλοι τον προσφωνούσαν Τάκη. Εγώ χρησιμοποιούσα το "Δημήτρη" ως προσφώνηση για δύο λόγους. Γιατί ήταν όμορφο όνομα και γιατί το "Τάκης" δεν τον χώραγε.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 01 Αύγ 2023, 14:15 Μπράβο ρε ΓΑΛΗ...ας είναι ελαφρύ το χώμα!
Υπήρξε ένα από τα ινδάλματα της νεαρής μου ηλικίας
ΥΓ,
Σε σχέση με την υπογραφή σου. Κάποτε τραγουδούσαμε ένα στιχάκι που έλεγε:
Η πολλή ευαισθησία είναι μεγάλη αναισθησία
Συνυπήρξαν με τον Παπαδημητρίου, άλλωστε το δικό του ρεκόρ πήρε(2.21)sharp έγραψε: 01 Αύγ 2023, 14:38 Ο μόνιμος αντίπαλος του τότε ήταν ο Βασίλης Παπαδημητρίου, αν δεν με απατά η μνήμη μου;
Θενκς για το σαπόρτ αλλά έχω καλύτερες εκτός στίβου.sharp έγραψε: 01 Αύγ 2023, 14:48 Και μια φωτογραφία που πιστεύω θα αρέσει στην ΓΑΛΗ κι ας είναι στο δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου
[img]https://i.postimg.cc/gk94wshD/patr ... .jpg[/img]
Ο Παπατώλης ήταν μεταγενέστερος; Σε κάποια διοργάνωση θυμάμαι και τους 3 μαζί. Τι λένε τα αρχεία σου;georgebi έγραψε: 01 Αύγ 2023, 14:47Συνυπήρξαν με τον Παπαδημητρίου, άλλωστε το δικό του ρεκόρ πήρε(2.21)sharp έγραψε: 01 Αύγ 2023, 14:38 Ο μόνιμος αντίπαλος του τότε ήταν ο Βασίλης Παπαδημητρίου, αν δεν με απατά η μνήμη μου;
αλλά η αίσθηση που θυμάμαι να είχα ήταν πως ο Πατρωνης ήταν αλλη γενιά, νεότερη
Και με Μινουδη, Παναγο συνυπήρξε ο Πατρωνης αλλά αυτοί κι αν ήταν άλλη γενιά
και άλλη τεχνική αλμάτων φυσικά
Ο Οδυσσέας ήταν του φόσμπερι στάιλ. Η αμέσως επόμενη γενιά. Ο Πατρώνης ήταν άλλη κλάση.sharp έγραψε: 01 Αύγ 2023, 15:00Ο Παπατώλης ήταν μεταγενέστερος; Σε κάποια διοργάνωση θυμάμαι και τους 3 μαζί. Τι λένε τα αρχεία σου;georgebi έγραψε: 01 Αύγ 2023, 14:47Συνυπήρξαν με τον Παπαδημητρίου, άλλωστε το δικό του ρεκόρ πήρε(2.21)sharp έγραψε: 01 Αύγ 2023, 14:38 Ο μόνιμος αντίπαλος του τότε ήταν ο Βασίλης Παπαδημητρίου, αν δεν με απατά η μνήμη μου;
αλλά η αίσθηση που θυμάμαι να είχα ήταν πως ο Πατρωνης ήταν αλλη γενιά, νεότερη
Και με Μινουδη, Παναγο συνυπήρξε ο Πατρωνης αλλά αυτοί κι αν ήταν άλλη γενιά
και άλλη τεχνική αλμάτων φυσικά
Το αμύθητης αξίας αρχείο του georgebi
Ε ναι .... παρ ολο που είχαμε αθλητές που γέμιζαν το καλλιμάρμαρο και προπολεμικά όπως τον Συλλα και τον Μαντικαsharp έγραψε: 01 Αύγ 2023, 15:54
Πάντως ήταν εποχές που μια συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες σήμαινε πολλά. Όχι όπως σήμερα που αν ο Τεντόγλου δεν πάρει χρυσό κατσουφιάζουμε.