!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Αυτή το έχει σύστημα, εραστες+ένας σταθερός φιλαράκος να την παρηγορεί. Για αυτο δεν νοιάζεται για μένα, γιατι δεν νοιαστηκε ποτέ. Στην ουρά μας είχε όλους σαν το ΙΚΑ, τώρα ασχολείται με αυτούς που ήταν στην ουρά. Ο τύπος αυτός της κάνει λαικ από τον Μάρτιο. Τώρα τον έβγαλε από το ψυγείο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 02 Αύγ 2023, 17:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ λέω να το παίξεις ανώτερος και να την αφήσεις ήσυχη.
- Λίνο Βεντούρα
Να ξεμπροστιάσεις τι;Kappa έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:18 Ποιοι είστε υπέρ στο να την ξεμπροστιασω; Ποια συνδεση; Αυτή το έχει σύστημα, εραστες+ένας σταθερός φιλαράκος να την παρηγορεί. Για αυτο δεν νοιάζεται για μένα, γιατι δεν νοιαστηκε ποτέ. Στην ουρά μας είχε όλους σαν το ΙΚΑ, τώρα ασχολείται με αυτούς που ήταν στην ουρά. Ο τύπος αυτός της κάνει λαικ από τον Μάρτιο. Τώρα τον έβγαλε από το ψυγείο.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:23Να ξεμπροστιάσεις τι;Kappa έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:18 Ποιοι είστε υπέρ στο να την ξεμπροστιασω; Ποια συνδεση; Αυτή το έχει σύστημα, εραστες+ένας σταθερός φιλαράκος να την παρηγορεί. Για αυτο δεν νοιάζεται για μένα, γιατι δεν νοιαστηκε ποτέ. Στην ουρά μας είχε όλους σαν το ΙΚΑ, τώρα ασχολείται με αυτούς που ήταν στην ουρά. Ο τύπος αυτός της κάνει λαικ από τον Μάρτιο. Τώρα τον έβγαλε από το ψυγείο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 02 Αύγ 2023, 17:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Λίνο Βεντούρα
Και νομίζεις πως αυτοί που την πηδάνε από εδώ κι από εκεί και όλοι μαζί, ενδιαφέρομαι γι αυτές τις λεπτομερείς ασυναρτησίες;Kappa έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:28Λίνο Βεντούρα έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:23Να ξεμπροστιάσεις τι;Kappa έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:18 Ποιοι είστε υπέρ στο να την ξεμπροστιασω; Ποια συνδεση; Αυτή το έχει σύστημα, εραστες+ένας σταθερός φιλαράκος να την παρηγορεί. Για αυτο δεν νοιάζεται για μένα, γιατι δεν νοιαστηκε ποτέ. Στην ουρά μας είχε όλους σαν το ΙΚΑ, τώρα ασχολείται με αυτούς που ήταν στην ουρά. Ο τύπος αυτός της κάνει λαικ από τον Μάρτιο. Τώρα τον έβγαλε από το ψυγείο.
1. Oτι σκηνοθέτησε το περιστατικό με τον φάκελο (όσο ήμασταν σε μια καφετέρια ήρθε ο σερβιτόρος και έφερε έναν φάκελο από ενα παλικάρι είπε, που εφυγε. Αυτή το παρουσίασε ότι εγώ ζήλεψα, ενώ απλώς ρώτησα αν τον ξέρει. Έχω πληροφορίες ότι το σκηνοθέτησε μόνη της, ότι έστειλε το φάκελο στον εαυτό της. Ποιος στέλνει φάκελο κυριακατικα σε ένα καφε;)
2. Ότι όσα μου έλεγε περί ξεχωριστής σύνδεσης ήταν μουφες. Το κάνει συστηματικά, συνδεεται με αβθρωπους και μετα τους αφηνει ξαφνικα. Δρα όπως δρα ένας ναρκισσιστης.
3. Ότι έβαλε μέσα στην ιστορία που γράφαμε μαζί, για να με περογελασει στο μυαλό της, τον τύπο που έβγαινε, θεωροντας ότι εγώ δεν γνωρίζω ότι βγαίνει και με ποιον βγαίνει.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Στην παρούσα φάση δεν είναι θέμα ανωτεροτητας, ηλιθιο με θεωρεί.
Μα σε αυτήν εννοώ πως θα τα πω , όχι σε κάποιον άλλο. Εννοώ να της στείλω ένα μήνυμα που θα λέω ότι ξέρω τι έπαιξε και δεν είμαι καθόλου ο αφελης που νομίζει. Βρήκε τώρα καινούργιο εξ αποστάσεως Φιλαρακο, τον βλέπω τον καψερο να της κάνει λαικ και να πιστεύει ότι θα γίνει κάτι μεταξύ τους. Ο γλιτσαςΛίνο Βεντούρα έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:32Και νομίζεις πως αυτοί που την πηδάνε από εδώ κι από εκεί και όλοι μαζί, ενδιαφέρομαι γι αυτές τις λεπτομερείς ασυναρτησίες;Kappa έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:28
1. Oτι σκηνοθέτησε το περιστατικό με τον φάκελο (όσο ήμασταν σε μια καφετέρια ήρθε ο σερβιτόρος και έφερε έναν φάκελο από ενα παλικάρι είπε, που εφυγε. Αυτή το παρουσίασε ότι εγώ ζήλεψα, ενώ απλώς ρώτησα αν τον ξέρει. Έχω πληροφορίες ότι το σκηνοθέτησε μόνη της, ότι έστειλε το φάκελο στον εαυτό της. Ποιος στέλνει φάκελο κυριακατικα σε ένα καφε;)
2. Ότι όσα μου έλεγε περί ξεχωριστής σύνδεσης ήταν μουφες. Το κάνει συστηματικά, συνδεεται με αβθρωπους και μετα τους αφηνει ξαφνικα. Δρα όπως δρα ένας ναρκισσιστης.
3. Ότι έβαλε μέσα στην ιστορία που γράφαμε μαζί, για να με περογελασει στο μυαλό της, τον τύπο που έβγαινε, θεωροντας ότι εγώ δεν γνωρίζω ότι βγαίνει και με ποιον βγαίνει.
- Λίνο Βεντούρα
Και νομίζεις πως αυτή που πηδιέται από εδώ κι από εκεί με όποιον βρει μπροστά της, ενδιαφέρεται γι αυτές τις λεπτομερείς ασυναρτησίες;Kappa έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:33Μα σε αυτήν εννοώ πως θα τα πω , όχι σε κάποιον άλλο. Εννοώ να της στείλω ένα μήνυμα που θα λέω ότι ξέρω τι έπαιξε και δεν είμαι καθόλου ο αφελης που νομίζει. Βρήκε τώρα καινούργιο εξ αποστάσεως Φιλαρακο, τον βλέπω τον καψερο να της κάνει λαικ και να πιστεύει ότι θα γίνει κάτι μεταξύ τους. Ο γλιτσαςΛίνο Βεντούρα έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:32Και νομίζεις πως αυτοί που την πηδάνε από εδώ κι από εκεί και όλοι μαζί, ενδιαφέρονται γι αυτές τις λεπτομερείς ασυναρτησίες;Kappa έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:28
Ναι, έτσι όπως θα τα γράψω και θα ενδιαφερθεί και θα την ενοχλησουν. Ο ναρκισσιστης θέλει να πιστεύεις πως εσυ είσαι ο κακός, όχι ο ίδιος. Όταν τους διαλύεις το παραπετασμα του θεάτρου που σκηνοθέτησαν, κλονιζονται. Το μόνο που με κρατάει από το να της τα πω όλα αυτά είναι ότι τη νοιάζομαι ακόμα, δεν θελω να την πληγωσω. Αλλά αν δεν υπήρξε ποτέ αυτή η κοπέλα που γνώρισα, ποιο το νοημα; Ποια προστατευω; Μια κοπέλα που ενώ ήξερε τι άνθρωπος είμαι μου φερθηκε τόσο καλπικα;
ΚλαίωΛίνο Βεντούρα έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:35Και νομίζεις πως αυτή που πηδιέται από εδώ κι από εκεί με όποιον βρει μπροστά της, ενδιαφέρεται γι αυτές τις λεπτομερείς ασυναρτησίες;Kappa έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:33Μα σε αυτήν εννοώ πως θα τα πω , όχι σε κάποιον άλλο. Εννοώ να της στείλω ένα μήνυμα που θα λέω ότι ξέρω τι έπαιξε και δεν είμαι καθόλου ο αφελης που νομίζει. Βρήκε τώρα καινούργιο εξ αποστάσεως Φιλαρακο, τον βλέπω τον καψερο να της κάνει λαικ και να πιστεύει ότι θα γίνει κάτι μεταξύ τους. Ο γλιτσαςΛίνο Βεντούρα έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:32
Και νομίζεις πως αυτοί που την πηδάνε από εδώ κι από εκεί και όλοι μαζί, ενδιαφέρονται γι αυτές τις λεπτομερείς ασυναρτησίες;
Εντωμεταξύ δεν διαβάζει καν τα μυνήματα σου, πως ακριβώς θα την ξεμπροστιάσεις σε μύνημα;
- Dwarven Blacksmith
Όπου ξέρει ότι θα δω κάτι,δεν το ανοίγει, όπου ξέρει ότι δεν θα το δω,το ανοίγει.GoBzi έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:43 Εντωμεταξύ δεν διαβάζει καν τα μυνήματα σου, πως ακριβώς θα την ξεμπροστιάσεις σε μύνημα;
Ναι, κάποια στιγμή δεν πρέπει να σταματήσει ο κύκλος του ναρκισσισμου της με το να της πει κάποιος ότι έχει καταλάβει το παιχνίδι της ;
Μπορεί να πάρει τηλέφωνο στον Χϊο ρε τύπε.GoBzi έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:43 Εντωμεταξύ δεν διαβάζει καν τα μυνήματα σου, πως ακριβώς θα την ξεμπροστιάσεις σε μύνημα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση