Ε αφού αυτού του παπατζή το τουί ανέβασες στο αρχικό ποστ, ποιον να σχολιάζω, τον βας-βας-βας Παρασκευάς;
Άλλο παρατράγουδο το ένα, άλλο τ' άλλο.
Μαλακίες, ως συνήθως, λέει ο Βελόπουλος, τά 'παμε.
Ε αφού αυτού του παπατζή το τουί ανέβασες στο αρχικό ποστ, ποιον να σχολιάζω, τον βας-βας-βας Παρασκευάς;
Ναύτης έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 13:53 Ε αφού αυτού του παπατζή το τουί ανέβασες στο αρχικό ποστ, ποιον να σχολιάζω, τον βας-βας-βας Παρασκευάς;
Μαλακίες λένε, στα έγραψα κι εγώ και άλλοι στο νήμα. Απλά βολεύει να το ρίξουμε σε μια ακόμα θεωρία συνωμοσίας, για να δικαιολογηθεί (;) η παντελής ανικανότητα του ελληνικού κράτους στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.Αρίστος έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 13:56Ναύτης έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 13:53 Ε αφού αυτού του παπατζή το τουί ανέβασες στο αρχικό ποστ, ποιον να σχολιάζω, τον βας-βας-βας Παρασκευάς;
Ξεκολλα ομως γιατι δεν τα λεει μονο ο Βελοπουλος αλλα και μεγαλο μερος της αριστερας.
Δεν μπορουν να τα πουν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ για εναν απλο λογο, γιατι διαπλεκονται με τις εταιρειες που τσιμπανε επιδοτησεις απο την ΕΕ για να τοποθετουν ανεμογεννητριες.
.

αν θες να σε πιστεψουν σοβαροι ανθρωποι, αρχισε να λες την αληθεια. αλλιως κατσε με το πηζον και λοιπους.Αρίστος έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 13:47
To προβλημα μου θα ηταν να με πιστευατε εσυ και η παρεα σου, εφοσον δεν με πιστευετε μπορω να ειμαι σιγουρος οτι τα λεω καλα.
.
Ασέβαστος έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 22:37αν θες να σε πιστεψουν σοβαροι ανθρωποι, αρχισε να λες την αληθεια. αλλιως κατσε με το πηζον και λοιπους.Αρίστος έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 13:47
To προβλημα μου θα ηταν να με πιστευατε εσυ και η παρεα σου, εφοσον δεν με πιστευετε μπορω να ειμαι σιγουρος οτι τα λεω καλα.
.
Ακόμα ένα νήμα που σε ξεκώλιασαν.Αρίστος έγραψε: 01 Αύγ 2023, 05:54Ασέβαστος έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 22:37αν θες να σε πιστεψουν σοβαροι ανθρωποι, αρχισε να λες την αληθεια. αλλιως κατσε με το πηζον και λοιπους.Αρίστος έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 13:47
.
Τραγουδα οσο θες.
Στο νημα αυτο αποδειχτηκαν αρκετα ωραια πραγματα, ενα μονο απο αυτα ειναι οτι τοσο η πατριωτικη δεξια οσο και η αριστερα ειναι ΚΑΤΑ των ανεμογεννητριων, ετσι τουλαχιστον οπως μπαινουν στην Ελλαδα, και οτι τα μονα κομματα που ειναι υπερ ειναι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επειδη ακριβως εχουν διαπλεκομενη σχεση με εταιρειες που τοποθετουν ανεμογενητριες και τσιμπανε παραδακι απο την ΕΕ.
.
ισχυει. καλοπερνας, το γουσταρεις το ξεκωλιασμα.
Οι οποιοι δρομοι ειναι και αντιπυρικες ζωνες και εχουν προσβαση και τα πυροσβεστικα οχηματα.Αρίστος έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 08:00Λίνο Βεντούρα έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 07:58
Δεν καταλαβαίνω, τι πρέπει να καταλάβω από το βίντεο που δεν ηταν αυτονόητο και πριν;
Οτι δεν καταστραφονται μονο οι κορυφες βουνων η μερος των δασων που μπαινουν οι ανεμογεννητριες αλλα ενα πολυ μεγαλυτερο μερος τους γιατι πρεπει να ανοιχτουν τεραστιοι δρομοι.
.
Παμε παλι, για να προστατεψεις ενα δασος χρειαζεται να κανεις αντιπυρικες ζωνες.Αρίστος έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 15:36 Μακρυορο Ναυπακτιας
Οι νεοι δρομοι που χαραχτηκαν μεσα στο δασος για να φτασουν οι ανεμογεννητριες στο βουνο, το αφανισαν.
https://iskra.gr/%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE% ... %BD%CE%B5/
https://iskra.gr/%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE% ... %BD%CE%B5/
.
Αρίστος έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 18:22nowhere έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 18:05δεν συμφωνώ.μιλάμε για απατεώνες όχι γενικά για μαλάκες και από αυτούς που έβαλες ο μόνος που έχει σχέση αλλά δεν πλησιάζει το μέγεθος του βελόπουλου είναι ο άδωνης με τα νανογιλέκαΑρίστος έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 17:34 Πιο πολυ το εγραψα γιατι οπως το σκεφτηκα με πιασαν τα γελια, καποιοι μας τρολαρουν συμφωνεις;![]()
.
Αυτη τη στιγμη παντως ο Βελοπουλος εχει παθει κριση ορθολογισμου και ειναι ο μονος που κανει αντιπολιτευση στην κυβερνηση.
.