!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερώτηση Για δέμα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Γυφτάκι

Re: Ερώτηση Για δέμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι »

Kappa έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 12:30 Με πήραν τηλέφωνο από το μουσείο που είχα παραγγείλει τις καρτ ποστάλ. Το δέμα έχει κολλησει σε καποιο ΕΛΤΑ. Να τους πω να το στείλουν πίσω και να μου δώσουν πίσω τα λεφτά μου; Δεν είναι πολλά, 30 ευρώ. Αλλά αυτες οι καρτ ποσταλ δεν μου άρεσαν εξαρχής. Προτιμούσα τις άλλες που παράγγειλα από το εξωτερικό. Της είχα γράψει όμως ότι θα της στείλω και τις δύο. Τι να κανω;
Ξέρεις τι να κάνεις .. Να σταματήσεις να στέλνεις γενικώς..
Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

Να μην της πω ότι ξέρω ότι έστησε θέατρο με το περιστατικό με το φάκελο; Ότι το κατάλαβα μόνος μου γιατί ήταν γελοία η φάση. Και ότι ήξερα ότι έχει τον δήθεν αμαρχικο, που προσπάθησε μάλιστα να βάλει σε μια από τις ιστορίες μας για να με γελοιοποιησει εμμεσως;
Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι »

Kappa έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 05:09 Να μην της πω ότι ξέρω ότι έστησε θέατρο με το περιστατικό με το φάκελο; Ότι το κατάλαβα μόνος μου γιατί ήταν γελοία η φάση. Και ότι ήξερα ότι έχει τον δήθεν αμαρχικο, που προσπάθησε μάλιστα να βάλει σε μια από τις ιστορίες μας για να με γελοιοποιησει εμμεσως;
Οχι ,να μη πείς και να μη κάνεις τίποτα άλλο.. Έχεις μειώσει ήδη αρκετά τον εαυτό σου..Αυτή είναι η άποψη μου .Αν θέλει θα επικοινωνήσει ..
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Kappa έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 19:15
Έχω γράψει ήδη ένα ποιημα για εκεινη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό.
Σε ποιο περιοδικό;
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 12:14
Kappa έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 19:15
Έχω γράψει ήδη ένα ποιημα για εκεινη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό.
Σε ποιο περιοδικό;
BDSM monthly
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Kappa

Ναι, μισό να σου δωσω και τη διεύθυνσή μου. Ακομα όμως δεν καταλαβαίνω γιατί έκανε λαικ.

Πιστεύετε ότι έχω αναπτύξει εμμονή; Είναι φυσιολογικό να τη σκέφτομαι ακόμα μετά από 1.5 μηνα;
Kappa

Σε ένα σχόλιο έγραψε ότι βγήκε με κάποιον που δεν την κερασε. Εγώ της φερθηκα ιπποτικά και δεν το εκτιμησε.
Kappa

20ή μέρα που το μήνυμά μου στο μεσιντζερ παραμένει αδιάβαστο. Τα μέιλ τα έχει διαβάσει. Ας το ανοίξει έστω! Ούτε καν στο διαβάστηκε δεν με άφησε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 30 Ιούλ 2023, 17:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Τύπε, ρώτα τον χρήστη Ταντρίδη. Είναι σε παρόμοια φάση και το χειρίζεται εξαιρετικά εδώ και χρόνια.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Kappa

Feindflug έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 17:55 Τύπε, ρώτα τον χρήστη Ταντρίδη. Είναι σε παρόμοια φάση και το χειρίζεται εξαιρετικά εδώ και χρόνια.
Ποιος είναι αυτος; Πες του να ερθει στο νήμα.

Έστω να ανοίξει το μήνυμα ρε παιδιά. Δηλαδή τι θα την πειραζε να το ανοίξει;
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Kappa έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 12:52 Πιστεύετε ότι έχω αναπτύξει εμμονή;
Αυτο δεν θελω να το ξαναπεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 30 Ιούλ 2023, 18:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Feindflug έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 17:55 Τύπε, ρώτα τον χρήστη Ταντρίδη. Είναι σε παρόμοια φάση και το χειρίζεται εξαιρετικά εδώ και χρόνια.
:smt005:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

Bazoomba έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 18:51
Kappa έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 12:52 Πιστεύετε ότι έχω αναπτύξει εμμονή;
Αυτο δεν θελω να το ξαναπεις.
🤣
Kappa

Επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι είναι επιφανειακοι και δεν αναπτύσσουν βαθιά συναισθήματα, σημαίνει πως όλο αυτό είναι μια παθολογια; Αραγε η δική της συμπεριφορά, η αδιάλειπτη ανάγκη για ραντεβού, η μανία με την οποία βγάζει ανθρώπους από τη ζωή της είναι πιο φυσιολογική;

Με συγχωρείτε αλλά δεν θεωρώ αναλωσιμους τους ανθρωπους που επιλεγω. Και σε αυτήν παραχωρησα μεγάλο μέρος από το χρόνο μου και το μυαλό μου.

Πλέον θα έλεγα πως έχω αποδεχτεί την κατάσταση ωστόσο. Δεν τρέφω ελπίδες, παρά μόνο αποσπασματικες εκλάμψεις ρομαντισμου, απατηλες φαντασιωσεις πως θα τη βρω μια μέρα στο κατώφλι μου, ασυναρτητα ονειρα συναφειας από τα οποία ξυπνάω αναστατωμενος σε μια σαθρη πραγματικοτητα που επαναλαμβανει τη διαψευση των γεγονότων.

Ελπίζω βέβαια να ανοίξει έστω το μήνυμα. Να αβαθμιστω στο "διαβαστηκε".
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

Kappa έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 19:18 Επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι είναι επιφανειακοι και δεν αναπτύσσουν βαθιά συναισθήματα, σημαίνει πως όλο αυτό είναι μια παθολογια; Αραγε η δική της συμπεριφορά, η αδιάλειπτη ανάγκη για ραντεβού, η μανία με την οποία βγάζει ανθρώπους από τη ζωή της είναι πιο φυσιολογική;

Με συγχωρείτε αλλά δεν θεωρώ αναλωσιμους τους ανθρωπους που επιλεγω. Και σε αυτήν παραχωρησα μεγάλο μέρος από το χρόνο μου και το μυαλό μου.

Πλέον θα έλεγα πως έχω αποδεχτεί την κατάσταση ωστόσο. Δεν τρέφω ελπίδες, παρά μόνο αποσπασματικες εκλάμψεις ρομαντισμου, απατηλες φαντασιωσεις πως θα τη βρω μια μέρα στο κατώφλι μου, ασυναρτητα ονειρα συναφειας από τα οποία ξυπνάω αναστατωμενος σε μια σαθρη πραγματικοτητα που επαναλαμβανει τη διαψευση των γεγονότων.

Ελπίζω βέβαια να ανοίξει έστω το μήνυμα. Να αβαθμιστω στο "διαβαστηκε".
:e045:

Έλα ρε Κάππα τώρα με στεναχώρησες. Βγες μια βόλτα να ξεχαστείς, άντε
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”