!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οπωροφαγειον θερινον
Re: Οπωροφαγειον θερινον
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πεπόνι με φέτα;vag_el έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 22:21 ¨Ολα τα φρούτα είναι αγαπημένα μου ,καθ΄ότι είμαι βετζετέριαν.
αλλά αν έπρεπε να επιλέξω ένα αυτό θα ήταν πεπόνι με τυρί φέτα
Πάντοτε έλεγα πως υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων, αυτοί που τρώνε καρπούζι με φέτα και οι φυσιολογικοί.
εσύ πηγές την ανωμαλία σε άλλο επίπεδο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Κι εγώ έτσι έλεγα (για το πεπόνι+φέτα)Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 00:30Πεπόνι με φέτα;vag_el έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 22:21 ¨Ολα τα φρούτα είναι αγαπημένα μου ,καθ΄ότι είμαι βετζετέριαν.
Πάντοτε έλεγα πως υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων, αυτοί που τρώνε καρπούζι με φέτα και οι φυσιολογικοί.
Για το καρπούζι+φέτα ε μάλλον είσαι ανωμαλιάρης δικέ μου, σπέρνει. Γενικά η φέτα σπέρνει, με όλα τελικά.
.
.
Eσύ την έλεγες αυτή τη φιλοσοφική κουβέντα?Κοίτα που έχουμε ανωτέρου επιπέδου Φιλοσόφους εδω μέσα .Μα τι συλλογισμός !!!!!! Κι έλεγα με νοιάζει ,δε με νοιάζει με νοιάζει δε με νοιάζει.Εχουν λίγη σκόνη τα παλαιότερα των υποδημάτων μουΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 00:30Πεπόνι με φέτα;vag_el έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 22:21 ¨Ολα τα φρούτα είναι αγαπημένα μου ,καθ΄ότι είμαι βετζετέριαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vag_el την 30 Ιούλ 2023, 00:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
δεν υπάρχουν πια καϊσια, μικρά μαλακά βελούδινα και μυρωδάταΑχθος Αρουρης έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 00:16 τι τρως βερικοκα του εμποριου, τι τρως χαρτοπετσετα
το ιδιο ειναι ............ πισμάν βερικοκα δηλ. βερικοκα
που τα αγοραζεις και μετα το μετανιωνεις ...............
μόνο πρώιμες άνοστες ποικιλίες με μεγάλο καρπό κυκλοφορούν
Έπρεπε να κάτσεις, να, δες τι κάνουμε τώρα.dna replication έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 00:33δεν υπάρχουν πια καϊσια, μικρά μαλακά βελούδινα και μυρωδάταΑχθος Αρουρης έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 00:16 τι τρως βερικοκα του εμποριου, τι τρως χαρτοπετσετα
.
.
- dna replication
καρπούζ + πεϊνίρ στην τουρκία έιναι επίσημο πιάτοsys3x έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 00:33 Για το καρπούζι+φέτα ε μάλλον είσαι ανωμαλιάρης δικέ μου, σπέρνει. Γενικά η φέτα σπέρνει, με όλα τελικά.
![]()

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Και όμως. Υπάρχουν.dna replication έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 00:33δεν υπάρχουν πια καϊσια, μικρά μαλακά βελούδινα και μυρωδάταΑχθος Αρουρης έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 00:16 τι τρως βερικοκα του εμποριου, τι τρως χαρτοπετσετα
Το βερίκοκο είναι ίσως το αγαπημένο μου...αλλά η πιθανότητα να πετύχεις καλό είναι περίπου 1/20.
Αντιθέτως το ροδάκινο σπανίως είναι μάπα, αν κ στην τελειότητα του δεν φτάνει το τέλειο βερίκοκο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- dna replication
δεν θα άντεχα , θα πέσω για ύπνο
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
dna replication έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 00:37καρπούζ + πεϊνίρ στην τουρκία έιναι επίσημο πιάτοsys3x έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 00:33 Για το καρπούζι+φέτα ε μάλλον είσαι ανωμαλιάρης δικέ μου, σπέρνει. Γενικά η φέτα σπέρνει, με όλα τελικά.
![]()
![]()
Τα φύλλα είναι δυόσμος;;;;!
Γιατί, μπορεί να φαγωθεί και χωρίς φέτα ή (καλύτερα ακόμη) γίδινο τυρί, το καρπούζι;
- dna replication
γενικά η πρωιμότητα μας έχει καταστρέψει, η μανία των αλυσιδων SM να φέρουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στα ράφια ανθεκτικά, άγουρα, και άνοστα φρούταΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 00:37Και όμως. Υπάρχουν.dna replication έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 00:33δεν υπάρχουν πια καϊσια, μικρά μαλακά βελούδινα και μυρωδάταΑχθος Αρουρης έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 00:16 τι τρως βερικοκα του εμποριου, τι τρως χαρτοπετσετα
Το βερίκοκο είναι ίσως το αγαπημένο μου...αλλά η πιθανότητα να πετύχεις καλό είναι περίπου 1/20.
Αντιθέτως το ροδάκινο σπανίως είναι μάπα, αν κ στην τελειότητα του δεν φτάνει το τέλειο βερίκοκο.
τα πρωιμα ροδάκινα μπορούν επίσης να είναι μάπα, διαλέγουμε αυτά που έχουν ραβδώσεις τύπου ζέβρας
τα λευκοσαρκα και οι δορυφόροι τα σπάνε
καϊσι μόνο μετα τις 10 Ιουλίου, μικρός καρπός αρωματικός με κοκινωπές ανταυγειες και ενίοτε μικρά στίγματα και εξογκώματα αντιληπτά δια της αφής στον βελούδινο κατα τα άλλα καρπό
- dna replication
ακραίο αυτό με το δυόσμο, δε συμφωνώΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 00:39dna replication έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 00:37καρπούζ + πεϊνίρ στην τουρκία έιναι επίσημο πιάτοsys3x έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 00:33 Για το καρπούζι+φέτα ε μάλλον είσαι ανωμαλιάρης δικέ μου, σπέρνει. Γενικά η φέτα σπέρνει, με όλα τελικά.
![]()
![]()
Τα φύλλα είναι δυόσμος;;;;!![]()
https://www.google.com/search?client=fi ... puz+peynir&
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Εφκιασα δημοψήφισμα για να μαζέψουμε τους ανωμαλους σε στρατόπεδα αναμόρφωσης.Maspoli έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 00:41 Γιατί, μπορεί να φαγωθεί και χωρίς φέτα ή (καλύτερα ακόμη) γίδινο τυρί, το καρπούζι;
viewtopic.php?f=26&t=49221
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Για να βρεθούν πλέον φρούτα νόστιμα και θρεπτικά θα πρέπει να αφιερώσει κάποιος πολύ χρόνο και κόπο για να τα βρει.
Τα υβρίδια που έχουν κυριαρχήσει παντού είναι σαν το ρουτισμό ένα πράμα.
Τα υβρίδια που έχουν κυριαρχήσει παντού είναι σαν το ρουτισμό ένα πράμα.