ναι εγώ συμφωνώ. Να είναι όμως κάτι αντίστοιχο με τον στρατό που κάναμε εμείς το μπουρδέλο που θα πάνε, να μαθαίνουν να μαγειρεύουν, να στρώνουν κρεβάτια, να κάνουν τα νύχια τους, τέτοια πράγματα, κατασκήνωση.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:38 Εγω λεω οτι αν η πορνεια ειναι βιασμος τοτε και η στρατιωτικη θητεια ειναι δουλεια. Αν η στρατιωτικη θητεια δεν ειναι δουλεια, ουτε η πορνεια ειναι βιασμος. Επομενως γιατι να μην υποχρεωνονται οι γυναικες να υπηρετησουν θητεια ως πορνες σε οικους ανοχης;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η οικονομικη κριση χτυπησε σκληρα τις πορνες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Η οικονομικη κριση χτυπησε σκληρα τις πορνες
Τι υποχρεωτικό σεμινάριο να μου κάνουν εμένα ρε; Άμα ο άνθρωπος είναι μπουρδελιάρης δεν αλλάζει.plouf έγραψε: 29 Οκτ 2018, 22:58blackpaint έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:13κανε παραθεσεις πλζ να βλεπω οτι γραφεις σε μενα
η προταση μου ειναι πληρης απαγορευση της πορνειας με σοβαρες ποινες σε προαγωγους, γερα προστιμα και υποχρεωτικα σεμιναρια σε πελατες αλλα χωρις καμια διωξη σε πορνες. Το σουηδικο μοντελο δηλαδη.![]()
Και διαπομπευση πορνοπελατων καθως και χημικο ευνουχισμο θα προσθετα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Οκ, αυτό είναι το επιχείρημα "ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο ... " και είναι valid. Ναι έχω δει, ευτυχώς περιορισμένα και λέω ευτυχώς γιατί δε μου καλλιεργήθηκαν τα λάθος στερεότυπα για τη σεξουαλικότητα που καλλιεργούνται μέσα από τέτοιες ταινίες και μόνο κακό μπορούν να κάνουν σε μία σχέση.Otto Weininger έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:21Έχεις δει τσόντες, τον έχεις παίξει με αυτές, έχεις κάποιες συγκεκριμένες κατηγορίες που κάνεις search κλπ.
Θα ήθελες η κόρη σου να γίνει πορνοστάρ; Θα παντρευοσουν πορνοστάρ;
Και όχι καμία τριτοτερτατη, από αυτές τις κουκλαρες που παίζουν και σε ακριβές παραγωγές κλπ.
Και δεν είναι κάτι που το θεωρώ "ευγενή" ή έστω φυσιολογική δραστηριότητα, ώστε π.χ. να το έχω ως θέμα συζήτησης με φίλους. Και εννοείται ότι δε θα ήθελα κανένα θηλυκό μέλος της οικογένειας μου να κάνει κάτι τέτοιο. Ούτε θα ένιωθα άνετα, ούτε θα το επικροτούσα. Εγώ όμως έτσι κι αλλιώς δε δήλωσα ούτε υπέρ της πορνείας (όπου δεν έχω πάει ποτέ) ούτε υπέρ του πορνό (αν και έχω δει).
Τέλος υπάρχει ειδοποιός διαφορά μεταξύ ταινίας, όπου η συναίνεση των "ηθοποιών" είναι σχεδόν δεδομένη και ο θεατής έχει συνείδηση ότι βλέπει ένα προϊόν φαντασίας, το οποίο έχει σενάριο, σκηνοθεσία, υποκριτική κλπ και μεταξύ των υπηρεσιών πορνείας. Εκεί εμπλέκονται ολόκληρα κυκλώματα, ως δραστηριότητα είναι κυρίως παράνομη και υπάρχει δεδομένα εκμετάλλευση ανθρώπων. Χώρια οι απειλές για την υγεία και το ψεύτικο της όλης διαδικασίας που εμένα με ξενερώνει. Αν δεν είχα γυναίκα, καλύτερα αποχή μέχρι να βρω παρά αυτή η κατάντια.
σε πειράζω, άρα παλιά το είχες το πρόβλημα, μετά το έλυσες
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Παιδιά για τις πουτάνες μιλάμε, μην το χαλάτε με συναισθήματα.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γιατί ρε κι αυτές καλές είναι; Το άλλο που λες για τις κόρεςOtto Weininger έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:21Έχεις δει τσόντες, τον έχεις παίξει με αυτές, έχεις κάποιες συγκεκριμένες κατηγορίες που κάνεις search κλπ.Jack Shephard έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:17 Το 100% των ανδρών έχει δει πορνό. Πες ολοκληρωμένο ότι θες να πεις.
Και όχι καμία τριτοτερτατη, από αυτές τις κουκλαρες που παίζουν και σε ακριβές παραγωγές κλπ.
-
Ορέστης 35
Εμενα ενας θειος μου ειχε παει για μασαζ σε ενα μαγαζι που πηγαινουν αθλητες και χωρις να το περιμενει η μασεζ του εκανε μαλαξεις και στο οργανο. Ηταν το απροσδοκητο της επαφης που τον εκανε να το ευχαριστηθει περισσοτερο.Πάνας έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:33Σε καλό μαγαζί, σε στούντιο στη κάτω Κηφισιά. Και μάλιστα δεν έκανα μόνο μια προσπάθεια. Αργότερα βρήκα γκόμενα. Εκεί μου έφυγε και η υπόνοια της ανικανότητας.Otto Weininger έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:31Προφανώς. Απορώ και που πήγες.Πάνας έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:23 Δεν το είχα αυτό το πρόβλημα μικρός, μετά μου δημιουργήθηκε. Το ανακάλυψα όταν χώρισα και πήγα να πηδήξω σε οίκο ανοχής και δεν μπορούσα να τελειώσω. Μιλάμε για 37 χρονών.
Πόσα έδωσες;Ορέστης 35 έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:53
Εμενα ενας θειος μου ειχε παει για μασαζ σε ενα μαγαζι που πηγαινουν αθλητες και χωρις να το περιμενει η μασεζ του εκανε μαλαξεις και στο οργανο. Ηταν το απροσδοκητο της επαφης που τον εκανε να το ευχαριστηθει περισσοτερο.
brb και tyt έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:46 Παιδιά για τις πουτάνες μιλάμε, μην το χαλάτε με συναισθήματα.![]()

.
Τί γίνεται ρέ ..... θα καταγήσουνε καί τίς πουτανέλλες ;;;
Αυτό πού λέγανε ότι ..... σέ λίγα χρόνια ..... θά γαμάμε μέ κουπόνια .....τί έγινε ;;;
Πάντως τά κορίτσια πού τσοντάρουν ..... δέν πιστεύω ότι υποχρεώνονται ..... από ταίς συνθήκες .....
Οσο καί νά ήθελαν νά κρυφτούν ..... η χαρά τούς περισσεύει .....
Η γελοιογραφία τέλεια .....
.
Τί γίνεται ρέ ..... θα καταγήσουνε καί τίς πουτανέλλες ;;;
Αυτό πού λέγανε ότι ..... σέ λίγα χρόνια ..... θά γαμάμε μέ κουπόνια .....τί έγινε ;;;
Πάντως τά κορίτσια πού τσοντάρουν ..... δέν πιστεύω ότι υποχρεώνονται ..... από ταίς συνθήκες .....
Οσο καί νά ήθελαν νά κρυφτούν ..... η χαρά τούς περισσεύει .....
Η γελοιογραφία τέλεια .....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Otto Weininger
Ναι απλά η πορνεία, δεν είναι μόνο τα φτηνά μπουρδελα σε παραγκουπολεις.Jack Shephard έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:44Οκ, αυτό είναι το επιχείρημα "ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο ... " και είναι valid. Ναι έχω δει, ευτυχώς περιορισμένα και λέω ευτυχώς γιατί δε μου καλλιεργήθηκαν τα λάθος στερεότυπα για τη σεξουαλικότητα που καλλιεργούνται μέσα από τέτοιες ταινίες και μόνο κακό μπορούν να κάνουν σε μία σχέση.Otto Weininger έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:21Έχεις δει τσόντες, τον έχεις παίξει με αυτές, έχεις κάποιες συγκεκριμένες κατηγορίες που κάνεις search κλπ.
Και δεν είναι κάτι που το θεωρώ "ευγενή" ή έστω φυσιολογική δραστηριότητα, ώστε π.χ. να το έχω ως θέμα συζήτησης με φίλους. Και εννοείται ότι δε θα ήθελα κανένα θηλυκό μέλος της οικογένειας μου να κάνει κάτι τέτοιο. Ούτε θα ένιωθα άνετα, ούτε θα το επικροτούσα. Εγώ όμως έτσι κι αλλιώς δε δήλωσα ούτε υπέρ της πορνείας (όπου δεν έχω πάει ποτέ) ούτε υπέρ του πορνό (αν και έχω δει).
Τέλος υπάρχει ειδοποιός διαφορά μεταξύ ταινίας, όπου η συναίνεση των "ηθοποιών" είναι σχεδόν δεδομένη και ο θεατής έχει συνείδηση ότι βλέπει ένα προϊόν φαντασίας, το οποίο έχει σενάριο, σκηνοθεσία, υποκριτική κλπ και μεταξύ των υπηρεσιών πορνείας. Εκεί εμπλέκονται ολόκληρα κυκλώματα, ως δραστηριότητα είναι κυρίως παράνομη και υπάρχει δεδομένα εκμετάλλευση ανθρώπων. Χώρια οι απειλές για την υγεία και το ψεύτικο της όλης διαδικασίας που εμένα με ξενερώνει. Αν δεν είχα γυναίκα, καλύτερα αποχή μέχρι να βρω παρά αυτή η κατάντια.
Και δεν είναι καθόλου κατάντια. Ή μάλλον είναι σε κάποιες περιπτώσεις. Και σε άλλες όχι.
Ανάλογα την τσέπη έρχονται και οι επιλογές. Άλλο να πας με 10 ευρώ σε παρακμιακό μπουρδελο και εντελώς άλλο να δώσεις 500-600-1000 ή δεν ξέρω και γω πόσα για μια δύο ώρες.
Άσε που είναι και θέμα οπτικής. Εγώ ας πούμε αν ήθελα να κάνω σεξ ντε και καλά το Σάββατο το βράδυ, θεωρώ απείρως πιο ηθικό να φέρω μια ακριβοπληρωμένη και πλήρως συνειδητοποιημένη βίζιτα, παρά να στείλω μήνυμα στην Χ κοπέλα που ξέρω ότι με θέλει και να εκμεταλλευτώ καταστάσεις πουλώντας πρόλογο και μετά που σε ξέρω που σε είδα.
Τέλος πάντων δεν είναι όλα ασπρο μαύρο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Η γελοιογραφία αυτή είναι από τις αγαπημένες μου, έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές αυτή την ατάκα. 
the end
-
Ορέστης 35
Ειναι και κομματι του ελληνικου πολιτισμου οι ιεροδουλες και οι εταιρες. Ο Περικλης παντρευτηκε την πιο ξακουστη εταιρα.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Κι η άλλη του Ιουστινιανού η πώς τη λέγανε ήταν.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Οκτ 2018, 00:27 Ειναι και κομματι του ελληνικου πολιτισμου οι ιεροδουλες και οι εταιρες. Ο Περικλης παντρευτηκε την πιο ξακουστη εταιρα.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Δεν ξέρω αν λύθηκε, δεν έχω ξαναπάει. Γενικά δεν ήμουν ποτέ φαν των οίκων ανοχής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 30 Οκτ 2018, 00:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 1211 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Naranjita
-