Η εφημερίδα θα τιμωρηθεί για τις φωτο;hades έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 15:30 Μακάρι να ήταν αυτά που έκανα την έκρηξη
https://twitter.com/e_amyna/status/1684897128370540545
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
- Λίνο Βεντούρα
Re: Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ίσως η κατασκευής της αντιπυρικής δόθηκε σε εργολάβο. Αυτός έκανε το 1% της δουλειάς και χρέωσε το 200%. Έπεσε χαρτζιλίκι και μπήκαν οι υπογραφές ότι όλα έγιναν σωστά...taliban έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 13:34Υδράργυρος έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 13:21Η γυναίκα μου όταν άκουσε για τη φωτια μου είπε εκεί είναι και η 111, θα έχουμε ιστορίες. Της είπα άντε ρε δε γίνεται με τίποτα. Έχουν αντιπυρικές ζώνες, τα χόρτα κομμένα, δεν πάει η φωτιά με τίποτα εκεί. Είχα κάνει στα μέσα της δεκαετίας του 90 21 μήνες σε 4 μονάδες της αεροπορίας, και είχα πολύ καλά στο μυαλό μου την εικόνα που είχες και συ. Τότε οι μονάδες είχαν και δικά τους μηχανήματα και προσωπικό και τον ιούνιο είχε τελειώσει το ξεχορτάριασμα και οι αντιπυρικές ζώνες. Τώρα μπορει και να τα δίνουν εργολαβίες έξω, υπόθεση κάνω, δε θα μάθουμε ποτέ.stergiosbik έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 12:44
Tο 2011 αν δεν με απατά η μνήμη μου,καλοκαίρι.
Και όχι μόνο μια μέρα.
Και τα πυρομαχικά είναι κλεισμένα σε κατασκευές από μπετό και από πάνω έχουν και χώμα.
Τρομερά δύσκολο να φτάσει φωτιά.
Τι να άλλαξε από τότε δηλαδή;
Αλλά για να πάρουν φωτιά τα πυρομαχικά σημαίνει οτι κάτι έχει αλλάξει. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Προφανώς δεν είχαν γίνει αντιπυρικές ζώνες. Ποιός ξέρει για πόσα χρόνια. Και επιχειρησιακά είναι η σημαντικότερη πτέρυγα στην Ελλάδα.
Αυτές οι αποθήκες είναι πιστοποιημενες κατά πρότυπα ΝΑΤΟ με κανονικές αντιπυρικές και όλα τα σχετικά.
Είτε έγινε κάποια χοντρή μαλάκια είτε κάτι άλλο.
Γράφουν ότι είχε γίνει επιθεώρηση μια βδομάδα πριν δεν ξέρω αν ισχύει.
Ελλάδα 2.0
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
αν (στο μυαλο σου) οι διακοπες σε κοτερο ειναι σοβαροτερος λογος παραιτησης απ το να τα κανεις πουτανα ολα σε υγεια παιδεια εργασιακα ασφαλιστικο, εθνικα, τι να σου πω? μεχρι οπου του κοβει του καθενος..
ααα, ο κουλης στο λοκνταουν πηγε μοτοκρος και παρτυ στην ικαρια.
τι λες? επρεπε να παραιτηθει οπως ο τζονσον?
Εσύ θα του το πεις, αυτός θα το ακούσει;Isildur έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 15:09![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(Θα του το πω να ξες. Δεν έχεις καταλάβει τι ρουφιάνος είμαι, όταν το θέλω. Ρώτα τον χαρχάλατα να σου πει...)
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ποια γκάφα; Σχεδιασμένο ήτανε για να γίνουν οι προσλήψεις στην αστυνομία από το παράθυροΑρίστος έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 15:31 Ο Μηταρακης ετσι κι αλλιως ηταν υπ' ατμον γιατι ο Κουλης ειχε τσαντιστει πολυ με την γκαφα του για την αστυνομια στα Πανεπιστημια, με την πρωτη ευκαιρια θα τον σουταρε και η ευκαιρια ηρθε γρηγορα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Καλά κι εσύ τώρα, μη γίνεσαι τόσο σχληρός κι ανάλγητος με την κυβέρνηση, θα σχιστεί τπτ.Isildur έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 15:19Σωστό και λογικό, μετά το (επίσης λογικό) κράξιμο που έφαγε για τις βόλτες με το κότερο.πήζον bot έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 15:13 επομενος αυτοφωρακιας παρακαλω..
https://twitter.com/documentonews/statu ... 9656834048
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Frappezitis
Μια ευλογη απορια: Η στρατιωτική ηγεσία παραμένει στην θέση της, ενώ είναι ημέρα Παρασκευή;
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Otto Weininger
Είσαι κάθε μέρα βλάκας ή παίρνεις και κάνα ρεπο;Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 14:43Βλακείες αναπαράγεις.
https://www.fireservice.gr/el/stoicheia-symbanton
2008: 11908
2010: 8179
2012: 10263
2014: 6834
2016: 10263
2018: 8006
2020: 11799
Είναι από 19 έως και τις 33 τη μέρα. Και αυτές αφορούν όλο το χρόνο. Το 66 την ημέρα το καλοκαίρι δεν είναι κάτι σπάνιο. Εκτός αν πιστεύεις ότι οι αγροτοδασικές εκτάσεις δεν έχουν Γκαουσιανή κατανομή. Οπότε θα σε αφήσω διότι δεν έχω χρόνο να εξηγώ τα απλά και βασικά.
Αλήθεια αυτοί οι λογαριασμοί ανήκουν σε πραγματικά πρόσωπα ή είναι σαν τους δημοσιογράφους του protagon;
Let them make the first mistake. We make the last move.
hades έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 15:30 Μακάρι να ήταν αυτά που έκανα την έκρηξη
Έλα ρε! Μετά τη φωτιά τι περιμένανε να βρούνε; ζούγκλα;ο δε χώρος του στρατοπέδου φαίνεται πλήρως αποψιλωμένος
Παραίτηση υπουργού ένα μήνα μετά την εκλογή της κυβερνησης. Θυμάστε εάν έχει γίνει στο παρελθόν?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Otto Weininger
Δηλαδή στην φωτο δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι τα καμένα και ποια τα κουρεμενα ;vatraxos έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 15:57hades έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 15:30 Μακάρι να ήταν αυτά που έκανα την έκρηξη
https://twitter.com/e_amyna/status/1684897128370540545Έλα ρε! Μετά τη φωτιά τι περιμένανε να βρούνε; ζούγκλα;ο δε χώρος του στρατοπέδου φαίνεται πλήρως αποψιλωμένος
Let them make the first mistake. We make the last move.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Παραίτηση Βερνικου νομίζω βδομάδες μετά τον διορισμό τους ως Υφυπουργού Ναυτιλίας αν θυμάμαι καλαzteo έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 16:12 Παραίτηση υπουργού ένα μήνα μετά την εκλογή της κυβερνησης. Θυμάστε εάν έχει γίνει στο παρελθόν?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
εδώ φαίνεται καλλίτεραhades έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 15:30 Μακάρι να ήταν αυτά που έκανα την έκρηξη
Spoiler

τεσπα, θα δουμε τι άλλο θα δούμε
tags @ isildur : λες?
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Ξεχωρίζω καμένες εγκαταστάσεις σε, υποτίθεται, αποψιλωμένη περίμετρο. Τηλεμεταφέρθηκε η φωτιά προφανώς. Ξεχωρίζω και δέντρα στις επόμενες φωτο που ανέβασε ο Orion22. Αλλά δε μπορώ να ξέρω σε τι απόσταση βρίσκονται με τη γωνία λήψης, δε βοηθάει.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 16:16 Δηλαδή στην φωτο δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι τα καμένα και ποια τα κουρεμενα ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-