!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
- Σαρακατσανος
Re: Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Τελικά τι κέτο και μαλακίες, η διατροφή του γύφτου είναι το μυστικό, φέτες είναι ο τύπος
Έχουμε και λέμε:
ΠΡΩΙΝΟ. Μία άμστελ κουτάκι και 4 τσιγάρα.
Μετά; Τι τρώνε ρε σεις αυτοί, ξέρουμε;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Λίνο Βεντούρα
Σκαντζόχοιρο ψητόChilloutbuddy έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 11:01Τελικά τι κέτο και μαλακίες, η διατροφή του γύφτου είναι το μυστικό, φέτες είναι ο τύπος
Έχουμε και λέμε:
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 11:14Σκαντζόχοιρο ψητόChilloutbuddy έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 11:01Τελικά τι κέτο και μαλακίες, η διατροφή του γύφτου είναι το μυστικό, φέτες είναι ο τύπος
Έχουμε και λέμε:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
Εμπεδοκλής
Ευελπιστώ να μην περιμένουν να πιάσει Αύγουστος και να κλείσουν το ενημερωτικό τους πρόγραμμα τα κανάλια ούτως ώστε να ανακοινώσουν νεκρούς στρατιωτικούς.Σαρακατσανος έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 10:59
Απο κατοικο της περιοχής
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1&sfnsn=mo
Από εκεί και πέρα, αυτές οι εικόνες δε βοηθούν στην κατεύθυνση, ότι δεν έσκασε και καμία σπουδαία αποθήκη. Πολύ φοβάμαι ότι, εκτός των πυρομαχικών, θα καταστράφηκαν από θραύσματα και επιχειρησικακά και μη αεροσκάφη.
Ψητό δεν έχω φάει, έχω φάει όμως κοκκινιστό και είναι λουκούμι.
Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε εμείς πώς θα γενούνε τα σκοτάδια φως;Ναύτης έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 08:53 Τον κάμπο, πωσταδιάλα κατάφεραν και τον άφησαν να γίνει παρανάλωμα, ειλικρινά δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Δεν είναι κι εύκολο.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 11:14Σκαντζόχοιρο ψητόChilloutbuddy έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 11:01Τελικά τι κέτο και μαλακίες, η διατροφή του γύφτου είναι το μυστικό, φέτες είναι ο τύπος
Έχουμε και λέμε:
Έλα ρε, μού θύμισες τώρα την σκηνή με τους νταλικιέρηδες στο Not the 9 o' clock news και τον Άτκινσον, που τρώγανε σάντουιτς σκαντζόχοιρους και πίνανε ορυκτέλαια.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Ναι, γράφε τέτοια, προβοκάτωρ, να δεις για πότε θα πάει, στο άψε-σβήσε, το νήμα στο Γράμμο και στο Βίτσι.
Το συγκεκριμένο, μόνο στο "άψε" θα πάει. Για το "σβήσε" δεν έχω ελπίδες μ' αυτά που γίνονται.Ναύτης έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 11:42Ναι, γράφε τέτοια, προβοκάτωρ, να δεις για πότε θα πάει, στο άψε-σβήσε, το νήμα στο Γράμμο και στο Βίτσι.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Να προσθέσουν τότε οι ιθύνοντες του πχώρουμ ένα smiley που να γράφει: "εκκενώστε!"Isildur έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 11:43Το συγκεκριμένο, μόνο στο "άψε" θα πάει. Για το "σβήσε" δεν έχω ελπίδες μ' αυτά που γίνονται.
Λοιπόν από δικούς μου ανθρώπους στην Αγχίαλο:
Μόλις τους ήρθε το μήνυμα από 112, καλέσαν στο ίδιο νούμερο και ενημερώσαν ότι δεν έχουν όχημα για να φύγουν και ότι έχουν ΑΜεΑ. Σε 6 λεπτά είχαν έρθει 2 περιπολικά και τους μετέφεραν στο σημείο συγκέντρωσης (S/M Γαλαξίας).
Μεταφέρθηκαν στη συνέχεια με λεοφωρείο στο συνεδριακό κέντρο όπου το ΑΜεΑ εξετάστηκε από γιατρό και επειδή δεν πήραν τα φάρμακά του, του χορήγησαν επί τόπου. Κατά το στάδιο της καταγραφής των κατοίκων προκειμένου να τους στείλουν σε ξενοδοχεία, ο ίδιος ο Μπέος είπε ότι δε θα πάνε σε ξενοδοχείο λόγω του ΑΜεΑ αλλά για να μείνουνε μαζί, θα τους στέλνανε σε σπίτι. Πράγματι πήγαν σε σπίτι, όπου ένα ασθενοφόρο παρέμεινε όλη τη νύχτα απ έξω. Τους έδωσαν νερά, σάντουιτς κλπ.
Μέσα στο συνεδριακό κέντρο υπήρχε απόλυτη οργάνωση, είχαν ήδη στηθεί ράντσα, κλιματιστικά κλπ. Όλη η διαδικασία ήταν άψογη.
Μόλις τους ήρθε το μήνυμα από 112, καλέσαν στο ίδιο νούμερο και ενημερώσαν ότι δεν έχουν όχημα για να φύγουν και ότι έχουν ΑΜεΑ. Σε 6 λεπτά είχαν έρθει 2 περιπολικά και τους μετέφεραν στο σημείο συγκέντρωσης (S/M Γαλαξίας).
Μεταφέρθηκαν στη συνέχεια με λεοφωρείο στο συνεδριακό κέντρο όπου το ΑΜεΑ εξετάστηκε από γιατρό και επειδή δεν πήραν τα φάρμακά του, του χορήγησαν επί τόπου. Κατά το στάδιο της καταγραφής των κατοίκων προκειμένου να τους στείλουν σε ξενοδοχεία, ο ίδιος ο Μπέος είπε ότι δε θα πάνε σε ξενοδοχείο λόγω του ΑΜεΑ αλλά για να μείνουνε μαζί, θα τους στέλνανε σε σπίτι. Πράγματι πήγαν σε σπίτι, όπου ένα ασθενοφόρο παρέμεινε όλη τη νύχτα απ έξω. Τους έδωσαν νερά, σάντουιτς κλπ.
Μέσα στο συνεδριακό κέντρο υπήρχε απόλυτη οργάνωση, είχαν ήδη στηθεί ράντσα, κλιματιστικά κλπ. Όλη η διαδικασία ήταν άψογη.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Πάντως έχοντας διαβάσει μερικές συνεντεύξεις από τουρίστες, πολλοί κατηγόρησαν τα ταξιδιωτικά τους πρακτορεία, αλλά δεν πέτυχα ακόμα κάποιον να κατηγόρησε Έλληνες για οτιδήποτε.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
stergiosbik
Επειδή έχω μπει στον χώρο αποθήκευσης πυρομαχικών της 110 ΠΜ,και μάλιστα καλοκαίρι,έχω να πω ότι ο χώρος γύρω γύρω ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ από χόρτα,θάμνους κλπ κλπ.
Φωτιά εκεί μέσα δεν περνάει με τίποτα.
Υποθέτω ότι αντίστοιχες προδιαγραφές έχουν όλοι οι χώροι αποθήκευσης πυρομαχικών της ΠΑ.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση που συνέβη ότι συνέβη.
Ή κάποια μαλακια έγινε ή κάτι άλλο παίζει.
Φωτιά εκεί μέσα δεν περνάει με τίποτα.
Υποθέτω ότι αντίστοιχες προδιαγραφές έχουν όλοι οι χώροι αποθήκευσης πυρομαχικών της ΠΑ.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση που συνέβη ότι συνέβη.
Ή κάποια μαλακια έγινε ή κάτι άλλο παίζει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 878 Απαντήσεις