!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
Re: Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
Στο στρατό ξεπατικώνεται το "χωράφι" κάθε τρεις και λίγο ακριβώς για τέτιους λόγους, σε όποιον φαίνεται λογικό μέρα μεσημέρι να μπουρλοτιάζουν τα πυρομαχικά και να μη μπορούν ούτε να φυγαδεύσουν τα F-16, εντάξει, μπορεί να μην ξαναψηφίσειGolden Age έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 00:17Κάνει μπαμ ότι υπήρχε οργανωμένος εμπρησμός φέτος. Δύο πυρκαγιές σε τουριστικά νησιά και μία κοντά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.vantono έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 23:25Αυτοι ειναι οι άμεσοι εμπρηστές. Και ναι, υπάρχουν. Αλλά για μένα ειναι μειοψηφία, σε συγκριση με τους εξ αμελείας.ST48410 έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 23:21
Οι ηλίθιοι, απρόσεκτοι, πυρομανείς, ψυχικά διαταραγμένοι, κλπ δεν αποκλείουν την ύπαρξη βαλτών.
Το "βαλτών" πως το εννοεις? Βαλτοί απο τον Σόρος?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Υδράργυρος
Αν τα είχαν παρατημένα, πρέπει να πέσουν κεφάλια. Είναι και αεροπορία, που δεν ξέρω πόσο καλή δουλειά κάνουν γενικά, στο ΣΥΠ πάντως τα προσέχουν πολύ όλα αυτά. Ή έστω, τα προσέχανε...Υδράργυρος έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 23:57Επρεπε απο το τελος της ανοιξης να ειναι ολα τα χορταρια κομμενα και να εχουν αντιπυρικες ζωνες.ST48410 έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 23:46Σωστά. Είχαν όλο το χρόνο οι υπεύθυνοι του στρατοπέδου να προετοιμαστούν. Τι περιμένουν; Εντολή του Δένδια και του Μητσοτάκη; Είναι δυνατόν να ξέρουν καν αυτοί οι δύο τι προβλέπεται σε περίπτωση που κινδυνεύουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις;Υδράργυρος έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 23:43 Η φωτια δεν ξεκινησε κοντα σε στρατιωτικες εγκαταστασεις. Ξεκινησε χτες απο το βελεστινο πολλα χιλιομετρα μακρια
Προφανως τα ειχανε παρατημενα. Στη σημαντικοτερη αεροπορικη βαση της ελλαδας.
Πρωτη φορα συμβαινει καλοκαιρινη πυρκαγια να καταστρεφει αποθηκες πυρομαχικων
Για καλοκαίρι δεν ξέρω, αλλά κάτι Χριστούγεννα πριν πολλά χρόνια, είχε μπουρλοτιάσει η Μαλακάσα. Και τότε ήταν πολύ ύποπτα τα πράγματα, όπως και τώρα νομίζω ότι είναι.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Πάντως πριν κατι ημέρες είχαν πιάσει ύποπτο εμπρηστή στη Μαλακάσα
Σήμερα, είχε φωτιά και η Τανάγρα
Σήμερα, είχε φωτιά και η Τανάγρα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ύποπτο θα ήταν αν η φωτιά ξεκινούσε από το στρατόπεδο. Η φωτιά ξεκίνησε 5-6 χιλιόμετρα μακριά στο Σέσκλο. Είχαν δλδ και χρόνο να πάρουν κάποια μέτρα για την προστασία των αποθηκών. Αλλά μάλλον μιλάμε για μεγάλη ανικανότητα.Isildur έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 00:42
Αν τα είχαν παρατημένα, πρέπει να πέσουν κεφάλια. Είναι και αεροπορία, που δεν ξέρω πόσο καλή δουλειά κάνουν γενικά, στο ΣΥΠ πάντως τα προσέχουν πολύ όλα αυτά. Ή έστω, τα προσέχανε...
Για καλοκαίρι δεν ξέρω, αλλά κάτι Χριστούγεννα πριν πολλά χρόνια, είχε μπουρλοτιάσει η Μαλακάσα. Και τότε ήταν πολύ ύποπτα τα πράγματα, όπως και τώρα νομίζω ότι είναι.
Είναι πολλά τα μέτωπα, πάρα πολλά και σε σύντομο διάστημα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ανικανότητας ή φυσιολογικής αδυναμίας που δεν μπορούν να τα αντιμετωπίσουν, αλλά κάτι πρέπει να γίνει χθες.
Δεν μπορώ να σου απαντήσω, δυστυχώς δεν την ξέρω τη μονάδα, δεν έχω ιδέα από το πόσο προετοιμασμένοι ήταν (εννοώ σε επίπεδο τακτικής αποψίλωσης και πυροπροστασίας), πόσο εύκολη θα ήταν η μεταφορά των εύφλεκτων υλικών που είπε κάποιος κλπ. Που, συνήθως δεν είναι καθόλου εύκολο φυσικά, ειδικά αν είναι μεγάλος ο όγκος τους.mao mao έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 00:52Ύποπτο θα ήταν αν η φωτιά ξεκινούσε από το στρατόπεδο. Η φωτιά ξεκίνησε 5-6 χιλιόμετρα μακριά στο Σέσκλο. Είχαν δλδ και χρόνο να πάρουν κάποια μέτρα για την προστασία των αποθηκών. Αλλά μάλλον μιλάμε για μεγάλη ανικανότητα.Isildur έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 00:42
Αν τα είχαν παρατημένα, πρέπει να πέσουν κεφάλια. Είναι και αεροπορία, που δεν ξέρω πόσο καλή δουλειά κάνουν γενικά, στο ΣΥΠ πάντως τα προσέχουν πολύ όλα αυτά. Ή έστω, τα προσέχανε...
ερωτηση !με ποσες σελιδες θα φανει η αιμοβορα αντιδραση μας για τα πυρινα γεγονοτα απο την ανοργανωσια
του κρατους
πειτε την αληθεια αρκουν 200 σελιδες ή να κατεβουμε σε πορεια με τα πλεκτα μας
του κρατους
πειτε την αληθεια αρκουν 200 σελιδες ή να κατεβουμε σε πορεια με τα πλεκτα μας
βρε συ με τρομαζεις τωρα ....Isildur έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 01:00
Δεν μπορώ να σου απαντήσω, δυστυχώς δεν την ξέρω τη μονάδα, δεν έχω ιδέα από το πόσο προετοιμασμένοι ήταν (εννοώ σε επίπεδο τακτικής αποψίλωσης και πυροπροστασίας), πόσο εύκολη θα ήταν η μεταφορά των εύφλεκτων υλικών που είπε κάποιος κλπ. Που, συνήθως δεν είναι καθόλου εύκολο φυσικά, ειδικά αν είναι μεγάλος ο όγκος τους.
Σας διαβάζω με ενδιαφέρον αλλά ας δούμε λίγο τι γίνεται και στον υπόλοιπο πλανήτη.
https://firms.modaps.eosdis.nasa.gov/ma ... 0.3,0.0,2z
Μπαρδόν;nemo έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 01:04βρε συ με τρομαζεις τωρα ....Isildur έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 01:00
Δεν μπορώ να σου απαντήσω, δυστυχώς δεν την ξέρω τη μονάδα, δεν έχω ιδέα από το πόσο προετοιμασμένοι ήταν (εννοώ σε επίπεδο τακτικής αποψίλωσης και πυροπροστασίας), πόσο εύκολη θα ήταν η μεταφορά των εύφλεκτων υλικών που είπε κάποιος κλπ. Που, συνήθως δεν είναι καθόλου εύκολο φυσικά, ειδικά αν είναι μεγάλος ο όγκος τους.
Της ποϋτάνας γίνεται, γενικά. Στη Μεσόγειο αυτήν τη στιγμή έχουμε πυρκαγιές και χιλιάδες εκτάρια καμένα σε 9 χώρες.gassim έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 01:06 Σας διαβάζω με ενδιαφέρον αλλά ας δούμε λίγο τι γίνεται και στον υπόλοιπο πλανήτη.
εκανες φανταρος; εκανες αποξήλωση; ουτε μια στο εκατομμυριο δεν επρεπε να συμβει αυτοIsildur έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 01:07Μπαρδόν;nemo έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 01:04βρε συ με τρομαζεις τωρα ....Isildur έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 01:00
Δεν μπορώ να σου απαντήσω, δυστυχώς δεν την ξέρω τη μονάδα, δεν έχω ιδέα από το πόσο προετοιμασμένοι ήταν (εννοώ σε επίπεδο τακτικής αποψίλωσης και πυροπροστασίας), πόσο εύκολη θα ήταν η μεταφορά των εύφλεκτων υλικών που είπε κάποιος κλπ. Που, συνήθως δεν είναι καθόλου εύκολο φυσικά, ειδικά αν είναι μεγάλος ο όγκος τους.![]()
κανονικα ο διοικητης θελει στρατοδικειο και ισοβια
Κάνουν χώρο για τους εξωγήινους που λένε στο Πεντάγωνο στην ΑμερικήIsildur έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 01:09Της ποϋτάνας γίνεται, γενικά. Στη Μεσόγειο αυτήν τη στιγμή έχουμε πυρκαγιές και χιλιάδες εκτάρια καμένα σε 9 χώρες.gassim έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 01:06 Σας διαβάζω με ενδιαφέρον αλλά ας δούμε λίγο τι γίνεται και στον υπόλοιπο πλανήτη.
Ο δικός μας ο ΠΘ θα είναι στις αφίξεις και θα κρατά το ταμπελάκι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 878 Απαντήσεις