Προ τριημέρου πάντως είχε επιθεωρηθεις η βάση και οιωαποθηκες πυρομαχικων από τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας και ευρέθησαν όλα καλώς.nemo έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 22:29και οι δυο αλλα την περισσοτερη ευθυνη την εχουν οι στρατιωτικοι και ειδικα ο διοικητης της μοναδαςkongrosian έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 22:24Ολα τα αεροδρόμια έχουν χωματουργικά μηχανήματα για να επιδιορθώνουν τρύπες και ζημιές σε περίπτωση πολέμου. Αλλα απο ο,τι φαίνεται δεν χρησιμοποιουνται σε περίοδο ειρήνης για πρόληψη φωτιας. Φταίει ο Κουλης ή η νοοτροπία του κακού ΔΥ, που είναι οι στρατιωτικοί; Ποιος ξέρει;
![]()
αν δεν μπορεσε να προστατεψει την μοναδα απο μια φωτια που την εβλεπε απο χθες
φαντασου ποσο αχρηστος ειναι ..αυτοι μαλλον παιρνουν τις προαγωγες απο τις βαθιες υποκλίσεις
προς στο συστημα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Dwarven Blacksmith
Μέχρι να καουν, προλαβαίνουμε να ανακοινώσουμε ότι τα δίνουμε στο Ζελένσκι. Να πάρουμε κανένα good boy point τουλάχιστον.
- kongrosian
Φαντάζομαι, ηπιε ενα φρεντο με τον διοικητή, τα ειπανε, και στο τέλος του θυμησανε να βάλει μια υπογραφή στο βιβλίο επιθεώρησηςGeorge_V έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 22:32Προ τριημέρου πάντως είχε επιθεωρηθεις η βάση και οιωαποθηκες πυρομαχικων από τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας και ευρέθησαν όλα καλώς.nemo έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 22:29και οι δυο αλλα την περισσοτερη ευθυνη την εχουν οι στρατιωτικοι και ειδικα ο διοικητης της μοναδαςkongrosian έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 22:24Ολα τα αεροδρόμια έχουν χωματουργικά μηχανήματα για να επιδιορθώνουν τρύπες και ζημιές σε περίπτωση πολέμου. Αλλα απο ο,τι φαίνεται δεν χρησιμοποιουνται σε περίοδο ειρήνης για πρόληψη φωτιας. Φταίει ο Κουλης ή η νοοτροπία του κακού ΔΥ, που είναι οι στρατιωτικοί; Ποιος ξέρει;
![]()
φαντασου ποσο αχρηστος ειναι ..αυτοι μαλλον παιρνουν τις προαγωγες απο τις βαθιες υποκλίσεις
προς στο συστημα
Συνεπως γιατι τα βγαλαν εξω ? Αρπαξαν οξεια κλιματικη αλλαγη απο το κυμα που ηρθεGeorge_V έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 22:32Προ τριημέρου πάντως είχε επιθεωρηθεις η βάση και οιωαποθηκες πυρομαχικων από τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας και ευρέθησαν όλα καλώς.nemo έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 22:29και οι δυο αλλα την περισσοτερη ευθυνη την εχουν οι στρατιωτικοι και ειδικα ο διοικητης της μοναδαςkongrosian έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 22:24Ολα τα αεροδρόμια έχουν χωματουργικά μηχανήματα για να επιδιορθώνουν τρύπες και ζημιές σε περίπτωση πολέμου. Αλλα απο ο,τι φαίνεται δεν χρησιμοποιουνται σε περίοδο ειρήνης για πρόληψη φωτιας. Φταίει ο Κουλης ή η νοοτροπία του κακού ΔΥ, που είναι οι στρατιωτικοί; Ποιος ξέρει;
![]()
προς στο συστημα
Δουλευομαστε μαλλον
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- Frappezitis
Yποτιθεται ότι αποθήκες πυρομαχικών του στρατού,έχουν τέλεια αντιπυρική προστασία.....
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Frappezitis
- kongrosian
- kongrosian
Έχουν πάρει φωτιά και τα πληκτρολόγια λέμε. Τι ζούμε.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αν είχε σκάσει αποθήκη θα το έπαιζαν μέχρι και τα κανάλια που τώρα δείχνουν οτιδήποτε άλλο. Δεν ήταν από αποθήκη οι μικρές εκρήξεις πριν.Frappezitis έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 22:40 Yποτιθεται ότι αποθήκες πυρομαχικών του στρατού,έχουν τέλεια αντιπυρική προστασία.....
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Μα έγινε.ST48410 έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 21:48 Πρέπει να γίνει κάτι δραστικά καλύτερο σε επίπεδο προετοιμασίας. Να μη μπορεί να βάζει φωτιά ο τυχαίος εμπρηστής (βαλτός ή σαλεμένος).
Η κυβέρνηση των αρίστων, απαγόρευσε την κυκλοφορία του κόσμου στα δάση, για να μπορούν πιο άνετα να τα κάψουν οι εμπρηστές.
Αρέστηκε με τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας επί κόβιντ και τώρα τις συνεχίζει με τις φωτιές.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αυτό σαν μέτρο ήταν σωστό κατά τη γνώμη μου. Απλά όχι αρκετό. Εδώ οι άλλοι οι περίεργοι στην Πίνδο σήμερα πήγαν και κατασκήνωσαν και άναψαν φωτιά μέσα στο βουνό.vagabondo έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 23:01Μα έγινε.ST48410 έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 21:48 Πρέπει να γίνει κάτι δραστικά καλύτερο σε επίπεδο προετοιμασίας. Να μη μπορεί να βάζει φωτιά ο τυχαίος εμπρηστής (βαλτός ή σαλεμένος).
Η κυβέρνηση των αρίστων, απαγόρευσε την κυκλοφορία του κόσμου στα δάση, για να μπορούν πιο άνετα να τα κάψουν οι εμπρηστές.
Αρέστηκε με τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας επί κόβιντ και τώρα τις συνεχίζει με τις φωτιές.
- Frappezitis
Βόλος – ΚΚΕ: Η περιοχή της χθεσινής πυρκαγιάς έχει αδειοδοτηθεί για ανεμογεννήτριες

https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-st ... 81aE5rUm-o

https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-st ... 81aE5rUm-o
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Παλαιοελλαδίτης
Τα νέα του Internet Explorer ; 
Τι τσίρκο κυβέρνηση έχουμε.
Μπράβο Έλληνα.
Μπράβο Έλληνα.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καμία εντυύπωση δεν μου κανει. Εχω γραψει χιλιαδες φορες εδω μεσα ποιοι ειναι οι πραγματικοί εμπρηστές. Οσοι το αποδίδουν σε τουρκους ή λαθρο πραχτορες κτλ, ας το κανουν.ST48410 έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 23:03Αυτό σαν μέτρο ήταν σωστό κατά τη γνώμη μου. Απλά όχι αρκετό. Εδώ οι άλλοι οι περίεργοι στην Πίνδο σήμερα πήγαν και κατασκήνωσαν και άναψαν φωτιά μέσα στο βουνό.vagabondo έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 23:01Μα έγινε.ST48410 έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 21:48 Πρέπει να γίνει κάτι δραστικά καλύτερο σε επίπεδο προετοιμασίας. Να μη μπορεί να βάζει φωτιά ο τυχαίος εμπρηστής (βαλτός ή σαλεμένος).
Τους τρομάζει φαινεται, η ιδέα του εμπρηστή της διπλανής πόρτας. Του διπλανού μαλάκα στο φανάρι κτλ. Θέλουν να νομιζουν οτι ο εμπρηστης ειναι ενα μη ανθρωπινο τερας με γαμψά νυχια που πετάει σπιθες.
Καλό ειναι αυτο, βοηθάει ψυχολογικά. Αποτινάσσει εμμέσως και την ευθύνη απο πάνω μας. Σκέφτομαι να αρχισω κι εγω να το πιστευω, γιατι βαριέμαι να ξεχορταριάζω τα ξερα απο την αυλη μου και γουσταρω πυροτεχνηματα στο γαμο μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 878 Απαντήσεις