!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ταινία Barbie
- Dwarven Blacksmith
Re: Ταινία Barbie
Δεν υπάρχεις ταινία χωρίς πολιτικά μηνύματα, είναι αδύνατον να παραχθεί κάτι τέτοιο.
έλα ρε φίλε! Έβγαλε επιτέλους γένια ο Μπεν;AlienWay έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 10:38Αφού δεν αρέσει σε αυτόν, σημαίνει ότι πραγματικά αξίζει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 00:53 https://twitter.com/benshapiro/status/1 ... 8607171584
- Dwarven Blacksmith
Βγήκε παρεπιπτόντως. Δεν θα το δω βέβαια γιατί δε θέλω σποιλερς.
Καθόλου δεν χάσαμε. Πολύ ταιριαστή στο ρόλο η Ρόμπι. Αφού αποφύγαμε την Amy Schumer, είμαστε κερδισμένοι.enaon έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 18:27 πολυ καλό μοιαζει τελικα.
καλα τα λες, εμείς παιζουμε δίκαια, οκ εχει ατζεντα, οκ ειναι ροζ, οκ μοιαζει σουπερ λουλουδικο, αλλα βαλανε την Ρομπιν να παιζει. Τι να κάνουμε, χασαμε.AlienWay έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 11:04 Από εκεί και πέρα, barbie λέγεται, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι υπάγεται στην ατζέντα. Δηλαδή αν δεν υπαγόταν στην ατζέντα μια ταινία που αφορά τη barbie, αυτό θα σήμαινε προδοσία προς το κοινό και τον σκοπό της "κοριτσίστικης" φιλοσοφίας.
Προσωπικά θα δω την ταινία με ανοιχτό μυαλό. Το τρέηλερ με έχει ψήσει αρκετά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- NewModelArmy
Προφανώς δεν έχεις δει ποτέ σου (ολόκληρο) φιλμ του Αγγελόπουλου, δεν σε κατηγοράω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 20:40 Δεν υπάρχεις ταινία χωρίς πολιτικά μηνύματα, είναι αδύνατον να παραχθεί κάτι τέτοιο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.

https://freecinema.gr/greek-box-office- ... er-season/
Από τα 90.140 εισιτήρια του προηγούμενου box-office report, περνάμε όχι απλά σε εξαψήφιο νούμερο (131.313!), αλλά… στο μεγαλύτερο τετραήμερο της φετινής κινηματογραφικής σεζόν
Eδώ έχουμε μια τεράστια επιτυχία που καρπώνεται ένας και μοναδικός τίτλος: η «Barbie»!
Η οποία πέτυχε και το μεγαλύτερο άνοιγμα της σεζόν, κόβοντας 72.064 εισιτήρια (από 109 οθόνες). Ξεπερνοντας τα 60.465 (από 168 οθόνες) του «Fast X» από τον περασμένο Μάη
Η «Barbie» χτύπησε την αγορά με μια θυελλώδη Πέμπτη 20.622 εισιτηρίων, αλλά στις επόμενες μέρες είχε (17.794, 17.352 και 16.296)
Λόγω καιρικών συνθηκών θεωρώ πως δεν θα είχε δυσκολία να ξεκινήσει την καριέρα της στην Ελλάδα με 85.000+ εισιτήρια
Υπήρχαν και πολλές sold-out προβολές σε θερινά (φωτό από τη ΡΙΒΙΕΡΑ των Εξαρχείων) και multiplex (ειδικά την Πέμπτη υπήρξαν πολλά σινεμά που έδιωχναν από 50 έως κι 100 θεατές στην πρώτη παράσταση, λόγω έλλειψης καθισμάτων!).
Από την ερχόμενη Πέμπτη οι οθόνες θα αυξηθούν και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα σημειωθεί κάποια πτώση, καθώς το φιλμ της Γκρέτα Γκέργουιγκ έχει μετατραπεί στο απόλυτο must και «talk of the town» του καλοκαιριού, σπάζοντας ταμεία παγκοσμίως.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Dwarven Blacksmith
Μόλις την είδα κι εγώ, δυνατή, έξυπνη, φαν, μέτα. Υπήρχαν βέβαια και forced σημεία ή υπερβολικά παιδικά αλλά οβερολ είμαι ευγνώμων που τη είδα.
εκθυλημενος κινεζος κομμουνιστης ;τι στον κορακα πινετε ή ποσο λουλες γινατεDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 00:55 Μόλις την είδα κι εγώ, δυνατή, έξυπνη, φαν, μέτα. Υπήρχαν βέβαια και forced σημεία ή υπερβολικά παιδικά αλλά οβερολ είμαι ευγνώμων που τη είδα.
- Dwarven Blacksmith
hellegennes θα εκτιμήσεις ότι η ταινία ξεκινάει με 2001 space Odyssey reference.
Καλά εσύ περίμενε το Μπάρμπας δε Μουβι, με τον Μάρκο Ροβιώτη στο ρόλο του βαρυμαγκα.nemo έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 01:03εκθυλημενος κινεζος κομμουνιστης ;τι στον κορακα πινετε ή ποσο λουλες γινατεDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 00:55 Μόλις την είδα κι εγώ, δυνατή, έξυπνη, φαν, μέτα. Υπήρχαν βέβαια και forced σημεία ή υπερβολικά παιδικά αλλά οβερολ είμαι ευγνώμων που τη είδα.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Μια ταινία με ελάχιστα αστεία, κακό ειρμό, αυτοπαρωδια και αυτοαναφορικοτητα (γαμημενα 10ς) αλλά δασκαλίστικο ύφος όπου χρειαζόταν (πχ οι χαζές Μπάρμπι με την ""εσωτερικευμενη πατριαρχία"' που χρειάζονται ένα παθιασμένο φεμινιστικό λογυδριο μακριά από άντρες για να θυμηθούν τι αξίζουν), γεμάτη στερεότυπα που αποδομουνται για να επανεπιβεβαιωθουν στη συνέχεια (Κεν)... Είναι μια εξαιρετική, αμφιλεγόμενη, διαφημιστική φούσκα που της αξίζει τόσο η πρωτιά στα εισιτήρια όσο και η λήθη που θα υποστεί σε λίγες εβδομάδες.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Μόλις βγήκα από την αίθουσα. Η παραγωγή ήταν αρκετά καλή, το περίμενα cringey. Το σενάριο παίζει να ήταν ότι πιο σεξιστικό έχω δει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση