nyxtovios έγραψε: 01 Ιουν 2023, 19:32
Είχαμε κάνα νέο στην υπόθεση;
Η ελληνική δικαιοσύνη έβγαλε πόρισμα;
Μήπως να δώσουμε καμιά άυξηση στους δικαστικούς γιατί κινούνται όλα πολύ γρήγορα;
Κίναιδοι, κίναιδοι, και παλιοπουσταράδες
τη χώρα κυβερνήσανε και κάνανε παράδες.
nyxtovios έγραψε: 17 Φεβ 2024, 13:58
Τελικά τι έγινε με αυτή την υπόθεση του γαλαζαιου τοκογλυφου; Η δικαιοσύνη έβγαλε αποφαση;
Οι κακές γλώσσες μπορεί να πούνε οτι θάφτηκε το θέμα.
Εχε εμπιστοσυνη στην Ελληνικη Δικαιοσυνη.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
nyxtovios έγραψε: 01 Οκτ 2024, 15:45
Ποιά μπουζου ρε ψέκα;
Πλήρως εξαγοράσιμη. Ούτε 10 χιλιάρικα δεν είναι το πρόστιμο για τα μερικά εκατομμύρια που ξέχασε να δηλώσει.
δεν υπαρχει τιποτε!
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Ποιά μπουζου ρε ψέκα;
Πλήρως εξαγοράσιμη. Ούτε 10 χιλιάρικα δεν είναι το πρόστιμο για τα μερικά εκατομμύρια που ξέχασε να δηλώσει.
Άμα βάλεις και τις ποινές της νυν και της πρώην, ξεπερνάμε κατά πολύ τα 20Κ... ίσως φτάνουμε και κοντά στα 22Κ
***Άραγε με ποιο νόμο δικάστηκε.... μήπως με το νόμο Παρασκευοπουλου; Δεν ξέρω ...ρωτάω
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ποιά μπουζου ρε ψέκα;
Άμα βάλεις και τις ποινές της νυν και της πρώην, ξεπερνάμε κατά πολύ τα 20Κ... ίσως φτάνουμε και κοντά στα 22Κ
***Άραγε με ποιο νόμο δικάστηκε.... μήπως με το νόμο Παρασκευοπουλου; Δεν ξέρω ...ρωτάω
Πιθανόν να φταίει ο ΠΑπανδρέου και γιατί όχι και ο Σόλων ο Αθηναίος
Ποιά μπουζου ρε ψέκα;
Πιθανόν να φταίει ο ΠΑπανδρέου και γιατί όχι και ο Σόλων ο Αθηναίος
η ο πουτλερ η ο σταλιν
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Ποιά μπουζου ρε ψέκα;
Είχαμε δυο φορές την ευκαιρία να ψηφίσουμε αυτοδύναμη νδουλα και να άλλαζε τον περιβόητο αυτόν νόμο αλλά την πετάξαμε στα σκουπίδια.