!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
Re: Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
btw τα βιντεάκια με τους άλλους στη σικελία, τα είδατε;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Όταν μια πυρκαγιά φτάνει σε αποθήκες πυρομαχικών τότε όλοι οι υπεύθυνοι πρέπει να κάνουν χαρακίρι.
Επρεπε να τις αδειάσουν ώρες πριν ή να υπαρχουν ισχυρές αντιπυρικές ζώνες αλλά η κυβέρνηση αυνανιζεται μπροστά στον καθρέφτη.
Επρεπε να τις αδειάσουν ώρες πριν ή να υπαρχουν ισχυρές αντιπυρικές ζώνες αλλά η κυβέρνηση αυνανιζεται μπροστά στον καθρέφτη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μακάρι. Γιατί αυτό που έσκασε ό,τι κι αν ήταν θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά σε παρακείμενες αποθήκες.Awesomatic έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 21:11 Δεν έφτασε στα πυρομαχικά, τουλάχιστον όχι στα κυρίως. Αν είχε μπει στην αποθήκη δεν θα ήταν αυτές οι μικρές εκρηξούλες. Ή κάποιο φορτίο ήταν ακόμα έξω για κάποιο λόγο ή έσκασε κάποια δεξαμενή. Αν είχε φτάσει σε κανονική αποθήκη δε θα ήταν έτσι.
Πάντως δεν βλέπω και κανένα δάσος εδώ αν έχω πετύχει σωστά το χώρο που βρίσκεται το αεροδρόμιο.

το Αεροδρομιο ειναι περικυκλωμενο απο αγροκτηματα δεντρο ελιες κατι που σημαινει καλη καυσιμη υλη συνδυασμος λαδι και κουκουτσια ανετα κανουν τσαφ κ μπορουν να ξεπεταγονται σε ξεροχορταST48410 έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 21:10Δεν ξέρω καθόλου την περιοχή. 'Έχει μέσα δέντρα; Πουρνάρια; Άλλη καύσιμη ύλη; Ένα φλεγόμενο κουκουνάρι που θα έρθει από αλλού και θα πέσει σε αποψιλωμένο χώρο τι θα κάψει;killzone έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 21:06 οτι και περιμετρο να κανεις το αεροδρομιο ειναι ΜΕΓΑΛΟ πρεπει να αποκλεισεις τα παντα στα 3χλμ αποσταση
η Φωτια καθολου δεδομενη πολλες σπιθες ξεπηδανε απο δω κ απο κει ειδικα αν εχει κουκουναρια
το Βουνο διπλα στο αεροδρομιο εχει ξεροχορτα και θαμνους υψομετρικα και σε καμπυλη τροχια αν το παρεις μπορει να εφτασε καποια σπιθα σε καποια δεξαμενη καυσιμου
Ποιο πανω απο το Αεροδρομιο εχει σκοπευτηριο εαν αρπαξε αυτο δεν το ξερω αλλα καταλαβαινεις οτι κ εκει εχει καυσιμη υλη
Ξανα δειτε το βιντεο που εβαλα και θα παρατηρησετε οτι εχουν δημιουργηθει εστιες στην μεση του πουθενα σε κατι αποθηκες μεσα σε αστικη περιοχη
https://www.facebook.com/watch?v=625517016226822
Εχθές έγραφαν ότι έπιασαν κάποιον που έριχνε εύφλεκτο υγρό σε κάδους απορριμάτων και έβαζε φωτιές.killzone έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 21:21 Ξανα δειτε το βιντεο που εβαλα και θα παρατηρησετε οτι εχουν δημιουργηθει εστιες στην μεση του πουθενα σε κατι αποθηκες μεσα σε αστικη περιοχη
https://www.facebook.com/watch?v=625517016226822
Επί ΓΑΠ έγινε αυτό. Είχα βάλει σε παλιότερη φωτιά μια πολύ καλή εργασία ενός τύπου σχετικά με τη δασική πυρόσβεση και τι ακριβώς άλλαξε, ...κάπου εδώ μέσα θα υπάρχει ακόμη.Orion22 έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 09:57 Δεν είναι αλήθεια πως μετα την μεταφορά αρμοδιοτήτων δασοπυρόσβεσης στην πυροσβεστική- γαμήθηκε το σύμπαν; Ποιοι το έκαναν αυτό;
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αλλιώς θα πηγαίναν όλα ρολόιsharp έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 21:27Επί ΓΑΠ έγινε αυτό. Είχα βάλει σε παλιότερη φωτιά μια πολύ καλή εργασία ενός τύπου σχετικά με τη δασική πυρόσβεση και τι ακριβώς άλλαξε, ...κάπου εδώ μέσα θα υπάρχει ακόμη.Orion22 έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 09:57 Δεν είναι αλήθεια πως μετα την μεταφορά αρμοδιοτήτων δασοπυρόσβεσης στην πυροσβεστική- γαμήθηκε το σύμπαν; Ποιοι το έκαναν αυτό;![]()
Ο Αντρέας φταίει, ο Σημίτης φταίει κτλ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Σε αυτή τη χώρα φταινει πάντα οι προκατοχοι. Αυτός που κάθεται στην καρέκλα όταν γίνεται η στραβή δε φταίει ποτέnyxtovios έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 21:32Αλλιώς θα πηγαίναν όλα ρολόιsharp έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 21:27Επί ΓΑΠ έγινε αυτό. Είχα βάλει σε παλιότερη φωτιά μια πολύ καλή εργασία ενός τύπου σχετικά με τη δασική πυρόσβεση και τι ακριβώς άλλαξε, ...κάπου εδώ μέσα θα υπάρχει ακόμη.Orion22 έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 09:57 Δεν είναι αλήθεια πως μετα την μεταφορά αρμοδιοτήτων δασοπυρόσβεσης στην πυροσβεστική- γαμήθηκε το σύμπαν; Ποιοι το έκαναν αυτό;![]()
![]()
Ο Αντρέας φταίει, ο Σημίτης φταίει κτλ
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Γελάει ο κόσμος με την μπανανία.
Φανταστείτε να μας την πέσουν οι Τούρκοι.
Δωστα όλα Μούλη.
Φανταστείτε να μας την πέσουν οι Τούρκοι.
Δωστα όλα Μούλη.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Έχουμε κυβερνησαρα δε μασάμε.
Μπορεί να καίγεται η μισή Ελλάδα, αλλά θα τους τσακώσει τους ατιμους και θα συντρίψει τα πανουργα τους σχέδια. Όχι;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Το εάν οι φωτιές είναι προϊόν εμπρησμού είναι αδιάφορο.
Όταν υπάρχουν δασαρχεία χωρίς ούτε έναν δασεργατη οι δεξιοί θα πρέπει να σιωπούν.
Όταν υπάρχουν δασαρχεία χωρίς ούτε έναν δασεργατη οι δεξιοί θα πρέπει να σιωπούν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτούς τώρα τους πληρώνουμε να μας σώσουν από τους Τούρκους.zteo έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 21:15 Όταν μια πυρκαγιά φτάνει σε αποθήκες πυρομαχικών τότε όλοι οι υπεύθυνοι πρέπει να κάνουν χαρακίρι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 878 Απαντήσεις