https://newsroom.ibm.com/2018-10-28-IBM ... d-Provider
RIP Red Hat
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η ΙΒΜ εξαγοράζει τη Red Hat
Η ΙΒΜ εξαγοράζει τη Red Hat
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Re: Η ΙΒΜ εξαγοράζει τη Red Hat
Αν πιστέψουμε πάντως τις δηλώσεις των στελεχών της IBM αυτό που γράφεις δε θα ισχύσει. Η Red Hat παραμένει ξεχωριστό business unit, στις ίδιες εγκαταστάσεις και με την ίδια διοικητική ομάδα. Επιπλέον, θα συνεχίσει να λειτουργεί με την ίδια φιλοσοφία να τρέχει όσα projects ετρεχε ως τώρα, καθώς και θα διατηρήσει τις σχέσεις συνεργασίας που είχε ως σήμερα ακόμα και με ανταγωνιστές της IBM στο cloud.
Ενώ και τα στελέχη της Red Hat είπαν ότι οι πόροι της IBM θα τους επιτρέψουν να επεκταθούν με πολύ μεγαλύτερους ρυθμούς.
ωραία κίνηση νομίζω, δεν υπάρχει θέμα θεωρώ να ανησυχούμε μήπως τεχνολογίες της redhat χαθούνε, και καθαρίζει το τοπίο που πράγματι θέλει την ibm πολυ δυναμική στο opensource τα τελευταία χρόνια. Το cloud της ιβμ είναι πολύ φρέσκο.
Προφανώς και τα στελέχη των δύο θα σου πούνε ότι πρόκεται για το γάμο της χρονιάς, το θέμα είναι ότι η IBM έχει γαμήσει όποια εταιρεία έχει κάνει acquire. Ας ελπίσουμε ότι η RH θα τη γλυτώσει, αλλά δεν έχω και πολύ μεγάλες προσδοκίες δεδομένης της κουλτούρας της IBM.Jack Shephard έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:18Αν πιστέψουμε πάντως τις δηλώσεις των στελεχών της IBM αυτό που γράφεις δε θα ισχύσει. Η Red Hat παραμένει ξεχωριστό business unit, στις ίδιες εγκαταστάσεις και με την ίδια διοικητική ομάδα. Επιπλέον, θα συνεχίσει να λειτουργεί με την ίδια φιλοσοφία να τρέχει όσα projects ετρεχε ως τώρα, καθώς και θα διατηρήσει τις σχέσεις συνεργασίας που είχε ως σήμερα ακόμα και με ανταγωνιστές της IBM στο cloud.
Ενώ και τα στελέχη της Red Hat είπαν ότι οι πόροι της IBM θα τους επιτρέψουν να επεκταθούν με πολύ μεγαλύτερους ρυθμούς.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Και γω αυτό φοβάμαι, αν και από κάποιες φήμες ακούω ότι ενδιαφέρεται για cloud και ΑΙ αλλά η IBM έχει μια τάση να διαλύει πράγματα.klg έγραψε: 31 Οκτ 2018, 10:05Προφανώς και τα στελέχη των δύο θα σου πούνε ότι πρόκεται για το γάμο της χρονιάς, το θέμα είναι ότι η IBM έχει γαμήσει όποια εταιρεία έχει κάνει acquire. Ας ελπίσουμε ότι η RH θα τη γλυτώσει, αλλά δεν έχω και πολύ μεγάλες προσδοκίες δεδομένης της κουλτούρας της IBM.Jack Shephard έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:18Αν πιστέψουμε πάντως τις δηλώσεις των στελεχών της IBM αυτό που γράφεις δε θα ισχύσει. Η Red Hat παραμένει ξεχωριστό business unit, στις ίδιες εγκαταστάσεις και με την ίδια διοικητική ομάδα. Επιπλέον, θα συνεχίσει να λειτουργεί με την ίδια φιλοσοφία να τρέχει όσα projects ετρεχε ως τώρα, καθώς και θα διατηρήσει τις σχέσεις συνεργασίας που είχε ως σήμερα ακόμα και με ανταγωνιστές της IBM στο cloud.
Και είναι κρίμα γιατί η redhat είναι από τις ιστορικότερες εταιρείες open source και με σημαντικό contribution στην ανάπτυξη του linux.
Κρίμα θα είναι ,,,,
Chris
c/