Ενταξει μην γινουμε σας αυτους που κοροιδευουμε, το βιντεο ειναι ξεκαθαρο, οχι απλα οπλοφορουσε αλλα ειχε και διοπτρα, πηγαινε για μαχη, το τελος του ηταν αναμενομενο νομιζω. Το εγραψε και ο Οττο στην αρχη....Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:18Εγώ αναρωτιέμαι αν 50 σελίδες τώρα έχει βρεθεί ένας (ακρο)αριστερός να καταδικάσει την υπέρμετρη βία από πλευράς αλβανικής αστυνομίας που οδήγησε στον θάνατο ενός πολίτη, ο οποίος ό,τι και να ήταν είχε κάποια ανθρώπινα δικαιώματα.Nostalgia έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:10 Εναντια στην εξουσια, με Καλασνικωφ, κυνηγημενος και σκοτωμενος απο μπατσους, μπλεγμενος με ναρκωτικα (πιθανοτατα χρηστης), ειλικρινα αναρωτιεμαι γιατι οι φιλοι αριστεροι του γυρισαν την πλατη....
Ειδικά αν ισχύει η πληροφορία περί headshot τότε μιλάμε για καραμπινάτη περίπτωση υπέρμετρης αστυνομικής βίας αλλά ορισμένοι (ακρο)αριστερούληδες και μη του παραπχορουμ πετούν χαρταετό.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
Re: Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Εντάξει ηρεμησε τώρα,δεν είναι και Μαζιώτης να πυροβολεί μέσα σε πολυσυχναστο δρόμο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 20:44Μάλιστα, δλδ ένοπλος, εν εξάλλω και εντός του αστικού ιστού, ανάμεσα σε γυναικόπαιδα που τρέχαν να σωθούν
ηρωας Ελληνας
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Στο βιντεο δεν φαινεται να σημαδευει καποιον και δεν ειναι και σιγουρο οτι ριχνει αυτος.
Μαλλον ενισχυεται το σεναριο οτι εριχνε στον αερα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Τέρμα λουμπενοκατάσταση ο τυπάς. Θα μου πεις, οι ορίτζιναλ ναζί κάνανε ήρωα τον νταβατζή τον Βέσελ, γιατί να μην κάνουν και οι ιμιτασιόν ναζί ήρωα αυτόν;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σε λάθος άθρωπα τα γράφεις αυτά φίλε. Δεν έχω υπερασπιστεί ποτέ αυτές τις λέρεςΛευκός Λύκος έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:32Εντάξει ηρεμησε τώρα,δεν είναι και Μαζιώτης να πυροβολεί μέσα σε πολυσυχναστο δρόμο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 20:44Μάλιστα, δλδ ένοπλος, εν εξάλλω και εντός του αστικού ιστού, ανάμεσα σε γυναικόπαιδα που τρέχαν να σωθούν
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Jolly Roger έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:34 Τέρμα λουμπενοκατάσταση ο τυπάς. Θα μου πεις, οι ορίτζιναλ ναζί κάνανε ήρωα τον νταβατζή τον Βέσελ, γιατί να μην κάνουν και οι ιμιτασιόν ναζί ήρωα αυτόν;
ελληνας ουχι ελληνόφωνος
κι το 88% των ελληνων δεν είναι βεβαια ναζι
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Στο βίντεο φαίνονται τα εξής:under έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:34 Στο βιντεο δεν φαινεται να σημαδευει καποιον και δεν ειναι και σιγουρο οτι ριχνει αυτος.
κυκλοφορεί ένοπλος με πυροβόλο όπλο εντός αστικού ιστού με πολυόροφα κτίρια
γυναικόπαιδα τρέχουν να σωθούν
στον δρόνο κυματίζει η γαλανόλευκη
σε όλα τα πλάνα που εμφανίζεται ο δράστης η κάννη του όπλου είναι στραμμένη προς τον δρόμο
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
μαλακα. τυποι που δικαιολογουν δολοφονιες μαυρων επειδή κουνηθηκε ενώ του ειπε ο μπατσος ακίνητος, μας βγαζουν θυμα αστυνομικης καταστολης εναςν τυπο που γυρνουσε στους δρομους με καλασνικωφ με διοπτρα και τις επαζε με τους μπατσους, τετοιο acab ουτε ο τελευταίος μπαφοκαμενος εξαρχειωτης που μαστουρωνει κάθε βραδυ με καμενο πλαστικο κάδο. θα ελεγε καπου το παρατραβηξε. τα εθνικια από το δογμα νομος και ταξις μας βγηκαν φαν του παλιου ice t.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
αμα ηταν μαυρος αν ηταν αλβανος κτλ θα εσκιζαν τα στργκακια αριστερα κι μπγοοδος τωρα ηταν ΕΛΛΗΝΑΣ τον θαψανε
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όχι βέβαια
Ο μέσος ροζούλι ποταμίσιος κιναλιστής που νομίζει πως είναι αριστερός/αναρχικός του φόρουμμίστερ μαξ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:11Αυτό έλειπε να μην υποστηρίζουμε τα δικαιώματα των γκεη για να γίνουμε αποδεκτοί απο τα απολιθώματα και τους στόκους.

μονο για αυτό είναι η αριστερα ικανη
να δουλευει υπερ ξενων 100 χρονια το κανει
να δουλευει υπερ ξενων 100 χρονια το κανει
- Παλαιοελλαδίτης
Νομίζω πως κανένας (τουλάχιστον) από τους δυο μας δεν τον αναφέρει ως ήρωα ή hrwa και από τη στιγμή που πυροβόλησε ήταν λογικό οι αστυνομικοί να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον σταματήσουν. Είτε ήταν Έλληνας είτε αλλοδαπός ο δράστης τα ίδια θα έλεγα.Nostalgia έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:32Ενταξει μην γινουμε σας αυτους που κοροιδευουμε, το βιντεο ειναι ξεκαθαρο, οχι απλα οπλοφορουσε αλλα ειχε και διοπτρα, πηγαινε για μαχη, το τελος του ηταν αναμενομενο νομιζω. Το εγραψε και ο Οττο στην αρχη....Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:18Εγώ αναρωτιέμαι αν 50 σελίδες τώρα έχει βρεθεί ένας (ακρο)αριστερός να καταδικάσει την υπέρμετρη βία από πλευράς αλβανικής αστυνομίας που οδήγησε στον θάνατο ενός πολίτη, ο οποίος ό,τι και να ήταν είχε κάποια ανθρώπινα δικαιώματα.Nostalgia έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:10 Εναντια στην εξουσια, με Καλασνικωφ, κυνηγημενος και σκοτωμενος απο μπατσους, μπλεγμενος με ναρκωτικα (πιθανοτατα χρηστης), ειλικρινα αναρωτιεμαι γιατι οι φιλοι αριστεροι του γυρισαν την πλατη....
Ειδικά αν ισχύει η πληροφορία περί headshot τότε μιλάμε για καραμπινάτη περίπτωση υπέρμετρης αστυνομικής βίας αλλά ορισμένοι (ακρο)αριστερούληδες και μη του παραπχορουμ πετούν χαρταετό.![]()
Όμως προσωπικά απορώ με την ανακολουθία των (ακρο)αριστερών συνπχορουμιτών μας που αρνούνται να μπουν καν στη συζήτηση για χρήση υπέρμετρης βίας από τις αρχές, ειδικά από τη στιγμή που ο δράστης σκοτώθηκε και φέρνουν επιχειρήματα της πλάκας. Αυτά κατ΄εμέ είναι γελοιότητες και εντάξει, από μερικές περσόνες δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό, άλλοι όμως έχουν - και καλά - άποψη.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
πες ρε μλκ κι εσυ οτι υπερασπίστηκες το απλυταριό επιτέλους,να τελειώνουμε να ησυχασουμε. Αφου βλέπεις οτι σωνει και ντε θελουν να σε βγάλουν οτι κατι ανθελ υπερασπίζεσαι κατα βαθος και εισαι δάκτυλος Σόρος κτλ, παραδέξου το μη μας τα πρήζουν αλλο για ενα νημα που επρεπε να ειχε σταματήσει ηδη απο την 1η σελίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1053 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 17 Απαντήσεις