Το μετρό της Αγγλίας είναι 160 ετών. Οι νέοι τους σταθμοί είναι πολύ καλύτεροι από της Αθήνας.ST48410 έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 09:16Είναι προφανές ότι τρολάρει. Αφού έχει συγγενείς εδώ και λογικά φίλους. Και να μην είχε δηλαδή, μπαίνει σε τόσα νήματα και διαβάζει. Ξέρει τι γίνεται τα τελευταία χρόνια με τις τιμές της ενέργειας και την ακρίβεια σε όλα τα προϊόντα.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 08:30 Ταλαίπωρε, δεν έχεις καμμία επαφή με την ελληνική πραγματικότητα![]()
Θαρρώ κάποιοι λόγοι θα συνέτρεξαν για να γίνεις μετανάστης...
Το μόνο που του δίνω είναι το μετρό. Εκεί αν και έχουμε μικρότερη κάλυψη περιοχών, έχουμε σαφώς καλύτερους σταθμούς. Το μετρό της Αγγλίας είναι καταθλιπτικό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελλαδα 2023
- hellegennes
Re: Ελλαδα 2023
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καλά μην πέφτετε να τον φάτε τον άνθρωπο, σύγκριση με το 2017 έκανε. Είναι πολύ χαμηλός ο πήχης, δεν είπε ότι γίναμε Νορβηγία.
Οι τιμές στο φαγητό δεν έχουν ανέβει σε σχέση με το 2017;gassim έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 00:04 Καλά μην πέφτετε να τον φάτε τον άνθρωπο, σύγκριση με το 2017 έκανε. Είναι πολύ χαμηλός ο πήχης, δεν είπε ότι γίναμε Νορβηγία.
Ο Τζίμι είπε για το σουβλάκι, αλλά πραγματικά όλα τα φαγητά έχουν ανέβει. Καφές, τυρόπιτα, μακαρόνια, πίτσες, ακόμα και οι προσφορές της πίτσα φαν ανέβηκαν.
Οι δρόμοι στην Αθήνα βλέποντας με τη μία τα τερατουργήματα του Μπακογιάναρου που κάνει εργασίες την ίδια ακριβώς περίοδο που ξεχειλίζει το κέντρο με τουρίστες μόνο αγανάκτηση φέρνει.
Και ως γιατρός στο UK να εκθειάζει τη Βιοϊατρική, ε κάτι δεν πάει καλά.
stella έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 00:10
Και ως γιατρός στο UK να εκθειάζει τη Βιοϊατρική, ε κάτι δεν πάει καλά.![]()
-
talaipwros
αφηνω το υπολοιπα για να εστιασω στο απο πανω και να πω οτι εννοειται οτι η προσβαση στην υγεια - ιδιωτικη και δημοσια - ειναι πολυ πιο φτηνη και γρηγορη στην Ελλαδα του Κυριακαρου απο οτι στο UKstella έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 00:10
το UK ειναι καλο αν εχεις κανα επειγον ή κατι εξαιρετικα πολυπλοκο ( αφου ομως πρωτα διαγνωστει)
Αλλιως Ελλαδαρα ολε.
- hellegennes
Το ΕΣΥ αυτήν την στιγμή είναι σε εξαιρετικά κακά χάλια. Έκανε τεράστια ζημιά η ΝΔ την τελευταία τετραετία. Μακριά από νοσοκομεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καλά, στο Metropolitan έχω αφήσει την προίκα μου και με ημερήσιες νοσηλείες, όχι hardcore!!! Τώρα αν Ελλαδάρα ολέ σημαίνει ράντζα, υποστελέχωση, πολύωρες αναμονές για να σε εξετάσουν, ασθενοφόρα σε έλλειψη με όλα τα γνωστά παρελκόμενα, γάζες και αναλώσιμα από το σπίτι, αποκλειστικές γιατί οι κακόμοιροι στη βάρδια δεν προλαβαίνουν να ελέγξουν τίποτα, φάρμακα σε έλλειψη, clawback, rebate και δε συμμαζεύεται, ε ναι ολέ!!!
ΥΓ: Για φαγητά κτλ θυμήθηκες τελικά πόσα πλήρωνες το 17 και πόσα τώρα και κλαις σε καμιά γωννννίτσα;
ΥΓ: Για φαγητά κτλ θυμήθηκες τελικά πόσα πλήρωνες το 17 και πόσα τώρα και κλαις σε καμιά γωννννίτσα;
Εξαρτάται που είσαι και το GP. Η γυναίκα μου και τα παιδιά έχουν χρησιμοποιήσει άπειρες φορές τον NHS και ποτέ δεν είχαμε θέμα. Μέχρι και για ραντεβού, άντε να υπάρχει καθυστέρηση μιας εβδομάδας/10 ημερών.talaipwros έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 00:15αφηνω το υπολοιπα για να εστιασω στο απο πανω και να πω οτι εννοειται οτι η προσβαση στην υγεια - ιδιωτικη και δημοσια - ειναι πολυ πιο φτηνη και γρηγορη στην Ελλαδα του Κυριακαρου απο οτι στο UKstella έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 00:10
το UK ειναι καλο αν εχεις κανα επειγον ή κατι εξαιρετικα πολυπλοκο ( αφου ομως πρωτα διαγνωστει)
Αλλιως Ελλαδαρα ολε.
Eίναι διαφορετικά να βλέπεις την Ελλάδα σαν τουρίστας με εισόδημα από άλλη χώρα και άλλο να ζεις και να εργάζεσαι μόνιμα σε αυτή. Να εξαρτάσαι από το δημόσιο σύστημα υγείας και παιδείας και να αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα.
Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα προς το καλύτερο αλλά δεν είναι αρκετά και δεν είναι κτήμα των πολλών.
Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα προς το καλύτερο αλλά δεν είναι αρκετά και δεν είναι κτήμα των πολλών.
-
talaipwros
Το ιδιο λεμε, δεν ειπα οτι ειναι τελεια.
Οτι ειναι πολυ καλυτερα από το 2017 είπα
ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Μη με νευριάζεις κι έχει και ζέστη. Είπαμε, οι τιμές σε όλα τα τρόφιμα έχουν ανέβει, βενζίνη στο Θεό, διακοπές (καλά, όπου δεν καίγεται) και πάλι είναι ακριβότερες, οι ασφαλιστικές εισφορές και πάλι πιο ακριβές, ακόμα και το Νέτφλιξ πήγε 14 ευρώ ρε συ.talaipwros έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 14:55Το ιδιο λεμε, δεν ειπα οτι ειναι τελεια.
Και για τα ραντεβού σε δημόσια δομή, έκανα ένα πείραμα. Ενδοκρινολόγος στο Αιγάλεω, για τον πατέρα μου. Εννοείται δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, πιο κοντινό ραντεβού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 21 Σεπτεμβρίου λολ. Γιατί σύμφωνα με τις δηλώσεις Γκάγκα, Χρυσοχοΐδη, ΠΘ κτλ τα Κέντρα Υγείας είναι υπερπλήρη και έχουν ως στόχο την αποσυμφόρηση της Πρωτοβάθμιας.

Νε,
αλλα ειχες αυξηση 80 λεπτα του ευρω στον βασικο.
αλλα ειχες αυξηση 80 λεπτα του ευρω στον βασικο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
talaipwros
stella έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 16:37. Ενδοκρινολόγος στο Αιγάλεω, για τον πατέρα μου. Εννοείται δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, πιο κοντινό ραντεβού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 21 Σεπτεμβρίου λολ.talaipwros έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 14:55Το ιδιο λεμε, δεν ειπα οτι ειναι τελεια.
![]()
Μονο εναμιση μήνας αναμονη για να δεις ενδοκρινολογο;
Το σταυρό σου κανει στην Αγγλια ΑΝ σε στειλει ο συνήθως αχρηστος GP θα φας κανα εξάμηνο για να τον δεις, ενω παντα μπορεις να τον δεις αύριο αν εχεις να διαθεσεις 30-50 ευρω ( που στην Αγγλία θες 300 και αν )
https://www.nhs.uk/nhs-services/hospita ... list-care/Under the NHS Constitution, if your GP refers you for a condition that's not urgent, you have the right to start treatment led by a consultant within 18 weeks from when you're referred, unless you want to wait longer or waiting longer is clinically right for you.
Ο μικρος εκανε ενα ωρλ χειρουργειο το 2021 και το ραντεβού για να δουμε πως πηγε το χειρουργείο ηρθε το 2023 ( τα προηγούμενα ραντεβου του 2022 αναβάλλοντω καθε φορα)
Ε ωραία για τα μπάζα και το NHS, ΟΚ. Βλέπω και τις συνεχιζόμενες απεργίες, έχετε θέματα προφανώς μεγάλα κι εκεί. Αλλά αν βήχεις επίμονα και ο πνευμονολόγος κάνει να σε δει 2 μήνες, δεν το λες και success story. Κοροϊδία είναι. Για τα ραντεβού επί πληρωμή ναι, φυσικά. Αλλά μάλλον πιο φτηνά θα βγουν μέσω doctoranytime να βρεις προσφορούλα γιατρουλάκο στην περιοχή σου από τον ΕΟΠΥΥ.
-
talaipwros
https://www.taxheaven.gr/news/14371/apo ... orfwsh-toy
2017
: (α) Για τους υπάλληλους άνω των 25 ετών ο κατώτατος μισθός ορίζεται 586,08 ευρώ
2023
https://www.taxheaven.gr/news/63128/sto ... apo-142023
α) Για τους υπαλλήλους ο κατώτατος μισθός ορίζεται στα επτακόσια ογδόντα ευρώ (780,00 €)
33% Άνοδος, εκτος και μου διαφευγει κατι
Να συγκρινω και ανεργία;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 744 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης