!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
Re: Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
Σορρυ, αλλα τι εννοειτε οτι ο Κατσιφας ειναι ΣΕ, διοτι εμενα το μυαλο μου πηγε οτι ο Κατσιφας ειναι Σατανικος Εγκεφαλος, διοτι πολλες φορες για συντομια ετσι τον αποκαλουν.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Northern Spirit
https://www.defence-point.gr/news/sesim ... thysterisiΕλλάδα - Κύπρος - Πολιτική & Κοινωνία
“Σεσημασμένος” για ναρκωτικά ο Κατσίφας, λέει η ΕΛΑΣ… με καθυστέρηση
29/10/2018 20:23
Σεσημασμένος για ναρκωτικά ήταν, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο 35χρονος ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας, που έχασε την ζωή του σε ένοπλη συμπλοκή με Αλβανούς αστυνομικούς, στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας.
Σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 35χρονος είχε συλληφθεί το 2008, στο Χαλάνδρι, για κατοχή μισού κιλού ακατέργαστης κάνναβης.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- MiGiSukhoI
Α, το φασιστάκι... Έκανε και διακίνηση...
"ΗΡΩΑΣ"!!!!
"ΗΡΩΑΣ"!!!!
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Κι εγώ το ίδιο έπαθαNostalgia έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:00 Σορρυ, αλλα τι εννοειτε οτι ο Κατσιφας ειναι ΣΕ, διοτι εμενα το μυαλο μου πηγε οτι ο Κατσιφας ειναι Σατανικος Εγκεφαλος, διοτι πολλες φορες για συντομια ετσι τον αποκαλουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εναντια στην εξουσια, με Καλασνικωφ, κυνηγημενος και σκοτωμενος απο μπατσους, μπλεγμενος με ναρκωτικα (πιθανοτατα χρηστης), ειλικρινα αναρωτιεμαι γιατι οι φιλοι αριστεροι του γυρισαν την πλατη....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Αυτό έλειπε να μην υποστηρίζουμε τα δικαιώματα των γκεη για να γίνουμε αποδεκτοί απο τα απολιθώματα και τους στόκους.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ελα, για πες, εσύ τι ναρκωτικά πήρες;
Τα εθνίκια, δεν ειναι εναντια στην εξουσία, ειναι εναντια σε μια εξουσια και υπερ μιας αλλης.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
- nik_killthemall
πως λεμε ακακιε τα μακαρονια να ναι μισκο, ετσι ΣΕ (σατανικε εγκεφαλε) τα μακαρονια να ναι μισκο και ο κατσιφας ειναι αυτος στο βιντεο. νια νια το κανα
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Ενταξει ρε παιδια, λαθος μου....
Παίδες, όσο περισσότερα στοιχεία συλλέξετε, τόσο περισσότερες πληροφορίες θα προσφέρετε αναφορικά με τις περιπτώσεις που θεωρείτε θεμιτή τη χρήση πυρών από την αστυνομία.
Συνεχίστε το καλό έργο.
Συνεχίστε το καλό έργο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Παλαιοελλαδίτης
Εγώ αναρωτιέμαι αν 50 σελίδες τώρα έχει βρεθεί ένας (ακρο)αριστερός να καταδικάσει την υπέρμετρη βία από πλευράς αλβανικής αστυνομίας που οδήγησε στον θάνατο ενός πολίτη, ο οποίος ό,τι και να ήταν είχε κάποια ανθρώπινα δικαιώματα.Nostalgia έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:10 Εναντια στην εξουσια, με Καλασνικωφ, κυνηγημενος και σκοτωμενος απο μπατσους, μπλεγμενος με ναρκωτικα (πιθανοτατα χρηστης), ειλικρινα αναρωτιεμαι γιατι οι φιλοι αριστεροι του γυρισαν την πλατη....
Ειδικά αν ισχύει η πληροφορία περί headshot τότε μιλάμε για καραμπινάτη περίπτωση υπέρμετρης αστυνομικής βίας αλλά ορισμένοι (ακρο)αριστερούληδες και μη του παραπχορουμ πετούν χαρταετό.
Στο βιντεο εαν ειδα καλα εχει διοπτρα πανω στο ΑΚ47....
Γιατι ρωτας; Επαγγελματικο ενδιαφερον;μίστερ μαξ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:12Ελα, για πες, εσύ τι ναρκωτικά πήρες;
Τα εθνίκια, δεν ειναι εναντια στην εξουσία, ειναι εναντια σε μια εξουσια και υπερ μιας αλλης.
- Παλαιοελλαδίτης
Άρα να υποθέσω πως υποστηρίζεις αστυνομικές τακτικές όπως αυτές που περιγράφει η παρακάτω ταινιάρα;Northern Spirit έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:05https://www.defence-point.gr/news/sesim ... thysterisiΕλλάδα - Κύπρος - Πολιτική & Κοινωνία
“Σεσημασμένος” για ναρκωτικά ο Κατσίφας, λέει η ΕΛΑΣ… με καθυστέρηση
29/10/2018 20:23
Σεσημασμένος για ναρκωτικά ήταν, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο 35χρονος ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας, που έχασε την ζωή του σε ένοπλη συμπλοκή με Αλβανούς αστυνομικούς, στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας.
Σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 35χρονος είχε συλληφθεί το 2008, στο Χαλάνδρι, για κατοχή μισού κιλού ακατέργαστης κάνναβης.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 17 Απαντήσεις