Ποιο; Αυτό που περισυ έθαψε 8 άτομα;
Έλα τώρα.
Ποιο; Αυτό που περισυ έθαψε 8 άτομα;
Τότε να την παρατήσουν την δασοπυροσβεση και να πάνε για απεγκλωβισμούς στα ασανσέρ, πάτε καλά;;;;jason0 έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 17:59Καλά λέειSaturn έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 17:57Ντροπή ρε συ!vagabondo έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 17:51 Πάντως, όταν λέμε: "πάνω απ' όλα η ανθρώπινη ζωή", δεν βουτάς στα δέκα μέτρα για να σώσεις δυο πουρνάρια από την φωτιά. Πρέπει να μπαίνουν προτεραιότητες.
Ρίσκο για να σώσεις κόσμο - ΝΑΙ
Ρίσκο για να σώσεις τα κούτσουρα - ΟΧΙ
Αυτο ακριβωςΠτολεμαίος έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 17:54Ναι το γνωρίζω.killzone έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 17:48Το ελικοπτερο ΚΑ-52 κ γενικοτερα της εταιριας Kamov εχουν φροντισει να εχουν εκτινασομενα καθισματαΠτολεμαίος έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 17:26
Χωρις να είμαι και απόλυτα σίγουρος, δεν νομίζω να υπάρχει μη στρατιωτικό ή εκπαιδευτικό αεροπλάνο με σύστημα εκτίναξης. Η αν υπάρχει κάποιου ειδικού σκοπού τότε θα έχει τους κινητήρες είτε κάτω από τα φτερά (τα οποία θα βρίσκονται στο μέσο ύψος της ατράκτου) είτε κάτω από την άτρακτο.
Αν κάποιος έχει κάποια γνώση επί του θεματος ας την παραθέσει διότι θα ήθελα να μάθω.
Σκεψου
Ελικοπτερα με τους ελικες πανω απο τα κεφαλια τους![]()
Γινόταν έκρηξη για να αποκολληθουν οι έλικες πρώτα και μετά εκτινασοταν και οι πιλότοι.
Μάλιστα, αρχικά το σχέδιο ήταν να φεύγουν από το πλάι οι πιλότοιαλλά εγκαταλειφθηκε.
Επίσης απαγορεύεται να είναι σε κλειστό σχηματισμό διότι οι (δύο) έλικες θα μπορούσαν να χτυπήσουν αλλά σκάφη.
Παντως είναι στρατιωτικό όχημα.
Η να μην πηγαίνουν ξυστά στα δέντρα με κίνδυνο της ζωής τους, ας κάνουν απλά τη δουλειά του μέσου δημοσιου υπαλλήλου
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνεις πόσο κάνει 1+1.Αρίστος έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 17:55killzone έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 17:44waldorf έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 17:13
Είσαι ηλίθιος.
Αυτοί οι άνθρωποι παίζουν ΠΑΝΤΑ κορώνα-γράμματα τη ζωή τους.
Μιλάμε για "βουτιές" στα 15-20 μέτρα,πιέσεις μεγαλύτερες και για περισσότερο χρόνο απ`όσες δέχονται οι πιλότοι των μαχητικών.
Και συζητάμε για eject στα πυροσβεστικά,και ώρες πτήσης και κατάσταση των αεροσκαφών και το μουνί που σας πέταγε...
Ρε δε πάτε στο γεροδιάολο που θα βγάλουμε απ`τη μύγα ξύγκι για να κάνουμε αντιπολίτευση...
Και ναί,ο Μητσοτάκης γαμιέται αν ρωτάτε την πολιτική μου τοποθέτηση.![]()
Βρεθηκε κι αλλος ηλιθιος σαν κι εμενα να βλεπει σαν πιθανοτητα και τη μηχανικη βλαβη.
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το αεροσκάφος με χειριστές δύο Έλληνες πιλότους από την 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης στην Ελευσίνα, έπεσε στο κενό. Το πιθανότερο είναι να υπήρχε μηχανική βλάβη καθώς το στο Canadair διακρίνεται να χάνει ύψος και να μην μπορεί να υψωθεί πάνω από την χαράδρα.
https://www.newsbreak.gr/ellada/490668/ ... rosta-moy/
.
Ρε αγορι μου το καναντερ χτυπησε ελαφρος ασχημα στο δεξι φτερο με αποτελεσμα να παθει Stall αλλα και να χαθει η ισορροπια του αεροσκαφουςΑρίστος έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 17:55killzone έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 17:44waldorf έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 17:13
Είσαι ηλίθιος.
Αυτοί οι άνθρωποι παίζουν ΠΑΝΤΑ κορώνα-γράμματα τη ζωή τους.
Μιλάμε για "βουτιές" στα 15-20 μέτρα,πιέσεις μεγαλύτερες και για περισσότερο χρόνο απ`όσες δέχονται οι πιλότοι των μαχητικών.
Και συζητάμε για eject στα πυροσβεστικά,και ώρες πτήσης και κατάσταση των αεροσκαφών και το μουνί που σας πέταγε...
Ρε δε πάτε στο γεροδιάολο που θα βγάλουμε απ`τη μύγα ξύγκι για να κάνουμε αντιπολίτευση...
Και ναί,ο Μητσοτάκης γαμιέται αν ρωτάτε την πολιτική μου τοποθέτηση.![]()
Βρεθηκε κι αλλος ηλιθιος σαν κι εμενα να βλεπει σαν πιθανοτητα και τη μηχανικη βλαβη.
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το αεροσκάφος με χειριστές δύο Έλληνες πιλότους από την 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης στην Ελευσίνα, έπεσε στο κενό. Το πιθανότερο είναι να υπήρχε μηχανική βλάβη καθώς το στο Canadair διακρίνεται να χάνει ύψος και να μην μπορεί να υψωθεί πάνω από την χαράδρα.
.
killzone έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 18:04Ρε αγορι μου το καναντερ χτυπησε ελαφρος ασχημα στο δεξι φτερο με αποτελεσμα να παθει Stall αλλα και να χαθει η ισορροπια του αεροσκαφουςΑρίστος έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 17:55
.
ειναι σαν να λεμε οτι το αμαξι εχασε την προσφυση του στο δρομο τοσο απλα τοσο ξεκαθαρα
Καταλαβαίνω οτι είσαι από τα λεγόμενα τρολ του διαδικτύου οπότε λάθος μου να αντιπαρατίθεμαι μαζί σουjason0 έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 18:03Η να μην πηγαίνουν ξυστά στα δέντρα με κίνδυνο της ζωής τους, ας κάνουν το 1/10 της δουλειάς του μέσου δημοσιου υπαλλήλου
Ναι το βλέπουμε πόσο χαίρεστε με την καταστροφή.Αρίστος έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 17:01taliban έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 16:59
Σαξες στορυ είναι των ανθρώπων που βοήθησαν εκεί τον κόσμο και καμιά κυβέρνηση δεν ενεπλακει.
Είσαι τόσο άρρωστος που θες να κάνεις κομματική προπαγάνδα και θες να βλέπεις κόσμο νεκρό να χαίρεσαι.
......
Λίγο τσίπα...
Βάλε φερμουάρ.
Δεν θα σας κανουμε το χατηρι να καταστρεφεται η χωρα και να βαζουμε φερμουαρ.
.
Το έγραψα λάθοςSaturn έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 18:06Καταλαβαίνω οτι είσαι από τα λεγόμενα τρολ του διαδικτύου οπότε λάθος μου να αντιπαρατίθεμαι μαζί σου
Δυστυχώς, η χωρα μας έχει πολλά σαν και του λόγου σου μάλλον.
taliban έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 18:06Ναι το βλέπουμε πόσο χαίρεστε με την καταστροφή.Αρίστος έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 17:01taliban έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 16:59
Σαξες στορυ είναι των ανθρώπων που βοήθησαν εκεί τον κόσμο και καμιά κυβέρνηση δεν ενεπλακει.
Είσαι τόσο άρρωστος που θες να κάνεις κομματική προπαγάνδα και θες να βλέπεις κόσμο νεκρό να χαίρεσαι.
......
Λίγο τσίπα...
Βάλε φερμουάρ.
.
Ξέρουμε πολύ καλά τι είστε. Δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζεις.
Αριστος:
Αποχώρησαν οι τουριστες σαν προσφυγες πολεμου
Ερώτηση: Μα πως έπρεπε να αποχωρήσουν οι τουριστες ; Με λιμουζίνες;
Αρίστος: Μα αν είχαμε αεροπλανα δεν θα χρειάζονταν να φύγουν
![]()
![]()
Στο δια ταύτα όλο μαλακίες είσαι.
Τώρα αν εγώ θέλω να σχολιασω αυτά που λέτε, θα με πεις κι εσύ κάτι σε συριζαίο όπως έκανε ο άλλος συμμετέχοντας πιο πριν; Για να καταλάβω, γράφετε στα νήματα γιατί σας ενδιαφέρει το θέμα ή για να τη λέτε οι μεν στους δε? Να υποθέσω δηλαδή οτι εσύ εισαι κυβερνητικός και ο Αρίστος συριζαίος και να κλείσει το θέμα για τους υπόλοιπους;taliban έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 18:06Ναι το βλέπουμε πόσο χαίρεστε με την καταστροφή.Αρίστος έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 17:01taliban έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 16:59
......
Λίγο τσίπα...
Βάλε φερμουάρ.
.
Ξέρουμε πολύ καλά τι είστε. Δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζεις.
Αριστος:
Αποχώρησαν οι τουριστες σαν προσφυγες πολεμου
Ερώτηση: Μα πως έπρεπε να αποχωρήσουν οι τουριστες ; Με λιμουζίνες;
Αρίστος: Μα αν είχαμε αεροπλανα δεν θα χρειάζονταν να φύγουν
![]()
![]()
Στο δια ταύτα όλο μαλακίες είσαι.
Δεν μπορεί ένα αεροσκάφος που πετάει στα 20 μέτρα να "αρχίσει" να χάνει ύψος.Αρίστος έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 18:05 [...
To ρεπορταζ λεει πως ειχε αρχισει να χανει υψος, μπορει λοιπον να προηγηθηκε η μηχανικη βλαβη και μετα η συγκρουση με το δεντρο να ηταν αναποφευκτη.
.