τυπικο προφιλ μελους ΙΣΙΣΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:50 Επειδή με ρωτήσανε ραν και άντερ, το προφίλ βάσει της παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα και του τρόπου με τον οποίο (φαίνεται να) εκτιλύχθηκε το θλιβερό συμβάν, είναι αυτό ενός ατόμου περιθωριακού, αποκομμένου από το σύγχρονο κόσμο, με κάποιου είδους διαταρραχή και στα όρια του νόμου 9αν όχι ήδη εμπλεκομένου σε ποινικές υποθέσεις). Παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με αντίστοιχες περιπτώσεις 'μοναχικών λύκων' στις έπα και αλλού
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
- blackpaint
Re: Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
Προφανως αυτο δεν ισχυει.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:50 είναι αυτό ενός ατόμου περιθωριακού, αποκομμένου από το σύγχρονο κόσμο
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Γιατί την πάτησα, μυστικό ήτανε;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:48
Και κάπου εκεί την πάτησες αστέρι μου γιατί όλοι κατάλαβαν ποιο είναι το δικό σου προφίλ.![]()
Τέρμα αντιφά.
Δεν ξέρω την άποψη κάποιου επικοινωνιακού σύμβουλου για το πόσον οι τέρμα αντιφά αγωνιστές ενισχύουν το προφίλ του Κούλη. Κάποιες υποθέσεις κάνω.![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.blackpaint έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:51προς τιμην του ειναι αυτο και μονο φασιστοειδη ενοχλουνται, εσυ πχΓΑΛΗ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:48
Και κάπου εκεί την πάτησες αστέρι μου γιατί όλοι κατάλαβαν ποιο είναι το δικό σου προφίλ.![]()
Τέρμα αντιφά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ το έχω σίγουρο ότι κάποτε θα γίνει mass shooting από πχορουμίτη.
- blackpaint
κι εσυ για την παραδοχηΓΑΛΗ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:55Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.blackpaint έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:51προς τιμην του ειναι αυτο και μονο φασιστοειδη ενοχλουνται, εσυ πχΓΑΛΗ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:48
Τέρμα αντιφά.
Εγω εχω σιγουρο οτι καποτε θα εχουμε νεκρους συμπχορουμιτες απο υπερβολικη δοση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:57 Εγώ το έχω σίγουρο ότι κάποτε θα γίνει mass shooting από πχορουμίτη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Σε στυλ battle royale ή capture the flag θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:57 Εγώ το έχω σίγουρο ότι κάποτε θα γίνει mass shooting από πχορουμίτη.
Ναι βρε ζουλάπι αλλά σου διαφεύγει το βασικό. Ότι από τη στιγμή που έκλεισε το θέμα Φαήλου για τη νδ, το θέμα δεν είναι ότι διώξατε τον Φαήλο αλλά πόσους θα διώξετε τώρα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:52Γιατί την πάτησα, μυστικό ήτανε;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:48
Τέρμα αντιφά.
Δεν ξέρω την άποψη κάποιου επικοινωνιακού σύμβουλου για το πόσον οι τέρμα αντιφά αγωνιστές ενισχύουν το προφίλ του Κούλη. Κάποιες υποθέσεις κάνω.![]()
Εμείς οι αντιφά διώξαμε τον φαήλο από τη νδ και έχει γίνει περίγελος στο πανελλήνιο με τους βομβαρδισμούς
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν παραδέχομαι τίποτα, ο φόσι μου' χει πει καλύτερα.blackpaint έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:59κι εσυ για την παραδοχηΓΑΛΗ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:55Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.blackpaint έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:51
προς τιμην του ειναι αυτο και μονο φασιστοειδη ενοχλουνται, εσυ πχ
Σεις είστε κοινότυποι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
όχι που θα καθοταν η παλια φουτανα αριστερα
ειχε συλληφθεί για ναρκωτικα χμ χμ ναρκωεμπορος λοιπον
δεν ηταν η σημαια λεγει η αστυνομια ηταν... το βρηκαν τα σαινια τα ναρκωτικα ηταν
α ρε φουστιμ ξεφτιλα ,τετοια ξεφτιλα
ειχε συλληφθεί για ναρκωτικα χμ χμ ναρκωεμπορος λοιπον
δεν ηταν η σημαια λεγει η αστυνομια ηταν... το βρηκαν τα σαινια τα ναρκωτικα ηταν
α ρε φουστιμ ξεφτιλα ,τετοια ξεφτιλα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ψυχολογικές επιχειρήσεις από τα lidl για να κατευνάσουν την όποια οργή.
Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα.
Το ότι τον είχαν στο μάτι οι Αλβανοί εδώ και 1 χρόνο τουλάχιστον ήταν γνωστό...περιξ.
Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα.
Το ότι τον είχαν στο μάτι οι Αλβανοί εδώ και 1 χρόνο τουλάχιστον ήταν γνωστό...περιξ.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μόνο να κερδίσει έχει η μεγάλη συντηρητική παράταξη από τον εξοστρακισμό των πρόβειων (ή όσων από αυτούς έχουν τέτοια χαμηλή αίσθηση αξιοπρέπειας ώστε να εκπέσουν σε ανέλ, χρυσή αυγή και φαηλοκαμμένους). Τα ιδεολογικά εύφορα αμπέλια κινάλ - ποταμιού περιμένουν πώς και πώς τα στιβαρά ρωμαλέα εκσυγχρονιστικά μπράτσα του κούλη να τα τρυγήσει.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 20:05
Ναι βρε ζουλάπι αλλά σου διαφεύγει το βασικό. Ότι από τη στιγμή που έκλεισε το θέμα Φαήλου για τη νδ, το θέμα δεν είναι ότι διώξατε τον Φαήλο αλλά πόσους θα διώξετε τώρα.
![]()
Τσίμπα λοιπόν πλατφορμίτσα ημέρας, και το νου σου μη μένεις έξω από το τραίνο, εσύ θα χάσεις
Vivian Efthimiopoulou
5 hrs ·
Μετά τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την Ακροδεξιά για να καταλαβει και να διατηρήσει την εξουσια και όλη την εκλογίκευση αυτού του αίσχους στην οποια επιδίδεται ενα ολόκληρο σύστημα εν ειδη πλυσης εγκεφάλου στην κοινή γνώμη και σε καθημερινή βάση, ο μόνος ισχυρος αντιφασιστικός πόλος στην Ελλαδα ειναι η Νέα Δημοκρατια η οποια ειναι και ο εκφραςτης των δεξιών και συντηρητικών δυνάμεων. Αυτο ειναι φαινομενικά μόνον αντιφατικό. Στην πραγματικότητα μπορει να ειναι η δύναμη της. Μια συντηρητική, πατριωτικη παράταξη αδιαπραγμάτευτα δημοκρατική μπορει να λειτουργήσει ως το καλύτερο φράγμα στο φαιοκοκκινο μέτωπο. Αρκει τα στελέχη της να δουν τους εαυτούς τους ως leaders της κοινωνιας και οχι ως followers των τάσεων και να μην καταπίνουν τέρατα στο όνομα του «πραγματισμού». Της τεμπελιάς τους στην πραγματικότητα.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Αυτό το άνευρο, αδιάφορο, βιομηχανοποιημένο κατεβατό γράφτηκε από μία leader της κοινωνίας;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 20:12Μόνο να κερδίσει έχει η μεγάλη συντηρητική παράταξη από τον εξοστρακισμό των πρόβειων (ή όσων από αυτούς έχουν τέτοια χαμηλή αίσθηση αξιοπρέπειας ώστε να εκπέσουν σε ανέλ, χρυσή αυγή και φαηλοκαμμένους). Τα ιδεολογικά εύφορα αμπέλια κινάλ - ποταμιού περιμένουν πώς και πώς τα στιβαρά ρωμαλέα εκσυγχρονιστικά μπράτσα του κούλη να τα τρυγήσει.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 20:05
Ναι βρε ζουλάπι αλλά σου διαφεύγει το βασικό. Ότι από τη στιγμή που έκλεισε το θέμα Φαήλου για τη νδ, το θέμα δεν είναι ότι διώξατε τον Φαήλο αλλά πόσους θα διώξετε τώρα.
![]()
Τσίμπα λοιπόν πλατφορμίτσα ημέρας, και το νου σου μη μένεις έξω από το τραίνο, εσύ θα χάσεις![]()
Vivian Efthimiopoulou
5 hrs ·
Μετά τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την Ακροδεξιά για να καταλαβει και να διατηρήσει την εξουσια και όλη την εκλογίκευση αυτού του αίσχους στην οποια επιδίδεται ενα ολόκληρο σύστημα εν ειδη πλυσης εγκεφάλου στην κοινή γνώμη και σε καθημερινή βάση, ο μόνος ισχυρος αντιφασιστικός πόλος στην Ελλαδα ειναι η Νέα Δημοκρατια η οποια ειναι και ο εκφραςτης των δεξιών και συντηρητικών δυνάμεων. Αυτο ειναι φαινομενικά μόνον αντιφατικό. Στην πραγματικότητα μπορει να ειναι η δύναμη της. Μια συντηρητική, πατριωτικη παράταξη αδιαπραγμάτευτα δημοκρατική μπορει να λειτουργήσει ως το καλύτερο φράγμα στο φαιοκοκκινο μέτωπο. Αρκει τα στελέχη της να δουν τους εαυτούς τους ως leaders της κοινωνιας και οχι ως followers των τάσεων και να μην καταπίνουν τέρατα στο όνομα του «πραγματισμού». Της τεμπελιάς τους στην πραγματικότητα.
Ευτυχώς που δεν είμαι μέσα στο τραίνο γιατί αν ήμουν θα πήδαγα έξω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-