!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκατόψυχα posts που δεν πρέπει να χαθούν
Re: Σκατόψυχα posts που δεν πρέπει να χαθούν
αφου δεν ερχεσαι για κυνηγι . για τη δοση σου δεν ηρθες ?
να στη δωσω η να σε αφησω να βαρεσεις στερητικα ??
είσαι μέσα στη δεκάδα που πρέπει να φάει περμα μπας και καθαρίσει λίγο το περιβάλλον και έχεις το θράσος να χτυπιέσαι για τα μποτ,καραγκιόζη
ηρέμησε,θα σου πέσει η κάφτρα όπως κρατάς το τσιγάρο με τα ακροδάχτυλα στο λεοπάρ πουκάμισο και θα φάμε κι άλλη υστερία στη μάπα μετά
Επαναλαμβανω γιατι μαλλον καταλαβες τι παιζει και πλεον αποκταει ενδιαφερον: ειμαι διατεθειμμενος να βρω ποστ συντονιστη που να αποκαλει κοκκινο μποτ, μποτ. Το τιμημα για τον κοπο μου θα ειναι το 3μηνο αυτομπαναρισμα σου.
Για το δευτερο που ισχυριστηκα, δυστυχως δεν μπορεσα να βρω την αναρτηση (μαλλον δεν θα ειχε εγκριθει στο νημα των επισκεπτων), οποτε θα στο θυμισω τωρα: αναφερομαι στην μαυρη πετρα που εριξες στο φορουμ μετα το 3μηνο μπαν που σου ειχε επιβληθει, το οποιο θεωρησες αδικο και ειχες πει τοτε οτι δεν προκειται να ξαναπατησεις το (ιντερνετικο) ποδι σου εδω περα.
Τελικα συρθηκες παλι πισω, ως γνησιος ΝΔκρατης.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ρε μαλαπερδα . φιλιπινεζα του κωλδρονου . τι θες πες το και θα γινει .Bazoomba έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 23:11Επαναλαμβανω γιατι μαλλον καταλαβες τι παιζει και πλεον αποκταει ενδιαφερον: ειμαι διατεθειμμενος να βρω ποστ συντονιστη που να αποκαλει κοκκινο μποτ, μποτ. Το τιμημα για τον κοπο μου θα ειναι το 3μηνο αυτομπαναρισμα σου.
Για το δευτερο που ισχυριστηκα, δυστυχως δεν μπορεσα να βρω την αναρτηση (μαλλον δεν θα ειχε εγκριθει στο νημα των επισκεπτων), οποτε θα στο θυμισω τωρα: αναφερομαι στην μαυρη πετρα που εριξες στο φορουμ μετα το 3μηνο μπαν που σου ειχε επιβληθει, το οποιο θεωρησες αδικο και ειχες πει τοτε οτι δεν προκειται να ξαναπατησεις το (ιντερνετικο) ποδι σου εδω περα.
θες να με ξανα μπαναρεις . ? ? ριχτο στα ρχιδια μου .
καργιολακι . σ αρεσει ?
Θελω να σου παραθεσω το σχετικο ποστ σε αυτο το νημα και εσυ να μαζεψεις οση ντροπη σου εχει απομεινει ( η λιγοστη που δεν χαθηκε με καθε σφουγγοκωλαριαστο ποστ για την ΝΔ) και να την κανεις απο εδω για 3 μηνες.Νon4me έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 23:13ρε μαλαπερδα . φιλιπινεζα του κωλδρονου . τι θες πες το και θα γινει .Bazoomba έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 23:11Επαναλαμβανω γιατι μαλλον καταλαβες τι παιζει και πλεον αποκταει ενδιαφερον: ειμαι διατεθειμμενος να βρω ποστ συντονιστη που να αποκαλει κοκκινο μποτ, μποτ. Το τιμημα για τον κοπο μου θα ειναι το 3μηνο αυτομπαναρισμα σου.
Αλλιως εαν κιοτευεις, τουλαχιστον να ζητησεις συγνωμη που μου επρηξες τας μπολας γιατι εθιξα το συντροφι σου, δηθεν γιατι σε επιασε κριση αντικειμενικοτητας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Στ'αληθεια ομως ή θα κλαιγεσαι παλι στο επισκεπτων και θα μπεις μετα σαν να μην εγινε τιποτα;
ναι σκληρό αγόρι
πεταξου ως τη γωνια . με βλεπεις ?
Μήπως έχετε ξεφύγει λίγο; Λέω απλά...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...