Εσύ όχι πάντως λόγω παλιού firmware. Θες αναβάθμιση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκατόψυχα posts που δεν πρέπει να χαθούν
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Σκατόψυχα posts που δεν πρέπει να χαθούν
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ωπα κόλλησε πάλι
Κάντε του RTFD
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τι ναυάγια είναι τούτα!
Εν τω μεταξύ αυτά που περιγράφει στο πόστ που βάζει και ξαναβάζει παντού, είναι και ο εαυτός του, αλλά δε το καταλαβαίνει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
dtri2020 έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 13:12
Αν σου πουν να πέσεις σε έναν γκρεμό θα το κάνεις;
Αν σου πουν να κάνεις ποδήλατο με 40 βαθμούς θα το κάνεις;
dtri2020 έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 16:45 Αν ο επιχειρηματίας ζητούσε από τον άτυχο εργαζόμενο να μπει σε ένα κλουβί με πεινασμένα λιοντάρια και αυτός έχανε την ζωή του για να χορτάσουν τα λιοντάρια ποιός θα έφταιγε;
Δεν έχεις ιδέα πως όταν προτρέπεις κάποιον να βλάψει τον εαυτό του ή τρίτο πρόσωπο, σε καθιστά ηθικό αυτουργό, έτσι;dtri2020 έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 16:48Αν κάποιος σου πει να πέσεις σε έναν γκρεμό και εσύ το κάνεις δεν έχει καμμία ευθύνη κανείς για την ανοησία σου
Ε, για τον νοητικό βόθρο στον οποίο κολυμπάς, δεν μου κάνει εντύπωση...
Ρώτα κάνα γνωστό σου, κάνα φίλο σου (αν έχεις κάποιον βέβαια), ή κάνα συγγενή σου με 5 δράμια μυαλό να σου πει τι σημαίνει ηθικός αυτουργός, που, κάποιες φορές, μπορεί να τιμωρηθεί με ποινή μεγαλύτερη του φυσικού αυτουργού.
Και το ότι δεν καταλαβαίνεις πως έχες ποστάρει πανηλίθιες απόψεις, σε κατατάσσει στους ηλιθιολόγους του ίντερνετ.
Αυτή η φάρα, η μυκητίαση του διαδικτύου που υπάρχε σε όλα τα χρώματα και αποχρώσεις.
Βλέπεις η ηλθιολογία χρώμα δεν κοιτά...αλλα κάποια προτίμηση στα χρώματα του "Εγέρθητους" την έχει...
Γαλάζια, μαύρα, φαιά, πράσινα, κόκκινα, πορτοκαλιά...δεξιοί, νάζουλες, φασίστες, σοσιαλιστές, κομμουνιστές, διάφορες αριστεράτζες του κερατά...
Βλακολόγε Μπούα...
Γιατι μου τα γυρνας συνεχως ? δε με νοιαζει για τον ντρι . εγω απλα ειπα πως τα υπολοιπα οργανωμενα του κκε ποΣΑ ειναι 4-5-6 δε τα αγγιζειBazoomba έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 10:23Ποιος αγγιξε τον dtri φιλε ΝΔκρατη, να τον μαλωσομε μαζι αν ειναι. Αδιακοπα γραφει και το ενα μποτ και το αλλο.Νon4me έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 23:31Ο φλαφυ δεν ειναι ενας , ειναι 3-4-5 . Που ποσταρουν 24/7 κωματικη προπαγανδα . Ε αυτους δεν τους αγγιζει (ουτε χαρακτηριζει ) κανεις . πιο απλα δε γινεται να στα κανω . μετα παμε σε ζωγραφιες και σκιτσα .Bazoomba έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 16:12
Θελει να ριξεις ενα Μπαρτζωκικο ευχελαιο στον Φλαφυ για να εχεις το δικαιωμα δια να ομιλεις για τον Μπουα σινιορ.
Εκτος κι αν θες να σταματησει να γραφει μονο το ενα, αλλα δεν θελω να το πιστεψω αυτο για εσενα..
Καλη σου μερα.
( - χαρακτηριζει ) κανεις .
Οπως αντιστοιχα δεν αγγιζει κανεις τα 2 μποτ της ΝΔ φιλε ΝΔκρατη, σου επαναλαμβανω. Δεν καταλαβαινω που κολλας. Θες να στο ζωγραφισω;Νon4me έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 21:01Γιατι μου τα γυρνας συνεχως ? δε με νοιαζει για τον ντρι . εγω απλα ειπα πως τα υπολοιπα οργανωμενα του κκε ποΣΑ ειναι 4-5-6 δε τα αγγιζειBazoomba έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 10:23Ποιος αγγιξε τον dtri φιλε ΝΔκρατη, να τον μαλωσομε μαζι αν ειναι. Αδιακοπα γραφει και το ενα μποτ και το αλλο.Νon4me έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 23:31
Ο φλαφυ δεν ειναι ενας , ειναι 3-4-5 . Που ποσταρουν 24/7 κωματικη προπαγανδα . Ε αυτους δεν τους αγγιζει (ουτε χαρακτηριζει ) κανεις . πιο απλα δε γινεται να στα κανω . μετα παμε σε ζωγραφιες και σκιτσα .
Εκτος κι αν θες να σταματησει να γραφει μονο το ενα, αλλα δεν θελω να το πιστεψω αυτο για εσενα..
Καλη σου μερα.
Ή μηπως καθε φορα που θα λεμε το μπλε μποτ, μποτ θα κανουμε και απαραιτητο μενσιο το κοκκινο μποτ;
Υγ
Επειδη τωρα διαβασα το "χαρακτηριζει" εντος της παρενθεσης αν σου βρω ενα ποστ που καποιος εκ του συντονισμου χαρακτηριζει τα κοκκινα μποτ, μποτ θα αυτομπαναριστεις για κανα τριμηνο, φιλε ΝΔκρατη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 24 Ιούλ 2023, 21:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
αγανάκτησε με τα κομματόσκυλα ο αντικειμενικός χρήστης 
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν μας πειράζουν τα κομματόσκυλα και τα μποτς, η παρουσία τους ειναι χρήσιμη.
για ριξτα και βλεπουμε .Bazoomba έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 21:16Οπως αντιστοιχα δεν αγγιζει κανεις τα 2 μποτ της ΝΔ φιλε ΝΔκρατη, σου επαναλαμβανω. Δεν καταλαβαινω που κολλας. Θες να στο ζωγραφισω;Νon4me έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 21:01Γιατι μου τα γυρνας συνεχως ? δε με νοιαζει για τον ντρι . εγω απλα ειπα πως τα υπολοιπα οργανωμενα του κκε ποΣΑ ειναι 4-5-6 δε τα αγγιζειBazoomba έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 10:23
Ποιος αγγιξε τον dtri φιλε ΝΔκρατη, να τον μαλωσομε μαζι αν ειναι. Αδιακοπα γραφει και το ενα μποτ και το αλλο.
Καλη σου μερα.
Ή μηπως καθε φορα που θα λεμε το μπλε μποτ, μποτ θα κανουμε και απαραιτητο μενσιο το κοκκινο μποτ;
Υγ
Επειδη τωρα διαβασα το "χαρακτηριζει" εντος της παρενθεσης αν σου βρω ενα ποστ που καποιος εκ του συντονισμου χαρακτηριζει τα κοκκινα μποτ, μποτ θα αυτομπαναριστεις για κανα τριμηνο, φιλε ΝΔκρατη;
Οχι φιλε ΝΔκρατη, θα συμφωνησουμε πρωτα. 1 ποστ που αποκαλειται το κοκκινο μποτ ,μποτ = 3μηνο αυτομπαναρισμα.Νon4me έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 21:38για ριξτα και βλεπουμε .Bazoomba έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 21:16Οπως αντιστοιχα δεν αγγιζει κανεις τα 2 μποτ της ΝΔ φιλε ΝΔκρατη, σου επαναλαμβανω. Δεν καταλαβαινω που κολλας. Θες να στο ζωγραφισω;Νon4me έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 21:01
Γιατι μου τα γυρνας συνεχως ? δε με νοιαζει για τον ντρι . εγω απλα ειπα πως τα υπολοιπα οργανωμενα του κκε ποΣΑ ειναι 4-5-6 δε τα αγγιζει
Υγ
Αλλα αυτη τη φορα δεν θα αθετησεις τον λογο σου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Δεν εχω αθετησει ποτε το λογο μου παικτη με τη ληγμενη συνδρομη . μαζεψου λιγο επισης .Bazoomba έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 21:40Οχι φιλε ΝΔκρατη, θα συμφωνησουμε πρωτα. 1 ποστ που αποκαλειται το κοκκινο μποτ ,μποτ = 3μηνο αυτομπαναρισμα.Νon4me έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 21:38για ριξτα και βλεπουμε .Bazoomba έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 21:16
Οπως αντιστοιχα δεν αγγιζει κανεις τα 2 μποτ της ΝΔ φιλε ΝΔκρατη, σου επαναλαμβανω. Δεν καταλαβαινω που κολλας. Θες να στο ζωγραφισω;
Υγ
Αλλα αυτη τη φορα δεν θα αθετησεις τον λογο σου.
1 ποστ που αποδεικνυει οτι τον εχεις αθετησει = αλλοι 3 μηνες αυτομπαναρισματος .Νon4me έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 21:42Δεν εχω αθετησει ποτε το λογο μου παικτη με τη ληγμενη συνδρομη . μαζεψου λιγο επισης .
Σε τιμη ευκαιριας.
και ενας κωλδρονος δωρο ?Bazoomba έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 21:451 ποστ που αποδεικνυει οτι τον εχεις αθετησει = αλλοι 3 μηνες αυτομπαναρισματος .Νon4me έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 21:42Δεν εχω αθετησει ποτε το λογο μου παικτη με τη ληγμενη συνδρομη . μαζεψου λιγο επισης .Bazoomba έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 21:40
Οχι φιλε ΝΔκρατη, θα συμφωνησουμε πρωτα. 1 ποστ που αποκαλειται το κοκκινο μποτ ,μποτ = 3μηνο αυτομπαναρισμα.
Αλλα αυτη τη φορα δεν θα αθετησεις τον λογο σου.![]()
Σε τιμη ευκαιριας.