Σίγουρα αν μετρήσεις στο ισόγειο θα είναι παραπάνω, η Τ κανονικά μετριέται στα 2μ ύψος. Υπολόγισε την θερμική ανάκλαση από το έδαφος πόσο επηρεάζει στα 2μ και πόσο στα 25μ. Κάνε και το εξής πείραμα αν θες, βάλε το θερμόμετρο να μετρήσει με τον αισθητήρα του εντελώς στον αέρα, πχ στην άκρη του τραπεζιού και όχι όλο πάνω στο τραπέζι. Θα δεις χαμηλότερη Τ.Ερμής έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 13:25 Α εμένα χτύπησε ήχος. Βασικά είμαι και στον έβδομο οπότε ίσως αυτό το ο Θεός να το κάνει αεράκι, ρίχνει μερικούς πόντους.
Ψήνω να πάρω το αμαξι και να πάω κέντρο έτσι για την αλητεία
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
ΝαιΕρμής έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 12:17H Λακωνία φλέγεται.Libre arbitre έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 12:10vatraxos έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 12:09 42 γράφει το κινητό, δεν το έγραψε καμία άλλη ημερα και είναι ακόμα 12! Πού θα φτάσει σήμερα;;;
![]()

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- omg kai 3 lol
vatraxos έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 13:30Σίγουρα αν μετρήσεις στο ισόγειο θα είναι παραπάνω, η Τ κανονικά μετριέται στα 2μ ύψος. Υπολόγισε την θερμική ανάκλαση από το έδαφος πόσο επηρεάζει στα 2μ και πόσο στα 25μ. Κάνε και το εξής πείραμα αν θες, βάλε το θερμόμετρο να μετρήσει με τον αισθητήρα του εντελώς στον αέρα, πχ στην άκρη του τραπεζιού και όχι όλο πάνω στο τραπέζι. Θα δεις χαμηλότερη Τ.Ερμής έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 13:25 Α εμένα χτύπησε ήχος. Βασικά είμαι και στον έβδομο οπότε ίσως αυτό το ο Θεός να το κάνει αεράκι, ρίχνει μερικούς πόντους.
γιαυτο και ο χαρτης που παρεθεσα ειναι αξιοπιστος γιατι αποτελειται αποκλειστικα απο δικτυο επαγγελματικων/ημιεπαγγελματικων μετεωρολογικων σταθμων, τωρα αν μια θερμοκρασια φαινεται παραταιρη μπορεις να συγκρινεις τι δειχουν οι διπλανοι
Σε κάθε περίπτωση, σε ευχαριστώ, το κρατάω το λινκ.omg kai 3 lol έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 13:35vatraxos έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 13:30Σίγουρα αν μετρήσεις στο ισόγειο θα είναι παραπάνω, η Τ κανονικά μετριέται στα 2μ ύψος. Υπολόγισε την θερμική ανάκλαση από το έδαφος πόσο επηρεάζει στα 2μ και πόσο στα 25μ. Κάνε και το εξής πείραμα αν θες, βάλε το θερμόμετρο να μετρήσει με τον αισθητήρα του εντελώς στον αέρα, πχ στην άκρη του τραπεζιού και όχι όλο πάνω στο τραπέζι. Θα δεις χαμηλότερη Τ.Ερμής έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 13:25 Α εμένα χτύπησε ήχος. Βασικά είμαι και στον έβδομο οπότε ίσως αυτό το ο Θεός να το κάνει αεράκι, ρίχνει μερικούς πόντους.
γιαυτο και ο χαρτης που παρεθεσα ειναι αξιοπιστος γιατι αποτελειται αποκλειστικα απο δικτυο επαγγελματικων/ημιεπαγγελματικων μετεωρολογικων σταθμων, τωρα αν μια θερμοκρασια φαινεται παραταιρη μπορεις να συγκρινεις τι δειχουν οι διπλανοι
- Libre arbitre
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Διόρθωση:vatraxos έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 12:56Το ποστ είναι σημερινό, οι θερμοκρασίες είναι οι μέγιστες του 24ώρου.Libre arbitre έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 12:44
Όχι, σημερινό είναι του Αρναούτογλου.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4391100993
Δες εδώ real time
https://meteo.gr/Gmap.cfm
Μέγιστη στο Κρανίδι στο τελευταίο 24ωρο
Ακριβώς όση στο ποστ του Σάκη
Τελικά όντως ήταν η θερμοκρασία εκείνη την ώρα, αλλά έπεσε αργότερα (σηκώθηκε αέρας).
Από τη σελίδα του μετ. σταθμού:

https://penteli.meteo.gr/stations/kranidi/
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- Libre arbitre
Like 48; Που κάνω λαικ;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Κάτσε να πάω στο πίσω μπαλκόνι, τώρα που έφυγε ο ήλιος

Υγρασία LL , πάει τα έφτυσε
The business man whose master plan controls the world each day,
Κλέβεις και σε τιμώρησε ο θεός!enterprise-psi έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 15:13Κάτσε να πάω στο πίσω μπαλκόνι, τώρα που έφυγε ο ήλιος
Υγρασία LL , πάει τα έφτυσε![]()
- Libre arbitre
LL = lol 
user έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 12:08Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 12:07Ναι αλλά τώρα μας έχεις πει όλους τους γνωστούς σου και είναι παιχνιδάκι για κάποιον να ενώσει τα κομμάτια του παζλ και να σε ανακαλύψει.![]()
Το σκέφτηκα αυτό.
Για την ώρα είμαι safe όμως

Yippie Kay Yay
Θερμόμετρο κρέατος.
Δεξιά η θερμοκρασία που έχω ορίσει για το κρέας που θα ψήσω αργότερα (αν τα καταφέρω).
Αριστερά η θερμοκρασία στο μπαλκόνι μου...

Δεξιά η θερμοκρασία που έχω ορίσει για το κρέας που θα ψήσω αργότερα (αν τα καταφέρω).

-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
waldorf έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 16:13 Θερμόμετρο κρέατος.
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-