Ποιο app έχεις;vatraxos έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 12:28 43 τώρα εδώ. Το βλέπω το 45άρι πολύ άνετα. (πάντα από το κινητό)
Και εμένα 43 δείχνει τώρα στο Ρέντη, βλέπω το ίδιο και στο Φάληρο.
Ποιο app έχεις;vatraxos έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 12:28 43 τώρα εδώ. Το βλέπω το 45άρι πολύ άνετα. (πάντα από το κινητό)
Χαλάζι, ανεμοστρόβιλοι , χαμός ! bomba d aqua
vatraxos έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 12:23Κάτι δεν πάει καλά, δε γίνεται πριν μισή ώρα το Κρανίδι να είχε 45,9 και τώρα να έχει 41. Η μέγιστη έφτασε 45 αλλά ίσως ήταν του 24ώρου, που σημαίνει ότι πιθανώς θα ανέβει ακόμα περισσότερο σήμερα.Libre arbitre έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 12:10vatraxos έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 12:09 42 γράφει το κινητό, δεν το έγραψε καμία άλλη ημερα και είναι ακόμα 12! Πού θα φτάσει σήμερα;;;
![]()
![]()
Αυτό του κινητού (xiaomi).

Το ποστ είναι σημερινό, οι θερμοκρασίες είναι οι μέγιστες του 24ώρου.Libre arbitre έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 12:44
Όχι, σημερινό είναι του Αρναούτογλου.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4391100993

Και συμφωνεί με το YR του νορβηγικού σταθμού που είναι από τα πλέον αξιόπιστα και μετριοπαθη.vatraxos έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 12:54Αυτό του κινητού (xiaomi).
Το θερμόμετρο πυρετού δείχνει να συμφωνεί (δεν έχω άλλο)
![]()
stergiosbik έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 12:55 Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.
Άλλη πόλη φορτώνει από πίσω και θα γίνει μπαζερ μπιτερ.
YΓ
Αυτά τα 45αρια που βλέπετε στις 11 το πρωί δεν ισχύουν.
Ούτε στην ντεθ βάλεϊ δεν παίζει αυτό τόσο νωρίς.
Σε έφαγα στη στροφή! Βασικά δεν χτύπησε ηχητικό, απλώς έσβησε. Ίσως δε μετράει παραπάνω.
Δεν ξέρω πόσο real time είναι, να έχει 38 βαθμούς εδώ δεν παίζει με τίποτα.omg kai 3 lol έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 13:18stergiosbik έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 12:55 Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.
Άλλη πόλη φορτώνει από πίσω και θα γίνει μπαζερ μπιτερ.
YΓ
Αυτά τα 45αρια που βλέπετε στις 11 το πρωί δεν ισχύουν.
Ούτε στην ντεθ βάλεϊ δεν παίζει αυτό τόσο νωρίς.
παρακατω ειναι το realtime δικτυο μετεωρολογικων σταθμων απο ιδιωτες ανα τη χωρα που συμμετεχω κι εγω, πανω δεξια στο μενου τσεκαρε weather stations και μετα το temperature/wind, στα settings επιλεγεις C
αυτες τις μερες παρατηρω οτι τα βορεια προαστια εχουν μεγαλυτερη θερμοκρασια γιατι ενα ελαφρυ αερακι που ερχεται απο νοτια περναει μεσα απο το τσιμεντο της πολης και τοπικα θερμαινει ακομη περισσοτερο
https://www.wunderground.com/wundermap? ... =undefined
Α εμένα χτύπησε ήχος. Βασικά είμαι και στον έβδομο οπότε ίσως αυτό το ο Θεός να το κάνει αεράκι, ρίχνει μερικούς πόντους.