!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο αλήτης Μπουμπούκος έλεγε οτι ο διανομέας που πέθανε δεν ήταν διανομέας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Re: Ο αλήτης Μπουμπούκος έλεγε οτι ο διανομέας που πέθανε δεν ήταν διανομέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου »

dtri2020 έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 16:45
Juno έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 13:23 Ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς φταίει, επειδή υπήρχε σχετική ανακοίνωση και εξαιτίας αυτής δεν είχε τους ντελιβεράδες του. Άρα ήξερε πως απαγορεύεται, αλλά προτίμησε την παρανομία, αντί να στείλει πχ, τα κ0λ0παιδά του να κάνουν ντελίβερι. Να μάθουν και τη δουλειά, αφού μια μέρα θα τους μείνει το μαγαζί.

Ο Άδωνις φταίει επειδή δεν κυνήγησε τον ιδιοκτήτη του βρωμομάγαζου ούτε τον γιατρό που έγραψε αυτό το αισχρό ανακοινωθέν, αλλά καθυστερεί όσο μπορεί τη διαδικασία. Προφανώς και οι δύο τους είναι κομματόσκυλα και δεν θα απορήσω αν τυχόν είναι και παράγοντες της τοπικής επιτροπής ΝΔ
Αν ο επιχειρηματίας ζητούσε από τον άτυχο εργαζόμενο να μπει σε ένα κλουβί με πεινασμένα λιοντάρια και αυτός έχανε την ζωή του για να χορτάσουν τα λιοντάρια ποιός θα έφταιγε;
  • Ο επιχειρηματίας;
  • Ο εργαζόμενος;
  • Αυτός που δεν τάισε τα λιοντάρια;
  • Τα λιοντάρια;
  • Το κράτος που δεν είχε νόμο για την περίπτωση αυτή;
Κάποτε θα πρέπει να μεγαλώσετε και να ωριμάσετε. Δεν μπορεί να μείνετε για πάντα 40ρηδες ημιπιτσιρικάδες.
Σάλτα λιγδα
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Juno έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 13:23 Ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς φταίει, επειδή υπήρχε σχετική ανακοίνωση και εξαιτίας αυτής δεν είχε τους ντελιβεράδες του. Άρα ήξερε πως απαγορεύεται, αλλά προτίμησε την παρανομία, αντί να στείλει πχ, τα κ0λ0παιδά του να κάνουν ντελίβερι. Να μάθουν και τη δουλειά, αφού μια μέρα θα τους μείνει το μαγαζί.

Ο Άδωνις φταίει επειδή δεν κυνήγησε τον ιδιοκτήτη του βρωμομάγαζου ούτε τον γιατρό που έγραψε αυτό το αισχρό ανακοινωθέν, αλλά καθυστερεί όσο μπορεί τη διαδικασία. Προφανώς και οι δύο τους είναι κομματόσκυλα και δεν θα απορήσω αν τυχόν είναι και παράγοντες της τοπικής επιτροπής ΝΔ
Αν ο επιχειρηματίας ζητούσε από τον άτυχο εργαζόμενο να μπει σε ένα κλουβί με πεινασμένα λιοντάρια και αυτός έχανε την ζωή του για να χορτάσουν τα λιοντάρια ποιός θα έφταιγε;
  • Ο επιχειρηματίας;
  • Ο εργαζόμενος;
  • Τα λιοντάρια;
Κάποτε θα πρέπει να μεγαλώσετε και να ωριμάσετε. Δεν μπορεί να μείνετε για πάντα 40ρηδες ημιπιτσιρικάδες.
:+1: :goodpost: :bravo:

Θυμάσε το χειμώνα που είχαν αποκλειστεί μέσα στην Α.Ο. απο τα χιόνια επειδή δε φορούσαν αλυσίδες και βέλαζαν "το κρατος φταίει" . Μαλάκα Μητσοτάκη, όχι 2000 ευρώ αποζημίωση, αλλά 2000 κλωτσιές μπάς και στρώσουν δέρμα χρειάζονται.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου »

Unique έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 05:56

• Ο επιχειρηματίας;
  • Ο εργαζόμενος;
  • Τα λιοντάρια;

Θυμάσε το χειμώνα που είχαν αποκλειστεί μέσα στην Α.Ο. απο τα χιόνια επειδή δε φορούσαν αλυσίδες και βέλαζαν "το κρατος φταίει" . Μαλάκα Μητσοτάκη, όχι 2000 ευρώ αποζημίωση, αλλά 2000 κλωτσιές μπάς και στρώσουν δέρμα χρειάζονται.
Σκάσε Μπούα! Λες συνέχεια βλακείες!
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

dtri2020 έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 16:53
ST48410 έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 14:03 Δεν είμαστε όλοι ΔΥ. Όταν έχει προγραμματιστεί μια εργασία σε ένα πελάτη σε εξωτερικό χώρο, έχεις κλείσει από βδομάδες ημερομηνίες, έχει κλείσει το χώρο, έχει κάνει ένα σωρό ετοιμασίες κλπ, δεν χρειάζεται κανένα αφεντικό να σου πει ότι πρέπει να πας να δουλέψεις. Θα πας έτσι κι αλλιώς.

Μόνο αν υπάρξει νομοθετική κατοχύρωση και αστυνομευτεί με υψηλά πρόστιμα μπορεί να γίνει κάτι. Διαφορετικά οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν. Στον ιδιωτικό τομέα και σε μικρές εταιρείες δεν σε προστατεύει κανείς και τίποτα. Αν έχεις την πολυτέλεια να αρνείσαι δουλειές ή να παίρνεις το καπελάκι σου και να φεύγεις, καλώς. Για τη συντριπτική πλειοψηφία δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Μην τα περιμένετε όλα από το κράτος.

Το έβαλα αλλού το βάζω και εδώ.

H Σώτη Τριανταφύλλου στον Δανίκα: Αυτές είναι οι 19 παθογένειες του Ελληνα
Οκνηρία • Αναβλητικότητα • Αρνηση ατομικής ευθύνης• Αποφυγή ενηλικίωσης • Οικογενειοκρατία • Αμοραλισμός • Αριστερίλα • Αμορφωσιά • Χωριάτικο πείσμα • Χωριάτικος φθόνος • Λατρεία της μετριότητας • Αγένεια • Ελληνίδα μάνα• Ελληνας πατέρας • Εσωστρέφεια • Εθνικισμός• Θρησκοληψία • Μισογυνία • Φτωχή σκέψη•
Που είναι το πυροσβεστικό μου;
Που είναι το Canadair μου;
Που είναι το ασθενοφόρο μου;
Που είναι το νοσοκομείο μου;
κ.τ.λ.
Που είναι το κράτος;

Πότε θα μεγαλώσετε άραγε;
Καλά τα πήγαινε μέχρι τα μπλε, μετά το γάμησε και ψόφησε, άρχισε την συλλογική ευθύνη (ενώ πιο πριν μιλούσε για ατομική :smt005: ) και τον δικαιωματισμό :smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

• Ο επιχειρηματίας;
  • Ο εργαζόμενος;
  • Τα λιοντάρια;

Οι αλυσίδες δεν εξασφαλίζουν ότι δεν θ' αποκλειστείς. Εγκαλώ το τρολάρισμά σου, γίνεται μη ρεαλιστικό και φαίνεσαι :smt047
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

dtri2020 έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 17:46
Juno έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 17:33 Δηλαδή να καταργήσουμε τα βαρέα και ανθυγιεινά και την αναγνώριση εργατικών ατυχημάτων.
Αυτή είναι η δουλειά αν σ'αρέσει και αν μείνεις τελικά, έχεις πλήρη ευθύνη, εσύ θα φταις αν πάθεις κάτι.
Ετούτες τις μέρες χιλιάδες άνθρωποι δουλεύουν σε συνθήκες καύσωνα για να φορτώνουν και να ξεφορτώνουν τα αεροπλάνα με τα οποία ταξιδεύει η κάθε καρακαηδόνα για τις καλοκαιρινές διακοπές της. Οι ανθρωποι αυτοί "λιώνουν" κυριολεκτικά στις πίστες των αεροδρομίων στις οποίες επικρατούν πολύ υψηλότερες από τις μέσες θερμοκρασίες.

Οι ανθρωποι αυτοί επέλεξαν να εργάζονται γνωρίζοντας και τους επαγγελματικούς κινδύνους και τις ατομικές τους δυνατότητες. Είναι η έννοια της "ατομικής ευθύνης" που πολλοί δυσκολεύονται να καταλάβουν. Η εναλλακτική θα ήταν να σταματήσουν οι πτήσεις, πράγμα που δεν νομίζω πως το θέλει κανείς.
Juno έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 17:33 Επίσης, οχιά διμούτσουνη, επέλεξες να μην κάνεις παράθεση το σχόλιο όπου λέω ότι το θύμα και είχε ανάγκη τα χρήματα και ήταν ΑΜΕΑ. Για σχολίασε και σε εκείνο.
Αν το άτομο είχε ανάγκη τα χρήματα, θα έπρεπε να βρει κάποια άλλη εργασία για να τα αποκτήσει. Αν μου προτείνουν να γίνω κασκαντέρ γιατί είναι καλά τα χρήματα και το αποδεχθώ ενώ δεν έχω την δυνατότητα να το κάνω, δεν θα μου φταίει κανείς που θα χάσω την ζωή μου.

Αλλά, όπως έγραψα και παραπάνω, για εσάς θα φταίει πάντα κάποιος άλλος και ποτέ εσείς οι ίδιοι. Την πιθανότητα να σταματήσετε να βυζαίνετε το δάχτυλο δεν την εξετάζετε καν.
Ρε νούμερο, υπήρχε υπουργική απόφαση περί μη εργασίας 12-5!

Άβαταρ μέλους
dtri2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 »

Λοξίας έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 00:28 Χωρίς ΚΑΝ να σου έχω απευθύνει τον λόγο άλλη φορά, επειδή έκανα μία τεκμηριωμένη παρατήρηση στην παπαριά που εκτόξευσες, αμέσως έβγαλες το συμπέρασμα που ανήκω και ποιες είναι οι γνώσεις μου...
Μάιστα...
Δεν χρειάζεται να πει κανείς και πολλά για να δηλώσει σε ποιό είδος ανήκει. Φτάνουν λίγες κουβέντες.

Μπορώ, ας πούμε, να σε φανταστώ έξω από την Μαρφίν να πανηγυρίζεις για τον εμπρησμό της.

Μπορώ επίσης να σε φανταστώ στην πλατεία Συνταγματος να φωνάζεις "να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή"

Μπορώ ακόμη να σε φανταστώ στα διόδια να να φωνάζεις "δεν πληρώνω".

Μπορώ και να σε φανταστώ να χορεύεις στο Σύνταγμα να χορεύεις πανηγυρίζντας το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.

Ότι και να είσαι, ένα είναι σίγουρο. Δεν είμαστε το ίδιο.
Λοξίας έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 00:28 Διότ ΔΕΝ μπορείς καν να διακρίνεις πως αυτός ο ισχυρισμός...
"Τα δρομολόγια των αεροπλάνων σήμερα εκτελούνται ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες"

...έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτήν την παραδοχή σου: "Ακυρώσεις η καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν"...

Αν τα δρομολόγια των αεροπλάνων εκτελούνται ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες (το έχεις διατυπωμένο σαν νομοτέλεια), τότε πως ρε βλακολόγε θα υπάρχουν ακυρώσεις;
Το έγραψα παραπάνω και το επαναλαμβάνω επαυξημένο και εδώ.

Έχετε την εντύπωση πως είστε παντογνώστες.
  • Όταν κάνει σεισμό, είστε σεισμολόγοι.
  • Όταν έχει κακοκαιρία γίνεστε μετεωρολόγοι.
  • Όταν υπάρχει πανδημία γίνεστε λοιμωξιολόγοι.
  • Όταν υπάρχουν καθυστερήσεις στα αεροπλάνα γίνεστε συγκοινωνιολόγοι
  • κ.τ.λ.
Σε κάλυψα; Όχι βάβαια πως θα σταματήσεις να κάνεις τον ειδικό!
Λοξίας έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 00:28 Ναι καμάρι μου;
Σάλτα λοιπόν, ρούφα το τρομπόνι και...

Σκάσε Μπούα!
Όλο βλακείες γράφεις"
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά το γεγονός πως μερικά αποτυχημένα παρατράγουδα, όπως αυτοί που γράφουν αυτά δεν με πολυσυγκινούν ούτε τους υπολογίζω.

Τώρα από την μεριά μου θα σου έδινα και εγώ μια συμβουλή: γίνε επιτέλους κανονικός άνθρωπος.

Ξεκίνα από τα βασικά, μάθε να δένεις μόνος σου τα κορδόνια σου. Μεγάλωσες πιά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dtri2020 την 23 Ιούλ 2023, 10:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Άβαταρ μέλους
dtri2020

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 05:48 Σάλτα λιγδα
Καλημέρα! Και εγώ σε αγαπάω!
Άβαταρ μέλους
dtri2020

• Ο επιχειρηματίας;
  • Ο εργαζόμενος;
  • Τα λιοντάρια;

Πραγματικά, εκείνο το χειμώνα έριχναν τα βάρη της δικής τους ανοησίας στους άλλους. Και το ίδιο έκαναν σε πολλές περιπτώσεις.

Πάντως, για να είμαι ειλικρινής ,πιστεύω πως σε λίγο θα αρχίσουν να μου γράφουν το σύνθημα που φώναζαν στον Μητσοτάκη, αντί για αυτό που γράφουν τώρα.

Έχουν φτάσει στα όρια του βελάσματος από την απελπισία τους. Δεν κατεβάζει η γκλάβα τους τίποτε, έχει "κλείσει" και η υπόγα και έχουν μείνει χωρίς καθοδήγηση. Από μια μεριά είναι να τα λυπάσαι τα έρμα.
Άβαταρ μέλους
dtri2020

Green Dragon έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 07:19
dtri2020 έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 16:53
ST48410 έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 14:03 Δεν είμαστε όλοι ΔΥ. Όταν έχει προγραμματιστεί μια εργασία σε ένα πελάτη σε εξωτερικό χώρο, έχεις κλείσει από βδομάδες ημερομηνίες, έχει κλείσει το χώρο, έχει κάνει ένα σωρό ετοιμασίες κλπ, δεν χρειάζεται κανένα αφεντικό να σου πει ότι πρέπει να πας να δουλέψεις. Θα πας έτσι κι αλλιώς.

Μόνο αν υπάρξει νομοθετική κατοχύρωση και αστυνομευτεί με υψηλά πρόστιμα μπορεί να γίνει κάτι. Διαφορετικά οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν. Στον ιδιωτικό τομέα και σε μικρές εταιρείες δεν σε προστατεύει κανείς και τίποτα. Αν έχεις την πολυτέλεια να αρνείσαι δουλειές ή να παίρνεις το καπελάκι σου και να φεύγεις, καλώς. Για τη συντριπτική πλειοψηφία δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Μην τα περιμένετε όλα από το κράτος.

Το έβαλα αλλού το βάζω και εδώ.

H Σώτη Τριανταφύλλου στον Δανίκα: Αυτές είναι οι 19 παθογένειες του Ελληνα
Οκνηρία • Αναβλητικότητα • Αρνηση ατομικής ευθύνης• Αποφυγή ενηλικίωσης • Οικογενειοκρατία • Αμοραλισμός • Αριστερίλα • Αμορφωσιά • Χωριάτικο πείσμα • Χωριάτικος φθόνος • Λατρεία της μετριότητας • Αγένεια • Ελληνίδα μάνα• Ελληνας πατέρας • Εσωστρέφεια • Εθνικισμός• Θρησκοληψία • Μισογυνία • Φτωχή σκέψη•
Που είναι το πυροσβεστικό μου;
Που είναι το Canadair μου;
Που είναι το ασθενοφόρο μου;
Που είναι το νοσοκομείο μου;
κ.τ.λ.
Που είναι το κράτος;

Πότε θα μεγαλώσετε άραγε;
Καλά τα πήγαινε μέχρι τα μπλε, μετά το γάμησε και ψόφησε, άρχισε την συλλογική ευθύνη (ενώ πιο πριν μιλούσε για ατομική :smt005: ) και τον δικαιωματισμό :smt005: :smt005: :smt005:
Μια χαρά τα λέει η Σώτη. Σε όλα!

Πόσες από τις παθογένειες που αναφέρει ισχύουν στην περίπτωση σου; Όλες φαντάζομαι!
Άβαταρ μέλους
dtri2020

Green Dragon έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 07:25 Ρε νούμερο, υπήρχε υπουργική απόφαση περί μη εργασίας 12-5!

Γράψε στα άλλα παρατράγουδα να σε καλωσορίσουν στην ομάδα τους.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 02:39
Otto Weininger έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 02:06
hellegennes έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 00:20
Γιατί δεν ξέρω να έχει κάνει ποτέ καμμιά δουλειά σε κανένα υπουργείο.

Αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχεις καμία επαφή με κανένα από τα υπουργεία και τομείς που ανέλαβε ο Γεωργιάδης.
Υπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων ήταν. Το μοναδικό πράγμα που έκανε από αυτό το υπουργείο ήταν να κάνει δωρεάν διαφήμιση στα ΣΜ με κρατικό χρήμα, που έκανε ζημιά ακριβώς στον τομέα που εργάζομαι. Το οποίο πράγμα παρεμπιπτόντως δεν ωφέλησε καν τους καταναλωτές ούτε έφερε καμμιά ανάπτυξη.

Σαν υπουργός υγείας, πάλι, γάμησε το ΕΣΥ λίγα χρόνια πριν εμφανιστεί ο κορωνοϊός.

Γενικά ο Άδωνις είναι ένα τεράστιο μηδενικό. Δεν έχει να δείξει απολύτως κανένα έργο στην πολιτική καριέρα του.

Επίσης δείξε λίγη αυτοσυγκράτηση στο συγκεκριμένο ζήτημα, γιατί αυτό που έκανε με το καλάθι της παπαριάς είναι πρακτικά ΠΑΡΑΝΟΜΟ και επίθεση στις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Με το μέτρο η υποστήριξη στην παρανομία, παρακαλώ.
Το ίδιο ακριβώς έκαναν και άλλες χώρες μετά, μιας και είχαν ότι η μπούρδα με την μείωση του ΦΠΑ δεν έκανε τίποτα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

dtri2020 έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 10:03
Λοξίας έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 00:28 Χωρίς ΚΑΝ να σου έχω απευθύνει τον λόγο άλλη φορά, επειδή έκανα μία τεκμηριωμένη παρατήρηση στην παπαριά που εκτόξευσες, αμέσως έβγαλες το συμπέρασμα που ανήκω και ποιες είναι οι γνώσεις μου...
Μάιστα...
Δεν χρειάζεται να πει κανείς και πολλά για να δηλώσει σε ποιό είδος ανήκει. Φτάνουν λίγες κουβέντες.

Μπορώ, ας πούμε, να σε φανταστώ έξω από την Μαρφίν να πανηγυρίζεις για τον εμπρησμό της. Ούτε καν!

Μπορώ επίσης να σε φανταστώ στην πλατεία Συνταγματος να φωνάζεις "να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή" Ούτε καν!

Μπορώ ακόμη να σε φανταστώ στα διόδια να να φωνάζεις "δεν πληρώνω". Ούτε καν!

Μπορώ και να σε φανταστώ να χορεύεις στο Σύνταγμα να χορεύεις πανηγυρίζντας το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Ούτε καν!

Ότι και να είσαι, ένα είναι σίγουρο. Δεν είμαστε το ίδιο. Φυσικά δεν είμαστε. Εσύ είσαι φασιστάκος εγώ σκέτος δημοκράτης.
Οπότε..."σκάσε Μπούα! Όλο βλακείες λες!

Εδιτ:
Είπα να το συμπληρώσω για να μην συνεχίσεις να σκέπτεσαι σαν λοβοτομημένος για τους άλλους...
Αγαπητέ βλακολόγε, εγώ δεν είμαι ούτε οπαδός ούτε τσιράκι κανενός κόμματος. Συστημικού ή αντισυστημικού...εντός ή εκτός κοινοβουλίου.
Όσο σιχαίνομαι την δεξιά, άλλο τόσο σιχαίνομαι την αριστερά και ακόμα περισσότερο της άκρα τους.
Όσο σιχαίνομαι την ΝΔ, άλλο τόσο σιχαίνομαι τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και οποιοδήποτε άλλο κόμμα ή κομματίδιον, εντός ή εκτός "κυνοβουλίου".
Εσύ συνέχισε να γλύφεις τα παπάρια του εκάστοτε αρχηγού σου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λοξίας την 23 Ιούλ 2023, 11:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

dtri2020 έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 10:03
Λοξίας έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 00:28 Διότ ΔΕΝ μπορείς καν να διακρίνεις πως αυτός ο ισχυρισμός...
"Τα δρομολόγια των αεροπλάνων σήμερα εκτελούνται ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες"

...έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτήν την παραδοχή σου: "Ακυρώσεις η καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν"...

Αν τα δρομολόγια των αεροπλάνων εκτελούνται ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες (το έχεις διατυπωμένο σαν νομοτέλεια), τότε πως ρε βλακολόγε θα υπάρχουν ακυρώσεις;
Το έγραψα παραπάνω και το επαναλαμβάνω επαυξημένο και εδώ.

Έχετε την εντύπωση πως είστε παντογνώστες.
  • Όταν κάνει σεισμό, είστε σεισμολόγοι.
  • Όταν έχει κακοκαιρία γίνεστε μετεωρολόγοι.
  • Όταν υπάρχει πανδημία γίνεστε λοιμωξιολόγοι.
  • Όταν υπάρχουν καθυστερήσεις στα αεροπλάνα γίνεστε συγκοινωνιολόγοι
  • κ.τ.λ.
Σε κάλυψα; Όχι βάβαια πως θα σταματήσεις να κάνεις τον ειδικό!
Τι να καλύψεις; την ηλιθιολογία που επαναλαμβάνεις;
Αλλά ΔΕΝ απάντησες...

Αν τα δρομολόγια των αεροπλάνων εκτελούνται ανεξάρτητα των καιρικών συνθηκών (το διατυπώνεις ως απαρέγκλιτη συνθήκη), τότε ΠΩΣ έχουν ακυρωθεί δεκάδες πτήσεις λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών σε δεκάδες αεροδρόμια στον κόσμο;
[σου έχω βάλει και δύο περιπτώσεις (από τις εκατοντάδες) ακύρωσης δρομολογίου λόγω καιρικών συνθηκών -ξέρω ξέρω...δεν τις είδες :smt005: ]
Οπότε, ή απάντα ή "Σκάσε Μπούα! Όλο βλακείες λες!"
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

dtri2020 έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 10:03Τώρα από την μεριά μου θα σου έδινα και εγώ μια συμβουλή: γίνε επιτέλους κανονικός άνθρωπος.

Ξεκίνα από τα βασικά, μάθε να δένεις μόνος σου τα κορδόνια σου. Μεγάλωσες πιά!
Εύγε! μερικές φορές ακόμα να το επαναλάβεις αυτό μπροστά στον καθρέφτη σου (όπως και τώρα), θα μεγαλώσεις και θα ωριμάσεις...
...και θα καταλάβεις πως όταν κάνεις ένα λάθος και το παραδεχθείς, αυτό είναι δείγμα ωριμότητας.
Η εμμονή στο λάθος, καταλαβαίνεις (πιστεύω) ποιανού ανθρώπου είναι χαρακτηριστικό...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”