Προσπαθώ από εχθές να γράψω για όσα αντίκρισα , για όσα συνέβησαν και μας κούφαναν με αυτό το συντονισμό που υπήρχε από την πολιτεία και τις αρχές , δεν θέλω να βρίσω και νομίζω θα τα καταφέρω ! Απλά θα πω κάτι που είναι παγκοσμίως γνωστό ότι σε αυτή τη χώρα δυστυχώς το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι η τοποθέτηση αχρήστων και ανίκανων ανθρώπων σε καίριες θέσεις σε όλες τις υπηρεσίες! ΛΥΠΆΜΑΙ ΠΟΛΎ !
Τα λόγια ενός διασώστη- πυροσβέστη από Μεσσηνία " Παιδιά έχουμε πάει σε όλη την Ελλάδα, πρώτη φορά βλέπουμε τόσους εθελοντές αλλά χωρίς συντονισμό και μηχανήματα"
Οι πυροσβέστες 30+ ώρες οι άνθρωποι μέσα στην φωτιά για 800 ευρώ, που είναι ρε παιδιά η πολιτεία να φέρει νερά και φαγητό στον κόσμο ; Που είναι οι μεγαλοξενοδόχοι και μεγάλοεπενδυτές να στείλουν φαγητό, που είναι ο κρατικός μηχανισμός ; Μόνο περιμένουμε νερά και σάντουιτς από τον πολίτη...
-Τιμή, δόξα και αγάπη στους εθελοντές όλων των ηλικιών του νησιού μας που μπήκαν με τα πόδια μέσα στη φωτιά με κίνδυνο της ζωής τους βοηθώντας στην κατάσβεση της φωτιάς ( το πώς γινόταν ο συντονισμός αυτών δεν θέλω να το θίξω ) ,
-Τιμή, δόξα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές ιδιοκτήτες αγροτικών, φορτηγών και χωματουργικών μηχανημάτων αξίας 30-50-100-200.000 , που έριξαν τα ΙΔΙΩΤΙΚΆ τους οχήματα στην πύρινη λαίλαπα, με κίνδυνο την καταστροφή της περιουσίας τους την ώρα που τα μηχανήματα των δήμων ήταν όλα εκτός λειτουργίας, σε περίπτωση ζημιάς αυτών ποιος θα καλύψει τα έξοδα; ΚΑΝΕΝΑ μπουρδέλο κράτος
- Έγκλημα από τις τοπικές αρχές, Περιφέρεια και Δήμο που όπως ανακοίνωσε το "κράτος δικαίου " εχθές , πήραν τουλάχιστον 150-200.000 για αντιπυρική ζώνη , δεν έγινε ΚΑΜΙΑ απολύτως ενέργεια απ'ότι φάνηκε, αλλά έκαναν την ζώνη ο Κώστας από τη Σάλακο με το μοτοράκι του και ο Γιάννης από τον Άγιο Ισίδωρο με το πριόνι!
-Ζούμε στην Ελλάδα του 2023 υποτίθεται προοδευτική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κανένας συντονισμός, καμία οργάνωση , εγκληματικές κινήσεις αλλά τα λεφτά ακόμα να φαγώνονται και τα "κοστούμια" να κάνουν την βόλτα τους με την 500αρα Mercedes!
Υ.Γ1 : Παιδιά είμαστε μόνοι μας , μόνο εθελοντικά θα σώσουμε την ζωή μας σε κάθε καταστροφή! Μπράβο σε όσους ήταν στο μέτωπο και όσους βοήθησαν με τον τρόπο τους!
Υ.Γ2: Στην επόμενη φωτιά να μας πείτε πάλι τι κινήσεις πρόληψης κάνατε να ξέρουμε ηλίθιοι...
Υ.γ3 : Πείτε στον καθυστερημένο που βγάλατε πάλι πρωθυπουργό , να πάρει τον Πούτιν να στείλει τα μεγάλα αεροπλάνα γιατί το '21 αυτά έσωσαν την κοιλάδα των Πεταλουδών αλλά ξέχασα έστειλε όπλα στην Ναζιστική Ουκρανία...
Υ.γ4: ΔΕΝ Απεικονίζομαι σε κανένα βίντεο ή φωτογραφία της δημοσίευσης , αλλά παιδιά είναι!
Υ.γ 5 και SOS : Έχω κάθε δικαίωμα να σχολιάσω γιατί ήμουν μέσα στις φωτιές και δυστυχώς τους ψήφισα και εγώ αυτούς τους άχρηστους( σε δημοτικό επίπεδο)...
ΜΕ ΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΦΤΥΆΡΙΑ ΡΕ ; ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ;
Τεράστια η συγκίνηση για τους εθελοντές , ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ για τον τόπο μας...
https://www.facebook.com/agagio57/posts ... tSiSM3RJil