vantono έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 16:55
Τι λέμε εδώ και 100 σελίδες?
Από μια στιγμή που είπα μια φράση τύπου "λυπάμαι τους άστεγους και τα αδέσποτα με τον καύσωνα" και δεν είπα ότι λυπάμαι και τους blue collar μαζί, μου την πέσανε οι Παπαμιχαήλ και Καιλες του ντουνιά.
Αν έχουν τόση ανάγκη οι μπλου κολαρ τη δική μου λύπηση, τι να πω, χάνω πάσα ιδέα.
Και όχι, δεν τους λυπάμαι γιατί είναι μια απολύτως περήφανη τάξη εργαζομένων, που χωρίς αυτούς στην παραγωγή, είμαστε χαμένοι όλοι.
Εσύ να λυπηθείς έμενα ρε κακοντελη; δε κουνάς το κεφάλι σου να δεις αν κάνει γκλιν γκλον;
Ήμουν σίγουρος πως δε κατάλαβες Χριστό βέβαια
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
enterprise-psi έγραψε: 20 Ιούλ 2023, 22:28
Στο κρύο ντύνεσαι στην ζεστή τι κάνεις;
Βγάζεις το δέρμα σου.
Να τώρα ξεφλουδίζει η πλάτη μου εμένα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Βγάζεις το δέρμα σου.
Να τώρα ξεφλουδίζει η πλάτη μου εμένα
Αυτή τη flogo βάζω τώρα τόσες μέρες. Πολύ καλή. Δεν το 'σωσα όμως. Αντί να γίνει μαύρισμα...
Ε αμα πηγες καρφι απο το ασπρο του γαλακτος να γινεις Αντετοκουμπο λογικο που ψηθηκες.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πέραν της πολύς ζέστης,ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι οι πόλεις έχουν ζεσταθεί για τα καλά.
Το μπετό έχει μεγάλη θερμοχωρητικότητα και ακόμη και αν πέσει σε φυσιολογικά επίπεδα η θερμοκρασία,προς το τέλος Ιουλιου λένε,θα αργήσουν πολύ οι πόλεις να έρθουν σε φυσιολογικές θερμοκρασίες.
Άρα μέχρι της Παναγίας θα πούμε αμάν!