Αν το εχουν αλλαξει προσφάτως δεν ξερω αλλα οσο καιρο το ειχε ο ξαδελφος 24 το 24ωρο σερνοταν αμα ετρωγε το bandwidth πριν κλεισει ο μηνας.ST48410 έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 21:26Στο δορυφορικό μου είπαν προσφάτως ότι αυτό συμβαίνει μόνο τη μέρα. Την νύχτα κόβουν τον κόφτη.George_V έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 21:24Ετσι γινεται. Και στο δορυφορικο ιντερνετ αμα φας το bandwidth σε ριχνει στο μισο Μbbs μεχρι την επομενη τιμολογηση.
Το θυμαμαι γιατι ενας ξαδελφος ειχε στο χωριο δορυφορικο ιντερνετ (μιλαμε για χωριο στου διαολου το κερατο. Ουτε ο ΟΤΕ δεν ειχε γραμμη εκει) και καθε φορα που ετρωγε το bandwidth πριν κλεισει ο μηνας σερνοταν το δικτυο και εκανε 10 λεπτα να ανοιξει μια σελιδα (καλα εννοειται για downloading ουτε λογος).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σέρνονται τα δεδομένα του κινητού
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Σέρνονται τα δεδομένα του κινητού
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
4g το έχω.
Λένε ότι το 5g δεν πιάνει καλά στο σπίτι μου
Λένε ότι το 5g δεν πιάνει καλά στο σπίτι μου
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Είμαι στην εξυπηρέτηση πελατών και περιμένω απάντηση
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Πάλι καλά
- Dwarven Blacksmith
Έχεις χαμηλό σόσιαλ κρέντιτ. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άμεσα, ψάξε τα ποστ σου στην εσωτερική πολιτική να δεις τι μπορεί να πήγε στραβά.
Αν έχεις πρόχειρη καμιά παλιά συσκευή κάνε και μια δοκιμή εκεί να σιγουρέψεις ότι δεν έχει πρόβλημα το κινητό σου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Mετρα ποση ωρα θα εισαι αναμονη και πες μας just for the lulz.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Samsung λέει ότι έχει, όχι ΚινέζικοDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 21:29 Έχεις χαμηλό σόσιαλ κρέντιτ. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άμεσα, ψάξε τα ποστ σου στην εσωτερική πολιτική να δεις τι μπορεί να πήγε στραβά.
Τα 512GB τον μήνα είναι υπερβολικά πολλά για κινητό, τι σκατα κάνετε;
μα λεει απεριόριστα η νοβα πράγματι, πιο λιμιτ, λεει δεν εχει. Αν εννουν απεριόριστα αλλα με κοφτη να σέρνεται, πλακα εχουν.
οκ, δεν ξερω και τί μηχάνημα εχεις, εγω εχω ενα κινητό πανω στο μικροτίκ για εχτρα γραμμή, το εχω βαλει με το ζόρι μονο 5γ, εχει διαφορά να μην μπορει να κανει βολτες. Αν πιανει 5γ και μπορεις να επιλέξεις μόνο αυτό, δοκίμασε απο περιέργεια αν θες, αλλιως αν μπορεις βαλε μονο 4γ, να μην μπορει να παει 5γ. Αν και δικτυακό μοιαζει οπως τα λες
- Dwarven Blacksmith
Κι εγώ στην εσωτερική είπα, όχι στη διεθνήST48410 έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 21:30Samsung λέει ότι έχει, όχι ΚινέζικοDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 21:29 Έχεις χαμηλό σόσιαλ κρέντιτ. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άμεσα, ψάξε τα ποστ σου στην εσωτερική πολιτική να δεις τι μπορεί να πήγε στραβά.
Υπάρχει περίπτωση να φταίει η συσκευή?
Το wi fi πάει σφαίρα
Το wi fi πάει σφαίρα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-