Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δηλαδή περίπου ο ΦΠΑ που γλίτωνε η Uber. Άρα με συγχωρείς, έτσι ξέρω κι εγώ να γίνομαι ανταγωνιστικός.
Η UBER δεν πληρωνει ΦΠΑ στην Ελλαδα;
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Δηλαδή περίπου ο ΦΠΑ που γλίτωνε η Uber. Άρα με συγχωρείς, έτσι ξέρω κι εγώ να γίνομαι ανταγωνιστικός.
Η UBER δεν πληρωνει ΦΠΑ στην Ελλαδα;
Όχι. Η πλατφόρμα της UBER δεν φορολογείτο στην Ελλάδα. Πέραν αυτού αρκετοί οδηγοί είχαν τραπεζικό λογαριασμό σε ξένη τράπεζα. Ο τουρίστας έκανε την πληρωμή από ξένη τράπεζα σε ξένη. Η Ελλάδα πέρα από τον φόρο στο πετρέλαιο δεν κέρδιζε σεντ...
Μισο λεπτο ο Οττο μιλαει για ΦΠΑ εσυ μιλας για φορολογηση σε αλλη χωρα
Να συννενοηθουμε λοιπον
ΦΠΑ πληρωνει η Uber στην Eλλαδα;
Green Dragon έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 17:51
Πλέον δεν είναι για μαζική κατανάλωση αλλά για μεγάλη ανάγκη...
Απο ποια περιοχη εισαι αν επιτρεπεις? Ειναι κι εκει τοσο ακριβα οσο εδω στη λαρισα τα ταξι?
Εδω εχει ξεφυγει το πραμα. Λες και σε πανε με λιμουζινα στο προορισμο σου σε χρεωνουν.
Green Dragon έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 17:51
Πλέον δεν είναι για μαζική κατανάλωση αλλά για μεγάλη ανάγκη...
Απο ποια περιοχη εισαι αν επιτρεπεις? Ειναι κι εκει τοσο ακριβα οσο εδω στη λαρισα τα ταξι?
Εδω εχει ξεφυγει το πραμα. Λες και σε πανε με λιμουζινα στο προορισμο σου σε χρεωνουν.
Αθήνα είμαι. Μόνο για πολύ κοντινές αποστάσεις είναι ανώδυνη η χρέωση.