!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η οικονομικη κριση χτυπησε σκληρα τις πορνες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Η οικονομικη κριση χτυπησε σκληρα τις πορνες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ρε παπαρα μπλακι δεν είπαμε να κόψεις αυτά με τα ευαίσθητα σημεία που τάχα χτυπάς σε καθε νήμα;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Ουτε σεντ για ποτανες δεν σας αφηκαν νεοφιλελερες.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Αγις έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:42
blackpaint έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:37
Αγις έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:34

Ανέβασε το πρωτο ποστ( που ειχα γραψει ) στο νημα ανεγκέφαλε
ηταν στο παλιο αγι, δεν θυμασαι;
εγω ομως θυμαμαι, οπως θυμουνται και αλλοι χρηστες που συμμετειχαν
γιατι ομως εκνευριζεσαι και με βριζεις, εσυ ο ψυχραιμος και κουλ τυπος;
μηπως διαβαζει και καποιος αλλος εκτος απο εσενα αυτα που γραφω;
Ανεβασέ το - για το παλιό μιλάω - για να δεις οτι εγραψες παπαριά και δεν θυμάσαι .

Επι της περιφημης προτασης.
Οποια θέλει περιστασιακά η συνεχώς θα εκπορνεύεται αλλά δεν θα διωκεται - μόνο οι πελάτες :smt005:
Φοβερή ιδέα
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
θυμαμαι πολυ καλα, αλλα το ποστ δεν υπαρχει πια γιατι βυθιστηκε με το παλιο φορουμ.

Οποτε σε ρωτω ευθεως
ανεβασες ποστ οπου ισχυριζοσουν ενα "υποθετικο" ταχαμ σεναριο οπου μυεις τον 15χρονο ανηψιο σου στην πορνεια, σε απομακρο ξενοδοχειο, με την υπολοιπη οικογενεια στο ιδιο ξενοδοχειο, ή οχι;
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Εχω καλυτερη πρόταση απο του Μπλακ.
Οταν συμπληρώνουν οι γυναίκες ( με την ευρεία εννοια ) τα 15 χρόνια τους να θεωρούνται αγαμες θυγατέρες και να τους παρέχεται μισθός 1400 ευρώ το μηνα για ολη τους τη ζωή αφορολόγητα και ανεξάρτητα με οτι άλλα εισοδηματα εχουν η θα αποκτήσουν - κερδιζουν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Otto Weininger έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:41
Επίσης δεν μισούν όλες οι πουτανες τους πελάτες τους.

Αλήθεια, τους μισούσαν και όταν τους άφηναν τιπς 50 και 100 ευρώ όπως λέει μια παραπάνω;
το να σαι πουτανα σημαινει να ξεφτυλιζεσαι για λεφτα, αν σ αρεσει, κατι δεν κανεις σωστα.
Ισως να τους μισουσαν καιπαραπανω οταν τους αφηναν τιπς.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Αγις έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:48 Εχω καλυτερη πρόταση απο του Μπλακ.
Οταν συμπληρώνουν οι γυναίκες ( με την ευρεία εννοια ) τα 15 χρόνια τους να θεωρούνται αγαμες θυγατέρες και να τους παρέχεται μισθός 1400 ευρώ το μηνα για ολη τους τη ζωή αφορολόγητα και ανεξάρτητα με οτι άλλα εισοδηματα εχουν η θα αποκτήσουν - κερδιζουν.
σου κανα μια ερωτηση
ανεβασες εκεινο το νημα η οχι;
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

blackpaint έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:49 το να σαι πουτανα σημαινει να ξεφτυλιζεσαι για λεφτα, αν σ αρεσει, κατι δεν κανεις σωστα.
Γιατί ξεφτιλίζονται; Εργάζονται σκληρά γιατί γαμιούνται στη δουλειά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

blackpaint έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:49

Αλήθεια, τους μισούσαν και όταν τους άφηναν τιπς 50 και 100 ευρώ όπως λέει μια παραπάνω;
το να σαι πουτανα σημαινει να ξεφτυλιζεσαι για λεφτα, αν σ αρεσει, κατι δεν κανεις σωστα.
Ναι ρε, γι'αυτό αναπολεί τα τιπς η άλλη. Επειδή της λείπει το μίσος που ένιωθε.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Αγις

blackpaint έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:50
σου κανα μια ερωτηση
Στο πρωτο ποστ εγραψα οτι είναι υποθετικό σενάριο γεννημα της φαντασιας μου . :003:

Για την προτασή μου τι γνωμη έχεις;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Otto Weininger έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:53
blackpaint έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:49

Ναι ρε, γι'αυτό αναπολεί τα τιπς η άλλη. Επειδή της λείπει το μίσος που ένιωθε.
τα τιπς αναπολει, οχι τους πελατες. Η αλλη το γραφει ξεκαθαρα, μισει την δουλεια της, οπως ΟΛΕΣ οι πορνες, αλλα της αρεσει που πληρωνεται στην ωρα της. Οποτε μην εχεις ψευδαισθησεις πως αμα βγαλουν πιο πολλα απο εναν πελατη θα τον αγαπησουν.
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Αν ζούσαμε σε μία κοινωνία που καμία γυναίκα δεν πεινούσε, ούτε αυτή ούτε τα παιδιά της, αν ήξερα να πούμε ότι κάθε γυναίκα που ακολουθεί την πορνεία το κάνει για το καλό αυτοκίνητο και για την ωραία ζωή, δεν θα είχα αφήσει μπουρδέλο για μπουρδέλο που να μην έχω επισκεφτεί. Θα πήγαινα στην άκρια του κόσμου για να μην υπάρχει ούτε το πιο παρακμιακό μπουρδέλο που να μην έχω δηλώσει παρουσία. Όταν όμως ζούμε στο καπιταλιστικό σύστημα που ζούμε, πώς μπορείς να ξεχωρίσεις την "επιλογή" του επαγγέλματος αυτού από τον βιασμό; Αν η άλλη ξέρει ότι αν δεν γαμηθεί θα πεινάσουν τα παιδιά της τι επιλογές έχει;
ΕΠΙΣΗΣ: Κάποιος που πάει σε μπουρδέλα δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρος ότι δεν έχει εκμεταλλευτεί θύμα τράφικινγκ. Αν έχεις πάει σε δέκα- είκοσι πουτάνες, έναν τουλάχιστον βιασμούλη τον έχεις ρίξει εν αγνοία σου.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Αγις έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:54
σου κανα μια ερωτηση
Στο πρωτο ποστ εγραψα οτι είναι υποθετικό σενάριο γεννημα της φαντασιας μου . :003:

ναι, αφου εκανες ενα εντιτ, αλλα μετα το συζητουσες σαν να ειχε οντως γινει. Οπως και να χει ηταν ενα ποστ που ενθαρυνε τη σεξουαλικη κακοποιηση ανηλικων.
Η προταση σου δεν ειναι καν προταση. Η δικη μου ειναι ενα δοκιμασμενο και επιτυχες μοντελο το οποιο σιγα σιγα υιοθετουν πολλες ευρωπαικες χωρες, με πρωτες απ ολες εκεινες στις οποιες υπαρχει μεγαλυτερη ισοτητα των φυλων.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Γραφικός έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:58 ΕΠΙΣΗΣ: Κάποιος που πάει σε μπουρδέλα δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρος ότι δεν έχει εκμεταλλευτεί θύμα τράφικινγκ. Αν έχεις πάει σε δέκα- είκοσι πουτάνες, έναν τουλάχιστον βιασμούλη τον έχεις ρίξει εν αγνοία σου.
Σε μια κοινωνία όπου υπάρχουν και λειτουργούν οι θεσμοί, είναι αυτονόητο ότι δεν συμβαίνουν αυτό που λες στα επίσημα πορνεία που έχουν άδεια λειτουργίας από τις αρχές. Αν για παράδειγμα πάει κάποιος στα πορνεία στο Βαρδάρη είναι αυτονόητο να είναι ιερόδουλες που έχουν τα πιστοποιητικά και άδεια εργασίας. Αν δεν είναι δεν φταίει ο πελάτης αλλά οι αρχές που έχουν την εξουσία να ελέγχουν.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
blackpaint

brb και tyt έγραψε: 29 Οκτ 2018, 17:06
Γραφικός έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:58 ΕΠΙΣΗΣ: Κάποιος που πάει σε μπουρδέλα δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρος ότι δεν έχει εκμεταλλευτεί θύμα τράφικινγκ. Αν έχεις πάει σε δέκα- είκοσι πουτάνες, έναν τουλάχιστον βιασμούλη τον έχεις ρίξει εν αγνοία σου.
Σε μια κοινωνία όπου υπάρχουν και λειτουργούν οι θεσμοί, είναι αυτονόητο ότι δεν συμβαίνουν αυτό που λες στα επίσημα πορνεία που έχουν άδεια λειτουργίας από τις αρχές. Αν για παράδειγμα πάει κάποιος στα πορνεία στο Βαρδάρη είναι αυτονόητο να είναι ιερόδουλες που έχουν τα πιστοποιητικά και άδεια εργασίας. Αν δεν είναι δεν φταίει ο πελάτης αλλά οι αρχές που έχουν την εξουσία να ελέγχουν.
ας μην ειμαστε αφελεις, στην γερμανια οπου η πορνεια ειναι πληρως ελευθερη, και με αδεις, πιστοποιητικα κλπ, το φαινομενο τραφφικινγκ εχει γιγαντωθει.
Άβαταρ μέλους
Αγις

blackpaint έγραψε: 29 Οκτ 2018, 17:02
Αγις έγραψε: 29 Οκτ 2018, 16:54

σου κανα μια ερωτηση

ναι, αφου εκανες ενα εντιτ, αλλα μετα το συζητουσες σαν να ειχε οντως γινει. Οπως και να χει ηταν ενα ποστ που ενθαρυνε τη σεξουαλικη κακοποιηση ανηλικων.
Η προταση σου δεν ειναι καν προταση. Η δικη μου ειναι ενα δοκιμασμενο και επιτυχες μοντελο το οποιο σιγα σιγα υιοθετουν πολλες ευρωπαικες χωρες, με πρωτες απ ολες εκεινες στις οποιες υπαρχει μεγαλυτερη ισοτητα των φυλων.
μου είχες λείψει 2-3 μερες που δεν εγραφες - σε προτιμώ για την διασκεδασή μου. :wave:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”