!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Who is The 4th man την 21 Ιούλ 2023, 03:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Κάνε ταγκ όμως και τα γκομενάκια του πχώρουμ, να το δουν.Who is The 4th man έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 03:41 τώρα θελω τη γνωμη για αυτό:
πριν ανέβω εδώ είχα πάει το αμάξι για ενα γενικο ρετούς(ακρομπαρα,υδραυλ τιμονι,λαδια,φρενα κλπ)
σε ένα γνωστό μου συνεργείο,το αφεντικο του συνεργείου(..μηχανικός αυτοκ πολυ καλος) μου είπε
να καθίσω στο γραφείο να περιμένω,οπότε εγω εθισμενος με το πχορουμ ειπα να ριξω με το τάμπλετ μια ματιά,
καποια στιγμή μού είπε ό τύπος άν κοιτάω κάτι "ενδιαφερον" για να κοψει κι'αυτος κίνηση,τού είπα ότι
πρόκειται για κάποιο φόρουμ χωρις να εξηγήσω πιο αναλυτικά,ό τυπος μου είπε αν υπάρχει κατι καλό για
γκομενικες καταστάσεις,τού είπα γενικά ότι τα θεματα στο πχωρουμ είναι πολλά χωρις όμως να τού αποκλείσω
το ενδεχόμενο μιας γνωριμίας αλλά θά'πρεπε να γραφτεί.....μη τα πολυλέμε μού είπε τωρα όπως θα φεύγω
για καφέ πάρε με μια φωτό ανέβασέ τη καί πές μου αν έδειξε κάποια ενδιαφέρον καί τωρα δεν έχει χρόνο να......
γραφτεί τού είπα ΟΚ μεσα......ή φωτό
άνετος ό τύπος,άλλωστε έκανε κ' ζέστη,ό συνδιασμός των χρωμάτων όπως βλέπουμε είναι καλός,
βυσινή φανελάκι με σκούρο μπλε παντελόνι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 21 Ιούλ 2023, 03:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
[/quote]
Κάνε ταγκ όμως και τα γκομενάκια του πχώρουμ, να το δουν.
[/quote]
δεν ξερω πως γινεται τό τανγκ ειλικρινά.......
γαμώτη αρχιζω και νιώθω τύψεις δεν ξερω καταλαβαίνεις...αυτός μου τό ζήτησε,
ίσως δεν θά'πρεπε
Κάνε ταγκ όμως και τα γκομενάκια του πχώρουμ, να το δουν.
[/quote]
ίσως δεν θά'πρεπε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Who is The 4th man την 21 Ιούλ 2023, 03:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κατέβασέ την τότεWho is The 4th man έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 03:51δεν ξερω πως γινεται τό τανγκ ειλικρινά.......vagabondo έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 03:45Κάνε ταγκ όμως και τα γκομενάκια του πχώρουμ, να το δουν.Who is The 4th man έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 03:41 τώρα θελω τη γνωμη για αυτό:
πριν ανέβω εδώ είχα πάει το αμάξι για ενα γενικο ρετούς(ακρομπαρα,υδραυλ τιμονι,λαδια,φρενα κλπ)
σε ένα γνωστό μου συνεργείο,το αφεντικο του συνεργείου(..μηχανικός αυτοκ πολυ καλος) μου είπε
να καθίσω στο γραφείο να περιμένω,οπότε εγω εθισμενος με το πχορουμ ειπα να ριξω με το τάμπλετ μια ματιά,
καποια στιγμή μού είπε ό τύπος άν κοιτάω κάτι "ενδιαφερον" για να κοψει κι'αυτος κίνηση,τού είπα ότι
πρόκειται για κάποιο φόρουμ χωρις να εξηγήσω πιο αναλυτικά,ό τυπος μου είπε αν υπάρχει κατι καλό για
γκομενικες καταστάσεις,τού είπα γενικά ότι τα θεματα στο πχωρουμ είναι πολλά χωρις όμως να τού αποκλείσω
το ενδεχόμενο μιας γνωριμίας αλλά θά'πρεπε να γραφτεί.....μη τα πολυλέμε μού είπε τωρα όπως θα φεύγω
για καφέ πάρε με μια φωτό ανέβασέ τη καί πές μου αν έδειξε κάποια ενδιαφέρον καί τωρα δεν έχει χρόνο να......
άνετος ό τύπος,άλλωστε έκανε κ' ζέστη,ό συνδιασμός των χρωμάτων όπως βλέπουμε είναι καλός,
βυσινή φανελάκι με σκούρο μπλε παντελόνι![]()
ίσως δεν θά'πρεπε
Occasio facit furem
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
ΟΚ άστοvagabondo έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 03:53κατέβασέ την τότεWho is The 4th man έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 03:51δεν ξερω πως γινεται τό τανγκ ειλικρινά.......
ίσως δεν θά'πρεπε
Who is The 4th manWho is The 4th man έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 03:58ΟΚ άστοvagabondo έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 03:53κατέβασέ την τότεWho is The 4th man έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 03:51
ίσως δεν θά'πρεπε![]()

έτσι γίνεται το ταγκ
Occasio facit furem
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
I appreciate that brovagabondo έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 03:59Who is The 4th man
έτσι γίνεται το ταγκ
νταξ κουρασμενος άνθρωπος είναι,βγαζει πολλα λεφτα αλλά δεν πρόσεχε τον εαυτό του
Πάρε Αλβανούς να κάνεις την δουλειά σου ρε τύπε, οι άνθρωποι δουλεύουν. Είχα κάνει ένα μίνι τουρ την Πελοπόννησο με τον στρατό, αλλά από τα μέρη σου δεν μας έβγαλε ο δρόμος. Φοβερή η Πελοπόννησος.Who is The 4th man έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 03:35200ευρ/ημ; ασε θα παρω 2 αλβανούς με 40ευρ/ημ ό ενας.τωρα όμως ολοι ειμαστε σε αλερτ,οι δεξαμενες γεματεςGoBzi έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 19:41Κοντά στα 250 είμαι τώρα, για εσένα συμφορουμιτη έρχομαι για 200. Που βρίσκεσαι, να δούμε εάν βολεύει.Who is The 4th man έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 02:18
ρε συ φιλαρα ασε τις γραβατιες κ κουστουμιες και πες μου τι μεροκαματο θελεις για ναρθεις να με βοηθησεις γιατι εδω
σενα βουνο εχω μπλεξει ασχημα πισω απο μια αποθηκη......ξαφνικα πεταχτηκε ενα πραμα γλοιωδες και σκουρο......![]()
εκει που κλαδευα κατι καστανιες συκιες κουτσουπιες που εχουν θεριεψει
μιλαμε δικε μου εκλασα μεντες........![]()
https://drive.google.com/file/d/18G5Hyf ... H3FA4/view
μου ειπανε οι γειτονες οτι πρεπει να ητανε σαπιτης και να αραξω γιατι απλως τρωει ποντικια και σαυρες.....
ευτυχως ομως καθαρισε σε λιγες ωρες τη δουλεια ενας γαταρος που ερχεται συχνα
αυτη τον καθαρισε
https://i.postimg.cc/XYz8CkSJ/20230609-113249.jpg
![]()
![]()
επισης τα μπετονια που εχουν για ποτισματα-ραντισματα γεματα και περιμενουν όλοι...έτσι και ξεμυτησει
φωτια καπου γυρω θα'ναι δυσκολα,ασε που θα πεσει και μύνημα για να τη κοπανίσουμε......
περιοχη όπως ανεβαινουμε για Ζηρεια μετα τούς καλιάνους......
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Who is The 4th man έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 03:41 τώρα θελω τη γνωμη για αυτό:
βυσινή φανελάκι με σκούρο μπλε παντελόνι

- hellegennes
Ο Vantono, ο Dwarven Blacksmith, κτλ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Dwarven Blacksmith
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Γούστα είναι αυτά.Bazoomba έγραψε: 27 Ιουν 2023, 12:01 Λοιπόν, κλαίω τα λεφτά μου με το Coach For Men airman68 θέλω τα λεφτά μου πίσω. Μια φθηνή (μεταφορικά) έκδοση του Bellini που βρίσκεις στα Λιντλ με 6 ευρώ, με το ίδιο ακριβώς projection και το ίδιο "βαρος". Αθλιο, αθλιο, άθλιο.
Η ευχάριστη έκπληξη ήταν το Nautica Voyage , ειλικρινά ανοίγοντας το, βλέποντας την συσκευασία και το πλαστικό καπάκι είχα ήδη ετοιμαστεί να το χρησιμοποιήσω ως αποσμητικό τουαλέτας, ΑΛΛΑ ΟΧΙ. Είναι ανάλαφρο, καλοκαιρινό , δεν μυρίζει 25 ευρώ και μπορώ να το χρησιμοποιώ κάθε μέρα μιας η τιμή αφορά τα 100 ml. Ότι πρέπει για την δουλειά. Την άλλη την πίπα δεν μπορώ να την μυρίσω ούτε στο μπάνιο, την ανταλλάσω με το Sauvage (για όποιον ενδιαφέρεται.)![]()
Δεν αρέσουν όλα σε όλους...
Yippie Kay Yay
-
user0972003
Που είσαι συ τόσον καιρό βρε Αιρμαν? Μας έλειψεςAirman68 έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 23:34Γούστα είναι αυτά.Bazoomba έγραψε: 27 Ιουν 2023, 12:01 Λοιπόν, κλαίω τα λεφτά μου με το Coach For Men airman68 θέλω τα λεφτά μου πίσω. Μια φθηνή (μεταφορικά) έκδοση του Bellini που βρίσκεις στα Λιντλ με 6 ευρώ, με το ίδιο ακριβώς projection και το ίδιο "βαρος". Αθλιο, αθλιο, άθλιο.
Η ευχάριστη έκπληξη ήταν το Nautica Voyage , ειλικρινά ανοίγοντας το, βλέποντας την συσκευασία και το πλαστικό καπάκι είχα ήδη ετοιμαστεί να το χρησιμοποιήσω ως αποσμητικό τουαλέτας, ΑΛΛΑ ΟΧΙ. Είναι ανάλαφρο, καλοκαιρινό , δεν μυρίζει 25 ευρώ και μπορώ να το χρησιμοποιώ κάθε μέρα μιας η τιμή αφορά τα 100 ml. Ότι πρέπει για την δουλειά. Την άλλη την πίπα δεν μπορώ να την μυρίσω ούτε στο μπάνιο, την ανταλλάσω με το Sauvage (για όποιον ενδιαφέρεται.)![]()
Δεν αρέσουν όλα σε όλους...![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη